Διάβολος Παράδεισος Ο παράδεισος και τα διαβολάκια.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«O αλυσοδεμένος ελέφαντας.» Του Χόρχε Μπουκάι.
Advertisements

Δραστηριότητα 6: Από πού έρχονται και πού πηγαίνουν οι μετανάστες; Διαφάνεια 1: Στόχος >Να εξετάσουμε μερικά στοιχεία για τα πρότυπα της μετανάστευσης.
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι στατιστικής και η τεχνική της εμπάς ταιριάζει πολύ Οι πρωταθλητές προσπαθούν να ακολουθούν κάθε φορά το πλάνο με τις.
Πίστες. Συνεχίζουμε … ακάθεκτοι το λάδωμα; Κύριε Υπουργέ, Κύριοι συνάδελφοι  Το 2000 αγόρασα καινούργιο εκπαιδευτικό αυτοκίνητο. Είχε από την εταιρία.
Πρώτη γραμμή. Κύριε Υπουργέ του ΥΜΕ Ποιος από εσάς πίστευε ότι θα γίνονταν μία τόσο μεγάλη επανάσταση, μάλιστα ‘γραφειοκρατικής’ μορφής; Αναίμακτα; Όποιο.
ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα.
Διδάσκοντας Μαθηματικά
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Πως Γράφω Σωστά Επιστημονικές Ερμηνείες - Πως Γράφω Σωστά Επιστημονικές Ερμηνείες Βασίλης Γαργανουράκης
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007 Βεύη Φλώρινας Βεύη Φλώρινας 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ.
Η κατάσταση στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών:
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
- Επικινδυνοτητα απο ερευνεσ - μετατροπεσ
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
Ο Πάνος στη «Στοιχειωμένη αίθουσα» δήλωσε για τον Ιορδάνη: «Αυτός έχει τσακωθεί με τη Γραμματική, όπως και με κάθε άλλο μάθημα εκτός από τα Μαθηματικά.
Κύριοι συνάδελφοι Ίσως κάποιοι ν’ ασχολούνται και μαζί μου, οπότε γνωρίζουν το σκεπτικό μου. Δεν πειράζει όμως, αν δεν με γνωρίζουν, ευκαιρία να.
Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο… …Σκέψου πιο…προσωπικά!!!
Ερωτώ: Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Την τροχαία Τις Νομικές υπηρεσίες της χώρας Κάθε συνάδελφό μου & εξεταστή Κάθε υποψήφιο οδηγό & οδηγό.
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
Κείμενο Σελίδα 31. Ας φροντίσουμε, αδελφοί μου, να φυλάμε τη συνείδησή μας, όσο ακόμα βρισκόμαστε σ’ αυτόν τον κόσμο, χωρίς να την προκαλούμε να μας ελέγξει.
Εγκέφαλος Τι σημαίνει εγκεφαλικός; και τι ανεγκέφαλος;
Κελεσίδης Βαγγέλης.
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
QUIZ Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Ένα άτομο σου λέει πως είναι η Μαρία και ότι θέλει τον κωδικό σου για να σου κάνει νέο ρεκόρ στο παιχνίδι. Τι κάνεις??
Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος
ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο ΔΔΜΝ Ναυστάθμου Κρήτης
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Κάνε τη ζωή σου comic «Μια μέρα στο σχολείο»
Η περιληψη.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Νέα μέτρα. Έλληνα, πως μας καταντήσανε; μας κοροϊδεύουν, και πλουτίσανε όλο για νέα μέτρα θέλουν να μας πουν με σκοπό πάντα, να μας ταλαιπωρούν!!
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΩΝ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Πρακτική Άσκηση σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ενότητα 7: Παράδειγμα από Α΄ Λυκείου: Ανισοτικές σχέσεις στο τρίγωνο Δέσποινα Πόταρη Σχολή Θετικών.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
Λέμε όχι στον σχολικό εκφοβισμό Κείμενο. 1 Τι είναι σχολικός εκφοβισμός; Σχολικός εκφοβισμός είναι όταν ένα παιδί, ανεξαρτήτως ηλικίας, εκβιάζει ένα άλλο.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Στρογγυλοποίηση φυσικών και δεκαδικών αριθμών Πρόχειροι λογαριασμοί.
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης. Παράγοντες επιλογής Ένα βασικός παράγοντας, για να επιλέξω να γίνω εκπαιδευτικός ήταν ότι και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
Παράδειγμα από Α΄Λυκείου: Ανισοτικές σχέσεις στο τρίγωνο.
Ο βασιλιάς και το αλάτι Παραμύθι από τη Λιβύη
Ενισχυτική διδασκαλία
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Ο Σωκρατικός διάλογος και η μαιευτική μέθοδος.
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
Δ2 Δανάη Διαμαντοπούλου.
Όνομα: ????????????????? Θέμα: Κυκλοφοριακή αγωγή
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης.
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Θρησκευτικά Έτος: Τμήμα: Β’2 Μαρασλίδου Δανάη Μαρία
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Ένα κουίζ για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο
Είναι καιρός να φανερώσω την τραγωδία μου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Διάβολος Παράδεισος Ο παράδεισος και τα διαβολάκια

Κυρία πολιτεία: Κυρία πολιτεία: Δεν ξέρω τι γίνεται στον παράδεισο, σ’ αυτόν που μας λένε στις εκκλησιές. Ξέρω όμως, ότι για τους ιθύνοντες ετούτου του τόπου, τα πάντα γύρω τους, είναι ένας απέραντος παράδεισος!! Μόνο που κάποιες φορές, κάποια διαβολάκια παρουσιάζονται, και οι ειδικοί του παραδείσου τα σταυρώνουν στον αέρα, τους λένε το ‘πάτερ ημών’ άντε και λίγο θυμιατό, κι έτσι, τα εξαφανίζουν!! Δεν ξέρω τι γίνεται στον παράδεισο, σ’ αυτόν που μας λένε στις εκκλησιές. Ξέρω όμως, ότι για τους ιθύνοντες ετούτου του τόπου, τα πάντα γύρω τους, είναι ένας απέραντος παράδεισος!! Μόνο που κάποιες φορές, κάποια διαβολάκια παρουσιάζονται, και οι ειδικοί του παραδείσου τα σταυρώνουν στον αέρα, τους λένε το ‘πάτερ ημών’ άντε και λίγο θυμιατό, κι έτσι, τα εξαφανίζουν!! Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Ύστερα από τις αντεπιθέσεις που κάνω προς κάθε κατεύθυνση, όπως και το ‘σφαγήδα’ φυσικό είναι να δέχομαι πιο αυξημένες επιθέσεις. Βέβαια, δεν είναι δυνατόν ν’ αποδείξω κάτι τέτοιο. Όμως, ο κάθε Έλληνας, ακόμη και ο αμόρφωτος, βάζει μπρος στο αισθητήριό του, κι αυτό του τα λέει όλα, έστω κι αν είναι χωρίς αποδείξεις. Ύστερα από τις αντεπιθέσεις που κάνω προς κάθε κατεύθυνση, όπως και το ‘σφαγήδα’ φυσικό είναι να δέχομαι πιο αυξημένες επιθέσεις. Βέβαια, δεν είναι δυνατόν ν’ αποδείξω κάτι τέτοιο. Όμως, ο κάθε Έλληνας, ακόμη και ο αμόρφωτος, βάζει μπρος στο αισθητήριό του, κι αυτό του τα λέει όλα, έστω κι αν είναι χωρίς αποδείξεις. (Επί τη ευκαιρία τους ενημερώνω από εδώ, ότι αν τελικά σταματήσουν, όσο καιρό με έχουν ταλαιπωρήσει, τόσο θα κρατήσω το ‘σφαγήδα. Κι αν συνεχίσουν, θα κάνω το ίδιο προς κάθε κατεύθυνση) (Επί τη ευκαιρία τους ενημερώνω από εδώ, ότι αν τελικά σταματήσουν, όσο καιρό με έχουν ταλαιπωρήσει, τόσο θα κρατήσω το ‘σφαγήδα. Κι αν συνεχίσουν, θα κάνω το ίδιο προς κάθε κατεύθυνση) Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Λίγες μέρες πριν, στις 16/12/09, ύστερα από 25χρόνια εκπαιδευτής, μου ήρθε έλεγχος του Υπουργείου Μεταφορών στο κατάστημά μου, από την μεγάλη πόλη! Αν αυτό γίνονταν με την έννοια της βοήθειας, τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, σ’ ετούτο τον επαγγελματικό χώρο; σ’ ετούτη τη χώρα; Παρά ταύτα, ‘στην αναβροχιά, καλό είναι και το χαλάζι’. Όμως, δεν θέλω ν’ αφήσω κανένα υπονοούμενο για τους ανθρώπους που έκαναν τον έλεγχο, αντιθέτως μάλιστα, ήταν ευγενικότατοι, και τους είπα πολλές φορές ‘ευχαριστώ’ επειδή έστω κι έτσι, η πολιτεία παρουσιάστηκε!! Αν και είναι γνωστό ποιοι κύκλοι και παράκυκλοι τους έστειλαν, και πάλι να πω προς τους ανθρώπους αυτούς, ότι: σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας. Λίγες μέρες πριν, στις 16/12/09, ύστερα από 25χρόνια εκπαιδευτής, μου ήρθε έλεγχος του Υπουργείου Μεταφορών στο κατάστημά μου, από την μεγάλη πόλη! Αν αυτό γίνονταν με την έννοια της βοήθειας, τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, σ’ ετούτο τον επαγγελματικό χώρο; σ’ ετούτη τη χώρα; Παρά ταύτα, ‘στην αναβροχιά, καλό είναι και το χαλάζι’. Όμως, δεν θέλω ν’ αφήσω κανένα υπονοούμενο για τους ανθρώπους που έκαναν τον έλεγχο, αντιθέτως μάλιστα, ήταν ευγενικότατοι, και τους είπα πολλές φορές ‘ευχαριστώ’ επειδή έστω κι έτσι, η πολιτεία παρουσιάστηκε!! Αν και είναι γνωστό ποιοι κύκλοι και παράκυκλοι τους έστειλαν, και πάλι να πω προς τους ανθρώπους αυτούς, ότι: σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας. Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Όμως, μου βρήκαν παραβάσεις, μου βρήκαν τέτοιες παραβάσεις, που με οδηγούν κατευθείαν στο πειθαρχικό συμβούλιο!! Όμως, μου βρήκαν παραβάσεις, μου βρήκαν τέτοιες παραβάσεις, που με οδηγούν κατευθείαν στο πειθαρχικό συμβούλιο!! Η μία παράβαση είναι ότι δεν γράφω συνεχώς στο μαθητολόγιο αυτοκινήτου την διεύθυνση του υποψηφίου και το πατρώνυμο, και πολλές φορές δεν γράφω ούτε το μικρό του όνομα, του γράφω μόνο το επώνυμο. Η μία παράβαση είναι ότι δεν γράφω συνεχώς στο μαθητολόγιο αυτοκινήτου την διεύθυνση του υποψηφίου και το πατρώνυμο, και πολλές φορές δεν γράφω ούτε το μικρό του όνομα, του γράφω μόνο το επώνυμο. Μεγαλύτερη παράβαση είναι στο θέμα των θεωρητικών. Δεν έχω αναρτημένο πίνακα θεωρητικών…, και δεν κλείνω κι αυτό το βιβλίο…… όπως οι νόμοι ορίζουν…..!! Μεγαλύτερη παράβαση είναι στο θέμα των θεωρητικών. Δεν έχω αναρτημένο πίνακα θεωρητικών…, και δεν κλείνω κι αυτό το βιβλίο…… όπως οι νόμοι ορίζουν…..!! Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Ειδικά στο θέμα των θεωρητικών, τουλάχιστο στην πόλη ετούτη, τα πάντα λειτουργούν όπως στον παράδεισο. Αν όμως παρουσιάζεται κάποιο διαβολάκι όπως εγώ, που δεν έχει αναρτήσει πρόγραμμα μαθημάτων, ανεξάρτητα αν κάνει τα μαθήματα ή όχι, και δεν γράφει πατρώνυμα, διευθύνσεις κτλ., τότε με καρφώνουν κάποιοι στους ελεγκτές, με στέλνουν πειθαρχικό, κι αφού εκεί με βλογήσουν, μου επιτρέπουν για κάποιο διάστημα, ως πειθαρχημένο ζώο πια, κι αφού ακολουθήσω τυπικά τον νόμο, να μπορέσω να δουλέψω!!! Ειδικά στο θέμα των θεωρητικών, τουλάχιστο στην πόλη ετούτη, τα πάντα λειτουργούν όπως στον παράδεισο. Αν όμως παρουσιάζεται κάποιο διαβολάκι όπως εγώ, που δεν έχει αναρτήσει πρόγραμμα μαθημάτων, ανεξάρτητα αν κάνει τα μαθήματα ή όχι, και δεν γράφει πατρώνυμα, διευθύνσεις κτλ., τότε με καρφώνουν κάποιοι στους ελεγκτές, με στέλνουν πειθαρχικό, κι αφού εκεί με βλογήσουν, μου επιτρέπουν για κάποιο διάστημα, ως πειθαρχημένο ζώο πια, κι αφού ακολουθήσω τυπικά τον νόμο, να μπορέσω να δουλέψω!!! (Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα….) !! (Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα….) !! Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι συνάδελφοι, κατάφεραν να μεγαλώσουν την πίττα των εκπαιδευτών, βάζοντας και τα θεωρητικά. Κι ενώ κανείς δεν θέτει θέμα περί ίσης ή άνισης μοιρασιάς, θεωρείτε πια δεδομένο ότι μας ανήκει, κι εν τούτοις, πολλοί θέλουν το μοιράδι τους, χωρίς να κουνάνε ούτε το δακτυλάκι τους!! Πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι συνάδελφοι, κατάφεραν να μεγαλώσουν την πίττα των εκπαιδευτών, βάζοντας και τα θεωρητικά. Κι ενώ κανείς δεν θέτει θέμα περί ίσης ή άνισης μοιρασιάς, θεωρείτε πια δεδομένο ότι μας ανήκει, κι εν τούτοις, πολλοί θέλουν το μοιράδι τους, χωρίς να κουνάνε ούτε το δακτυλάκι τους!! Αιώνια…… Ελλάδα!!! Αιώνια…… Ελλάδα!!! Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Τα τελευταία 6χρόνια που βρίσκομαι στην πόλη, πολλοί έχουν περάσει από το μαγαζί μου, και με πολλούς έχω μιλήσει και σε άλλες συναντήσεις που μου έχουν τύχει. Παρότι τα θεωρητικά μαθήματα έχουν καθιερωθεί από το 2000, οι εννιά στους δέκα, πολίτες, υποψήφιοι, κι άλλοι κάτοικοι της περιοχής, δεν γνωρίζουν τίποτα περί θεωρητικών μαθημάτων, για όσους πρόκειται να βγάλουν δίπλωμα, και για όσους έχουν βγάλει. Το πιο πιθανό είναι, ότι κοροϊδεύουν εμένα. Τα τελευταία 6χρόνια που βρίσκομαι στην πόλη, πολλοί έχουν περάσει από το μαγαζί μου, και με πολλούς έχω μιλήσει και σε άλλες συναντήσεις που μου έχουν τύχει. Παρότι τα θεωρητικά μαθήματα έχουν καθιερωθεί από το 2000, οι εννιά στους δέκα, πολίτες, υποψήφιοι, κι άλλοι κάτοικοι της περιοχής, δεν γνωρίζουν τίποτα περί θεωρητικών μαθημάτων, για όσους πρόκειται να βγάλουν δίπλωμα, και για όσους έχουν βγάλει. Το πιο πιθανό είναι, ότι κοροϊδεύουν εμένα. Ο κόσμος τόχει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι Ο κόσμος τόχει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Επιθυμώ να δηλώσω προς τις αρχές, αν τελικά υπάρχουν, πως: Όταν στην πόλη κάνουν τους ανάλογους ελέγχους, και μου αποδείξουν ότι γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα, τότε να περάσουν κι από μένα για να με βοηθήσουν, και φυσικά να μου επισημάνουν κάθε παράβαση. Κι αν τότε παραμείνω ο ουσιαστικός παραβάτης, που δημιουργώ προβλήματα στην εκπαίδευση, δηλώνω πάλι, ότι θα καταθέσω την άδεια του εκπαιδευτή!! Επιθυμώ να δηλώσω προς τις αρχές, αν τελικά υπάρχουν, πως: Όταν στην πόλη κάνουν τους ανάλογους ελέγχους, και μου αποδείξουν ότι γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα, τότε να περάσουν κι από μένα για να με βοηθήσουν, και φυσικά να μου επισημάνουν κάθε παράβαση. Κι αν τότε παραμείνω ο ουσιαστικός παραβάτης, που δημιουργώ προβλήματα στην εκπαίδευση, δηλώνω πάλι, ότι θα καταθέσω την άδεια του εκπαιδευτή!! Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Δηλώνω επίσης, ότι θεωρητικά μαθήματα στο Αγρίνιο, από τότε που ήρθα, σχεδόν σε κανέναν δεν τα έχω κάνει, μ’ όσες προσπάθειες και αν έχω καταβάλλει. Μόλις τους κάνω 2-3 δίωρα ή τετράωρα, αρχίζουν και διαμαρτύρονται επειδή κανείς άλλος δεν τα κάνει. Τότε χρησιμοποιώ τα τεστ εξετάσεων στον υπολογιστή, απειλώντας τους ότι δεν θα τους αφήσω να πάνε να δώσουν εξετάσεις αν δεν είναι έτοιμοι, κι έτσι καταφέρνω κατά κανόνα στηριζόμενος στα λάθη τους, να τους περάσω έστω κάποια μηνυματάκια!! Δηλώνω επίσης, ότι θεωρητικά μαθήματα στο Αγρίνιο, από τότε που ήρθα, σχεδόν σε κανέναν δεν τα έχω κάνει, μ’ όσες προσπάθειες και αν έχω καταβάλλει. Μόλις τους κάνω 2-3 δίωρα ή τετράωρα, αρχίζουν και διαμαρτύρονται επειδή κανείς άλλος δεν τα κάνει. Τότε χρησιμοποιώ τα τεστ εξετάσεων στον υπολογιστή, απειλώντας τους ότι δεν θα τους αφήσω να πάνε να δώσουν εξετάσεις αν δεν είναι έτοιμοι, κι έτσι καταφέρνω κατά κανόνα στηριζόμενος στα λάθη τους, να τους περάσω έστω κάποια μηνυματάκια!! Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Έχω την εντύπωση, ότι μπορεί όποιος θέλει, να βρει στην υπηρεσία, και να συγκρίνει το ποσοστό επιτυχίας με όσους σύμφωνα με τους τύπους κάνουν τα θεωρητικά μαθήματα!! Έχω την εντύπωση, ότι μπορεί όποιος θέλει, να βρει στην υπηρεσία, και να συγκρίνει το ποσοστό επιτυχίας με όσους σύμφωνα με τους τύπους κάνουν τα θεωρητικά μαθήματα!! Ν’ αφήσει όμως απέξω τους αγράμματους, επειδή υποψιάζομαι, ότι οι αγράμματοι, παρότι αγράμματοι, έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας! το πώς; αμ! εδώ σε θέλω!! Ν’ αφήσει όμως απέξω τους αγράμματους, επειδή υποψιάζομαι, ότι οι αγράμματοι, παρότι αγράμματοι, έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας! το πώς; αμ! εδώ σε θέλω!! Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει

Νεότεροι κυβερνώντες, υπηρεσιακοί παράγοντες, αν συνεχίσετε να λειτουργείτε μ’ αυτή τη νοοτροπία, των τύπων, κι όχι της ουσίας, τότε σύντομα, οι μισοί Έλληνες θ’ αυτοκτονήσουν, και φυσικά, θα σας αυτοκτονήσουν!! Διαλέχτε ….. Νεότεροι κυβερνώντες, υπηρεσιακοί παράγοντες, αν συνεχίσετε να λειτουργείτε μ’ αυτή τη νοοτροπία, των τύπων, κι όχι της ουσίας, τότε σύντομα, οι μισοί Έλληνες θ’ αυτοκτονήσουν, και φυσικά, θα σας αυτοκτονήσουν!! Διαλέχτε ….. Άλλος Παράδεισος και Ο διάβολος Παραμένει Το ουράνιο τόξο εμφανίζεται, ύστερα από βροχή, λίγο πριν εμφανιστεί ο ήλιος!! Ας ελπίσουμε!!!