Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αντάμ!! Aφού είδαμε ποιο φύλλο κάνουμε αντάμ σε περίπτωση που έχει αγοράσει ο συμπαίκτης, τώρα θα δούμε τη δεύτερη επιλογή μας, στην περίπτωση που δεν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αντάμ!! Aφού είδαμε ποιο φύλλο κάνουμε αντάμ σε περίπτωση που έχει αγοράσει ο συμπαίκτης, τώρα θα δούμε τη δεύτερη επιλογή μας, στην περίπτωση που δεν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αντάμ!! Aφού είδαμε ποιο φύλλο κάνουμε αντάμ σε περίπτωση που έχει αγοράσει ο συμπαίκτης, τώρα θα δούμε τη δεύτερη επιλογή μας, στην περίπτωση που δεν έχει αγοράσει ο συμπαίκτης και η οποία είναι το μεγαλύτερο φύλλο από σειρά συνεχόμενων φύλλων.

2 Ας δούμε ένα παράδειγμα Αν κάνετε αντάμ μικρή κούπα ο εκτελεστής θα κερ- δίσει με το ♥ 10.

3 Ας δούμε ένα παράδειγμα Αντίθετα, παί- ζοντας τον ♥ Κ, ή την ♥ Q ή τον ♥ J χάνετε μεν από τον ♥ Α, αλλά κάνετε άμεσα κερδιζό- μενες τις υπόλοιπες λεβέ σας.

4 Συνεχόμενα μεγάλα φύλλα Από τρία ή περισσότερα μεγάλα φύλλα κάνω αντάμ κάποιο μεγάλο φύλλο. Έτσι:

5 Συνεχόμενα μεγάλα φύλλα α) δείχνω στον συμπαίκτη ότι δεν χρειάζεται στο χρώμα αυτό να έχει και κείνος κάποιο μεγάλο φύλλο για να μετράρω αυτό το χρώμα

6 Συνεχόμενα μεγάλα φύλλα β) δεν επιτρέπω στους αντιπάλους να κερδίσουν κάποια λεβέ οικονομικά!

7 Συνεχόμενα μεγάλα φύλλα Όπως ήδη είπαμε στην άμυνα κάθε φύλλο που παίζουμε έχει την σημασία του, για να δίνει πληροφορίες στον συμπαίκτη σχετικά με τα φύλλα μας.

8 Κανόνας!! Από συνεχόμενα μεγάλα φύλλα βγαίνουμε το μεγαλύτερο !!!!!!!!

9 Συνεχόμενα μεγάλα φύλλα Με αυτό τον τρόπο πληροφορώ τον συμπαίκτη ότι: α) Δεν έχω το αμέσως μεγαλύτερο φύλλο από αυτό που κάνω αντάμ.

10 Συνεχόμενα μεγάλα φύλλα β) Έχω, οπωσδήποτε, το αμέσως μικρότερο φύλλο απ’ αυτό.

11 Ας δούμε ένα παράδειγμα Ας αλλάξουμε λίγο τα φύλλα.

12 Ας δούμε ένα παράδειγμα Τώρα έχουμε δύο συνεχόμενα ( ♥ QJ) φύλλα, μας λείπει το τρίτο αλλά έχουμε το αμέσως επόμενο ( ♥ 9).

13 Ας δούμε ένα παράδειγμα Μια τέτοια σειρά φύλλων την χειριζόμαστε σαν να είναι τρία συνεχόμενα φύλλα και κάνουμε αντάμ το μεγαλύτερο από τα φύλλα ( ♥ Q).

14 Σπασμένη σειρά Όταν κάνετε αντάμ από σπασμένη σειρά χρειάζεται προσοχή στη συνέχεια.

15 Σπασμένη σειρά Τα σινιάλα είναι αυτά που μας βοηθούν να καταλάβουμε αν πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το χρώμα ή όχι, όταν ξαναπιάσουμε χέρι.

16 Σπασμένη σειρά Δείτε τι θα συμβεί αν συνεχίσετε χωρίς να λάβετε υπ’ όψιν σας το τι φύλλο έπαιξε στην πρώτη λεβέ ο συμπαίκτης. (ανάποδη άμυνα)

17 Σπασμένη σειρά Το φύλλο που έπαιξε ο συμπαίκτης ( ♥ 7) μας λέει να μη συνεχίσουμε στο χρώμα αυτό. Αν δεν λάβουμε υπόψη το μήνυμα... κακό του κεφαλιού μας!!!

18 Σπασμένη σειρά Τώρα ο εκτελεστής έχει κάνει καλό και το ♥ 10, που δεν το δικαιούται!!

19 Εσωτερική σειρά Κάποιες φορές πρέπει να κάνουμε αντάμ από μια σειρά που έχει 2 συνεχόμενα φύλλα αλλά και κάποιο ανώτερο φύλλο επίσης.

20 Εσωτερική σειρά Εάν κάνετε αντάμ τον ♠ Κ θα βοηθήσετε τον εκτελεστή να κερδίσει λεβέ με την ♠ Q.

21 Εσωτερική σειρά Εάν κάνετε αντάμ μικρή πίκα ( ♠5), μπορεί ο εκτελεστής να κερδίσει κάποια λεβέ πολύ οικονομικά ( ♠ 9).

22 Εσωτερική σειρά Το ενδεδειγμένο φύλλο είναι το μεγαλύτερο από τα δύο συνεχόμενα φύλλα, δηλαδή ο ♠ J.

23 Ποιο φύλλο κάνετε αντάμ εναντίον συμβολαίου ΧΑ; To μεγαλύτερο από τα 3 συνεχόμενα To μεγαλύτερο από τα 2 συνεχόμενα To μεγαλύτερο από τα 3 συνεχόμενα

24 Συνεχίζεται......


Κατέβασμα ppt "Αντάμ!! Aφού είδαμε ποιο φύλλο κάνουμε αντάμ σε περίπτωση που έχει αγοράσει ο συμπαίκτης, τώρα θα δούμε τη δεύτερη επιλογή μας, στην περίπτωση που δεν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google