ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. H ζωή μου πριν μετανάστεuσω  Ήμουν λίγο ζωηρό αγόρι στην Ελλάδα  Ήμουν μαθητευόμενος σιδεράς  Σταμάτησα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Advertisements

Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
Τα πολιτεύματα της αρχαίας Ελλάδας
Λίγα λόγια για μένα Ονομάζομαι Φοίβος και είμαι 12 χρονών. Πάω στην έκτη δημοτικού. Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο και η καλαθοσφαίριση. Το αγαπημένο μου φαγητό.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΕΣΙΩΤΩΝ»
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά
Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα
ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ.
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
Παίζουμε θέατρο: Θα πας για ένα ταξίδι, με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου. Ζητάς πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο: (την) Γαλλία (το) Λονδίνο.
Απόσταγμα σκέψεων (26).
7 Μέρες 7 Μήνες 7 Χρόνια
Παγκόσμια ημέρα του παιδιού
 Ερώτημα – Προβληματισμός: Περιέργεια- Πρόκληση-Εξερεύνηση  Χρόνος για ποιοτική εργασία μαθητών  Συζήτηση τρόπων εργασίας -σκέψης μαθητών Παρέμβαση.
Μαθαίνοντας να παίρνουμε...
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας Β΄ Τάξη
Η συνταγή της νεότητας!.
Στο σχολείο όπως και στην κοινωνία οφείλουμε να καλλιεργούμε σχέσεις αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Η χρήση σωματικής ή λεκτικής, ψυχολογικής ή άλλης μορφής.
ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση….
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ!!!!!
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Τα επαγγελματικά πρότυπα των μαθητών της Στ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου ως κίνητρα των μελλοντικών επαγγελματικών τους στοχοθετήσεων Στέλιος Κ. Κρασσάς.
Οδυσσέας Ελύτης Συγγραφέας: Σταυρούλα Ωρ.. Οδυσσέας Ελύτης Οδυσσέας Ελύτης Έλληνας ποιητής και ζωγράφος. Ο Οδυσσέας Ελύτης υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους.
Συνεντευξη απο τη γιαγια μου για την παιδικη της ηλικια
Να σας συστηθώ: Το όνομά μου είναι: Σημαίνει … Το πήρα από …
Υλικό για Διδακτική Πρόταση 1, Διδακτική Πρόταση 2 Διδακτική Πρόταση 3.
Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό του Ζαγορίου. Έζησα στον τόπο καταγωγής μου μέχρι την ηλικία των 9 ετών και, στη συνέχεια, εγκαταστάθηκα με την οικογένειά.
Η εκπαίδευση στο Βυζάντιο
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία
Άφιξη Αναχώρηση. ή μήπως δεν έχει σημασία; …και σημασία έχει μόνο ταξίδι – το ταξίδι που ξεκινάει τώρα!
1ο ΓΕΛ Μεγάρων Ερευνητική Εργασία στο «Χάσμα Γενεών» με θέμα «Χάσμα Γενεών και ο Θεσμός της Οικογένειας» Ομάδα «Green Day» Βαρθολομαίος Γιάννης Ζαχαρόπουλος.
Είμαστε μια τάξη πολύ πολύ εντάξει…
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ : ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ
Σπίτι για πέντε Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
Γιατί και πως μετακινούνται οι άνθρωποι της Εποχής του Χαλκού;
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
(GOYA!) Ο ΓΚΟΓΙΑ γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου το1746 στο Fuendetodos της Αραγονίας.
 Γεια σας είμαι η Σελίνα και είμαι 12 χρονών. Πάω έκτη τάξη.Το αγαπημένα μου μάθημα είναι η Ιστορία και η Γλώσσα.Πηγαίνω στο 1 ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης.
O ταν κάποιος σκέφτεται χωρίς να θέτει απαραβίαστα σύνορα σε θέματα που αφορούν τους ρόλους των δύο φύλων, μπορεί πιο εύκολα να φανταστεί έναν άνδρα να.
Η ζωή στα χρόνια της μητέρας μου!!!!!!!
Πόσο Ελεύθερες είναι οι Προσωπικές Επιλογές μας
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.
Επιχειρηματικότητα Τα μυστικά της δημιουργίας πετυχημένων επιχειρήσεων Θεόφιλος Βασιλειάδης - Καριέρα ΑΕ 23 Νοεμβρίου 2006.
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ!! Βασίλης Αρμάντο Δημήτρης. Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ!!!  Ο Ηρόδοτος γεννήθηκε στην Αλικαρνασσό (σημερινή Τουρκία) εξ ου αποκαλούμενος ο Αλικαρνασσεύς.
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Η συνταγή της νεότητας!.
To test της κουνιάδας.
Γεια σου χαίρομαι που σε γνωρίζω το όνομα μου είναι υπολογιστούλης και έχω να πω ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη. Γεια σου είμαι η υπολογιστούλα και είμαι.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ε2 1ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΧΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ:ΑΓΚΑ ΒΙΚΕΝΤΙΑ
Άντον Τσέχοφ 1.
Η ζωή των δουλοπάροικων
Προτυπο πειραματικο γυμνασιο ευαγγελικησ Ειρηνη περακη γ3
Το Σχολειό μου.
Κωνσταντινα Τζουμανεκα
Προσωπικές αντωνυμίες
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2.2 Ο οικονομικός ρόλος της οικογένειας
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

H ζωή μου πριν μετανάστεuσω  Ήμουν λίγο ζωηρό αγόρι στην Ελλάδα  Ήμουν μαθητευόμενος σιδεράς  Σταμάτησα το σχολείο στην ηλικία των 11 για να γίνω μαθητευόμενος σιδεράς

Η οικογένειά μου  Η οικογένειά μοu έχει εννεά μέλη  Η μητέρα μου είναι 97 χρόνον  Είχα τέσσερεις αδελφούς και τρείς αδελφές

Το ταξίδι στην Αυστραλία  Το ταξίδι στοίχισε £ 1000 για να έρθω στην Αυστραλία  Ήρθα στην Αυστραλία με το πλοίο που ονομάζεται ΠΑΤΡΙΣ  Έφερα μια μεγάλη βαλίτσα  Είχα το ταξίδι με το πλοίο ήταν ευχάριστο. Ήμου5ν μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στην καμπίνα μου.  Δεν αρρωστήσα όπως άλλοι και το φαγητό μου άρεσε.  Το ταξίδι διήρκησε 34 ημέρες, λίγο περισσότερο από ένα μήνα  Έφτασα στις 4 Ιανουαρίου στο Port Melbourne. 

Δουλειές που έκανα στην Αυστραλία  Καθάρισμα στρειδιών  Εργοστάσιο παράγωγης μαρμαμέλας  Εργοστάσιο αυτοκίνητων, Ford  Οδηγός ταξί

Η Σύζυγός μου  Το 1963 παντρεύτηκα την Ελευθερία Βλαχοπούλου  Η γυναίκa μου γεννήθηκε στην Ελλάδα  Ηρθέ στην Αυστραλία το ίδιο πλοίο που ταξίδεψα και εγώ, το ΠΑΤΡΙΣ.

Η Ζωή μου σήμερα  Σήμερα είμαι 72 χρονών  Έχω δύο γιους και τέσσερα εγγόνια  Eγώ είμαι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας  Το χόμπι μου είναι η φάρμα