254 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Ice Bucket Challenge.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
GB ( ) 5 1 ( ) ( ) ( /cm 2 ) 0.2 /30min·φ90 (5 /m 3 ) 0.4 /30min·φ90 (10 /m 3 ) /30min·φ90 (25 /m 3 )
Advertisements

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΙΚΡΟΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΙΚΡΟΟΜΑΔΑΣ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Σχ. Έτοσ.
1 Δορυφορικό 2 ης ομάδας. 2 Είσαι στη μέση του μαθήματος και βλέπεις...  έναν μαθητή να βγαίνει από την αίθουσα διδασκαλίας,  δύο μαθητές να μιλούν.
Ποια είναι τα σημάδια του Αυτισμού;
Διαδίκτυο: ο νέος δρόμος Μιχάλης Βαφόπουλος,
Η έρευνα αυτή βασίστηκε πάνω στις απαντήσεις 315 ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται κυρίως στην Α’ κατηγορία αλλά και στις κατηγορίες Β’, Γ’ και Δ’ του Κυπριακού.
• Office365: έχουν δοθεί οι σχετικές εγκρίσεις και ξεκινά σύντομα η υλοποίηση. Μέχρι το Νοέμβριο αναμένεται όλοι οι εκπαιδευτικοί και μαθητές να έχουν.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Τμήμα Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και δικτύων Εργασία για το μάθημα: Διδακτική της πληροφορικής.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Γεωργαλλίδης Δημήτρης Καθηγητής Πληροφορικής
Οδοντιατρική πληροφορική
Χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ κατά τη διδασκαλία των μαθηματικών στη δευτεροβάθμια ελληνική εκπαίδευση Δρ. Σάλτας Βασίλειος, Ιωαννίδου Ευφροσύνη Τμήμα.
Πολίτες και ΜΜΕ: Ποιος κατευθύνει ποιον; Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της Παιδείας στα Μέσα Αντιγόνη Θεμιστοκλέους Λειτουργός.
Μαθαίνουμε την ώρα Ενότητα 6. Ασκήση 1 Θα εμφανίζεται στην οθόνη ένα ρολόι με δυο κινούμενους δείκτες. Θα ζητάμε από τον μαθητή να σχηματίσει στο ρολόι.
32o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
6 Μαρτίου 2013, ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-Λ.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ
Γεωπονικό πανεπιστήμιο αθηνών (Γ. Καλπουζάνης). Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000 – 2006 Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων Τμήμα.
Τρίπλα πάσα σουτ : το ποδόσφαιρο
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΙ Δ.Λ.Π. (ΕΝΑΡΞΗΣ)
Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
1 Καινοτομικό Πρόγραμμα RI-SE ΕΚΕΠΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.
Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών 29/5/2014 Μάνος Δημήτριος.
Επεξεργασία σεναρίου-σχεδίου διδασκαλίας Λογοτεχνίας (Γ λυκείου)
Η επιρροή του χώρου εργασίας των σχολικών τάξεων στη μάθηση
14 ημέρα ώρα Α group 1 Χ 12min ενεργοποίηση – δύναμη με το βάρος
+14 Σεπτέμβριο 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +1 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ συγχρηματοδοτούμενες από το ΕΤΠΑ (Μέτρο 4.2) και το ΕΚΤ (Μέτρο 4.3)
Σχολικός Εκφοβισμός Τι ακριβώς είναι ; Πώς αντιμετωπίζεται από το θύμα ; Πώς αντιμετωπίζεται από τον παρατηρητή ;
Τ Μ Η Μ Α Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Υ 6 Ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ GALA ΡΙΨΕΩΝ-ΔΡΟΜΩΝ-ΑΛΜΑΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Χώρος Διεξαγωγής : Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Ελευθερίας»
19η ημέρα ώρα
Ερευνητικές Εργασίες Α’ Τάξη Γενικού Λυκείου Παντελής Μάναλης Υπεύθυνος Π.Ε. στη Δ/νση Δ/θμιας Εκ/σης Πειραιά.
Nr. -1 © Stadtbibliothek am Salzstadel, Rosenheim 2005Susanne Delp Ένα σπίτι για τα παιδιά.
Επιμορφωτικό -Βιωματικοσεμινάριο Η χειροσφαίριση στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Τρίτη 16 Δεκεμβρίου2014, ώρα 12:00 3ο Δημοτικό Σχολείο Υμηττού ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ 13η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ.
Επιμορφώνοντας τους εκπαιδευτικούς για το πολυπολιτισμικό σχολείο: καινοτόμες πρακτικές και πρώτες εκτιμήσεις ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ.
PLAY DENTAL ADVENTURE 1η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Σχολικό Έτος Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων
Παιχνίδια Σοβαρού Σκοπού (Serious Games)
Έφηβοι και Διατροφή.
Κολύμβηση στο Δημοτικό
6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο Μίλα, μη φοβάσαι! Το υλικό είναι από την ιστοσελίδα
Εργασία στο μάθημα Εισαγωγή στα ψηφιακά μέσα. Θέμα: Χρήση Η/Υ σε επιχείρηση (Φωτογραφείο). Μαρία Σαρρηκώστα, Φρόσω Χρυσίδου1.
Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς της Α΄ Γυμνασίου, 20 Οκτωβρίου 2014.
+19 Δεκέμβριος 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +5 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ [1]. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ [2] Η Ιστιοπλοΐα είναι μια τέχνη αρμενίσματος στο νερό χρησιμοποιώντας τον άνεμο. Η Ιστιοπλοΐα είναι μια τέχνη αρμενίσματος.
Μελοποίηση-Παρουσίαση Κοντακίου Αγίου Ρωμανού του μελωδού π. Θεόδωρος Τσαμπατζίδης-Κωνσταντίνος Κεντρωτής, ΠΕ16.01 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Μπότσια.
Παραβίαση δικαιωμάτων του παιδιού - παιδική εργασία.
Κεφάλαιο 23 Η ζωή στις εύκρατες περιοχές. Εύκρατες περιοχές Εύκρατες ονομάζονται οι περιοχές που βρίσκονται ανάμεσα στην τροπική ζώνη και τις πολικές.
Κεφάλαιο 33 Οι σχέσεις των κρατών της Ευρώπης και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κεφάλαιο 28 Η χλωρίδα και η πανίδα – Η βλάστηση της Ευρώπης.
Στισ γειτονιεσ των Αστεγων
Κεφάλαιο 22 Η ζωή στα τροπικά δάση.
ΣΙΤΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.
5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΜΗΜΑ Α4 ΣΧ.ΕΤΟΣ
Ειδικό Θεματικό Πρόγραμμα
Καρέκλη Ελένη Βοσινάκης Παντελής Ευαγγελακάκης Κωνσταντίνος
Η Ένταξη παιδιών με απώλεια ακοής στη γενική εκπαίδευση
ΛΙΠΙΔΙΑ.
Ο μοτοσικλετιστής Μαρίας Κέντρου-Αγαθοπούλου
Η θέση και το φυσικό περιβάλλον της Νότιας Αμερικής
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
Η ζωή στις πολικές περιοχές
Επιστημονική Υπεύθυνη: Αλεξάνδρα Ανδρούσου Επόπτης: Σταύρος Σταύρου
Ένα επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη
Δραστηριότητα Νορβηγικό βίντεο!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

254 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Ice Bucket Challenge

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΕΛΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΩΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ 14: :00 Όλοι στο Σύστημα Όλοι 15: :15 Τυπικά Έναρξης Α.Σ. 15: :30 Προσευχή/Παρουσίες/Ταμείο Α.Α.Λ. 15: :45 ALS-Εκπαίδευση Υ.Α.Λ. 15: :25 Ζωηρό Παιχνίδι Υ.Α.Λ. 16: :30 VIDEO - ALS Υ.Α.Λ. 16:30 Λήξη Α.Α.Λ.

Ειδική Συγκέντρωση – Ασθένεια ALS Το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 η Αγέλη μας, στα πλαίσια της εκμάθησης και ευαισθητοποίησης των Λυκοπούλων αλλά και της κοινωνικής της εισφοράς, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία ειδική συγκέντρωση για την ασθένεια ALS και να τελέσει το δικό της Ice Bucket Challenge.

ΣΚΟΠΟΣ/ΣΤΟΧΟΣ Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν: α) η ευαισθητοποίηση και κατανόηση των Λυκοπούλων για την ασθένεια ALS (επιπτώσεις, αντιμετώπιση, θεραπεία) καθώς επίσης και η κατανόηση ότι η πράξη/πρόκληση με τον κουβά ΔΕΝ είναι ένα απλό παιχνίδι για διασκέδαση αλλά τρόπος ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης εσόδων για την διεξαγωγή ερευνών για αποτελεσματική αντιμετώπισης της ασθένειας. β) εισφορά εκ μέρους της Αγέλης μας για την στήριξη της προσπάθειας αυτής μέσο του TELETHON. Για αυτό το σκοπό είχε ζητηθεί από τα Λυκόπουλά και τους Βαθμοφόρους να συνεισφέρουν όποιο ποσό μπορούσαν για την εισφορά αυτή. Η προσπάθεια απέφερε καρπούς αφού μαζεύτηκε το ποσό τον EUR 100 το οποίο και θα δοθεί στο TELETHON

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Εκπαίδευση/Μάθηση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (συν.) Παιχνίδι

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (συν.) VIDEO-ALS Φυσικά από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι, η εκπαίδευση αλλά και το σχετικό VIDEO με 2 από τους Βαθμοφόρους να λούζονται τα νερά. Για το VIDEO μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στο σχετικό άρθρο που έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Συστήματος μας και συγκεκριμένα της Αγέλης μας: ή στου YouTube:

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Με το πιο πάνω VIDEO παρακαλούμε ΟΛΕΣ τις Αγέλες Παγκύπρια να πράξουν το ίδιο. Αν όχι το λούσιμο, η εισφορά είναι υπεραρκετή! Σας ευχαριστούμε!!!!