Επεξεργαστής Παρουσιάσεων λογισμικό Ο Επεξεργαστής παρουσιάσεων είναι και αποτελείται από μια ομάδα από οπτικά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη να δημιουργεί.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.
Advertisements

Δημιουργία μαθησιακού υλικού πολυμέσων και υπερμέσων
Δημιουργία Παρουσιάσεων με τη βοήθεια του PowerPoint
Δ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Π ΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ P OWER P OINT.
Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
Πίνακες.
Να περιγράψετε τους 2 τρόπους οργάνωσης Ιστοσελίδων
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
ΟΙ “MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΣΩΝ Γνωριμία με τα πολυμέσα στα πλαίσια της διδασκαλίας και της μάθησης.
ΤΟ ΥΛΙΚΟ & ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Σχεδιαστικά εργαλεία Διαχείριση σελίδων Βιβλιοθήκες αντικειμένων Διαχείριση αντικειμένων Επιφάνεια ψηφιακής μελάνης Πληκτρολόγιο οθόνης ΟΦΕΛΗ Αναγνώριση.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Το σύνολο των προγραμμάτων που συντονίζουν τις λειτουργίες του υλικού και αξιοποιούν τις δυνατότητές του.
Οι “multi-Διαστασεις” Των Multimedia
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ Διαδραστικοί πίνακες Δέγγλερη Σοφία.
Διδακτικά οφέλη από τη χρήση του διαδραστικού πίνακα στην τάξη
Μια παρουσίαση από τον Άνθη Ιωάννη
Πτυχιακή εργασία των Κωνσταντίνου Κουρμούση (1604)
Πως κάνουμε μια παρουσίαση σε Power Point
Εικονική πραγματικότητα ένας τρισδιάστατος κόσμος!!!
Σιδηρόπουλος Δημήτρης
1 ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ Μάθημα 1 ο : Μέσα και πολυμέσα Εισηγήτρια:Αναστασία Κατρανίδου.
Heal Link Η HEAL Link (Hellenic Academic Libraries Link) είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών και λειτουργεί υπό.
Jigsaw: Τί είναι;.
ΠΟΛΥΜΕΣΑ. OI “MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ Τι είναι τα πολυμέσα? Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας.
Α’ Γυμνασίου Βιβλίο «Σημειώσεις» σελίδες Α2
Για τη διδασκαλία των πολυμέσων 1/15 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ Ομάδα Ανάπτυξης Ομάδα Ανάπτυξης: Φίλιππος Δεληγιάννης, Παναγιώτης Κωστάκης,
Δημιουργία Παρουσίασης
Ολοκλήρωση Επιχειρησιακών Μηνυμάτων. Διαδιασία Ανάπτυξης του Βιογραφικού σε Τρία Βήματα Βήμα 1 Σχεδιασμός Βήμα 3 Ολοκλήρωση Βήμα 2 Ανάπτυξη Ανάλυση Κατάστασης.
1/13 ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Ομάδα Ανάπτυξης Ομάδα Ανάπτυξης: Φίλιππος Δεληγιάννης, Παναγιώτης Κωστάκης, Δημήτριος.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Εκπαιδευτική Τεχνολογία – Πολυμέσα (Εργαστήριο) [ΤΤΕ]
MACROMEDIA FLASH ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. Τι είναι το flash; To macromedia flash είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία κινούμενων εφέ υψηλής.
Δημιουργία Παρουσίασης Εισαγωγή Η ανάγκη παρουσίασης της εργασίας σας Θα μάθετε διάφορους τρόπους για να παρουσιάσετε την εργασία σας Το σχετικό υπόβαθρο.
Microsoft PowerPoint Powerpoint Κίκα Χρυσοστόμου.
Κατανόηση (δεδομένα – ζητούμενα) Ανάλυση σε απλούστερα προβλήματα Επίλυση με οργανωμένα, απολύτως καθορισμένα, πεπερασμένα βήματα ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ.
Hot Potatoes Παρουσίαση.
«Υλοποίηση παρουσίασης στo PowerPoint»
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 490 πχ
Εννοιολογική Χαρτογράφηση
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
Γνωριμία με τις Ιδεοκατασκευές
Προγραμματιστικά Εργαλεία για το Διαδίκτυο Κατασκευή Ιστοσελίδων 3 ο Κεφάλαιο Βελώνης Γεώργιος – Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ20.
A’ ΕΠΑ.Λ. Εφαρμογές Πληροφορικής Γεωργιλά Χιονία 1.
1 Δημιουργία Παρουσίασης Ms PowerPoint ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Εισηγητής: Στυλιάδη Στέλλα ΜΒΑ.
Εργασία στο Μάθημα: «Εκπαιδευτική τεχνολογία-Πολυμέσα» Διδάσκων : Άγγελος Γιαννούλας Ομάδα εργασίας Λινάρδος Γεώργιος Μπουντούρης Παναγιώτης Ντιγριντάκη.
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΑΡΩΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.
Αρχές Πληροφορικής Ενότητα # 13: Επεξεργασία κειμένου – LibreOffice #3
Σχεδίαση Διαφανειών Πρακτικός Οδηγός Μιχαηλίδη Αφροδίτη.
Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού Λογισμικού
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Ενότητα # 10: Εισαγωγή στο Ms Powerpoint Τμήμα Ιστορίας
Πολυμέσα και Υπερμέσα στη Διδασκαλία και τη Μάθηση
Πως δημιουργούμε μια παρουσίαση στο PowerPoint
Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού Λογισμικού
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Υλικό, Λογισμικό και Εφαρμογές
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Κείμενο.
στο PowerPoint 7 τρόποι για να συνεργαστείτε με άλλα άτομα
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Περιβάλλον Εργασίας του Διαδραστικού Πίνακα
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Περιβάλλον εργασίας του διαδραστικού πίνακα
Μαθαίνοντας το Φωτόδεντρο
Επεξεργαστής Παρουσιάσεων
Διδάσκων: Χρήστος Κατσάνος
Διεύθυνση Επιμόρφωσης & Πιστοποίησης 3 η Συνεδρία Μέρος 1 ο Τα λογισμικά παρουσίασης.
Πως να κάνετε μια παρουσίαση σε Power Point. Σημαντικό: Εμπειρία στις παρουσιάσεις Για καλές παρουσιάσεις πρέπει να γνωρίζουμε από παρουσιάσεις όχι το.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Επεξεργαστής Παρουσιάσεων λογισμικό Ο Επεξεργαστής παρουσιάσεων είναι και αποτελείται από μια ομάδα από οπτικά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη να δημιουργεί διαφάνειες για τον προβολέα ή μια σειρά γεγονότων(πληροφοριών) που μπορούν να προβληθούν μέσω Η.Υ.

Επεξεργαστής Παρουσιάσεων Κείμενο Εικόνες Κίνηση Βίντεο Ήχος Οι πληροφορίες παρουσιάζονται στην οθόνη του Η.Υ. Αποτελούνται από αντικείμενα τοποθετημένα στο φόντο Τα αντικείμενα αυτά μπορεί να είναι: και στο παρασκήνιοσταδιακά.

Δημιουργία Παρουσίασης Πρέπει να γνωρίζετε την αρχή και το τέλος της παρουσίασης Τον τρόπο πλοήγησης στα διάφορα θέματα που θα προβάλετε. Θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη συλλογή πληροφοριών και το σχεδιασμό της παρουσίασηςστο χαρτί.

Δημιουργία Παρουσίασης Ο σχεδιασμός μιας παρουσίασης με Η.Υ. αποτελείται από τα εξής βήματα: 1.Ποιο είναι το ακροατήριο 2.Που θα γίνει η παρουσίαση 3.Τι υλικό υπάρχει διαθέσιμο 4.Πότε θα γίνει η παρουσίαση 5.Ποιος είναι ο σκοπός της συγκεκριμένης παρουσίασης

Σχεδιάγραμμα Πλάνου Είναι ένα οπτικό περίγραμμα για τις ενέργειες τους ήχους και τις εικόνες που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης μιας παρουσίασης.

Σχεδιάγραμμα Πλάνου Ο χρήστης πρέπει να έχει υπόψη του τα πιο κάτω: Να σχεδιάζει απλές και ισορροπημένες οθόνες που να μη παρουσιάζουν πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα Να χρησιμοποιεί πίνακα περιεχομένων για να μπορεί να βρίσκει τις πληροφορίες πιο γρήγορα. Να δείχνει συνέπεια και διορατικότητα κατά το σχεδιασμό για να μη μπερδεύεται και ταυτόχρονα να μη μπερδεύει το ακροατήριο κατά την παρουσίαση

Λογικό Διάγραμμα Ο δημιουργός της παρουσίασης πρέπει να σχεδιάσει το Λογικό Διάγραμμα το οποίο πρέπει να παρουσιάζει τον τρόπο σύνδεσης των σελίδων μεταξύ τους