Διάσκεψη Τύπου Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου 22 Φεβρουαρίου 2011 «Τις εκπτώσεις τις πληρώνει ο φορολογούμενος»

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
(α) Διάθεση Μεριδίων ΟΣΕΚΑ (β) Διαδικασία Κοινοποίησης
Advertisements

Έρευνα για την οικοδομική δραστηριότητα 2010 Επαμεινώνδας Ε. Πανάς Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Πρόεδρος του Τμήματος Στατιστικής Απόψεις.
1 Έρευνα 16-19/5/05 Πανελλαδική πολιτική έρευνα κοινής γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάιος 2005.
Σχέση ισοτιμίας και εισοδήματος
Αποτελέσματα Μελέτης για το Μέγαρο Πολιτισμού Κύπρου Ετοιμάστηκε για την Εταιρεία KPMG Από την Εταιρεία RAI Consultants Public Ltd Μάρτιος 2008.
Μια αγορά με ευκαιρίες και παγίδες. Η συγκεκριμένη αγορά γίνεται πολύ συχνά, αντικείμενο λαϊκισμού, δημαγωγίας και πλειοδοσίας μιας δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας.
Ιανουάριος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
Επιλογή Προμηθευτή ΥΦΑ Διαδικασία ΔΕΦΑ. Δημόσια Εταιρεία Φυσικού Αερίου ΔΕΦΑ (1) • Η ΔΕΦΑ έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εισαγωγή και προμήθεια.
Μάρτιος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΟΣΕΞΟΥΣΙΑΕΔΑΦΟΣ.
Αγορά Πετρελαιοειδών 10 Μαΐου, Περιεχόμενα  Διεθνής Αγορά Πετρελαιοειδών — Βιομηχανία Πετρελαίου — Τιμές Αργού και προϊόντων Πετρελαίου  Αγορά.
1 ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΙΔΗ Ξενοδοχείο Χίλτον Λευκωσία, 19 Ιανουαρίου ΑΚΙΝΗΤΑ – ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ.
Ημερίδα “Προοπτικές για την Ελληνική Επιχειρηματικότητα στην Υποσαχάρια Αφρική” Υπουργείο Εξωτερικών,
ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: η εταιρική υπευθυνότητα μακροχρόνια επένδυση
Πορεία και Προοπτικές της Παγκόσμιας Οικονομίας και οι επιπτώσεις της στη Κυπριακή Οικονομία και τον Τουρισμό Ε. Μπουλούτας Πα γ κύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων.
Η Ευρωπαϊκή K εντρική T ράπεζα ιδρύθηκε την 1 η Ιουνίου του 1998 και εδρεύει στη Φρανκφούρτη. Η ΕΚΤ είναι επιφορτισμένη με τη διαχείριση του ευρώ και.
Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή
Λύκειο Αγίου Νικολάου Τάκη Βασιλική Όθωνος Κατερίνα
32o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Τάξη Έ.
Ημερίδα ενημέρωσης Διαπιστευμένων Φορέων 7 Μαΐου 2008 Καθεστώς Επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις Γιάννος Μαυρομμάτης Διαχειριστική Αρχή ΠΑΑ.
1 5 Δεκεμβρίου 2009 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
© ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Ιανουάριος 2011 Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 © ΕΚΛΟΓΙΚΟ.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.1 Η Ευρωπαϊκή Διάσταση.
Κοινωνικη και πολιτικη αγωγη
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
3 Συλλογή Στοιχείων 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Εκλογική συμπεριφορά 1 3 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ( Πρόθεση ψήφου )
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
1 Συλλογή Στοιχείων 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Κοινωνικό, πολιτικό & οικονομικό περιβάλλον 1 1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ( Δείκτες.
Κυπριακή Οικονομία – Ανασκόπηση και Προοπτικές Παρουσίαση στα ΜΜΕ Χαρίλαος Σταυράκης Υπουργός Οικονομικών 09 Ιανουαρίου 2009.
Διάσκεψη Τύπου Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου «Οι αριθμοί είναι απόλυτοι. Απόλυτο και Συνειδητό και το νέο ψέμα Χριστόφια» 13 Δεκεμβρίου 2011.
29, Μαρτίου 2012 Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσεως.
4 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Αξιολόγηση έργου Κυβέρνησης & Αξιωματικής Αντιπολίτευσης 1 4 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ EΡΓΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-
ΜΑΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Μάιος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
European Commission 1 Μετανάστευση: Αποτελεσματική Πολιτική και Ανοιχτή Κοινωνία ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΛΑΣ ΚΑΜΙΝΑΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ.
Η ΔΕΣΜΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Θέσεις για την Οικονομία Προτεινόμενα Μέτρα Λευκωσία, 27 Μαΐου 2010.
ΒΙΡΜΑΝΙΑ: Ο Στρατοσ στην εξουσια Η δικτατορία της Βιρμανίας: Πώς και γιατί παραμένουν οι στρατιωτικοί στην εξουσία επί δεκαετίες;
6 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Εξωτερική Πολιτική: Τουρκία – Κυπριακό – ΠΓΔΜ - Κοσσυφοπέδιο 1 6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ( Τουρκία.
Εισαγωγή στην Οικονομική ΤΟΜΟΣ Α΄
Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προϊόντα που διαχειρίζεται η Τράπεζα Κύπρου για Στήριξη των Μικρομεσαίων Εταιρειών Ανδρέας Κυθραιώτης– Head of European Relations.
Πού βρισκόμαστε;.
Από τους μαθητές της Ε΄ τάξης Ζώη Αραδιπιώτη Άρη Αριστέιδου.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Μ.Α.Μιμίκου Καθηγήτρια ΕΜΠ « Πολιτικές Φύλου στα Πανεπιστήμια » 21 Νοεμβρίου 2005.
1 Προϋπολογισμός 2007 Δεκέμβριος Ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης του Κρατικού προϋπολογισμού ; Ο προϋπολογισμός του 2007, όπως και κάθε προϋπολογισμός,
Ιστορική Αναδρομή Η Ευρωπαϊκή Ιδέα, δηλαδή η ιδέα μιας κοινής ανθρωπιστικής Ευρώπης, αποτέλεσε όραμα πολλών φιλοσόφων (π.χ. Καντ, Κομένιος, Ουγκώ). Οι.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
Η Δημοκρατία της Λετονίας ( λετονικά : Latvijas Republika ) είναι χώρα στη περιοχή της Βαλτικής στη Βόρεια Ευρώπη. Συνορεύει με την Εσθονία, τη Ρωσία,
ΚΥΠΡΟΣ. ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ Πριν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 ο πληθυσμός της Κύπρου είχε ως εξής: 82% Έλληνες και 18% Τούρκοι. Λόγω αυτής της συνοίκησης.
Δημοτικό Σχολείο Πέγειας
8 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Θεσμοί/ Οργανισμοί 1 8 ΘΕΣΜΟΙ /ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ (Βαθμός επιρροής, Αναγκαιότητα επιρροής, Βαθμός.
Κοινωνικοοικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων Διάλεξη 4η
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ νοικοκυριά επιχειρήσεις ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Δημόσιοι Οργανισμοί Δημόσιες επιχειρήσεις Στόχοι: 1.νοικοκυριά: max.
Δημόσιος Vs Ιδιωτικός Τομέας Διαφορές - Ομοιότητες.
ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Πολίτευμα είναι ο τρόπος οργάνωσης και άσκησης της κρατικής εξουσίας.
ΦΟΡΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ
Απρίλιος 2011 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ © ΕΚΛΟΓΙΚΟ
ΚΡΙΣΗ;!.
ΔΙΑΦΘΟΡΑ Δημήτρης Μάρδας Υφυπουργός Υπουργείο Εξωτερικών
Νοέμβριος 2010 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ
Ιούλιος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Μαθητικές εκλογές Μικρός οδηγός
ΚΠΑ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Διάσκεψη Τύπου Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου 22 Φεβρουαρίου 2011 «Τις εκπτώσεις τις πληρώνει ο φορολογούμενος»

Σημερινή, 18 Μαρτίου 2009, σελ. 33

«αναμένεται να εισρεύσουν στην Κύπρο περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας». «αναμένεται να εισρεύσουν στην Κύπρο περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας».

ΚΥΠΕ, Βουλή – Συμφωνία με Κατάρ – ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ – ΕΔΕΚ – ΕΥΡΩΚΟ, Γιάννος Λαμάρης, «Είναι μια συνεργασία μεταξύ δύο Κυβερνήσεων, έχει και την οικονομική αλλά και την πολιτική της σημασία, έχει επιτευχθεί να είναι ισότιμη αυτή η συνεργασία βάζοντας η μια πλευρά τη γη και η άλλη τα χρήματα. Μιλάμε για μια αρχική επένδυση της τάξης περίπου των εκ με προοπτική να είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Το ακίνητο Εκτίμηση Κτηματολογίου – €143εκ. ( ) Εκτίμηση Κτηματολογίου – €143εκ. ( ) Τελική Συμφωνία – €50εκ. Τελική Συμφωνία – €50εκ. Διαφορά €93εκ. Διαφορά €93εκ. 65% έκπτωση 65% έκπτωση

ΚΥΠΕ, Βουλή – Επιτροπή Οικονομικών – Σταυράκης – Συμφωνία με το Κατάρ, «έχουν ληφθεί όλες οι πρόνοιες που κρίθηκαν απαραίτητες για την διαφύλαξη των συμφερόντων του Κυπριακού Δημοσίου και των Κυπρίων πολιτών». «έχουν ληφθεί όλες οι πρόνοιες που κρίθηκαν απαραίτητες για την διαφύλαξη των συμφερόντων του Κυπριακού Δημοσίου και των Κυπρίων πολιτών». «διασφαλίζει πλήρως τα συμφέροντα του Κύπριου φορολογούμενου». «διασφαλίζει πλήρως τα συμφέροντα του Κύπριου φορολογούμενου».

Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων, Η’ Βουλευτική Περίοδος, Σύνοδος Δ’, Συνεδρίαση 13ης Νοεμβρίου 2004, Αρ.7, παρέμβαση Σταύρου Ευαγόρου, σελ. 25–26. «Να εκποιήσουμε, να μετοχοποιήσουμε, που μεταφράζεται στο να εκποιήσουμε μέρος - δέχομαι αυτό που λέει ο κ. Αναστασιάδης - των ημικρατικών οργανισμών. Όχι, κύριοι, για όσο χρόνο θα είναι - και θα είναι για πάρα πολλά χρόνια αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία - δεν πρόκειται, γιατί είναι επίσημη θέση του Τάσσου Παπαδόπουλου, να προχωρήσει στο ξεπούλημα ημικρατικών οργανισμών, περιουσίας του λαού. Υπάρχουν άλλες ευφάνταστες προτάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού; Βεβαίως, υπάρχουν! Να πουλήσουμε και τα οικόπεδα του στρατοπέδου απέναντι από το "ΧΙΛΤΟΝ"! Αυτό ελέχθη από στελέχη βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού: «Το στρατόπεδο που είναι εκεί να το μεταφέρουμε», ελέχθη, «σε άλλο χώρο, να κάνουμε οικόπεδα και να τα πουλήσουμε»! Να κάνουμε και άλλα οικόπεδα! Και τον Πεδιαίο ελέχθη να τον αξιοποιήσουμε και να πάρουμε λεφτά! Ε, να κάνουμε την Κύπρο οικόπεδα και να την πουλήσουμε». Αυτό ελέχθη από στελέχη βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού: «Το στρατόπεδο που είναι εκεί να το μεταφέρουμε», ελέχθη, «σε άλλο χώρο, να κάνουμε οικόπεδα και να τα πουλήσουμε»! Να κάνουμε και άλλα οικόπεδα! Και τον Πεδιαίο ελέχθη να τον αξιοποιήσουμε και να πάρουμε λεφτά! Ε, να κάνουμε την Κύπρο οικόπεδα και να την πουλήσουμε».

Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων, Η’ Βουλευτική Περίοδος, Σύνοδος Δ’, Συνεδρίαση 13ης Νοεμβρίου 2004, Αρ.7, παρέμβαση Σταύρου Ευαγόρου, σελ. 25–26. «Υπάρχουν άλλες ευφάνταστες προτάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού; Βεβαίως υπάρχουν! Να πουλήσουμε και τα οικόπεδα του στρατοπέδου απέναντι από το ΧΙΛΤΟΝ! Αυτό ελέχθη από στελέχη βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού: «Το στρατόπεδο που είναι εκεί να το μεταφέρουμε», ελέχθη, «σε άλλο χώρο, να κάνουμε οικόπεδα και να τα πουλήσουμε»!»

Οι ειδικοί για τα ξεπουλήματα Επίσημη Εκτίμηση Κτηματολογίου €143εκ. Επίσημη Εκτίμηση Κτηματολογίου €143εκ. Τιμή Συμφωνίας €50εκ. Τιμή Συμφωνίας €50εκ. Έκπτωση Ξεπουλήματος €93εκ. Έκπτωση Ξεπουλήματος €93εκ.

Και οι Μη Προνομιούχοι που πληρώνουν Οι φορολογούμενοι 5% ΦΠΑ τρόφιμα €50εκ. 5% ΦΠΑ τρόφιμα €50εκ. 5% ΦΠΑ φάρμακα €10εκ. 5% ΦΠΑ φάρμακα €10εκ. Αύξηση στα καύσιμα €40εκ. Αύξηση στα καύσιμα €40εκ. (φόρος κατανάλωσης) (φόρος κατανάλωσης) Σύνολο €100εκ. Σύνολο €100εκ.

Αυτοί που ξεπουλούν Χαρίλαος Γιάννος Σταύρος Χαρίλαος Γιάννος Σταύρος Σταυράκης ΛαμάρηςΕυαγόρου Σταυράκης ΛαμάρηςΕυαγόρου

Αυτοί που πληρώνουν

Θέλει η αριστερή κυβέρνηση να ξεπουλήσει το φιλέτο απέναντι από το Χίλτον; Θέλει η αριστερή κυβέρνηση να ξεπουλήσει το φιλέτο απέναντι από το Χίλτον; Ας μην προσπαθεί όμως να μας υποδείξει εμάς τους «αφελείς» ότι οφείλουμε να τους δώσουμε και συγχαρητήρια. Ας μην προσπαθεί όμως να μας υποδείξει εμάς τους «αφελείς» ότι οφείλουμε να τους δώσουμε και συγχαρητήρια.

Εισήγηση: Προκήρυξη προσφορών προς όλους τους ενδιαφερομένους (Κύπριους και ξένους) για αγορά του τεμαχίου. Προκήρυξη προσφορών προς όλους τους ενδιαφερομένους (Κύπριους και ξένους) για αγορά του τεμαχίου. Σίγουρα θα πάρουμε ποσά που θα είναι τουλάχιστον διπλάσια από τα €50εκ. Σίγουρα θα πάρουμε ποσά που θα είναι τουλάχιστον διπλάσια από τα €50εκ. Το κράτος δεν θα καταστεί επιχειρηματίας ανάπτυξης γης. Το κράτος δεν θα καταστεί επιχειρηματίας ανάπτυξης γης. Αποφυγή του ρίσκου να δημιουργήσουμε την κτηματική Eurocypria. Αποφυγή του ρίσκου να δημιουργήσουμε την κτηματική Eurocypria.