Μαθητές: Βιολάκης Εμμαλουήλ Κανιαδάκη Μαρία Παναγούλης Ευάγγελος ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

«ΜΟΔΙΠ του ΓΠΑ» με απλά λόγια…. Διαδικασία της Αξιολόγησης Η Αξιολόγηση είναι μία περιοδική διαδικασία Κάθε ακαδ. έτος: Ετήσια Εσωτερική Έκθεση ή Ετήσια.
υπηρεσία τηλεκπαίδευσης επανάσταση στη διδασκαλία
Συνεργασία Εκπαιδευτικών και Γονέων
Η ΑΞΙΟΛΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Μ. Μ. Ε
Διακρατική συνάντηση EQUAL Σάμος, 25 – 26 Σεπτεμβρίου 2003
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 Ημέρα Γνωριμίας. Στόχος Προπτυχιακού Προγράμματος Τμήματος Αγγλικών Σπουδών  Καλλιέργεια ενσυνείδητης κριτικής σκέψης που.
ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ «ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Έργο «Take Care»: Οδηγός Ορολογίας Ιατρικής Περίθαλψης για Μετανάστες Διάρκεια: από 1 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2014.
Η Εκπαίδευση στην εποχή των ΤΠΕ
Παπαδάκη Αθανασία-Σίντι Φυτσιλή Ευγενία Γιαννή Μυρσίνη-Ειρήνη
ΔΟΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Κ.Ε.Κ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ.
© Stelios Kavadias & Manos Tentzeris To «δίλημμα του εκπαιδευόμενου» και ο ρόλος της τεχνολογίας στη δια βίου εκπαίδευση Νέες τεχνολογίες στη δια βίου.
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Η Οπτική του Φύλου στις Τοπικές Πολιτικές
ACCELERATE ένα δοκιμαστικό έργο Παρήγαγε μια σειρά από πιλοτικά προϊόντα, εργαλεία, μεθόδους τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα και να χρησιμοποιηθούν.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Οι προοπτικές.
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ Αντώνιος Καραγεώργος Τμήμα Δασοπονίας και ΔΦΠ
Τηλεκπαίδευση Χαρίκλεια Τσαλαπάτα Κέντρο Δικτύου Τηλεματικής
ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Φοιτήτρια: Αθανασία Τσιάρα
Πέτρος Χαραβιτσίδης Διευθυντής στο 132ο Δημοτικό σχολείο Αθήνας
Δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας μάθησης Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Θεσσαλονίκης Παπαδόπουλος Πάρης.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
Οι σπουδές στην Ελλάδα. Σπουδές ανά πεδίο. Χρονική διάρκεια σπουδών.
Η αξιολόγηση του διευθυντή από τον σχολικό σύμβουλο ΠΔ 152/ΦΕΚ 240, Τ. Α΄/ , άρθρα 3,4,6,10,16,17 ΥΑ 10940/
Η ένταξη των ψηφιακών βιβλιοθηκών στον χώρο της εκπαίδευσης Επιμέλεια-Παρουσίαση Μαρία-Ειρήνη Καραχάλιου Β Ανδρομάχη Νοτοπούλου Β
Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο: Ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών.
17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ Δ.Υ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2011.
«. Μια πρωτοποριακή σύμπραξη... Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 30 επιχειρήσεις-μέλη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS Στόχος: αποκατάσταση.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Συγκρότηση Επιτροπής Εσωτερικής Αξιολόγησης – Φεβρουάριος 2008 Εσωτερική Αξιολόγηση.
ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΪΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Τίτλος: "Μια έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληροφορίας στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση: Μελέτη περίπτωσης" Ιουλία.
Κατάρτιση Στελεχών ΟΤΑ σε θέματα ΤΠΕ: Ηλεκτρονική Μάθηση Λάζαρος Μεράκος Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Telematics Επιμέλεια:Παγώνης Γεώργιος Writer: Patrick Dillon.
Εθελοντικές Συμφωνίες επαγγελματικού κλάδουφορέων σχεδιασμού ενεργειακής πολιτικής Η φύση και ο πρωτότυπος χαρακτήρας του Προγράμματος υποστηρίζει την.
Η συνδυασμένη μορφή εκπαίδευσης (blended learning)
1 η Εργασία στην Ιατρική Εκπαίδευση ‘’Παρελθόν, παρόν, μέλλον:ανάλυση άρθρων από τη βιβλιογραφία’’ Καντιλλάρι Γιόνα Α.Ε.Μ. : Ροκκά Ευαγγελία Α.Ε.Μ.
Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ.
1 Δημόσιες σχέσεις και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Η συμβολή των δημοσίων σχέσεων στο (δημοκρατικό) Αναπτυξιακό Σχεδιασμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρόδρομος.
Συνεργασία Εκπαιδευτικών και Γονέων
ΗΜΥ 100: Εισαγωγή στην Τεχνολογία Διάλεξη 4 Χρήση Βιβλιοθήκης TΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ.
Λογισμικό Εκπαίδευσης M- Pedia Ελευθέριος Μιχαηλίδης Διευθύνων Σύμβουλος, M-Data
«ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
Ανάλυση Συστημάτων Μακροχρόνιας Φροντίδας (Θ)
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΛΙΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΤΖΑΡΙΩΤΗ - ΚΩΣΤΑΡΑ.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ και ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Αντωνία Παπαδάκη Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Πέλλας.
Συμβουλευτική ΑμΕΑ Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ή Αναπηρία; Άτομα με Ειδικές Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Ανάγκες.
Εύη Μακρή-Μπότσαρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας
Cloud Computing Το cloud computing παρέχει υπηρεσίες υπολογισμού, λογισμικού, πρόσβασης σε δεδομένα και αποθήκευσης που δεν απαιτούν ο τελικός χρήστης.
Πρωτοβάθμια περίθαλψη
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
Φορεις και μορφες αξιολογησης: 2Ο Μαθημα
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Β’ ΕΠΑΛ Οδυσσέας Λεβαντής-Μέλος Ομάδας Συγγραφής.
Μεθοδολογία Έρευνας Διάλεξη 9η Σύνταξη Πτυχιακής Εργασίας
Στο Σχολείο μας, παράλληλα με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, λειτουργούν οι ακόλουθες Ομάδες: - Μουσική Ομάδα, - Θεατρική Ομάδα, - Κινηματογραφική.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΗΣ
«Αξιολόγηση μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» 14/3/2017
Ενότητα 9: Συστήματα Υγείας στην Ευρώπη: Σουηδία
Μαθητές: Βιολάκης Εμμαλουήλ Κανιαδάκη Μαρία Παναγούλης Ευάγγελος
Καθηκοντα και αρμοδιοτητεσ των Σχολικων συμβουλων
Διεθνείς έρευνες (PISA) και κυπριακό εκπαιδευτικό σύστηµα: δεδοµένα και προβληµατισµοί Δρ Αθ. Μιχαηλίδου Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Γενική Εκτίμηση (άπαξ)
Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μαθητές: Βιολάκης Εμμαλουήλ Κανιαδάκη Μαρία Παναγούλης Ευάγγελος ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδευτικός στόχος Η κατανόηση των προνομίων της επαρχιακής ιατρικής εκπαίδευσης για την ιατρική αλλά και την ευρύτερη κοινωνία. Η προθυμοποίηση και η παρότρυνση των φοιτητών για συμμετοχή σε αυτήν. Η σύσταση της προσοχής στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση στις αγροτικές περιοχές και στην ανάπτυξη νέων εκπαιδευτικών μεθόδων για την επίλυσή τους καθώς παρόμοια εμφανίζει και το γενικότερο σύστημα ιατρικής περίθαλψης.

Μαθησιακά αποτελέσματα Ενημέρωση για: τα οφέλη της απομακρυσμένης και αγροτικής ιατρικής εκπαίδευσης για τους φοιτητές και για τους αγροτικούς πληθυσμούς. τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές της επαρχίας και τους τρόπους για να τα ξεπεράσουν. εκπαιδευτικές μεθόδους και τεχνολογικά μέσα που αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της.

Το σκεπτικό του άρθρου είναι ότι λόγω της άνισης πρόσβασης του αγροτικού πληθυσμού στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και της έλλειψης ιατρών και μέσων στις απομακρυσμένες περιοχές είναι ζήτημα κοινωνικής ευθύνης η παροχή ιατρικής εκπαίδευσης και στις υποεξυπηρετούμενες αγροτικές περιοχές.

Τα κύρια προβλήματα που προσπαθεί να επιλύσει το άρθρο αναφέρονται σε τρεις τομείς: Ανάπτυξη διδακτικού προσωπικού 1.Τα μοντέλα της αστικής ιατρικής εκπαίδευσης μπορεί να μην λειτουργούν στην επαρχία. 2.Οι αγροτικοί καθηγητές Ιατρικής δεν γνωρίζουν τους άγραφους κώδικες των αστικών κέντρων διδασκαλίας(π.χ.εθιμοτυπία στις εξετάσεις OSCE). 3.Οι εκπαιδευόμενοι στην επαρχία δεν γνωρίζουν τις απαιτήσεις ενός αστικού εξεταστή. Επιλογή φοιτητών Πολλοί φοιτητές υποχρεώνονται να εκπαιδευτούν σε αγροτικές περιοχές χωρίς πραγματικά να το θέλουν ενώ άλλοι δεν προθυμοποιούνται καθόλου. Μεταπτυχιακή εκπαίδευση 1.Η αγροτική ιατρική εκπαίδευση υποστηρίζει λίγα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχέση με την αστική  μικρή προπτυχιακή εμπειρία και αναγνωσιμότητα των μεταπτυχιακών φοιτητών που την επέλεξαν. 2.Αποτυχία εφαρμογής ενός μεταπτυχιακού εξειδικευμένου συστήματος στην επαρχία  απώλεια χρόνου και προσπάθειας για τους φοιτητές που προπτυχιακά το επέλεξαν

Σκοπός του άρθρου είναι να εξηγήσει: γιατί η απομακρυσμένη αγροτική ιατρική εκπαίδευση είναι ωφέλιμη για τις ιατρικές σχολές ; ποια τα οφέλη της για τους φοιτητές; υπό ποιες προϋποθέσεις αυτή θα είναι επιτυχής; πώς πρέπει να προγραμματισθεί η παράδοσή της; Στόχος του άρθρου είναι ν’ αναπτύξει το θέμα με βάση τέσσερις τομείς που έχουν σημασία στην προσπάθεια ανάπτυξης επιτυχούς αγροτικής εκπαίδευσης και είναι:  Η ανάπτυξη διδακτικού προσωπικού  Η επιλογή φοιτητών  Η μεταπτυχιακή εκπαίδευση  Τα ευρύτερα οφέλη των εξελίξεων στην ιατρική εκπαίδευση

Το κύριο ερώτημα που θέτει το άρθρο είναι: “Ποια τα μακροπρόθεσμα προνόμια της απομακρυσμένης ιατρικής για την τοπική κοινωνία πέρα από την εκπαίδευση επιπλέον γιατρών ;” Τα αποτελέσματα-συμπεράσματα σχετικά με αυτό είναι: 1. Η δημιουργία ενός νέου εκπαιδευτικού μοντέλου(π.χ.μακροπρόθεσμη και συχνή εκπαίδευση φοιτητών). 2. Η ανάπτυξη των τοπικών δικτύων μέσω της απασχόλησης των γιατρών ως καθηγητών. 3. Η αύξηση των εργαζομένων στις τοπικές υπηρεσίες(δημόσιες π.χ. δήμος). 4. Η προσήλωση της παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας σε ποιοτικά επίπεδα μέσω ακαδημαϊκών διεργασιών. 5. Η σύσφιξη των σχέσεων στην κοινωνία και η συνεργασία. 6. Η μακροβιότερη απασχόληση των ακαδημαϊκών εκπαιδευτών.

Η μεθοδολογία του άρθρου αφορά τον προγραμματισμό παράδοσης της επαρχιακής ιατρικής και περιλαμβάνει:  Για την ανάπτυξη διδακτικού προσωπικού: 1) Ποικιλία μέσων και υλικού. 2) Ευελιξία δασκάλων στην παρακολούθηση συνόδων. 3) Χρήση νέων τεχνολογιών(webcasts, on-line υλικό,σύνδεσμοι video). 4) Ενημέρωση για τις απαιτήσεις των αστικών εξετάσεων. 5) Συνεχής επικοινωνία αγροτικών-αστικών φοιτητών 6) Στήριξη όλων των μελών των ομάδων ιατρικής περίθαλψης.  Για την επιλογή φοιτητών: 1) Χρήση παραμέτρων όπως η αγροτική καταγωγή του εκπαιδευόμενου ή του συντρόφου του. 2) Επιλογή των πιο προσαρμοστικών φοιτητών και όχι υποχρέωση όλων.  Για τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση: Εμπλουτισμός της επαρχιακής ιατρικής με εξελιγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Πληροφορίες δημοσίευσης  Τίτλος βιβλίου:”AMEE GUIDE SUPPLEMENTS”  Τίτλος κεφαλαίου:’’Using rural and remote settings in the undergraduate medical curiculum:Guide supplement 47.1-Viewpoint”  Εκδότης:Maley M.,Worley P.,Dent J.  ISBN: X  Έτος δημοσίευσης:2009  Σελ.:

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ