Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ Βασίλης Κυπαριδης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ Βασίλης Κυπαριδης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ Βασίλης Κυπαριδης

2 NISSAN SKYLING Το Nissan Skyline ή スカイライン στα ιαπωνικά, πρωτοεμφανίστηκε το 1957 από την ιαπωνική Prince και αργότερα συνεχίστηκε η παραγωγή από την Datsun (μετέπειτα Nissan) ύστερα από τη συγχώνευση των δυο εταιρειών το 1966. Το Nissan Skyline έβγαινε σε Coupé , Sedan και Wagon εκδόσεις μέχρι το 1989 όπου και σταμάτησε η παραγωγή των Wagon αυτοκινήτων λόγω μιας νέας πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Nissan Skyline R32.

3 NISSAN SKYLING Συνολικά 4 κινητήρες συνόδευαν το R34 με τον μικρότερο να βρίσκεται στα 2000cc. O κινητήρας RB20E δεν χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη γενιά ενώ τη θέση του πήρε ένας παλαιότερος ο RB20DE ο οποίος βελτιώθηκε προκειμένου να ανταπεξέλθη στις προσδοκίες του μοντέλου και ονομάστηκε RB20DE NEO.

4 Η μητρική General Motors παρουσίασε για πρώτη φορά το μοντέλο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Λονδίνο, τον Ιούλιο του 2008, ως Vauxhall Insignia, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία Vauxhall περιορίζεται αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Στα κράτη της ηπειρωτικής Ευρώπης, καθώς και στην Ιρλανδία, πωλείται ως Opel Insignia, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Insignia διατίθεται από την θυγατρική εταιρεία Vauxhall, ως Vauxhall Insignia, όπως προαναφέρθηκε. Επίσης, προσφέρεται και από την Chevrolet στη Χιλή, ως Chevrolet Vectra, με αποτέλεσμα να είναι η μοναδική εκδοχή που διατήρησε το όνομα Vectra του προκατόχου. OPEL INSIGNIA OPC

5 INSIGNIA OPC Το Opel Insignia είναι ένα μεγαλομεσαίο αυτοκίνητο της κατηγορίας D, που παράγεται από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Opel από τον Νοέμβριο του 2008μέχρι σήμερα. Αντικατέστησε τα Opel Vectra και Opel Signum στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών αυτοκινήτων.

6 TOYOTA SUPRA

7 SUPRA Το Toyota Supra ήταν ένα σπορ αυτοκίνητο που κατασκευαζόταν από την ιαπωνικήαυτοκινητοβιομηχανία Toyota από το 1979 έως το 2002. Στο χρονικό διάστημα αυτό, κυκλοφόρησαν συνολικά 4 γενιές, οι πρώτες δύο ως Celica Supra, αποτελώντας μέρος της γκάμας του Toyota Celica, ενώ οι δύο επόμενες ως ξεχωριστό μοντέλο. Το Supra, ιδιαίτερα στην τελευταία του γενιά, αποτέλεσε ορόσημο στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων, λόγω των επιδόσεών του, που συναγωνίζονταν τις Ferrari καιPorsche της τότε εποχής.. Αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες βάσεις για βελτιώσεις και υπάρχουν πολλά βελτιωμένα μοντέλα με ιπποδυνάμεις που αγγίζουν ακόμα και τους ίππους.

8 SUPRA Η πρώτη γενιά της Supra (ΜΑ40) κυκλοφόρησε από το 1978 έως το 1981. Η παραγωγή της ξεκίνησε στην Ιαπωνία τον Aπρίλιο του 1978, αρχικά μόνο για την εγχώρια αγορά, όπου ήταν γνωστή ως Toyota Celica XX. Βασισμένο στην Celica της εποχής, αποτέλεσε την κορυφαία έκδοση αυτού του μοντέλου και παρέμεινε στην παραγωγή έως τον Ιούνιο του 1981.

9 BMW E92

10 BMW E92 Η BMW M3 είναι η σπορ έκδοση της BMW Σειράς 3, η οποία παράγεται από τη γερμανικήαυτοκινητοβιομηχανία BMW. Η πρώτη Μ3 βασίστηκε στη Σειρά 3 E30 και διατέθηκε στην αγορά το1986 και από τότε κάθε Σειρά 3 διαθέτει έκδοση Μ. Το 2007 ξεκίνησε η διάθεση της M3 Ε92, με ισχύ 420 hp, διπλάσια από της αρχικής Μ3 η οποια φερει τον ελαφρυτερο V8 κινιτηρα στον κοσμο.

11 BMW M3

12 BMW M3 Η δεύτερη γενιά Μ3 παρουσιάστηκε το 1992 από την BMW Motosport GmbH στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Αυτό το μοντέλο είχε ένα 3.0 L εξακύλινδρο κινητήρα, με σύστημα μεταβλητού χρονισμού VANOS, που παράγει 286 ίππους. Το 1996 η Μ3 δέχτηκε αλλαγές, με κυριότερη έναν νέο κινητήρα 3.2 L με 321 ίππους.


Κατέβασμα ppt "ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ Βασίλης Κυπαριδης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google