Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η έννοια της διαφοράς στο σχολείο Προβληματισμοί και προτάσεις.
Advertisements

Αν και δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να ‘προσφέρω’ κάτι στην πολιτική της χώρας μου, της Ευρώπης, και της παγκοσμιοποίησης, θα το προσπαθήσω κι ότι βγει. Δεν.
Αντάμ!! Aφού είδαμε ποιο φύλλο κάνουμε αντάμ σε περίπτωση που έχει αγοράσει ο συμπαίκτης, τώρα θα δούμε τη δεύτερη επιλογή μας, στην περίπτωση που δεν.
Music: Nightengale Serenade
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
«O αλυσοδεμένος ελέφαντας.» Του Χόρχε Μπουκάι.
Στο διάλειμμα.
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
 Την μεγαλύτερη ευθύνη για το επίπεδο των Ελλήνων, την έχουν οι πολιτικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εκάστοτε κυβέρνηση, την.
Ιστορίες Καθημερινής Επισφάλειας νο2.
Πρώτη γραμμή. Κύριε Υπουργέ του ΥΜΕ Ποιος από εσάς πίστευε ότι θα γίνονταν μία τόσο μεγάλη επανάσταση, μάλιστα ‘γραφειοκρατικής’ μορφής; Αναίμακτα; Όποιο.
Θα μπορούσε στην φωτογραφία, αν δεν φαίνονταν ο φοίνικας, να ήταν ένας άλλος πλανήτης, χωρίς περιβάλλον για ανθρώπινη ζωή;; Λέμε: Ένας κούκος δεν φέρνει.
Ποιο δελτίο καιρού ταιριάζει
Επαναστάσεις.
Ομπάμα…άσε το άμα.. Στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι, λέμε: άμα… γίνει αυτό… θα κάνουμε και το άλλο. Περιμένουμε δηλαδή να έρθουν όλα μόνα.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Όταν ο άνθρωπος έπλασε τον θεό του!!
ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τα τέσσερα κεριά….
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
Επερχόμενες εκλογές Σήμερα 9/3/12. Έρχονται και… οι εκλογές. Μήπως θα μπορούσε κάποιος, να μου πει, τι πρέπει να κάνω; Πρώτα απ’ όλα, δεν ξέρω κι ούτε.
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
17 Ν ΟΕΜΒΡΗ χρόνια μετά Τα πέτρινα χρόνια ( )
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 5 Ο. ♥Q♥Q Α Γ Ο Ρ Α N Δ Β Α 2ΧΑ Π ♠ ΑΚJ10 ♥ A96  J94 ♣ AK8 Β Δ Α Ν Ο Νότος με 20π και ομαλή κατανομή ανοίγει 2ΧΑ Αντάμ η Δύση.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Η ΨΕΥΤΡΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΙΩΑΝΝΑ Λ. ΜΥΡΣΙΝΗ Α.
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 4 Ο. ♣J♣J Α Γ Ο Ρ Α N Δ Β Α 2ΧΑ Π ♠ ΑΚJ10 ♥ A96  J94 ♣ AK8 Β Δ Α Ν Ο Νότος με 20π και ομαλή κατανομή ανοίγει 2ΧΑ Αντάμ η Δύση.
O Σωκράτης και το τεστ του φιλτραρίσματος
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
Νάταλυ Χ’’Πέτρου Ερασμία Κυριάκου.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
Εγκέφαλος Τι σημαίνει εγκεφαλικός; και τι ανεγκέφαλος;
Κώστα νομίζω η μέρα δεν είναι καλή σήμερα. Κοίταξε τον ουρανό
Η λακκούβα.
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
ΝΕΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΛΑΓΙΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Β3
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Οι παλιοί Ολυμπιακοί Αγώνες
Γιατί και πως μετακινούνται οι άνθρωποι της Εποχής του Χαλκού;
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΤΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ «ΑΧΡΗΣΤΗ» Β’ ομάδα:Λιόλιου Αρετή, Ματσούκα Αντωνία,
(Παλιά εποχή της πέτρας)
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Μια βόλτα στο θέατρο Σπύρος Ρουμελιώτης Α’3.
ΜΑΘΗΜΑ 21 ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β’2.  Μκ2,1 Ύστερα από μερικές μέρες μπήκε πάλι ο Ιησούς στην Καπερναούμ και διαδόθηκε ότι βρίσκεται σε κάποιο σπίτι  2Αμέσως.
Αγαπημένο μου παιδί....
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
Χαρίλαος Τρικούπης Λεωνίδας Κραλίδης ΣΤ2 – ο Πειραματικό Δημοτικό Θεσ/νίκης.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
Στρογγυλοποίηση φυσικών και δεκαδικών αριθμών Πρόχειροι λογαριασμοί.
ΧΡΟΝΟΙ-ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ- ΠΟΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ερμηνεία γελοιογραφίας
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ
Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους
Αγαπημένο μου παιδί....
ΚΟΜΜΑΤΑ-ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΓΕΣΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΟΘΟΣ-ΒΟΥΤΕΡΑΚΟΣ Γ2
Οι παλιοί Ολυμπιακοί Αγώνες
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
Music: Nightengale Serenade
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Πολιτική Έρευνα Πανελλήνια Κοινωνική Έρευνα.
Τα τρία μικρά λυκάκια. Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν τρία μικρά λυκάκια. Το πρώτο ήταν άσπρο, το δεύτερο μαύρο και το τρίτο γκρίζο με πράσινη ουρά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω σαν το μεγαλύτερο ΚΑΛΟ της χώρας, που δεν ξέρω αν και πότε ξανά έγινε!!

Να το κατάλαβαν άραγε;; Το καλοκαίρι στις ευρωεκλογές, θυμήθηκαν όλοι οι Έλληνες να πάνε για μπάνιο!! Καλά έκαναν, δεν είναι όμως πάρα πολλοί, όταν πάνω από δύο εκατομμύρια Έλληνες, υποβιβάζουν σε τέτοιο βαθμό την ψήφο τους;; Κι αμέσως μετά…

Να το κατάλαβαν άραγε;; Το φθινόπωρο, δεν έχει μεγάλη σημασία, ποιο κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Έχει όμως τεράστια σημασία, αυτή η τεράστια ανθρώπινη μάζα που μετακινήθηκε!! Κάποιοι ερευνητές, μιλάνε για πάνω από δύο εκατομμύρια που έφυγαν από το κόμμα που ήταν, και πήγαν σε άλλο!!

Να το κατάλαβαν άραγε;; Μόλις στις αρχές του χειμώνα, πάλι, μία τεράστια μάζα, πάνω από εφτακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εθελοντικά, κατάφυγαν πάλι στις κάλπες!!! Και… ειρηνικά… δεν έριξαν απλώς τα τείχη, αλλά, γκρέμισαν κάστρα, κι αμέσως έχτισαν πολυτελέστατες βίλες της εποχής μας!!

Να το κατάλαβαν άραγε;; Ποιος φανταζόταν, ότι, δύο παλιοί φίλοι, θα γίνονταν κάποια μέρα, αρχηγοί, των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων της χώρας!! Ειρηνικότατα εκλεγμένοι!!

Να το κατάλαβαν άραγε;; Τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, που δείχνουν ξεκάθαρα τον κόσμο να ΨΑΧΝΕΤΕ για να προλάβει τις εξελίξεις, και μία φιλία, είναι τα τέσσερα πολιτικά γεγονότα της χώρας μας! Μόλις… τον τελευταίο μισό χρόνο!!

Να το κατάλαβαν άραγε;; Θέλω να πιστεύω, ότι, η φιλία θα τους οδηγήσει να συμπεριφερθούν, σαν σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μήπως ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! Αν τους οδηγήσει σαν σε κυβέρνηση εχθρότητας….. Αλίμονό μας!!!

Να το κατάλαβαν άραγε;; Και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, αλλά και οι προηγούμενες Ελληνικές κυβερνήσεις, πρώτα κατέρρεαν, κι ύστερα αναλάμβανε το άλλο κόμμα. Και σε πολλές περιοχές της χώρας κάποιοι, ανοίγουν μαγαζί κοντά σε άλλο ίδιο, όχι επειδή έχει ανάγκη η περιοχή από δεύτερο τέτοιο μαγαζί, αλλά για να κλείσουν το παλιό, και να δουλέψει ο νεότερος. Όπου κατά κανόνα, κλείνουν και οι δύο!!

Να το κατάλαβαν άραγε;; Και παλιότερα έγραφα για την υπερδύναμη, ότι για να βγει κάποιος πρώτος σε αγώνα, υπάρχουν δύο τρόποι. Με τον έναν τρόπο βγαίνει, ο δυνατός, ο δίκαιος, και με τον άλλο τρόπο, κλείνοντας τον δρόμο του πρώτου…!! Αν πρόκειται να κυβερνήσουν με τον δεύτερο τρόπο, όπως συνήθως τα τελευταία χρόνια, καλύτερα να μην κυβερνήσει ούτε το πρώτο κόμμα, αλλά κι ούτε το δεύτερο!! Άλλος!! Άλλος!! Μικρός ή μεγάλος!!

Να το κατάλαβαν άραγε;; Τώρα, νομίζω, ότι είμαστε υποχρεωμένοι, να τους εμπιστευτούμε. Μήπως μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά;;; Αν όμως πάλι, δεν μας εμπνεύσουνε, να δουλέψουμε, πρέπει να είμαστε βέβαιοι, ότι θα καταρρεύσουμε!! Τι είναι καλύτερα;

Να το κατάλαβαν άραγε;; Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως, και οι δύο παρατάξεις, ότι το ‘ψάξιμο’ του Έλληνα, μόλις άρχισε. Κι αν δεν τα καταφέρουν, δεν θα τους μουντζώξουμε πια, αλλά, ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ

Να το κατάλαβαν άραγε;; Προς το παρόν, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι, να βοηθήσουμε την νέα κυβέρνηση να δουλέψει, και τον νέο αρχηγό να στηθεί στα πόδια του και να κάνει αντιπολίτευση!!! ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ….. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ….. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ