Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πριν χρόνια στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε μια μελέτη για να προσδιορίσει γιατί το πέος του άνδρα είναι φαρδύτερο στην άκρη. Η μελέτη διήρκεσε 2 χρόνια και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πριν χρόνια στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε μια μελέτη για να προσδιορίσει γιατί το πέος του άνδρα είναι φαρδύτερο στην άκρη. Η μελέτη διήρκεσε 2 χρόνια και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πριν χρόνια στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε μια μελέτη για να προσδιορίσει γιατί το πέος του άνδρα είναι φαρδύτερο στην άκρη. Η μελέτη διήρκεσε 2 χρόνια και κόστισε περίπου 1.800.000 δολάρια

2 Το αποτέλεσμα της μελέτης ήταν ότι ο λόγος που το πέος είναι πιο πλατύ στην άκρη του παρά στη βάση του είναι για να δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση στον άνδρα κατά τη σεξουαλική πράξη.

3 Όταν δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα η Γερμανία αποφάσισε να διεξάγει δική της έρευνα. Είχαν πεισθεί ότι το αποτέλεσμα των ΗΠΑ ήταν ανακριβές.

4 Μετά από 3 χρόνια έρευνας που κόστισε πάνω από 2.500.000 δολάρια, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο λόγος που το πέος είναι πιο πλατύ στην άκρη του είναι για να δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση στη γυναίκα κατά τη σεξουαλική πράξη.

5 Όταν δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα από τους Γερμανούς, αποφάσισαν και οι Έλληνες να κάνουν τη δική τους έρευνα. Οι Έλληνες πίστευαν ότι τα αποτελέσματα των Γερμανών και των Αμερικανών ήταν λάθος.

6 Έτσι, μετά από περίπου 3 εβδομάδες ενδελεχούς έρευνας και με κόστος λίγο πάνω από 6,00 €, η ελληνική έρευνα κατέληξε. Η ελληνική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία που το άκρο του πέους είναι πιο παχύ από τη βάση, είναι για…

7 για…να μη ξεφεύγει το χέρι και κτυπάει το πρόσωπο!


Κατέβασμα ppt "Πριν χρόνια στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε μια μελέτη για να προσδιορίσει γιατί το πέος του άνδρα είναι φαρδύτερο στην άκρη. Η μελέτη διήρκεσε 2 χρόνια και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google