Η περιοχή Amatciems απέχει 80 χλμ από την Riga, την πρωτεύουσα της Λετονίας, και 12 χλμ από το Cēsis μια πόλη 20.000 κατοίκων. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΥ,Β1
Advertisements

Η ιστορία του Πέπε.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε σύντομες ερωτήσεις
Ο Φαρμακοποιός Πάτα για συνέχεια…...
Hình ảnh lấy từ Google Earth
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε κάτι.
Υποδιευθυντής Πληροφορικής
Θέλεις να δεις αυτόν τον καταπληκτικό δρόμο; Έλα μαζί μου….. Στη Βολιβία, στη Νότια Αμερική…
Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες
ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Η καθημερινή ζωή στην ύπαιθρο στα χρόνια των Ισαύρων και των Μακεδόνων
1. 2 Ο καιρός τρελάθηκε! Η υπερθέρμανση του πλανήτη, για την οποία συχνά γίνεται λόγος, σημαίνει ότι ο πλανήτης μας θερμαίνεται και η μέση θερμοκρασία.
Δασκάλες: Ολυμπία Κουκουμά
Όξινη βροχή και τα προβλήματα της
Η Αρχή του κενού JOSEPH NEWTON
Εμμανουήλ και Ιάσονας,Ε΄1
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ   ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ : Καλλιτέχνες Εις Την 6η ΜΕΛΟΙ ΟΜΑΔΑΣ : Μαριαλένα Βουρλούμη.
ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ: ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ ΣΟΦΙΑ ΡΑΝΤΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Από την : Κωνσταντίνα Κουκούτση
Είμαστε οι μαθητές της Γ1΄ τάξης του 4ου Δημ. Σχολείου Ωραιοκάστρου.
Χρύσα Ρέππα Άννα Υψηλάντη
Β 3.4 ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Υπάρχουν πολλοί τρόποι, οι οποίοι βασίζονται σε διαφορετικά κριτήρια, προκειμένου να αξιολογήσουμε πόσο μικρό ή πόσο μεγάλο.
Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση,
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Όταν θέλεις να εξυμνήσεις έναν καλό γείτονα πρέπει να του πείς μερικές γλυκές κουβέντες…
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΣΜΟΥ ΚΟΣΚΙΝΟΥ
Ψηφιακές Τεχνολογίες στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό ΙΙ
Προσπαθήστε να μαντέψετε τι απεικονίζουν οι ακόλουθες εικόνες.
Mobile applications!!!. ΤΙ ΕΙΝΑΙ…….  Εφαρμογή για αγορά μέσω κινητού μιας προσφοράς που μας ενδιαφέρει  Η τιμή της προσφοράς είναι πολύ χαμηλότερη από.
Η Σάμος διαθέτει πολλά αξιοθέατα για τον επισκέπτη της, αυτό οφείλεται τόσο στην μεγάλη ιστορία της όσο και  στης φυσικές ομορφιές της. ΣΑΜΟΣ.
Χωρίζοντας το φυσικό περιβάλλον σε ενότητες
Με θέμα την έλλειψη νερού στην Αφρική
ΜΑΘΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σε αυτό το μάθημα θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας.
Θερμο Αιτωλοκαρνανιας
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ιωάννα Τσώνη Γ5 Σχολικό Έτος [ ]
(Παλιά εποχή της πέτρας)
Καραζαφείρη Αρχοντία Τριαντάφιλλος Ζιλιλής Καραγεώργη Κερασία Ανθή Πέτρου.
Ένας άντρας από το St. Louis πήγαινε στη δουλειά του από τον αυτοκινητόδρομο όταν ξαφνικά άκουσε ένα ‘μπαμ'. Νόμιζε ότι έσκασε ένα λάστιχο, αν και το.
“ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ” ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ Η μητέρα μου κατάγεται από τον Άγιο Μέμνωνα από την πλευρά του πατέρα της και από την Ακανθού από την πλευρά της μητέρας της. Ο πατέρας.
1ο Πρότυπο Πειραματικό δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
1 ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ‘ΑΛΛΟΥ’ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.
Ρυμοτομία  Όροι δόμησης  Εξωτερικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά
Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Λιβαδι Θεσσαλονικης-Καστανεωνας
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ
Οι επιδράσεις των δασών στη ζωή των ανθρώπων
ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤ2!!!!!.
ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
(Παλιά εποχή της πέτρας)
Η Πόλη της Πάφου Θέση Ιστορία Πληθυσμός Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Μια βόλτα στο θέατρο Σπύρος Ρουμελιώτης Α’3.
Η καθημερινή ζωή των Ρωμαίων
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΜΕΛΙΣΣΑΣ Θαλάσσια Αιολικά Πάρκα.
Καλωσορίσατε στην όμορφη Βέροια
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε μια.
Τα ζώα έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα
Άσκηση 8/1/2013 για όλες τις υποομάδες. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ Mια πόλη με λιγότερους δρόμους και περισσότερο πράσινο.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ A’ ΤΑΞΗ - Β’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2Ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ
Καστανεωνασ-λιβαδι Θεσσαλονικησ
ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΡΕΤΟΣ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.
Αυτή η εργασία χορηγείτε από το πρόγραμμα BACK TO THE PAST.
Αντόνι Γκαουντί.
Η σταγόνα μας η όμορφη, έκανε πολλά ταξίδια, για να φτάσει ως εδώ,……η σταγονούλα μας ξαφνιάστηκε όταν Βρέθηκε σε μια πανέμορφη λιμνούλα.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΟΥΜΑΝΗΣ ΤΜΗΜΑ Α4 ΣΧ. ΕΤΟΣ
Εργασία Γ΄ τριμήνου Γεωγραφίας
Δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας
El paraíso desconocido en Letonia
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η περιοχή Amatciems απέχει 80 χλμ από την Riga, την πρωτεύουσα της Λετονίας, και 12 χλμ από το Cēsis μια πόλη κατοίκων. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα σπίτι, σε μια περιοχή ήρεμη και ελάχιστα γνωστή, αυτό είναι το ιδανικό μέρος. Με λιγότερο από ευρώ, ένα από τα ονειρεμένα σπίτια των φωτογραφιών που ακολουθούν, μέσα στον θεαματικό γήινο παράδεισο απερίγραπτης ομορφιάς, μπορεί να γίνει δικό σας!

Δεν υπάρχουν ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι στο Amatciems και η ακριβής τοποθεσία όπου μπορεί να χτιστεί ένα σπίτι επιλέγεται προσεκτικά, προκειμένου να ταιριάξει απόλυτα στο ήδη υπάρχον περιβάλλον.

Η τοποθέτηση μιας νέας κατοικίας πρέπει να τηρεί δύο κυρίως κριτήρια: - Να μην κρύβει το πανέμορφο φυσικό τοπίο και - να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κάθε οικοπέδου να χαίρονται το δικό τους μικρό κομματάκι δάσους και την λιμνούλα με το γλυκό νερό.

Χρησιμοποιούνται τρεις μόνον τύποι σπιτιών, κατασκευασμένα από ξύλινα σανίδια ή κορμούς δέντρων που μπορούν να συμπληρωθούν από προσόψεις φυσικής πέτρας, γυαλί ή κρύσταλλο.

Η αρχιτεκτονική των σπιτιών επιτρέπει τέσσερα είδη στέγης – από άχυρο, κεραμίδια ή πλάκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε περιορισμένοι στην επιλογή σας. Κάθε καινούργια ιδέα είναι καλοδεχούμενη …

Κάθε ιδιοκτησία είναι συνδεδεμένη με τις δημόσιες κοινωφελείς υπηρεσίες, διαθέτει δηλαδή παροχή νερού, ηλεκτρισμού και δίκτυο οπτικών ινών.

Το ίδιο το Amatciems διαθέτει δικούς του φυσικούς πόρους γλυκού νερού - δεξαμενές, λίμνες και γεωτρήσεις, όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους ώστε να αλληλοτροφοδοτούνται, αλλά και να αποφεύγονται οι πλημμύρες σε περιόδους βροχών..

Οι κάτοικοι μπορούν να θαυμάζουν τα ζώα και τα πουλιά που κατοικούν στην ίδια περιοχή και κινούνται χωρίς εμπόδια σε όλη την ζώνη και να απολαμβάνουν μαζί τους τις βόλτες τους στο δάσος. Η υπέροχη θέα στους λόφους, τις λίμνες, τις πεδιάδες και τα δάση προκαλεί αισθήματα γαλήνης και ηρεμίας. Το χωριό έχει ήδη προσελκύσει όσους εκτιμούν την απλότητα της φυσικής ζωής. Η κοινότητα του Amatciems είναι απόλυτα διεθνής.

Κατοικία για όσους είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τη ζωή τους με τη φύση, να συνυπάρξουν με την αρμονία που θα τους επιτρέψει να ταυτιστούν με την ενέργεια Των αρωμάτων και των ήχων της φύσης. Κατοικία για όσους λατρεύουν να βλέπουν τα πουλιά και τα ζώα, τις ανατολές και τα δειλινά μέσα στο παρθένο τοπίο. Κατοικία για όσους έχουν την πολυτέλεια να απολαμβάνουν το φυσικό κάλλος κάθε μέρα, τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ένας φυσικός τρόπος ζωής, ένα μοναδικό project, ένα έργο ζωής μιας οικολογικής διάνοιας, του Sr. Aivars Zvirbulis, που πιστεύει ότι η ζωή στην πόλη είναι χρόνος χαμένος. Aivars Zvirbulis

Πολλοί διάσημοι αρχιτέκτονες έχουν ήδη αναγνωρίσει το Amatciems ως πολιτιστικό μνημείο του μέλλοντος. Amatciems είναι μια κατοικήσιμη κοινότητα, αλλά την νιώθεις περισσότερο σαν φυσικό τοπίο.

hosted on