Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

2 Πρόλογος ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΑΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΤΩΝ. ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΔΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΚΥΡΑ. ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ

3 Εξωτερική εμφάνιση ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΗ. ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ.

4 Χαρακτήρας ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΚΕΨΗ. Ή ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΩ.

5 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Ή ΑΚΟΜΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΑΡΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΗΚΩΝ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚΘΕΣΕΙΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ή ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

6 ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!


Κατέβασμα ppt "Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google