Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση….

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση…."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση….

3 Δεν λέω ‘ αντίο ‘ Όμως αυτό είναι Το τελευταίο μου Μήνυμα !!!! Έχω φτάσει σε ένα πολύ Κρίσιμο σημείο της Ζωής μου

4 Σας ευχαριστώ όλους Για τις ωραίες στιγμές Που περάσαμε μαζί. Στενοχωριέμαι που είμαι Στενοχωριέμαι που είμαι Αναγκασμένος να πάρω Αυτή την απόφαση ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ E-MAIL μου Η ζωή μου, με αυτή την απόφαση Άλλαξε τελείως προς το Καλύτερο Πούλησα το Computer μου και αγόρασα ΠΟΔΗΛΑΤΟ

5 Θα περνάω τις ελεύθερες Ώρες μου στην ποδηλασία. Μην στενοχωριέστε για μένα, δεν τρελάθηκα ΦΙΛΟΙ διασκέδασα πολύ με το να σας Στέλνω και να λαμβάνω E-mail Αλλά έφτασε η στιγμή να σας πω :

6 Σας στέλνω μια φωτογραφία της ομάδας Σας στέλνω μια φωτογραφία της ομάδας Που θα μετέχω ΑΝΤΙΟ !!!

7

8


Κατέβασμα ppt "ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση…."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google