1 ο ΕΠΑ.Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΜΗΜΑ : Α1 «Oι διατροφικές συνήθειες των εφήβων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αγ. Παρασκευής»

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Προληψη καρκινου: ΑλλαγεΣ στο τροπο ζωηΣ απο την παιδικη ηλικια
Advertisements

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ.
Ισορροπημένη διατροφή
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διατροφής (16 Οκτωβρίου)
Πυραμίδα Υγιεινής Διατροφής
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΛΗ -ΨΥΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ :
Project με θέμα: Υγιεινή διατροφή, Αθλητισμός και παχυσαρκία
Μεσογειακή Διατροφή Εκδήλωση «Μεσογειακό γεύμα»
Ομάδα εργασίας ( ΚΙΤΡΙΝΗ ) : Δημήτρης Γ. Βασίλης Κ. Μαρία Γ. Νεκταρία Λ. Συντονιστές καθηγητές : Καραΐσκου Ελισάβετ, Πιτσιλαδής Βασίλης.
Μεσογειακή Διατροφή Μαρίνα Πόγκα Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Ελένη Αλεξοπούλου Ευφροσύνη Αγγέλη
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΕΛΙΑ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Χαράλαμπος Σπύρου Δάσκαλος ΛΕΥ14Γ3_Α06Δ 28/2/2006
ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ: ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΓΓΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ Η χοληστερόλη είναι κηρώδης στερόλη που βρίσκεται στη μεμβράνη των κυττάρων όλων των ιστών του σώματος, και στο πλάσμα του αίματος.
Τι είναι η χοληστερόλη και γιατί μας ενδιαφέρει;
Η πυραμίδα της διατροφής
Διονύσης Αναστάσιος Ομάδες Τροφών.
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
Μεσογειακή διατροφή Φωτεινή χείρα Στ‘  Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο.
2 ΔΗΜΟΤΗΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΣΤ ΤΑΞΗ
Υγιεινή Διατροφή Αγωγή Υγείας Λουκάς Κμιέτσικ Χρήστος Αγγελόπουλος
Θρησκευτικά Α’ Γυμνασίου
Αντισφαίριση με αμαξίδιο
Ομάδα 5η: Λίπη και έλαια.
Ομάδες τροφών Παναγιώτα & Ζαχαρούλα.
Ομάδες Τροφών Ελευθερία ΣΤ’1.
Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία: Β΄ Βατικανή Σύνοδος
Η πυραμίδα των τροφίμων!
Εισηγητής Πύργος Γεώργιος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑΞΗ: Α1-Β
Μεσογειακή διατροφή Μεσογειακή αναιμία Μεσογειακός πυρετός
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
Το πιο απαραίτητο υλικό για μια καλή σπιτική μαγειρική είναι η αγάπη για εκείνους για τους οποίους μαγειρεύεις Ομάδες τροφίμων.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ Παγκόσμια ημέρα κατά της παχυσαρκίας Σχολ
Ποια είναι η μεσογειακή διατροφή;
Μεσογειακή Διατροφή Γιώργος Κασσαβέτης Τι είναι; Η μεσογειακή διατροφή αναφέρεται στον τρόπο διατροφής λαών που ζουν σε περιοχές που βρίσκονται κοντά.
Διατροφή και υγεία Ελένη Καλιάτση Α΄ Γυμνασίου 1ο Γυμνάσιο Άργους.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ Γ’2 29/11/14 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Θ.Ε.: 2Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ.
Συνιστώμενες Διατροφικές Οδηγίες για τη διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους Μπίλιου Διαμάντω Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Εξειδικευμένη στις Διατροφικές.
A1’ Τάξη 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης «Γ. Ρίτσος»
ΠρΟτυπο πειραματικΟ γυμνΑσιο ευαγγελικΗΣ σχΟληΣ ΣμΥρνηΣ
Ρατσισμός.
ΕΠΑΛ ΑΓΙΑΣ Σχολικό έτος :
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ PROJECT
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
"Υγειηνή Διατροφή" Τα παιδιά χρειάζονται μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του οργανισμού.
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ MASTER CHEF
ΔΙΑΤΡΟΦΗ 3 ος Διαγωνισμός Έφηβου Μεσσήνιου Καταναλωτή.
Υγιεινή διατροφή Συντονίστρια εκπ/κός: Μαντικού Σταματία Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί διαχείρισης ομάδων: Καρβούνη Ευαγγελία Λιβανίου Ευαγγελία Τσούτσουρα Φρειδερίκη.
ΔΙΑΤΡΟΦΗΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.
Πρόγραμμα Comenius Γυμνασίου Ζαγοράς Διατροφικές συνήθειες εφήβων Δεν ακολουθούν πρόγραμμα στη διατροφή τους Συνήθως δεν τρώνε πρωϊνό Καταναλώνουν.
Δασκαλάκη Δ. Δέσποινα Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Επ. συνεργάτιδα Medtronic Ηράκλειο, 10/9/2016 Διατροφικές συστάσεις & άσκηση σε ασθενείς με Διαβήτη.
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΦΥΤΟΦΑΓΟΥΣ. ΟΡΙΣΜΟΣ Ως φυτοφάγος χαρακτηρίζεται εκείνος που συνειδητά έχει αποκλείσει από το καθημερινό του διαιτολόγιο την κατανάλωση.
ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ...ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ!
Διατροφή και Υγεία Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διατροφής (16 Οκτωβρίου) Δημοτικό Σχολείο Πολιχνίτου - Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.
Κατερίνα Τσιαδήμου Αρετή Παρδή Διονύσης Καραγιάννης Ζωή Γκιόζη
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
Η ελληνική κουζίνα και τα οφέλη της
ΤΑΞΗ: Α2 ΣΧΟΛΕΙΟ: 2ο Γυμνάσιο Μετaμόρφωσης
« Μεσογειακή Διατροφή – Ομάδες Τροφίμων »
Οικιακή Οικονομία Α’ Γυμνασίου Μάθημα 12ο. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ &ΨΩΜΙ
ΕΛΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ο ΕΠΑ.Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΜΗΜΑ : Α1 «Oι διατροφικές συνήθειες των εφήβων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αγ. Παρασκευής»

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η Μεσογειακή Διατροφή αποτελεί μια από τις πιο υγιεινές διατροφές. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν διεξαχθεί η Μεσογειακή Διατροφή, χαρακτηρίζεται από τις διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της Κρήτης και της Νότιας Ιταλίας. Επιπλέον, έχει ευεργετικές ικανότητες καθώς έχει διαπιστωθεί ότι προφυλάσσει από ασθένειες όπως καρκίνος κ. α.

Η παραδοσιακή Μεσογειακή Διατροφή ορίστηκε με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά : Άφθονες φυτικές ίνες ( φρούτα, λαχανικά, ψωμί / δημητριακά, πατάτες όσπρια, καρποί ). Ελάχιστα επεξεργασμένα προϊόντα.( γλυκά,fast food κ. λπ.) Γαλακτοκομικά προϊόντα ( κυρίως τυρί και γιαούρτι ) καθημερινά σε μικρές έως μέτριες ποσότητες.

Ψάρια και πουλερικά σε μικρές έως μέτριες ποσότητες. Κόκκινο κρέας 2 φορές το μήνα. Ελαιόλαδο ως κύρια πηγή λιπαρών που περιέχουν μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ Τέλος, έρευνες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός Μεσογειακής Διατροφής και άσκησης, οδηγεί τα άτομα σε αύξηση του χρόνου ζωής τους. Ειδικότερα, η αποχή από το κάπνισμα και η διατήρηση του σωματικού βάρους προσθέτουν έως και 15 χρόνια στις γυναίκες και 8 χρόνια στους άνδρες.

ΠΗΓΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF %81%CE%BF%CF%86%CE%AE 5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF %81%CE%BF%CF%86%CE%AE 5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF %81%CE%BF%CF%86%CE%B7 5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF %81%CE%BF%CF%86%CE%B7 biology/article/?aid=413958https:// CE%B7%CF%84%CE%B7&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5XBGU8vEI- aq7QaLjYGoAg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#q=%CF%80%CF% 85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B1+%CE%BC%CE%B5%C F%83%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82+% CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82&t bm=isch biology/article/?aid=413958

Γενετικά Μεταλλαγμένες Τροφές

Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα ονομάζονται τα τρόφιμα που παράγονται από γενετικά τροποιημένους οργανισμούς. τρόφιμα γενετικά τροποιημένους οργανισμούς o ι άνθρωποι τροποποιούν οργανισμούς που παράγουν τρόφιμα, είναι η εκλεκτική αναπαραγωγή, οι γενετικές βελτίωσεις στη γεωργία και την κτηνοτροφία, καθώς και η σωματοκλωνική παραλλαγή. εκλεκτική αναπαραγωγή γεωργία κτηνοτροφία σωματοκλωνική παραλλαγή T ι είναι η Γενετικά Μεταλλαγμένες Τροφές ;

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα εισήλθαν στην αγορά για πρώτη φορά το Ζωικά προϊόντα έχουν επίσης αναπτυχθεί, αν και κανένα από αυτά δεν κυκλοφορεί προς το παρόν στην αγορά. Πότε εισήλθαν για πρώτη φορά στην αγορά ;

E ξασφαλίστηκε η βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων, καθώς αυξήθηκαν οι ευεργετικές ιδιότητες τους για τον άνθρωπο.. Οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί συμβάλλουν, επίσης, στην κατασκευή θεραπευτικών ουσιών, όπως αντισωμάτων που οδηγούν στην ανοσία πολλών ασθενειών. Σκοπός - πλεονεκτήματα

Σε ζωικούς οργανισμούς Με την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών έχει παρατηρηθεί η εμφάνιση συχνών αλλεργικών κρίσεων, σε άτομα που είναι επιρρεπή σε συγκεκριμένεςαλλεργίες. κατανάλωσηαλλεργίες Ασυνήθιστα υψηλή θνησιμότητα και καθυστέρηση ανάπτυξης βρέθηκε να παρουσιάζουν απόγονοι θηλυκών ποντικών - πειραματόζωων τρεφόμενα με γενετικά τροποποιημένη σόγια. Κίνδυνοι γενετικά τροποποιημένων οργανισμών

Σε ζωικούς οργανισμούς

Στο περιβάλλον Έρευνες δείχνουν ότι, η γύρη από ένα μεταλλαγμένο καλαμπόκι σκότωνε κατά χιλιάδες ένα είδος πεταλούδας. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι διαταράσσεται η ισορροπία του περιβάλλοντος και συνεπώς επηρεάζονται οι τροφικές αλυσίδες.

Στο περιβάλλον

Πώς φτάνουν τα μεταλλαγμένα στο πιάτο μας; Από το 1996 που ξεκίνησε η μαζική εισαγωγή μεταλλαγμένων στην Ευρώπη, η αντίδραση των καταναλωτών κατάφερε να εμποδίσει τα σχέδια των εταιρειών που ήθελαν να κατακλύσουν την αγορά με μεταλλαγμένα προϊόντα. Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα έχουν μπει πια στη ζωή μας και τρυπώνουν στη διατροφή μας.

Τέσσερα είναι τα βασικά είδη που υπόκεινται γενετικές μεταλλάξεις : 1.το καλαμπόκι, 2. η σόγια, 3.η ελαιοκράμβη ( φυτό που χρησιμοποιείται στην παραγωγή ραφινέλαιων ) και 4. η πατάτα.

Ποιοι προωθούν τα « μεταλλαγμένα »; Τα προωθούν πολυεθνικές εταιρείες, κυρίως αμερικάνικες (Monsando..), όπως και ευρωπαϊκές (Bayer..) και άλλων χωρών που παράγουν « γενετικά τροποποιημένο » πολλαπλασιαστικό υλικό, το οποίο κατοχυρώνουν με « πατέντες » και το διαθέτουν σε παραγωγούς με συμβόλαια, επιδιώκοντας το μέγιστο κέρδος.

Αλεξανδρος Γκικοπουλος Λουκάς Καμπουράκης Δανάη Αντωνοπούλου Πηγές : B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CF%84%CF%81% CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7 %CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1_%CF%84%CF%81%CF %8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1 B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CF%84%CF%81% CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7 %CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1_%CF%84%CF%81%CF %8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1 Video Youtube : E υχαριστώ για το χρόνο σας ΟΜΑΔΑ Δ ’ A’1

Fast foods

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Ερευνητική Εργασία Ερωτηματολόγιο

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Ερευνητική Εργασία Ερωτηματολόγιο

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Ερευνητική Εργασία Ερωτηματολόγιο

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Ερευνητική Εργασία Ερωτηματολόγιο

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου Το 62% έχουν φυσιολογικό σωματικό βάρος και το 38% είναι μη φυσιολογικοί.

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου. Δείκτης Μάζας Σώματος=Σωματικό βάρος/Υψος 2 (σε μέτρα) Αν ο αριθμός είναι μικρότερος του 20, τότε είσαστε λιποβαρείς. Έχετε δηλαδή λιγότερα κιλά και πρέπει να πάρετε βάρος. Αν ο αριθμός κυμαίνεται ανάμεσα στο 20 και στο 25, τότε είστε φυσιολογικοί. Δεν χρειάζεται ούτε να χάσετε ούτε να βάλετε βάρος. Το αποτέλεσμα είναι μεταξύ του 25 και του 30? Είστε υπέρβαροι: σταματήστε το πολύ φαγητό, γιατί... δεν πάτε καλά. Αν ο αριθμός είναι μεταξύ του 30 και του 40, είστε παχύσαρκοι: χρειάζεστε εντατική δίαιτα! Αν τέλος, ο δείκτης ξεπεράσει το 40, τότε είστε παθολογικά παχύσαρκοι και χρειάζεστε την ιατρική βοήθεια για να φέρετε το βάρος σας στα κανονικά επίπεδα.

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου συμπ : Το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων γυμνάζεται πολύ συχνά

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου συμπ : Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι τρώνε πολύ συχνά φυτικές ίνες ( Δημητριακά )

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου συμπ : Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι τρώνε πολύ συχνά κόκκινο κρέας

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου συμπ : Το 60% δηλώνει ότι καταναλώνει πολύ συχνά ψάρια ενώ το υπόλοιπο 40% σπάνια

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου συμπ : Το μεγαλύτερο δηλώνει ότι καταναλώνει στη διατροφή του πολύ συχνά φρούτα και λαχανικά

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου συμπ : Το μεγαλύτερο ποσοστό δηλώνει ότι καταναλώνει στη διατροφή του πολύ συχνά γλυκά

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου συμπ : Το μεγαλύτερο ποσοστό δηλώνει ότι καταναλώνει στη διατροφή γαλακτοκομικά προϊόντα με μεγάλη συχνότητα.

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου συμπ : Οι μισοί από τους ερωτηθέντες θεωρούν ότι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα δεν βοηθούν τον οργανισμό μας.

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου Συμπερ : Το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων προτιμά από έτοιμο φαγητό το σουβλάκι και έπειτα την πίτσα

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου Συμπερ : Περισσότεροι από τους μισούς πιστεύουν ότι υπάρχουν κίνδυνοι από τη κατανάλωση των γενετικών τροποποιημένων τροφίμων.

1 ο ΕΠΑ. Λ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α 1 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013 – 2014 Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου Συμπερ : Περισσότεροι από τους μισούς πιστεύουν ότι υπάρχουν συνέπειες προς το περιβάλλον από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.