Το Φθινόπωρο Αιμιλία Αριστείδου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
…από μικρούς συγγραφείς
Advertisements

Άνοιξη Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξαναγεννιέται. Τα φυτά ανθίζουν, τα ζώα ζευγαρώνουν. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός. Άνοιξη έχουμε τον.
Ο ΝΑΒΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Lessons = = 20.
Παρουσίαση του βιβλίου Τα κοριτσάκια με τα ναυτικά
Ποιήματα με ζωγραφιές σε μικρά παιδιά
Γράψε στους κύκλους τι συμβαίνει το φθινόπωρο
Παίζουμε θέατρο: Θα πας για ένα ταξίδι, με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου. Ζητάς πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο: (την) Γαλλία (το) Λονδίνο.
Το καλοκαίρι αρχίζει και όλοι βγαίνουν στην παραλία για τα πρώτα τους μπάνια, άραγε το καλοκαίρι τι είναι για εσάς??? Μαριλένα Δημητρά 2014.
Μέσα επικοινωνίας Αιμιλία Αριστείδου.
Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.
Σταφύλι - τρύγος Αιμιλία Αστείδου.
Όργωμα - σπορά Αιμιλία Αριστείδου.
Ελιά & ελαιόλαδο Αιμιλία Αριστείδου.
Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.
Ο αριθμός 4 Αιμιλία Αριστείδου.
17ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΑΞΗ Δ-2 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ
Τα Επαγγέλματα Αιμιλία Αριστείδου.
Θέατρο σκιών.
Αντίο Θάλασσα σ. 22 – 23.
Άσκηση 1 Άσκηση 2 Άσκηση 3 Άσκηση 4 Άσκηση 5.
Ένα λεμόνι με φτερά Νικολάου Έλενα.
Μύτη σαν σαλάμι Σελ
Χάσαμε την γάτα Σελ
Ένα ζιζάνιο στη ζύμη Νικολάου Έλενα.
Ένα χελιδόνι σ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.
Αναμνήσεις του καλοκαιριού
Ο ΑΡΙΘΜΌΣ 3 Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο τα 3 γουρουνάκια και δίπλα τους ο αριθμός 3. Γεια σας παιδιά! Ναι καλά το καταλάβατε είμαστε τα 3 γουρουνάκια.
Η διατροφή της Κολοτούμπα…   Στα κεράσια λέμε ναι Στα αχλάδια λέμε ναι Στα σταφύλια λέμε ναι Στα πεπόνια λέμε ναι Όχι λέμε στα λίπη Όχι στα γαριδάκια.
Πεπόνι, πεπόνι ΄Ενας μανάβης στη λαϊκή αγορά φωνάζει για να πωλήσει τα φρούτα και τα λαχανικά του. «Εδώ τα ωραία πεπόνια» Μαζεμένος κόσμος (γονείς , παιδιά)
Τ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα κοριτσάκι με πορτοκαλί φόρεμα, πορτοκαλιά παπούτσια και πορτοκαλί λουλούδι στα μαλλιά. Υπάρχουν.
1 Του Γενάρη το φεγγάρι λάμπει σαν μαργαριτάρι..
Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
ΣεβΟμαστε τη διαφορετικΟτητα…
Όνομα: Νικολέττα Μασιά Ειδικότητα: Δασκάλα Κωδικός Ομάδας: ΔΛΕΥ0028 Θέμα εργασίας: Οι εποχές του χρόνου Ημερομηνία Υποβολής.
Τα Ζώα της Φάρμας! ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.
να φροντίσει καλύτερα την υγεία σου
Είμαστε μια τάξη πολύ πολύ εντάξει…
Τ Ο ΚΌΚΚΙΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί η Αλίκη. Φοράει κόκκινο φόρεμα, κόκκινα παπούτσια και ένα κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά. Γεια.
Καθαριότητα «Φροντίζω τον εαυτό μου!»
Οι μήνες Ένας χρόνος έχει 12 μήνες.
Πεπόνι, πεπόνι! σ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ.
Τα σχολεία άνοιξαν! «Γνωρίζοντας τις γωνιές της τάξης μου!»
Τ Ο ΤΡΊΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ένα κορίτσι η Ειρήνη και δίπλα της παρουσιάζει το τρίγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Ειρήνη.
Φυσικές Επιστήμες Θερμότητα. Άσκηση 1 Φόντο η κουζίνα ενός σπιτιού. Πάνω στον πάγκο υπάρχουν υλικά : νερό, γάλα, χυμός, λάδι. Μιλά ένα αγόρι. Γεια σας.
Όλα για την υγεία μου Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό. Ο οργανισμός για να λειτουργήσει καλά, χρειάζεται ενέργεια. Για τον.
Ποια μέρα έφαγε η κάμπια ένα μήλο; Κάνε  στη σωστή απάντηση. ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 Έφη Άνθη. Το καλοκαίρι παίζουμε παιχνίδια μέσα και έξω από στην θάλασσα…
Από πού προέρχονται οι τροφές;. Από πού προέρχεται η μπριζόλα; O Από το γουρούνι ; γουρούνι O Από το πρόβατο ; πρόβατο O Από την κότα ; κότα.
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
Ε1 Δημοτικό Σχολειό Νεάπολης Κοζάνης
Άνοιξη Άννα Μαρία,Βάλια.
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ :
4 ΕΠΟΧΕΣ.
Βδομάδα 2_4/4/16 Στόχοι Revision.
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές γιατί τελειώνουν τα σχολεία, πάμε στις παραλίες, τρώμε παγωτά και κάνουμε διακοπές.
Το αγαπημένο μου μέρος Άννα-Νίκος Δ
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
Οι κλιματικές ζώνες της Γης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΝΤΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015 Ε1’.
Επιστήμη Β΄ Δημοτικού Μελετούμε τους καρπούς
4 EΠΟΧΕΣ.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ Μανώλης Δ`1.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!
Οι μήνες Ένας χρόνος έχει 12 μήνες.
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
Μαθαίνω ορθογραφία με τη Β΄1
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Το Φθινόπωρο Αιμιλία Αριστείδου

Άσκηση 1 Φόντο ένα κοριτσάκι και μιλά. Φόντο ένα κοριτσάκι και μιλά. Γεια σας φίλοι μου! Το καλοκαίρι έφυγε και οι διακοπές τέλειωσαν! Εδώ και λίγες μέρες καλωσορίσαμε το φθινόπωρο με τους τρεις του μήνες.

Στο φόντο εμφανίζονται 3 εικόνες, μια για κάθε μήνα: Σεπτέμβρης  παιδιά που πάνε σχολείο Οκτώβρης  βροχές και το κοριτσάκι κρατά ομπρέλα Νοέμβρης  τα χελιδόνια που φεύγουν και το κοριτσάκι τα αποχαιρετά

Το κοριτσάκι λέει της εποχές και τα παιδιά επαναλαμβάνουν. Το κοριτσάκι λέει της εποχές και τα παιδιά επαναλαμβάνουν. Επανάλαβε τους μήνες μετά από εμένα. Σεπτέμβρης , Οκτώβρης, Νοέμβρης!

Άσκηση 2 Στο φόντο υπάρχουν εικόνες: κότες, χελιδόνια, γατάκια. Το παιδί επιλέγει την σωστή απάντηση. Το Φθινόπωρο φεύγουν:

Τα παιδιά το Φθινόπωρο πηγαίνουν: Στο φόντο υπάρχουν παιδιά: που παίζουν στην θάλασσα, που πηγαίνουν σχολείο. Το παιδί επιλέγει την σωστή απάντηση. Τα παιδιά το Φθινόπωρο πηγαίνουν:

Το Φθινόπωρο έρχονται τα: Στο φόντο υπάρχουν οι εικόνες: πρωτοβρόχια, χιόνια. Το παιδί επιλέγει την σωστή απάντηση. Το Φθινόπωρο έρχονται τα:

Το Φθινόπωρο παίρνω πάντα μαζί μου: Στο φόντο υπάρχουν μια ομπρέλα και ένα ζευγάρι γάντια. Το παιδί επιλέγει την σωστή απάντηση. Το Φθινόπωρο παίρνω πάντα μαζί μου:

Τα φρούτα του Φθινοπώρου είναι: Στο φόντο υπάρχουν διάφορα φρούτα: μπανάνα, πορτοκάλι, αχλάδι, κεράσια, μήλο, σταφύλι, φράουλες, ρόδι. Το παιδί επιλέγει τις σωστές απαντήσεις: μπανάνα, μήλο, αχλάδι, σταφύλι, ρόδι. Τα φρούτα του Φθινοπώρου είναι: