ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τα πολιτεύματα της αρχαίας Ελλάδας
Advertisements

ΟικοΚοινωνία Η Συμβολή στην Ανάδειξη & Διατήρηση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς των Τσιγγάνων: δράσεις νέων για νέους Ηλεκτρονική Εφημερίδα Φύλλο 1 ο.
ΠΗΝΕΛΟΠΗ GANDHI ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 O ΘΟΥΡΙΟΣ
Παράδειγμα eTwinning καλής πρακτικής
Ενότητα 13. Μες το Μουσείο Ανάπτυξη Γραπτού Λόγου: Γράφουμε λεζάντες
AΤΛΑΣ Λαογραφίας Εκπαιδευτικό παιγνίδι  Κύριος στόχος της εφαρμογής είναι η σύνδεση της εκπαίδευσης με τον θησαυρό της Λαϊκής Παράδοσης.  Η εκπαιδευτική.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Toυ Νεκρού αδερφού Εισαγωγικά Παραλογές
European Citizenship Learning to get-Learning to give.
Οικιακή οικονομία Γιατί? Καθηγήτρια: Αποστολοπούλου Μαρία- Βενετία.
Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Επιμελήτρια παρουσίασης: Μαρία Γαϊτανίδου
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ!»
Πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δραστηριότητα: Ας βοηθήσουμε τη Γεωργία και τον Παντελή.
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Τελετή Έναρξης Προγράμματος.
Εκπαιδευτικός Φιλόλογος
ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
Γ) Μετά από το Μουσείο Αξιοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος στα πλαίσια διαφόρων γνωστικών αντικειμένων.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τα ειδώματα του πανηγυριού» Σχ. έτος
Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο ΔΔΜΝ Ναυστάθμου Κρήτης
MARIE CURIE Εργασία για το Project Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ομάδα 3 Ξενίδης Γιώργος Βαρελτζίδου Μαρίνα Γαβριηλίδου Ελένη.
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ β’ λυκείου Μεγάλοι ποιητές της γενιάς του 1880, του Γ.Ροϊλού (στο μέσον ο Παλαμάς)
Γυμνάσιο-Λύκειο Γραβιάς «Ο λόγος στους μαθητές»
Έμεινε στην ιστορία.  Ο Μ. Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Πέλλα το Νοέμβριο του 365 π. Χ. Ήταν γιός του Φιλίππου β΄. Όταν πέθανε ο πατέρας του, ο Μ. Αλέξανδρος.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ Β’ τάξη Σχ
Λευτέρης Δάλπης 1 ο πρότυπο Πειραματικό Π.Τ.Δ.Ε -Α.Π.Θ Τάξη: Ε’
Πρόγραμμα entwinning <Ο ηρωισμός >
Βασίλης Αθανασιάδης Τάξη Ε2 ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 1.ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2.ΒΛΑΧΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ συστηματική και μεθοδευμένη δραστηριότητα κατά την οποία ο δάσκαλος αποσκοπεί να επιδράσει, σύμφωνα με ορισμένους σκοπούς και χρησιμοποιώντας.
Το σχολείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 με ιδρυτή τον Ιωακείμ Ξενόπουλο, ο οποίος ήταν δάσκαλος και είχε έρθει από τη Μ. Ασία. Το πρώτο κτίριο που.
 έθιμο : κάθε εκδήλωση της κοινωνικής ζωής που διατηρείται και επιβάλλεται από τη συνήθεια και την παράδοση. Κάθε λαός κρατούσε με θρησκευτική ευλάβεια.
ΛΙΝΤΙΑ ΒΥΣΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΜΕΛΑ ΠΛΑΤΩΝΑΣ.
Γνωριμία με το βιβλίο της… Γ’ ΤΑΞΗΣ. Αυτή τη σχολική χρονιά θα γνωρίσετε σύγχρονα ρεύματα μουσικής δημιουργίας από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο μουσικό.
‘’ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΝ 5οπ.χ. αιώνα’’  ΙΣΤΟΡΙΑ  Είναι η εποχή που έζησαν οι τρεις μεγάλοι αρχαίοι Έλληνες ιστορικοί:  1. Ηρόδοτος  2. Θουκυδίδης  3. Ξενοφών.
Νικόλας-Κωνσταντίνος Μπαρτζώκας Ε ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ-ΑΠΘ.
ΓΕΛ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ.
Ο ζωγράφος Θεόφιλος. Ο Θεόφιλος Χατζημιχαήλ ή Θεόφιλος Κεφαλάς ή Κεφάλας όπως ήταν το πραγματικό του όνομα (Βαρειά Λέσβου,1870; – Βαρειά Λέσβου, 24 Μαρτίου;
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Η διδασκαλία: έννοια και χαρακτηριστικά ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ»  Η έννοια της διδασκαλίας.
«DIFRIENDS» Κατερίνα Μαρία-Αγγελική Βασιλική Ανδριάνα Σενάριο για το μάθημα της Γλώσσας Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κ. Κατερίνα Νικολοπούλου.
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης. Παράγοντες επιλογής Ένα βασικός παράγοντας, για να επιλέξω να γίνω εκπαιδευτικός ήταν ότι και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές.
Μουσική παράσταση μνήμης για τον αγώνα του Οκτώβρη του 1940 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ 27 Οκτώβρη 2016 Υπεύθυνος εκπαιδευτικός : Γιαννούτσος Παναγιώτης Επιμέλεια.
Παραδοσιακοί Χοροί. Περιεχόμενα Εισαγωγικά Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί (καλαματιανός,τσάμικος,μπάλος)Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί (καλαματιανός,τσάμικος,μπάλος)
1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΚΕ «ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ ( ). Βιογραφία Ο Γιώργος Σεφέρης (φιλολογικό ψευδώνυμο του Γιώργου Σεφεριάδη) γεννήθηκε στη Σμύρνη. Είχε δύο μικρότερα αδέρφια.
Τα μουσεία της Θεσσαλονίκης
Déjà vu(προμνησία) Presque vu (Tip of the tongue)
Το ερωτηματολόγιο για το σχολικό εκφοβισμό ως μέσο ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλου του σχολείου 1ο Γυμνάσιο Πεύκης Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μαρία.
Το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας
Δημήτρης Φωτεινός 17/9/15 ΣΤ2.
1. «Αμφιβολίας Εγκώμιον», του Νίκου Δήμου
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
Σενάριο (Παρένθεση) - Τελεία.
ΟΜΑΔΑ Β΄ Βουντουράκης Γιώργος Αλευράκης Γιώργος Αλιφιεράκης Κωνσταντίνος Γκογκολάουρι Αλέξανδρος Καλαϊτζιδάκης Γιώργος Η Γλώσσα των νέων.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Η τροφή σου, το φάρμακό σου»
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης.
21. Το Βυζάντιο εκχριστιανίζει τους Σλάβους
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Έρευνα για την ενδοσχολική βία και καλές πρακτικές
Νεοελληνικός Πολιτισμός
fngfgnfnfngkgkfk ΝΙΚΟΣ Δ2 109 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ
Η Ζωή στον Δρόμο Μαθητικο Project.
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μάθημα 5 ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1927 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1985. ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΡΟΛΟΠΗΣ. ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΝΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 1. μεταβίβαση, παραχώρηση: α. ενός πράγματος σε κπ. που το δικαιούται ή που υπάρχει δέσμευση απέναντί του. 2. προσαγωγή προσώπου σε κάποια αρχή, εξουσία, για να υποστεί κάποιες συνέπειες . 3. διδασκαλία. 4. υποταγή στην εξουσία του αντιπάλου, του νικητή.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΕΊΝΑΙ:  Η επιστήμη που εξετάζει το λαϊκό πολιτισμό στις διάφορες εκδηλώσεις του (ήθη, έθιμα, παραδόσεις, τραγούδια, χειροτεχνήματα.)

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ!», ΟΤΑΝ Ο ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ, Ο ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ

ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΤΗ “DISCOTEQUE". EΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ο ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΗΘΕΛΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ «ΕΚΛΟΓΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ».

Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ-ΑΦΗΓΗΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ.

ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΜΑΚΡΗ

ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ , ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ.

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΑΥΓΕΡΗ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΝΤΖΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ