Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ :

2 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ OΜΑΔΑ 1 ΜΑΘΗΤΕΣ: ΒΛΑΣΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΥΒΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΑΓΚΙΔΗΣ

3 IΣΤΟΡΙΚΟ: Ένα σαββατοκύριακο είχαμε πάει με κάτι φίλους στην Ιταλία
IΣΤΟΡΙΚΟ: Ένα σαββατοκύριακο είχαμε πάει με κάτι φίλους στην Ιταλία. Παρακολουθήσαμε μια επίδειξη αυτοκινήτων και ενθουσιαστήκαμε με την ποικιλία αυτοκινήτων και την ιστορία τους. Το βράδυ στην έξοδο μας συναντήσαμε τον παγκόσμιο φήμης οδηγό Formula1 Sebastian Vettel και μας εξήγησε πως είχε grand prix στην Ιταλία. Αμέσως δείξαμε ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα και εκείνος προσφέρθηκε να μας διηγηθεί την ιστορία του και τι τον ώθησε να ασχοληθεί με την Fοrmula1. Μας έδωσε εισιτήρια για τον αυριανό του αγώνα. Τον παρακολουθήσαμε και ήταν υπέροχος. Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια βιομηχανία αυτοκινήτων που ονομάστηκε aVaCars. To λογότυπο της δημιουργήθηκε από τα αρχικά των ονομάτων: Αγγελική, Βασιλική, Αναστάσης. Η εταιρία άρχισε να λειτουργεί από το και σημειώνει 3 χρόνια συνεχούς επιτυχίας. Πολλοί διάσημοι έχουν ενδιαφερθεί και έχουν αγοράσει αυτοκίνητα διεθνούς φήμης από εμάς. Διαθέτουμε επίσης όλες τις μάρκες αυτοκινήτων οικονομικές και μη.

4 laborghini απο την Ιταλία ford απο την Αμερική yaris απο την Ιαπωνία
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ: Η δική μας εταιρία δεν χρησιμοποιεί πρώτες ύλες διότι προμηθευόμαστε από άλλες εταιρίες τα αυτοκίνητα: mazda απο την Ιαπωνία laborghini απο την Ιταλία ford απο την Αμερική yaris απο την Ιαπωνία Lexus απο την Ιαπωνία Τα αυτοκίνητα μεταφέρονται μέσω Ρώσικων αεροπλάνων. Τα αεροπλάνα προσγειώνονται στο Ελ.Βενιζέλος και από 'κει μεταφέρονται με φορτηγά στην αντιπροσωπία μας.

5 mercedes απο την Γερμανία
ferrari απο την Ιταλία aston martin απο την Αγγλία BMW απο την Γερμανία suzuki απο την Ιαπωνία Τα αυτοκίνητα μεταφέρονται μέσω Ρώσικων αεροπλάνων. Τα αεροπλάνα προσγειώνονται στο Ελ.Βενιζέλος και από 'κει μεταφέρονται με φορτηγά στην αντιπροσωπία μας.

6 ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ανήκουμε στον τριτογενή τομέα παραγωγής διότι δεν παράγουμε τα αυτοκίνητα αλλά τα εισάγουμε από άλλες εταιρίες παραγωγής και ασχολούμαστε μόνο με τις πωλήσεις.

7 ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Παρ' όλο που η εταιρία μας δεν κατασκευάζει αυτοκίνητα, ωστόσο γνωρίζουμε ότι οι εταιρίες παραγωγής αυτοκινήτων χρησιμοποιούν υπέρ σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός αυτός κατασκευάζει τα αυτοκίνητα ξεκινώντας από το μηδέν χωρίς να παρέμβει ανθρώπινο χέρι. Αυτό σημαίνει ότι: το μοντάρισμα,η συναρμολόγηση και ο έλεγχος του αυτοκινήτου πραγματοποιείται αποκλιστικά και μόνο από τις μηχανές

8 ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Διευθυντής Παραγωγής : Αναστάσης Μαραγκίδης Διευθυντής Σχεδιασμού Προϊόντων: Αγγελική Λούβαρη Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου :Βασιλική Βλάσση Διευθυντής Οικονομικών : Αγγελική Λούβαρη Διευθυντής Έρευνας και ανάπτυξης : Βασιλική Βλάσση Διευθυντής Προμηθειών :Αναστάσης Μαραγκίδης Διευθυντής Ασφάλειας Προσωπικού :Βασιλική Βλάσση Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων : Αγγελική Λούβαρη Διευθυντής Προώθησης Πωλήσεων : Αναστάσης Μαραγκίδης

9 ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΟΛΩΝ: Είμαι η Αγγελική Λούβαρη και είμαι μια απο τους ιδρυτές αυτής της εταιρίας. Εργάζομαι ως διευθυντής σχεδιασμού προιόντος όπου ψάχνω και βρίσκω ιδέες για το πως μπορούμε να κάνουμε τα αυτοκίνητα πιο ιδιαίτερα.O σχεδιασμός προϊόντων δεν περιορίζεται μόνο στα κατασκευαστικά σχέδια αλλά και στην καλαίσθητη μορφή του ή την ελκυστική και πρακτική συσκευασία του. Επίσης είμαι και διευθυντής δημοσίων σχέσεων όπου διοργανώνω εκδηλώσεις και προωθώ τα προϊόντα μας σε διάφορους πελάτες.Οι στόχοι μου είναι οι εξής: η καλή επικοινωνία της διοίκησης με τους μετόχους και του εργαζόμενους της επιχείρησης. Η συνεχής ενημέρωση των εργαζομένων σε θέματα που τους αφορούν και η επικοινωνία της επιχείρησης με πελάτες, καταναλωτές, προμηθευτές και μέσα μαζικής επικοινωνίας. Τέλος διευθύνω και τον οικονομικό τομέα όπου διαχειρίζομαι τα λεφτά της εταιριίας και των πελατών.Συμμετέχω στη διαμόρφωση του καταστατικού της επιχείρησης. Συντάσσω τον προϋπολογισμό και τον ισολογισμό της εταιρίας. Τρία βασικά τμήματα που υπάγονται στην διεύθυνση των οικονομικών που διευθύνω είναι:1) λογιστήριο, 2) τμήμα κοστολόγησης, 3) φοροτεχνικό.

10 Είμαι η Βασιλική Βλάσση και είμαι μια απο τους τρείς ιδρυτές της εταιρίας aVacars. Ασχολούμε με την έρευνα και την ανάπτυξη των προϊοντων όπου αναζητώ για τις πιο προσιτές τιμές για τους πελάτες μας.Ακόμα προσπα9ώ να ανακαλύψω νέες μεθόδους παραγωγής ,νέα προϊόντα ή για την βελίωση αυτών που ήδη παράγονται. Επίσης ασχολούμαι με τον ποιοτικό έλεγχο των αυτοκινήτων που φροντίζω τα μηχανήματα να είναι καλής ποιότητας και τα πιο καινούρία της αγοράς. Ο έλεγχος της ποιότητας ξεκινά απο την πιστοποίηση της καταλληλότητας των πρώτων υλών και συνεχίζεται με τν παρακολούθηση όλης της παραγωγής όπου και είμαι υπεύθυνη.Τέλος ως διευθυντής ασφάλειας προσωπικού φροντίζω για την ασφάλεια των εργαζόμενων, ώστε η μέρα τους στην δουλεία να εξελίσεται ομαλά. Φροντίζω για την ασφάλιση τους και την εγκυημένη αποκατάστασή τους σε περίπτωση ατυχήματος. στην επιχείρηση.Τέλος είμαι αρμόδια για την πρόσληψη του προσωπικού,σχεδιάζω και ενημερώνω τα διαγράμματα οργάνωσης προσωπικού στα οποία απεικονίζεται η θέση κάθε εργαζομένου.

11 Είμαι ο Αναστάσης Μαραγκίδης και είμαι ένας από τους ιδρυτές της aVacars. Είμαι διευθυντής παραγωγής, διευθυντής προμηθειών και διευθυντής προώθησης πωλήσεων (Marketing) της εταιρίας. Επίσης εξασφαλίζω τη ροή της παραγωγικής διαδικασίας χωρίς όμως να δημιουργούνται υπερβολικά αποθέματα. Ακόμα είμαι υπεύθυνος για το τμήμα του μάρκετινγκ καθώς προωθώ τα προϊόντα της εταιρίας όσο καλύτερα γίνεται με πολλές διαφημίσεις ώστε να μεγαλώσει η φήμη της εταιρίας και να έχουμε μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων. Πιο συγκεκριμένα σαν διευθυντής παραγωγής είμαι υπεύθυνος για το συντονισμό και την υλοποίηση του προγράμματος παραγωγής με σκοπό να παραχθούν προϊόντα υψηλής ποιότητας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ακόμα ως διευθυντής προμηθειών στοχεύω στον εφοδιασμό της επιχείρησης με όλα τα απαραίτητα υλικά. Και τέλος ως διευθυντής μάρκετινγκ στοχεύω στην διάθεση των παραγόμενων προϊόντων στην αγορά. 

12

13 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ.


Κατέβασμα ppt "ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google