Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ / ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αγοραστικές Συνήθειες Θα σας διαβάσω τώρα μια σειρά από απόψεις που έχουν εκφραστεί για τις συνήθειες κατανάλωσης.
Advertisements

Εταιρία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας Ένδυσης και Ινών
Βιομηχανία της μόδας Στις αρχές του 20ου αιώνα η μαζική παραγωγή ρούχων οδηγήθηκε από: την άνοδο των νέων τεχνολογιών την ανάπτυξη του συστήματος παραγωγής.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Εργασια στο μαθημα της Tεχνολογιας
Royal FrieslandCampina
Θεωρία Επικοινωνίας Εργασία 2
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Αρχή.
 Η εταιρεία Nass Aegean δημιουργήθηκε το 1965 από τα ιδρυτικά μέλη Άρτεμις Βουρβοπούλου, Σοφία Δρούγκα, Κυριακή Κυριακόγγονα και Νίκο Μανιουδάκη. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΑΛΗΣ NISSAN NAVARA Πάρτε ένα όχημα που διαθέτει όλα τα συστατικά ενός σκληροτράχηλου τετρακίνητου, όπως πάτωμα τύπου σκάλας, κοντές σχέσεις.
Ο Υπολογιστής των Αντικυθήρων, 80 μ.Χ. Μηχανισμός των Αντικυθήρων
Η ιστορία του αυτοκινήτου.
Abraham Maslow (1908 – 1970) – Ψυχολόγος Του άρεσε να υποβάλλει στους μαθητές του την ερώτηση: «Ποιος από εσάς θα γίνει ο μεγάλος ζωγράφος, ο ποιητής,
Ανακύκλωση Ανακύκλωση απορριμμάτων είναι η διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιείται οτιδήποτε αποτελεί έμμεσα ή άμεσα αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Οι μεγάλες πόλεις της Ευρώπης
ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ Βασίλης Κυπαριδης.
NISSAN SKYLINE Το Nissan Skyline ή スカイライン στα ιαπωνικά, πρωτοεμφανίστηκε το 1957 από την ιαπωνική Prince και αργότερα συνεχίστηκε η παραγωγή από την Datsun.
Mε τί τύπους αεροσκαφών ερχόταν συνήθως στην Αθήνα η ΜΕΑ την δεκαετία του 70 και 80? ΕΡΩΤΗΣΗ 1.
ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
Καθαρισμός παραλίας – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. Ο κάμπος.
Αυτοκίνητα νέες τεχνολογίες
ΣΕΒΕ – ΕΛΟΤ – ΣΜΗΒΕ INFACOMA 2009 Ευρωπαϊκά Πρότυπα, Δόμηση- Κατασκευή και Εποπτεία της Αγοράς Β. Θωμαΐδης Πρόεδρος ΣΕΒΕ.
ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Eiffel Tower Έλενα Γεωργιάδου Έλενα Γεωργιάδου.
1η Eσπερίδα Κρητικής εταιρίας Logistics Ηράκλειο, Mercedes-Benz Truck Sales Department.
Βιέννη Από την μαθήτρια: Άνναμπελ Ντέι. Γενικά στοιχεία για την πόλη Μέχρι την αρχή του 20 ου αιώνα ήταν η χώρα που μιλούσε τα πιο πολλά γερμανικά στον.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
1η Ερώτηση Ποιος και πότε δημιούργησε τον πρώτο κινητήρα εσωτερικής καύσης; Οττο 1876 Καρλ Μπεντς 1855 Γκότλιμπ Ντάιμλερ 1901 Ρούντολφ Ντίζελ 1830.
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
Μηχανές αγωνιστικές Μαρία Τσαλαπάτη.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη.
ΣΤΟΧΟΣ Ο στόχος της ομαδικής μας εργασίας είναι πρώτα απ' όλα να γνωρίσουν οι αναγνώστες πότε δημιουργήθηκε το πρώτο αυτοκίνητο, την ιστορία του και πως.
Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
ENIAIO ΛYKEIO ΛYKEIO ΛINOΠETPAΣ / ΑΠΕΗΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΟΥ ΓPAΦIKEΣ TEXNEΣ, Γ’ ΛYKEIOY KAΘHΓHTHΣ: Πολυδώρου Bάσος MEPOΣ/KEΦAΛAIO: Σχεδιασμός για Oργανισμούς.
γραφομηχαΝΗ Σοφια ρουφικτου
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ)
Mάριος Ζέπης Παναγιώτης Ζέπης. BMW M3 e92 BMW x5 Θα ολοκληρώνουν τη διαδικασία επιτάχυνσης από 0 στα 100km/h σε μόλις 5,3sec η X5 Μ και 5,4 η Χ6 Μ με.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ανακύκλωση απορριμμάτων είναι η διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιείται μια συσκευή.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχολείο: 7ο Λύκειο Πάτρας Τμήμα: Α’1
MERCEDES Η Mercedes-Benz είναι μία γερμανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών επιβατικών αυτοκινήτων, καθώς και φορτηγών. Παλαιότερα, η εταιρεία ονομαζόταν.
Σχολικό έτος 2011 – Aυτοκίνητο ονομάζεται κάθε τροχοφόρο επιβατικό όχημα με ενσωματωμένο κινητήρα Τα αυτοκίνητα σχεδιάζονται ώστε να κινούνται.
 Ανακύκλωση απορριμμάτων είναι η διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιείται εν μέρει ή ολικά οτιδήποτε αποτελεί έμμεσα ή άμεσα αποτέλεσμα της ανθρώπινης.
Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός Άννα Αργυροπούλου 1 ο Π.Δ.Σ. Θεσ/νίκης Τάξη: Στ2 Έτος:
Κεφάλαιο 1 Ιστορική αναδρομή - εισαγωγή ΣΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MSc in Management and Information Systems Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός 1 ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας.
Η ιστορία του πιάνου ξεκινάει στην Padua της Ιταλίας το 1709, στο κατάστημα ενός κατασκευαστή τσέμπαλου, του Bartolomeo di Francesco Cristofori ( ).
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
Πατήστε για προσθήκη κειμένου Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣΤΗΛΕΛΗΣ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ –Ιστορική αναδρομή –Γενικές Πληροφορίες –Φωτογραφίες –Βίντεο –Αναλυτικό διάγραμμα –Μελέτη EXCEL –Ερωτήσεις.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ΄΄ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΧΙΛΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΧΙΛΙΟΥ.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βασικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα Ιστορική αναδρομή Χάρτης εννοιών Σχετικό βίντεο EXCEL Ερωτήσεις.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΧΙΛΙΟΥ
Νέος κινητήρας πετρελαίου
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1 ΕΠΑΛ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ : κ.Μαυροματάκη
ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Ε
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΛΑΣ.
Το πρώτο αυτοκίνητο στην γη
Άντρεα Παπαϊωακείμ Σταύρη Χίντικου
ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
Λεωφορείο Εργασία project: Από: Βρουσάι Αμάντα, Γιατρά Νικολέτα, Ιλιάζη Ζερίνα, Ισλαμάι Γιάννη.
Παρουσίαση από [Όνομα]
TI ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ; Το σίδερο είναι μια οικιακή συσκευή που χρησιμοποιείται για να ισιώνει υφάσματα και ιδιαίτερα ρούχα. Για αυτή την διαδικασία του σιδερώματος.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης Αμαξαρες Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης

Τρελά αυτοκίνητα BMW M3 είναι η σπορ έκδοση της BMW Σειράς 3, η οποία παράγεται από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW. Η πρώτη Μ3 βασίστηκε στη Σειρά 3 E30 και διατέθηκε στην αγορά το 1986 και από τότε κάθε Σειρά 3 διαθέτει έκδοση Μ. Το 2007 ξεκίνησε η διάθεση της M3 Ε92, με ισχύ 420 hp, διπλάσια από της αρχικής Μ3 η οποια φερει τον ελαφρυτερο V8 κινιτηρα στον κοσμο.

370 Ζ Η Νissan Motors είναι μία Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, που παλαιότερα παρήγαγε αυτοκίνητα με την επωνυμία Datsun και είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως.

Peugeot 106 H Peugeot είναι μια μεγάλη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, που αποτελεί τμήμα της PSA Peugeot Citroën. Η ιστορία της Peugeot ξεκινά από την κατασκευή ποδηλάτων στα τέλη του 19ου αιώνα. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Avenue de la Grande Armée, στο Παρίσι. To ελληνικό εταιρικό σλόγκαν της εταιρείας είναι: "Γιατί το αυτοκίνητο πρέπει να είναι απόλαυση".

Mitsubishi Η Mitsubishi είναι ένας ιαπωνικός όμιλος 200 περίπου εταιρειών που προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και κατασκευάζει χημικά, ηλεκτρικά είδη, προϊόντα μετάλλου, πλαστικού, γυαλιού, υφασμάτων και φυσικά, αξιόπιστα επιβατηγά, σπορ και επαγγελματικά αυτοκίνητα. Διαθέτει εργοστάσια σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου και τα αυτοκίνητά της αντιπροσωπεύονται στις περισσότερες αγορές του πλανήτη.

ΒΜW M6

HONDA

LABORGINI

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΚΙ

ΝΙSSΑΝ

GTR

MAZDA Η Mazda πήρε το όνομά της από τον δημιουργό της Ζουζίρο Ματσούντα (Jujiro Matsuda), και την θεότητα Αχούρα Μάζντα (Ahura Mazda), θεότητα των αρχαίων πολιτισμών που αναπτύχθηκαν στη δυτική Ασία και εκπροσωπούσε τη σοφία, την ευστροφία και την αρμονία, έννοιες που αποτέλεσαν τα θεμέλια για την αυτοκινητοβιομηχανία Mazda.

Το πρώτο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 1908 από τον Χένρι Φόρντ Το πρώτο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 1908 από τον Χένρι Φόρντ.Την αρχή έκανε στην Γαλλία, το 1769, ο Νικολά Κουνιό (Nicolas Jοseph Cugnot), δημιουργώντας το πρώτο αυτοκίνητο όχημα, ένα ατμοκινούμενο αμάξι, το fardier. Το ασταθές αυτό όχημα ανετράπη και χτύπησε σε ένα τοίχο, αποτελώντας έτσι και το πρώτο ατύχημα με αυτοκινούμενο όχημα στην ιστορία. Το 1770, ο Γερμανο-Αυστριακός εφευρέτης Ζίγκφριντ Μάρκους (Siegfried Marcus) συναρμολόγησε ένα μηχανοκίνητο αμαξίδιο.

Bmw BMW Σειρά 1 (τρίθυρη) Σε μεγάλες ευθείες ή κλειστές στροφές: η εξαιρετική δυναμική στην οδήγηση επιτυγχάνεται με τους τέσσερις ή έξι κυλίνδρους, με κινητήρες βενζίνης ή diesel, με ένα από τα οκτώ χρώματα αμαξώματος και τις ζάντες των 16", 17" ή 18". Τι είναι απόλαυση για σας; Περισσότερες πληροφορίες Διαμορφώστε τη δική σας ΒMW

Porse kagien Στις 8 Ιουνίου 1948, το πρώτο πρωτότυπο όχημα με το λογότυπο της Porsche και κωδικό 356-001 πήρε την έγκριση τύπου για παραγωγή. «Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να ψάχνω αλλά πουθενά δεν μπορούσα να βρω το αυτοκίνητο των ονείρων μου. Έτσι, αποφάσισα να» δήλωσε ο Φέρι Πόρσε, αναφερόμενος στην 356 “Gmund Roadster”, την πρώτη Porsche της ιστορίας.