Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μαθαίνουμε την ώρα Ενότητα 6. Ασκήση 1 Θα εμφανίζεται στην οθόνη ένα ρολόι με δυο κινούμενους δείκτες. Θα ζητάμε από τον μαθητή να σχηματίσει στο ρολόι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μαθαίνουμε την ώρα Ενότητα 6. Ασκήση 1 Θα εμφανίζεται στην οθόνη ένα ρολόι με δυο κινούμενους δείκτες. Θα ζητάμε από τον μαθητή να σχηματίσει στο ρολόι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μαθαίνουμε την ώρα Ενότητα 6

2 Ασκήση 1 Θα εμφανίζεται στην οθόνη ένα ρολόι με δυο κινούμενους δείκτες. Θα ζητάμε από τον μαθητή να σχηματίσει στο ρολόι μια συγκεκριμένη ώρα. Θα υπάρχουν 3 επίπεδα δυσκολίας. Εύκολο : Θα ζητάμε «στρογγυλές» ώρες π.χ. Ώρα 2 :00, 7 :00, 12 :00 κ.τ.λ.

3 Μέτριο : Θα ζητάμε από τον μαθητή να μετακινήσει τους δείκτες έτσι ώστε να προκύψουν ώρες όπως 2 : 30, 6 : 30κ.τ.λ Δύσκολο : Θα ζητάμε από τον μαθητή να μετακινήσει τους δείκτες έτσι ώστε να προκύψουν ώρες όπως 3 : 20, 5 : 45κ.τ.λ

4 Επίπεδο 1Επίπεδο 2Επίπεδο 3Επίπεδο 4

5 Να χρησιμοποιηθεί η κουκουβάγια για να καθοδηγεί τα παιδιά στο κατά πόσο βρήκαν ορθή ή λάθος απάντηση. (παρόμοιο παιχνίδι στην ιστοσελίδα http://primaryschool- teacher.blogspot.com/2012/03/blog- post_07.html)


Κατέβασμα ppt "Μαθαίνουμε την ώρα Ενότητα 6. Ασκήση 1 Θα εμφανίζεται στην οθόνη ένα ρολόι με δυο κινούμενους δείκτες. Θα ζητάμε από τον μαθητή να σχηματίσει στο ρολόι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google