Περι ΣΕΞ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επικοινωνίας χωρίς όρια ! Η εποχή της... a …ντριννν a.
Advertisements

Η ιστορία του Πέπε.
Έτσι κάνουμε εμείς τα κορίτσια όταν
INTERNET Ένα από τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου Οι αποστάσεις έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί. Τα ταξίδια σε μακρινούς τόπους γίνονται άμεσα απ το “ανοιχτό.
Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν
8 κανόνες της έξυπνης κατανάλω-σης Κλείσε τον κύκλο
ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Δημητρακόπουλος Ηλίας Ζοπανιώτης Μάριος
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Μια ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
ΑΠΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ.
Η Μπουρμπουλήθρες ΑΕ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το Επικό Αριστούργημα των 32,5 Όσκαρ !!!
Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο... Με εντολή από τη Δ ιεύθυνση Προς: Όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Από: παιδί του φωτοτυπικού. Θέμα: Χρήση του “POST-IT”
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Μια πόλη για τους πεζούς
Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ
Απόσταγμα σκέψεων (26).
Μήπως λόγω κρίσης δεν μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες καθημερινές σας μετακινήσεις;
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Το δοντάκι μου χάλασε.
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ
Στέλιος Τ., Γιώργος Τ. & Κώστας Π., Β3 – 7gymioa
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Κουίζ ! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ  Δες τις δηλώσεις που ακολουθούν.  Αποφάσισε ποιες, κατά τη γνώμη σου, είναι ορθές και ποιες λανθασμένες.  Πάτα F5 και.
Δυσνόητα Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν.
Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης
15. Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
Ο ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004: 34χρονος σφάζει και αποκεφαλίζει τη μάνα του Μια οικογενειακή τραγωδία που παραλίγο να συνοδευτεί και από κανιβαλισμό,
Πριν χρόνια στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε μια μελέτη για να προσδιορίσει γιατί το πέος του άνδρα είναι φαρδύτερο στην άκρη. Η μελέτη διήρκεσε 2 χρόνια και.
Εξάντας Ελλήνων Οργάνωση Εχθρός του άγχους η τάξη και η οργάνωση. Αντώνιος Περιπατητής.
Μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κουίζ για τη διάκριση 1 στους 6 Ευρωπαίους έχει γίνει θύμα διακρίσεων τους τελευταίους 12 μήνες.*— Τι γνωρίζετε για.
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ
Μερικές φορές νιώθω πολύ θυμωμένη!!
Οι μορφΕς της θανατικΗς ποινης σε νεΟτερη εποΧΗ. ΕλλΑδα-ΚατΑργηση
Αλληλεπίδραση σωμάτων O 3ος νόμος του Newton
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ- ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ Σε έρευνα που έγινε σε 200 άτομα 100 άνδρες και 100 γυναίκες. Το 80% των ατόμων μας απάντησαν ότι έχουν.
Αγαπημένο μου παιδί....
ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
1.Να λειτουργούν τα φρένα, το τιμόνι, το κουδούνι, τα φώτα και αν πλησιάζει να νυχτώσει. 2.Να έχεις τουλάχιστον ένα αριστερό καθρέφτη στο ποδήλατό σου.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ. Η Καλλιπάτειρα, ήταν κόρη του Ολυμπιονίκη Διαγόρα του Ρόδιου και σύζυγος ενός επίσης μεγάλου ολυμπιονίκη, του Καλλιάνακτος, ενώ τα αδέρφια.
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η΄ Εξάμηνο Τμήματος Χρηματοοικονομικής.
 Γενικά στοιχεία  Οι Αρκούδες είναι τα θηλαστικά της οικογένειας των Αρκτιδών (Ursidae) — από το αρχαίο ελληνικό άρκτος, και το λατινικό « ursus» αντίστοιχα.
Θετική Σκέψη “Σκέψου θετικά, και θετικά πράγματα θα συμβούν”
Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα… Διονύσης Σαββόπουλος
Πρόσληψη μελών οικογένειας
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Αγαπημένο μου παιδί....
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ Ά ΛΥΚΕΙΟΥ
To test της κουνιάδας.
TRAFFICKING.
Future events (revision) Health and body
που με δίδαξε η μαμά μου:
Βδομάδα 2_4/4/16 Στόχοι Revision.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Λίγα λόγια για τα προσωπικά δεδομένα
Θέμα: Πνευματικά Δικαιώματα στο Διαδίκτυο
795. Πρακτική άσκηση σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσησ
Πρέπει να υπάρχουν δύο φύλα; Η περίπτωση των μεσόφυλων
Ο χρυσοσ αιωνασ του περικλη στο facebook
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Αυτές οι μηχανές λειτουργούν πάντα;
Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο...
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Περι ΣΕΞ

Στο ΛΙΒΑΝΟ, οι άνδρες μπορούν να έχουν νόμιμα σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Οι σεξουαλικές σχέσεις με αρσενικά τιμωρείται με την θανατική ποινή. (Χωρίς σχόλια.)

(Να βάλει το χέρι μπορεί, Στο Μπαχρέιν, ένας ιατρός μπορεί να εξετάσει νόμιμα τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, απαγορεύεται όμως να τα κοιτάξει απευθείας. Μόνο μέσο ενός καθρέφτη. (Να βάλει το χέρι μπορεί, να κοιτάξει όχι)

Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός πτώματος. Αυτό ισχύει και για τους υπαλλήλους γραφείων Τελετών… Τα γεννητικά όργανα τον νεκρών πρέπει να είναι πάντοτε καλυμμένα με ένα κομμάτι ξύλο. (Ένα κομμάτι ξύλο;;;)

(Για ποιο κεφάλι μιλάνε;;;) Στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείται με αποκεφαλισμό... (Για ποιο κεφάλι μιλάνε;;;)

Στο Γκουάμ, υπάρχουν άνδρες που η μόνη τους δουλειά είναι να ταξιδεύουν ανά την χώρα και να διακορεύουν παρθένες, για αυτές τις υπηρεσίες πληρώνονται. Η αιτία: Σύμφωνα με τους νόμους του Γκουάμ, απαγορεύεται στις παρθένες να παντρεύονται. (Λέω εγώ: Υπάρχει καλύτερη δουλειά στον πλανήτη;;;)

Που στο διάολο πέφτει το Γκουάμ ;;; Στο Hong Kong, μία απατημένη γυναίκα μπορεί νόμιμα να σκοτώσει τον άπιστο σύζυγο, πρέπει όμως να το κάνει με τα χέρια της. Αντίθετα η άπιστη σύζυγος μπορεί να δολοφονηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από τον απατημένο σύζυγο. (Ίσες ευκαιρίες;;;) Που στο διάολο πέφτει το Γκουάμ ;;;

Μήπως χρειάζεται να δώσω εξετάσεις για την δουλειά στο Γκουάμ ;;; Στο Liverpool, Αγγλία, ο νόμος επιτρέπει στις πωλήτριες να κάνουν τόπλες, μόνο όμως σε μαγαζιά που πουλάνε χρυσόψαρα. (Τσαχπίνικα ψαράκια!!!) Μήπως χρειάζεται να δώσω εξετάσεις για την δουλειά στο Γκουάμ ;;;

Στο Κάλι, στη Κολομβία, Μία γυναίκα μπορεί να έχει σχέσεις μόνο με τον σύζυγο της, την πρώτη όμως φορά πρέπει να είναι παρούσα στο δωμάτιο και η μητέρα της για να βεβαιώσει την πράξη (Φαντάζεσαι να έχεις σχέσεις και να σε βλέπει η πεθερά σου;;;) Δεν μπορώ να ξεχάσω το Γκουάμ

(Επιπλέον η δουλειά στο Γκουάμ αμείβεται!) Στη Σάντα Κρουζ στη Βολιβία, Είναι παράνομο για έναν άνδρα να διατηρεί σχέσεις ταυτόχρονα με μάνα και κόρη. (Επιπλέον η δουλειά στο Γκουάμ αμείβεται!)

(Ακόμα σκέφτομαι το Γκουάμ.. Μήπως να στείλω ένα βιογραφικό;;;) Στο Maryland, Η.Π.Α., Τα προφυλακτικά πωλούνται σε μηχανές μόνο στα καταστήματα όπου πωλούνται οινοπνευματώδη για κατανάλωση στο ίδιο κατάστημα. (Χωρίς σχόλια, από αμερικανάκια τι να περιμένεις!;) (Ακόμα σκέφτομαι το Γκουάμ.. Μήπως να στείλω ένα βιογραφικό;;;)

ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πωλείται διαμέρισμα σε τιμή ευκαιρίας λόγω αλλαγής τόπου εργασίας, δεκτή ανταλλαγή με καλύβα στο ΓΚΟΥΑΜ