NISSAN SKYLINE Το Nissan Skyline ή スカイライン στα ιαπωνικά, πρωτοεμφανίστηκε το 1957 από την ιαπωνική Prince και αργότερα συνεχίστηκε η παραγωγή από την Datsun.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Συμφωνίας Άμεσου Διακανονισμού Ζημιών
Advertisements

•Έχεις δοκιμάσει τη ρύπανση - είναι η αιθαλομίχλη και άλλα δηλητηριώδη που αιωρούνται στον αέρα που αναπνέουμε. –Προσοχή, σήμερα η ρύπανση στον αέρα είναι.
Ιούλιο ς 2013 Αριστοτέλους 46, 10433, Αθήνα - Τηλ: Fax: website:
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ
FM Group FM 4 SUCCESS ΚαλΩς Hρθατε στην.
Η Ατλαντική Highway (Atlantic Road, Atlanterhavsveien, στα νορβηγικά) είναι ένας θεαματικός τρόπος, ώστε από την ηπειρωτική ακτή, πηδώντας από νησί σε.
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
Προϋπολογισμός & Εκτίμηση Διεθνών Επενδύσεων
€ $500,000 $250,000 $125,000 $64,000 $32,000 $16,000 $8,000 $4,000 $2,000 $1,000 $500 $300 $200 $100 Καλωσορίσατε.
Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ
Αρχή.
1 Η νέα Οδηγία για την παροχή πιστώσεων σε καταναλωτές Χριστίνα Κ. Λιβαδά Ειδική Νομική Σύμβουλος ΕΕΤ.
Η εξέλιξη του αυτοκινήτου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΑΛΗΣ NISSAN NAVARA Πάρτε ένα όχημα που διαθέτει όλα τα συστατικά ενός σκληροτράχηλου τετρακίνητου, όπως πάτωμα τύπου σκάλας, κοντές σχέσεις.
•Έχεις δοκιμάσει τη ρύπανση, είναι η αιθαλομίχλη και άλλα δηλητηριώδη που αιωρούνται στον αέρα που αναπνέουμε. –Προσοχή, σήμερα τα η ρύπανση στον αέρα.
Γυναικείο Ποδόσφαιρο Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρικό άθλημα; Υπάρχουν και γυναίκες που είναι εξίσου ταλαντούχες. Γενικώς τα αγόρια έχουμε.
Έργο «ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ» Αϊ-Στράτης ΤΕΥΧΟΣ Β΄ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 19ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος Πικέρμι Τηλ ,
Η Μονόπολη Σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα οικονομολόγο Λάιζι Μάτζι, η οποία έλαβε και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Η αρχική ονομασία του.
Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης
ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ Βασίλης Κυπαριδης.
ΣΤ) Πίστες, Φόρμουλα Αυστραλία, Μελβούρνη, Μάρτιου Μήκος πίστας 5.303m.Σιρκουί (αγώνας) απαιτητικό στα φρένα και σχετικά γρήγορο. Ενδεικτική.
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
Αλλαγές στο προφίλ των εφήβων που προσέγγισαν το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ κατά τη δεκαετία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ-ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ.
Αγορές εξ αποστάσεως Δημήτρης Καββούρης Τμήμα Β1 Γυμνασίου Μάθημα : Οικιακή Οικονομία.
1 Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ Σήμερα έχουμε πρόβλημα ξηρασίας και ανομβρίας διότι έχουμε επέμβει στην βιολογική.
Μέση τιμή από Νίκος Ψαρουδάκης Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου.
 Η κανονικότητα στο δάσος επέρχεται συνήθως μετά την πάροδο του πρώτου περίτροπου χρόνου αλλά μετά από θυσίες στην αύξηση οι οποίες είναι τόσο.
Χάρτης Ελλάδας για γονείς, από γονείς... elamazi.gr.
Κεφάλαιο 5 Εφαρμογές των Νόμων του Νεύτωνα: Τριβή, Κυκλική Κίνηση, Ελκτικές Δυνάμεις Chapter Opener. Caption: Newton’s laws are fundamental in physics.
Ηλεκτρικό- Υβριδικό αυτοκίνητο
ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πουλιόπουλος Πούλιος.
«2009: Έτος Ευρυζωνικής Σύγκλισης » Απολογισμός 2008 & Προγραμματισμός 2009 «2009: Έτος Ευρυζωνικής Σύγκλισης Τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ» Απολογισμός 2008.
Σ. Ε. Γ. Α. Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014 ΓΛΥΦΑΔΑ / 12 / 2014.
Βίκυ Σμπαρούνη Accounting & Taxation Manager ΕΒΕΑ - 14/04/2010
Εσπερίδα REACH & CLP, Πάτρα Δραστηριότητες της Δ/νσης Περιβάλλοντος στον τομέα των χημικών – προοπτικές για τις επιχειρήσεις και το ευρύ κοινό.
Ecodriving-Οικολογικά αυτοκίνητα
ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΕΖΑΙΝΤΕΣ
5ο Ιστορικό Λύκειο Θεσσαλονίκης
ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ
Mάριος Ζέπης Παναγιώτης Ζέπης. BMW M3 e92 BMW x5 Θα ολοκληρώνουν τη διαδικασία επιτάχυνσης από 0 στα 100km/h σε μόλις 5,3sec η X5 Μ και 5,4 η Χ6 Μ με.
ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ Πέτρος ΣΤ’1 P[y.
MERCEDES Η Mercedes-Benz είναι μία γερμανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών επιβατικών αυτοκινήτων, καθώς και φορτηγών. Παλαιότερα, η εταιρεία ονομαζόταν.
ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
Αίγυπτος Ένα ταξίδι μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.
1. Γροιλανδία km² - αυτοδιοικούμενη περιοχή που ανήκει στη Δανία ΓροιλανδίαΔανία 2. Νέα Γουινέα km² - το δυτικό τμήμα ανήκει στην.
ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βασικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα Ιστορική αναδρομή Χάρτης εννοιών Σχετικό βίντεο EXCEL Ερωτήσεις.
ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ Σιαμπάνο Ηλία Σκουρτσίδη Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλο Σπύρο
Κεφάλαιο 4 Βενζινομηχανές (4χρονες – 2χρονες)
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ενότητες 1.Οι χάρτες
ΑΝΔΕΙΣ Χριστοδουλάκη Άννα –Μαρία ΤμήμαΑ3 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ
Air Fast Tickets ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΡΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ.
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Β΄ Γυμνασίου
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
Στοιχεία υδρομετεωρολογίας
ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Τα καλύτερα αυτοκίνητα
ΜΑΘΗΜΑ 8 Η γεωλογική ιστορία της Ελλάδας
ΟΥΚΡΑΝΙΑ Άρης Λέκκας.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΩΝ - ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΩΝ
Β 3.5 Τα ποτάμια της Ασίας Ινδία.
Ελλάδα Τα μεγαλύτερα νησιά.
ΓΕΛ Καστορείου Πολιτιστικό Πρόγραμμα
Συστάδα 2: Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Φυσική Αγωγή και Υγεία
אורך, היקף, שטח ונפח.
ΔΕΣΚΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΓΑΣ Α’ ΤΑΞΗ 2007
YAMAHA Αλέξανδρος Γκούσκος Άγγελος Αρβανιτάκης Μάρκο Γκίνι
Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων 30/3/2018 – 1/4/2018
Συμφωνία επί της ασφαλιστικής αξίας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

NISSAN SKYLINE Το Nissan Skyline ή スカイライン στα ιαπωνικά, πρωτοεμφανίστηκε το 1957 από την ιαπωνική Prince και αργότερα συνεχίστηκε η παραγωγή από την Datsun (μετέπειτα Nissan) ύστερα από την συγχώνευση των δυο εταιριών το Το Nissan Skyline έβγαινε σε Coupé, Sedan και Wagon εκδόσεις μέχρι το 1989 όπου και σταμάτησε η παραγωγή των Wagon αυτοκινήτων λόγω μιας νέας πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Nissan Skyline R32.ιαπωνικά1957ιαπωνική Nissan Tο Nissan Skyline αποτελεί σταθμό στην ιστορία του αυτοκινήτου και ακόμη και στις μέρες είναι αντικείμενο συζήτησης για τους λάτρεις των κλασικών αλλά και βελτιωμένων αυτοκίνητων. Πολλοί από αυτούς μάλιστα εισήγαγαν Skyline από άλλες χώρες προκειμένου να έχουν στην κατοχή τους ένα τέτοιο αυτοκίνητο, σε όσες αγορές η Nissan δεν διέθετε το συγκεκριμένο όχημα επίσημα. Nissan Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan Skyline ήταν το πρώτο Ιαπωνικό αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στην ευρωπαϊκή αγορά κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση το 1957 στο Paris Motor Show+1957

Status Information Brakes F/R:ABS, vented disc/vented discTires F-R:245/40 WR18Driveline:All Wheel DriveEngineType:Inline-6, Twin- turboDisplacement cu in (cc):156 (2568)Power bhp (kW) at RPM:276(206) / 6800Torque lb-ft (Nm) at RPM:216(293) / 4400Redline at RPM:n.a.ExteriorLength × Width × Height in:181.1 × 70.3 × 53.5Weight lb (kg):3672 (1666)PerformanceAcceleration 0-62 mph s:5.2Top Speed mph (km/h):155 (250)Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km):n.a.

Racing Το πρώτο Skyline ξεκίνησε από πολύ νωρίς την καριέρα του μέσα στην πίστα. Το S GT-B ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που αμφισβήτησε την κυριαρχία της Porsche 904 GTS, καθώς τερμάτισε δεύτερο στον πρώτο του αγώνα το Από εκείνη τη στιγμή και μετά το Skyline συνδέεται μια μακρόχρονη πορεία στους αγώνες πίστας, με αρκετές νίκες στο δυναμικό του. Τώρα, το Skyline GT-R με τη μορφή που το γνωρίζουμε ντεμπούταρε το 1989, παίρνοντας μέρος στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (JTC), στην κατηγορία Group A Racing Series. Η απόλυτη κυριαρχία του αγωνιστικού αυτοκινήτου σε αυτό event είναι τρομερή, διότι κέρδισε όλους τους αγώνες που συμμετείχε επί τέσσερα συναπτά έτη, με 29 νίκες σε 29 αγώνες.

New GTR Το Nissan GT-R είναι ένα σπορ αυτοκίνητο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan. Κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία στα τέλη του 2007, σε δεξιοτίμονη διάταξη, στη συνέχεια στις ΗΠΑ στα μέσα του 2008 και από τις αρχές του 2009 και στην Ευρώπη σε αριστεροτίμονη διάταξη, σε αντίθεση με τους προγόνους του, οι οποίοι διατίθεντο αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά. ιαπωνικήςNissan2007ΗΠΑ Ευρώπη Αρχικά παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή το 2005, ενώ η έκδοση παραγωγής παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το Σε αντίθεση με τα προηγούμενα GT-R, δεν βασίζεται στην πλατφόρμα των Skyline πλέον, αλλά αποτελεί ανεξάρτητο μοντέλο στη γκάμα της Nissan. Σύμφωνα με τη Nissan, το μοντέλο αυτό μπορεί να πετύχει χρόνο 7:29 στην πίστα του Nürburgring στη Γερμανία.[1][2] Το GT-R έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για τις επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά του.2005Τόκιο Skyline NürburgringΓερμανία[1][2]

New GTR Το Nissan GT-R είναι ένα σπορ αυτοκίνητο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan. Κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία στα τέλη του 2007, σε δεξιοτίμονη διάταξη, στη συνέχεια στις ΗΠΑ στα μέσα του 2008 και από τις αρχές του 2009 και στην Ευρώπη σε αριστεροτίμονη διάταξη, σε αντίθεση με τους προγόνους του, οι οποίοι διατίθεντο αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά.ιαπωνικήςNissan2007ΗΠΑ Ευρώπη Αρχικά παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή το 2005, ενώ η έκδοση παραγωγής παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το Σε αντίθεση με τα προηγούμενα GT-R, δεν βασίζεται στην πλατφόρμα των Skyline πλέον, αλλά αποτελεί ανεξάρτητο μοντέλο στη γκάμα της Nissan. Σύμφωνα με τη Nissan, το μοντέλο αυτό μπορεί να πετύχει χρόνο 7:29 στην πίστα του Nürburgring στη Γερμανία.[1][2] Το GT-R έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για τις επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά του.2005ΤόκιοSkylineNürburgringΓερμανία[1][2]

GTR Stats R38DETT – 3.8-liter twin- turbocharged 24-valve V6; each engine hand-crafted by its own master technician in a clean-room environment Horsepower – 530 6,400 rpm Torque – 448 lb-ft of 5,200 rpm Cylinder bore x stroke – 95.5 x 88.4 mm Compression ratio – 9.0:1 Top speed – 196 mph Maximum engine speed – 7,000 rpm Emissions – 50 State LEV2/ULEV

Directed By Giwrgos Doumos Dimos Missios