IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

A d e l e.
Music: Nightengale Serenade
«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ,Η ελληνιδα που συγκίνησε το κόσμο
Οι Η/Υ στον κινηματογράφο
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Σήμερα.
2 Η ΔΡΑΣΗ: Η ΤΑΙΝΙΑ. ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Κατά την διάρκεια του πρώτου σταδίου:  Πραγματοποιήθηκε η συγγραφή του σεναρίου  Έγινε καταμερισμός των ρόλων και.
Γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες...
Τα παράδοξα των καιρών μας
ΔΕΛΦΙΝΙ Σπυριδούλα Αυλωνίτη.
Θεά Άρτεμη Όλυμπος.
ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream.
Μαργαρίτα Λυμπεράκη
Δρόμος αρετής και δύναμης
Words of wisdom.
Τι σου κάνει το μυαλό….
Σε μια στιγμή θα περάσετε σε ένα κόσμο μαγικό. Σε μια στιγμούλα...
Σε μια στιγμή θα περάσετε σε ένα κόσμο μαγικό. Σε μια στιγμούλα...
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Έχεις δύο επιλογές! από το
Τι έπαιξα στο Λαύριο Διονύσης Σαββόπουλος.
Κατερίνα Γερονικολού Της μαθήτριας της Β’Γυμνασίου Ίου:Ντεράι Έντζη
1 AYTOΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….
Ο Πάνος στη «Στοιχειωμένη αίθουσα» δήλωσε για τον Ιορδάνη: «Αυτός έχει τσακωθεί με τη Γραμματική, όπως και με κάθε άλλο μάθημα εκτός από τα Μαθηματικά.
Modern Greek Lessons 29, 30.
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
Ένα μοντέρνο παραμύθι…
ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ
Photo by Tanzen80 - Creative Commons Attribution-ShareAlike License with Haiku Deck.
Ευκαιρία Για Τον Παράδεισο
Το ανεκτίμητο δώρο Από την Δανάη.
Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων σχεδίων
ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ.
ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ.
ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΜΟΡΣ
 Πληθυσμός :  Πληθυσμός :
Από τους μαθητές: Υπεύθυνος καθηγητής: Θάνος Μπαξεβάνης Στέφανος Καραμπέτσας Κωνσταντίνος Σώζος Θεοδώρα Καλιακάτσου Σχολική χρονιά: Ελευθερία Αργυρίου.
Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.
Πολιτιστικό πρόγραμμα: «Χρόνος ο Χορόνους» σχολ. Έτος Χρόνος, Ο χορευτής που στροβιλίζεται γύρω από τον νου μας.
ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ Λουκία Σάββα.
Άννα. Η ιστορία ξεκινά με τον εγγονό του Πάρκερ Γουίλσον να αφηγείται στους συμμαθητές του τον αγαπημένο του ήρωα, το Χάτσικο. Ο Πάρκερ Γουίλσον,ένας.
Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Avri Lavigne ^_^. Η ομάδα μας Μαρκέλλα Λαζαρίδου Ασημίνα Τσατταλιού Τμήμα ΣΤ2.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Εργασία στο μάθημα : Η Λογοτεχνία στο Νηπιαγωγείο Καραμπότη Μαίρη.
Παναγιώτα Τσαρχά Αθανασία Χατζή Πληροφορική Σχολικό έτος Fprovocateur.gr%252Fpost%252F3728%252Falikh-boygioyklakh-otan-mia- mera-tha-fygw-apo-th-zwh-e-peite-pws-xasate-ena-
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ντάστιν ΧόφμανΝτάστιν Χόφμαν στο ρόλο του Τεντ Κράμερ Μέριλ ΣτριπΜέριλ Στριπ στο ρόλο της Τζοάνα Κράμερ Τζάστιν ΧένριΤζάστιν Χένρι στο ρόλο.
Πόσο πιστή στη πραγματικότητα είναι η εικόνα του κόσμου που προβάλλει ο κινηματογράφος ; Τουντακόβ Βλαδίμηρος Τμήμα Α 3 Σχολικό Έτος :
Τα παράδοξα των καιρών μας
Ερμηνεία γελοιογραφίας
Μία ταινία του Κώστα Γαβρά
Αγαπημένο μου παιδί....
Το άγαλμα που κρύωνε του Χρ. Μπουλώτη
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Η Walt Disney Pictures & Ο Walter Elias Disney
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Το αγαπημένο μου μέρος Άννα-Νίκος Δ
Ο θησαυρός της Βαγίας της Ζωρζ Σαρή.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
Oι άνθρωποι καθημερινά ελπίζουν…
H Πολυάννα μεγαλώνει!!! Λίγα λόγια για το βιβλίο!
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΙΣΟΙ
Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου Α’ Τετράμηνο
Music: Nightengale Serenade
Μεταγράφημα παρουσίασης:

IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ WENTWORTH MILLER!! IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ

Αναμφισβήτητα έχει κάψει πολλές καρδιές τόσο στον ελληνικό γυναικείο πληθυσμό όσο και στον αμερικανικό. Είναι ένα πανέμορφο παιδί με υπέροχα εκφραστικά πράσινα ματάκια!

ΚΟΥΚΛΟΣ! Δεν ξέρω για εσάς,πάντως για μας είναι ο πιο όμορφος άνδρας που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας!Ειδικά όταν κοιτάζουμε τα μάτια του,χανομαστε!Έχει διαπεραστικό βλέμμα και ένα υπέροχο και πολύ γλυκό χαμόγελο...Ααααχχχχ...

ΘΕΟΣ!!!!! Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του Miller ήταν στη μίνι σειρά Dinotopia. Μετά την εμφάνισή του σε μικρού τηλεοπτικούς ρόλους, συμπρωταγωνίστησε με τη Νικόλ Κίντμαν και τον Άντονι Χόπκινς στην ταινία Το Ανθρώπινο Στίγμα, όπου και ερμήνευσε τον χαρακτήρα του Χόπκινς σε πιο μικρή ηλικία.

PRISON BREAK! Η καριέρα του εκτοξεύτηκε στα ύψη όταν το 2005 πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Prison Break, στην οποία έπαιξε το ρόλο ενός μηχανικού ο οποίος κατάστρωσε το τέλειο σχέδιο για να βοηθήσει τον αδελφό του Lincoln Burrows (Dominic Purcell) να δραπετεύσει από τη φυλακή καθώς είχε κριθεί ένοχος για ένα έγκλημα το οποίο δεν είχε διαπράξει. Το Prison Break βρίσκεται τώρα στην τρίτη περίοδό του. Η ερμηνεία του στη σειρά του χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ως Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά

!ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ! Ο Wentworth Miller γεννήθηκε στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.Ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου διότι έχει γεννηθεί στις 2 Ιουνίου του 1972(ναι,καλά υπολογίσατε,είναι σχεδόν 36 χρόνων αυτό το γλυκύτατο μωράκι που βλέπετε!!!)Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής αλλά το κατάφερε αυτό το 1995.Τη χρονιά εκείνη,αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο έχοντας στα χέρια του το πτυχίο της Αγγλικής Φιλολογίας.Το 1995,λοιπόν,πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.Δεν θα αργήσει να γυρίσει τις πρώτες του ταινίες...Μέχρι τώρα έχει παίξει στις εξής:Buffy the vampire slayer,ER,Popular,Dinotopia,The human stain(με τους Antony Hopkins και Nicole Kidman),Underworld,Joan of Arcadia,Ghost Whisperer και στο πολύ γνωστό σε όλους μας πλέον,Prison Break!