Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γυναικείο Ποδόσφαιρο Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρικό άθλημα; Υπάρχουν και γυναίκες που είναι εξίσου ταλαντούχες. Γενικώς τα αγόρια έχουμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γυναικείο Ποδόσφαιρο Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρικό άθλημα; Υπάρχουν και γυναίκες που είναι εξίσου ταλαντούχες. Γενικώς τα αγόρια έχουμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γυναικείο Ποδόσφαιρο Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρικό άθλημα; Υπάρχουν και γυναίκες που είναι εξίσου ταλαντούχες. Γενικώς τα αγόρια έχουμε υποτιμήσει τις γυναίκες σε πολλά, όπως και στο ποδόσφαιρο. Εδώ θα δούμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι και οι γυναίκες τα καταφέρνουν στο ποδόσφαιρο πολύ καλά.

2 ΕΡΕΥΝΑ Οι βασικές ερωτήσεις της έρευνας ήταν: 1.Αν το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρικό άθλημα 2.Πως θα έκριναν μια ομάδα κοριτσιων την ωρα που παίζουν ποδόσφαιρο. 3.Εάν γνωρίζουν την ταινία «Κάντο όπως ο Μπέκαμ» 4.Ποιοι πίστευουν ότι θα κέρδιζαν σε έναν αγώνα αναμεσα στα κορίτσια και στα αγόρια. 5.Σχόλια σχετικά με το γυναικείο Ποδόσφαιρο Ερωτήθηκαν 10 κορίτσια και 10 αγόρια .

3 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΓΟΡΙΑ Τα κορίτσια θεωρουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι αποκλειστικά ανδρικό άθλημα και αντιδρούν θετικά στην όψη μιας γυναικείας ομάδας. Επίσης έχουν δει την σχετική ταινία .Ακόμα το 50% δηλώνει ουδέτερο στο θέμα της νίκης ενώ το άλλο 50% θεώρει ότι τα αγόρια θα κέρδιζαν. Τέλος όλες υποστηρίζουν ότι η κοινωνία οφείλει να μεριμνήσει για την προωθήσει των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων. Στα αγόρια οι γνώμες είναι διφορούμενες. Το 60% υποστηρίζει ότι δεν είναι αποκλειστικά ανδρικό άθλημα ενώ το 40% πιστεύει το αντίθετο. Επίσης τα ποσοστά παραμένουν ίδια και στην ερώτηση σχετικα με την όψη ενός αγώνα μιας γυναικείας ομάδας όπως επίσης και στο αν εχουν παρακολουθήσει την αντίστοιχη ταινία. Ακόμη όλοι οι ερωτηθέντες υποστηρίζουν ότι τα αγόρια θα κέρδιζαν σε έναν αγώνα με τα κορίτσια και τέλος δεν έχουν να προσθέσουν κανένα επιπλέον σχόλιο σχετικά με το γυναικείο ποδόσφαιρο.

4 Τώρα θα παραθέσω ένα video και μερικές φωτογραφίες σχετικα με το γυναικείο ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να καταλάβουμε καλύτερα την κατάσταση που κυριαρχεί στα γυναίκεια γήπεδα. Το Video είναι το μικρο εικονιδιο πανω από την εικονα και ανοιγει με διπλο κλικ.

5

6 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Σύμφωνα με τις απαντήσεις από το ερωτηματολόγιο συμπεραίνουμε πως μερικοί είναι κατά και μερικοί υπέρ του γυναικείου ποδοσφαίρου. Τέλος ένα γενικό συμπέρασμα είναι πως οι γυναίκες μπορούν να συμμετέχουν στο ποδόσφαιρο και σε αλλα αθλήματα τα οποία θεωρούνται εξ ολοκλήρου αντρικά χωρις να τους απασχολούν τα σχόλια και οι χλευασμοί ορισμένων προσκολλημένων ανθρώπων. Βαγγέλης Σταματάκης Α3


Κατέβασμα ppt "Γυναικείο Ποδόσφαιρο Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρικό άθλημα; Υπάρχουν και γυναίκες που είναι εξίσου ταλαντούχες. Γενικώς τα αγόρια έχουμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google