ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ: Εξάρχου Μαρίνα Κανδρέλη Γεωργία.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΩΝ & ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014.
Advertisements

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Πεκίνο 2008 – Κυπριακές συμμετοχές
Θέμα κολύμβηση 1ο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Έλενα Τασίου
Κλασικός Αθλητισμός (Στίβος)
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΕΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
Αθλήματα Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα
Τα Αθλήματα Των Ολυμπιακών Αγώνων.
Οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Ποιοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ), πραγματοποιείται.
Χρυσοπηγή Δεβετζή Η Χρυσοπηγή Δεβετζή είναι αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους, με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου.
Παραολυμπιακο Τριαθλο
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΠΠΑΣΙΑ Η Ιππασία, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα των Παραολυμπιακών Αγώνων, συμβάλει στην αποκατάσταση και βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
Οι παλιοί Ολυμπιακοί Αγώνες
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ Οι σκυταλοδρομίες εντάχθηκαν στα ολυμπιακά αγωνίσματα στίβου στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το Τότε διεξήχθη μια σκυταλοδρομία 1600 μέτρων.
Ολυμπιακός.
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:
ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ
ΒΟΛΛΕΥ Το βόλεϊ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς έδαφος το μπιτς-βόλει (beach volley), που παίζεται.
Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.
Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από.
Γυμνασιο καλυβιων: ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Μαθαινω για τουσ ολυμπιακουσ αγωνεσ
Ολυμπιακα αθληματα.
ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΜΑΘAIΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν το 776 π.Χ., στην Αρχαία Ολύμπια. Τότε οι Αγώνες.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, γνωστό και ως Α1 Εθνική κατηγορία, η οποία αναφέρεται και ως Basket League.
Ολυμπιακοί αγώνες Στέλλα Π. Δήμητρα Π.. Η σημαία των Ολυμπιακών αγώνων Η Ολυμπιακή σημαία, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων έχει πέντε συμπλεκόμενους.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
Αγαπημένα Αθλήματα Υπάρχουν πολλά είδη αθλημάτων όπου θα σας τα δείξουμε τώρα…
Εργασία για τον όμιλο Γυμναστικής Επιμελητής καθηγητής: Αθανασόπουλος Λάμπρος Θέμα εργασίας: Θετικά αθλητισμού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Ε΄. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Η Τοξοβολία είναι ένα ολυμπιακό άθλημα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες τόξων, τα ολυμπιακά και τα σύνθετα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία.
Βασίλης Χατζηδούρος Δημήτρης Φοινίκης
PROJECT Β’ΛΥΚΕΙΟΥ Τμήμα β2 Υπεύθυνη καθηγητρια Πίτσου Διαμάντω ΠΕΟ4.01
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 Microsoft Office Specialist
ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
Γυναίκες Ολυμπιονίκες
Γυναίκες Ολυμπιονίκες
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
Πολεμικές Τέχνες-Στίβος
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Διδακτική Παραολυμπιακών Αθλημάτων
ΑΓΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ, SPORT
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Δημήτρης Φ. Παύλος Ν. Νικόλας Σουντουλίδης.
Γιαννίκη Εύα Κακάλια Σοφία Μπαντή Κυριακή.
Πυρροσ δημασ.
Ο Αθλητισμός στη πόλη μας
Oλυμπιακοί αγώνες Ευτυχία Α. Δέσποινα Χ..
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
Ολυμπιακοί Αγώνες Μερόπη Χ. Δέσποινα Ζ..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ Ένας τρικαλινός Ολυμπιονίκης
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες! Λαμπρινή Χριστίνα.
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Ολυμπιακή αγώνες Ειρήνη Β. Ραφαηλία Κ..
Οι παλιοί Ολυμπιακοί Αγώνες
Παραολυμπιακοί Αγώνες
Κολομβία Η Κολομβία είναι χώρα που βρίσκεται στην βορειοδυτική γωνία της Λατινικής Αμερικής, με έκταση τ.χλμ. και πληθυσμό κατοίκους.
Special Olympics Hellas.
ΣΤΙΒΟΣ Μάθημα: Project Τμήμα: Α’1 Συμμετέχοντες : Κων/να Μανιάτη
Χαιρετισμός του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ: Εξάρχου Μαρίνα Κανδρέλη Γεωργία

Κολύμβηση Η κολύμβηση αποτελεί την δημοφιλέστερη υποκατηγορία του υγρού στίβου και δικαίως θεωρείται από τα πιο εντυπωσιακά Ολυμπιακά αθλήματα. Το υγρό στοιχείο δίνει μια ιδιαίτερη χάρη και ομορφιά στους αθλητές που ξεχωρίζουν από αυτούς που διαγωνίζονται στην ξηρά. Η κολύμβηση είναι από τα πρώτα Ολυμπιακά αθλήματα. Το 1896, διεξήχθη στον θαλάσσιο κόλπο της Ζέας, στον Πειραιά ενώ σε πισίνα μεταφέρθηκε το 1924. Οι πρώτοι αγώνες γυναικών έγιναν το 1912.

Σταθμοί της κολύμβησης 36 π.Χ.: Οργανωμένοι διαγωνισμοί κολύμβησης γίνονται στην Ιαπωνία. 1869: Δημιουργία της πρώτης ένωσης στο Λονδίνο: της «Ένωσης Μητροπολιτικού συλλόγου κολύμβησης», η οποία καθορίζει τους πρώτους κανόνες. 1896: Η κολύμβηση εμφανίζεται στους μοντέρνους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα. Τρία αγωνίσματα υπάρχουν: 100 μ, 500 μ και 1200 μ ελεύθερο. 1912: Οι γυναίκες κάνουν το Ολυμπιακό τους ντεμπούτο (2 αγωνίσματα). 9 Ιουλίου 1922: Ο Αμερικάνος Tony Weissmuller , γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που κολυμπάει 100 μέτρα ελεύθερο σε λιγότερο από 1 λεπτό (58,6 δευτερόλεπτα). 28 Φεβρουαρίου 1964: Η Αυστραλέζα Dawn Frazer γίνεται η πρώτη γυναίκα που κολυμπάει 100 μέτρα ελεύθερο σε λιγότερο από 1 λεπτό (58,9 δευτερόλεπτα). 1972: Ο Αμερικάνος Mark Spitz κάνει μία τρομερή επίδοση με την νίκη 7 χρυσών μεταλλίων, σε 4 ατομικούς αγώνες και 3 σκυταλοδρομίες, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου.

Ανδρικά αγωνίσματα Ελεύθερο:50 μ, 100 μ, 200 μ, 400 μ, 1500 μ. Ύπτιο:100 μ, 200 μ. Πρόσθιο: 100 μ, 200 μ. Πεταλούδα:100 μ, 200 μ. Μικτή ατομική: 200 μ, 400μ. Σκυταλοδρομία:4 x 100 μ και 4 x 200 μ ελεύθερο, 4 x 100 μ μικτό.

Γυναικεία αγωνίσματα Ελεύθερο:50 μ, 100 μ, 200 μ, 400 μ, 800 μ. Ύπτιο: 100 μ, 200 μ. Πρόσθιο:100 μ, 200 μ. Πεταλούδα: 100 μ, 200μ. Μικτή ατομική: 200 μ, 400 μ. Σκυταλοδρομία: 4 x 100 μ και 4 x 200 μ ελεύθερο, 4 x 100 μ μικτό.

Διεθνείς Διοργανώσεις Βαλκανικοί Αγώνες Μεσογειακό Κύπελλο Μεσογειακοί Αγώνες Ολυμπιακοί Αγώνες Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Αστέρες

Mark Spitz Έκανε το θαυμάσιο κατόρθωμα της νίκης 7 χρυσών μεταλλίων και της θέσης εφτά παγκοσμίων ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972. Το κατόρθωμά του είναι το καλύτερο που έγινε ποτέ στους Ολυμπιακούς αγώνες, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει 2 Ολυμπιακούς τίτλους το 1968.

Alexander Popov Ο γιγάντιος Ρώσος κέρδισε το χρυσό 50 & 100 μέτρων στο ελεύθερο στους Ολυμπιακούς του 1992 και του 1996 μαζί με 5 ασημένια μετάλλια μεταξύ του 1992 και του 2000. Είναι επίσης 3 φορές πρωταθλητής και στις δύο αποστάσεις.

Ian Thorpe Ψηφίστηκε Αθλητής του Κόσμου  το 2001,κέρδισε έξι χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας. Ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Κολυμβητής της Χρονιάς το 1998, 1999 και 2001. Το 2000 κέρδισε πολλά βραβεία:Αυστραλός Αθλητής της Χρονιάς, Αθλητική Προσωπικότητα , Νέος Αυστραλός της Χρονιάς, Κολυμβητής της Διοργάνωσης στο Σύδνεϋ . Αποτέλεσε τον νεότερο παγκόσμιο πρωταθλητή της ιστορίας.