Octavio Ocampo Ο Octavio Ocampo γεννήθηκε στο Celaya, Guanajuato, Μεξικό 28 Φεβ. 1943. Σπούδασε στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών, CittΓ του Μεξικού και το.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Octavio Ocampo è famoso per i suoi molti quadri nei quali intreccia delle dettagliate e intricate immagini che contribuiscono a dar vita ad una figura.
Advertisements

Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Ron Mueck Ο Αυστραλός Ron Mueck επηρεασμένος από την χρήση ειδικών εφέ στον Κινηματογράφο ειδικεύεται στην Γλυπτική ανθρώπινων υπερρεαλιστικών φιγούρων.
Τηλέφωνο :.  σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητή τον κ. Τρ. Πατρασκίδη. Βαθμός πτυχίου:
Χρόνης Μπότσογλου, Αναδρομική
HENRI MATISSE
Έκπληκτος, αρχίζει να παρακολουθεί τις κότες του, και ανακαλύπτει ποιά είναι υπεύθυνη γι αυτό το κατόρθωμα.
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
Μαργαρίτα Λυμπεράκη
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
Xαρτογράφηση Εννοιών με λογισμικό Inspiration
ΕΣΤΙΑΣΗ. → Οι άνθρωποι τείνουν να συζητούν για αυτά που λένε οι άλλοι άνθρωποι. → Το μοντέλο που παρέχουμε ως σύμβουλοι, συμβάλλει και προσδιορίζει το.
Τα σχήματα στην τέχνη Επιμέλεια: Δήμητρα Αραμπατζή
ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
jEQ&feature=related.
1ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης
 Το καλοκαίρι του 1928 πήρε το απολυτήριο του γυμνασίου με βαθμό 7,3/11.  Μετά από πιέσεις των γονέων του, αποφάσισε να σπουδάσει χημικός  Την ίδια.
ΓιΩργοΣ ΖογγολΟπουλοΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ Ή ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ
Οδυσσέας Ελύτης Ο ποιητής του Αιγαίου
Παρουσίαση και στάδια δημιουργίας εργασιών από τα παιδιά της Ειδικής Μονάδας Χρυσή Κούμνα Καθηγήτρια Τέχνης.
ΦΩΚΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ
O ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ
Οι Έλληνες κατακτούν τους Ρωμαίους με τον πολιτισμό τους.
Xαρτογράφηση Εννοιών λογισμικό Κidspiration
Η Ελληνική τέχνη αναπτύσσεται
Γεωργιάδης Μιχάλης Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων. 1 η φάση (σε ολομέλεια) : Ποιο είναι το θέμα μας; (ιδεοκαταιγίδα, αφήγηση εμπειριών, προβολή εικονιστικού.
To Κυπριακό Αγρινό Το αγρινό είναι το πιο μεγάλο ζώο της κυπριακής πανίδας. Είναι είδος αγριοπρόβατου και βρίσκεται μόνο στην Κύπρο. Τα αγρινά είναι δειλά.
ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Απεικόνιση αντιπροσωπευτικών φύλλων από δουλειές μαθητών στο Revelation Natural Art σχετικά με την συμμετρία στη ζωγραφική (Έχει προηγηθεί επίδειξη από.
Τίτλος: Σχολική Ζωή και Τέχνη
ΤΟΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.
ΤΕΧΝΗ καινοτομώ και δημιουργώ. Σεμινάρια Μνημειακής Τέχνης Με στόχο την αισθητική διαμόρφωση του περιβάλλοντα σχολικού χώρου. Οι καθηγητές παρακολούθησαν.
Εικαστικά:Νικηφόρος Λύτρας
Διδάσκοντας Κριτική της Τέχνης
Μπορείς να πεις ποιος είναι ο διάσημος πίνακας ζωγραφικής ?
Ένας ζωγράφος της Αναγέννησης
Η μεταμόρφωση των πετρωμάτων συνοδεύεται από μια σειρά διεργασιών και αλλαγών του πετρώματος. Οι διεργασίες αυτές περιλαμβάνουν:  Δημιουργία ορυκτών που.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
Claude Lorrain Chamagne 1600 – Ρώμη Claude Lorrain.
Μαθέα Άννα Μπρουκάκη Ελισάβετ Παπαδοπούλου Ερμιόνη Παπαδόπουλος Κυριάκος Χατζηϊωάννου Παναγιώτης 25/2/ ο Γενικό Λύκειο Καβάλας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.
Παραβίαση δικαιωμάτων του παιδιού - παιδική εργασία.
Perry Lancaster Ο Perry Lancaster γεννήθηκε το 1969 στο Northamptonshire της Αγγλίας και άρχισε τις σπουδές του στην γλυπτική σε ηλικία 18 ετών κοντά.
Simon Vouet (Παρίσι ). Simon Vouet Βιογραφικά στοιχεία Ο Simon Vouet γεννήθηκε στο Παρίσι το 1590, γιος του ζωγράφου Lorrain Vouet. Το 1604.
ΠΑμπλο Πικασο.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ….με αφορμή τα μέταλλα Μπαράτση-Μπαράκου Άννα, Xημικός Αγγελίδου Ευαγγελία, Βιολόγος.
 Η Αναγέννηση εμφανίζεται στα μέσα του 14 ου αι. (1350) στη Βόρεια Ιταλία με κύριο χαρακτηριστικό τη μελέτη του αρχαίου ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού.
Βασικά προϊόντα Μακιγιάζ
1.ΧΡΟΝΟΣ-ΤΟΠΟΙ 2.ΓΛΥΠΤΙΚΗ 3.ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 4.ΠΗΓΕΣ.  5 ος -4 ος :μεγάλη ακμή καλών τεχνών.  Τόποι:Ολυμπία,Ακρόπολη,Δελφοί.
Ιφιγένεια Ποντίκη Φιλόλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ 15 ος- αρχές 17 ου αι. Ζωγραφική, Γλυπτική, Αρχιτεκτονική.
Η αξία της Ελληνικής γλώσσας
Διαδικτυακή Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού
ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: ΡΕΥΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡ0ΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Αρχαίες Ελληνικές Διάλεκτοι I
5 ΠΟΤΑΜΙΑ 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Γιάννης Βαρής
Η δυτική ζωγραφική από τον 14ο αιώνα έως τον 18ο αιώνα
ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ Ν Κορδιασ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
H ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
Η δυτική ζωγραφική τον 14ο -18ο αιώνα
Μαθήματα στοματικής υγιεινής
Άσχημα Γραφήματα.
«Τίποτα δεν πάει χαμένο»
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΤΟΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.
ΑΡΙΣΤΟΤEΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Octavio Ocampo Ο Octavio Ocampo γεννήθηκε στο Celaya, Guanajuato, Μεξικό 28 Φεβ Σπούδασε στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών, CittΓ του Μεξικού και το San Francisco Art Institute, και αποφοίτησε το Απο νωρίς φάνηκε η πολύπλευρη καλλιτεχνική του ιδιοφυία, από το 1976 είναι αφιερωμένη μόνο για τη ζωγραφική και γλυπτική. Ο Ocampo τώρα εργάζεται και ζει στην Tepoztlan, βόρεια του Μεξικού που θεωρείται ένα από τα όμορφα μέρη της γης. Δουλεύει κυρίως με το στυλ μεταμορφωμένων - χρησιμοποιώντας μια τεχνική επικάλυψης και παράθεση ρεαλιστική και εικονιστικά στοιχεία κατά τις εικόνες που δημιουργεί. Ο Octavio Ocampo φημίζεται για τα πολλά έργα ζωγραφικής στα οποία τονίζει τις λεπτομερείς και περίπλοκες εικόνες που βοηθούν να δημιουργήσουν ένα σχήμα πολύπλοκο. Από μακριά η ζωγραφική του δείχνει το πρόσωπο και μετά, πλησιάζοντας θα διευθετειθούν όλες οι επιμέρους λεπτομέρειες.