ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Οδηγίες εισόδου στο πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων μέσω της πρόσκλησης που θα έρθει στο σας.
Advertisements

1. 2 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο.Α.Ε.Π.  Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) ιδρύθηκε με το Νόμο 1796/1988. •Είναι μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με.
1. 2 Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Π. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ“ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ  Είναι πλέον κατανοητό από όλους.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και ποιοτικές.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
ADAM Projects and Products Portal for Leonardo da Vinciwww.adam-europe.eu ADAM Διαδικτυακή πύλη για σχέδια και προϊόντα του Leonardo da Vinci 16/10/2009.
1 Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία Μαρία Ανδρέου Στέλεχος της Μονάδας Γ’ της ΕΥ για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική.
ΤΕΠΨΤΑθήνα 6/6/2005 ΜΟΔ α.ε. – Τ.Ε.Π.Ψ.Τ. Ενημέρωση για θέματα υποστήριξης Γραφείων Ο.Π.Σ.
Ηλεκτρονικές Εκθέσεις (τεχνικά θέματα). Εισαγωγή • Η ηλεκτρονική έκθεση είναι ένα αρχείο τύπου pdf  Acrobat Reader ◦δωρεάν λογισμικό το οποίο διατίθεται.
Οι Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες της Περιφέρειας: Φορείς γνώσης και πολιτιστικής ανάπτυξης Βιβλιοθήκη Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας 18 Δεκεμβρίου 2008 ΑΒΕΚΤ 5.6 Νέα έκδοση.
1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Επιμορφωτικό σεμινάριο Ελκυστικό περιβάλλον μάθησης της Χειροσφαίρισης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρίτη 12 Μαρτίου, ώρα 12:00 Αθλητικό και Πολιτιστικό.
set-up on Windows 8 devices
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
1 ΤΟΜΕΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEONARDO DA VINCI ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2011 ΔΗΜΗΤΡΑΚΑ ΘΑΛΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ LdV Αθήνα, 8/7/2011 Εκπαίδευση.
1 +. Εκτελεστικός Οργανισμός Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Μέσων και Πολιτισμού (EACEA) Σκοπός 2 Δομή Υποβολή ανταγωνιστικών προτάσεων Διαχείρηση προγραμμάτων.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
1 Το σύστημα SFC2007 Σύστημα για την διαχείριση Ταμείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οι επιπτώσεις του. Μπελιμπασάκης Εμμανουήλ Θεόδωρος Αθήνα, 27.
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Σύστημα Γραμματειακής Υποστήριξης Επιμέλεια: Παπαϊωάννου Βίκυ, ΠΕ19 1 ο Γυμνάσιο Πολυγύρου.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Μ. / Ι.Κ.Υ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ERASMUS» “Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS”
ΕΠ ΚτΠ – Μέτρο 1.2 «Εισαγωγή και Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση» Πράξη «Δράσεις Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Πληροφορικής» Ανάδοχος: Ερευνητικό.
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Μ. / Ι.Κ.Υ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα Leonardo da Vinci Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας 2010 Οικονομική.
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Μ. / Ι.Κ.Υ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα Leonardo da Vinci Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας Οικονομική.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Education and Culture Name Education and Culture Χαρακτηριστικά μιας καλής Πρότασης Ρούλα Κυρίλλου-Ιωαννίδου ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης.
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Εισαγωγή στο Blackboard
Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες Ονομ/νυμο Επιμορφωτή Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή ΥΠΕΠΘ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ»
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in.
* Το πρόγραμμα Accountant
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΠΑ
Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου, Συντονίστρια Τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + ΚΑ1-Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Τομέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
1. 2 Προτεραιότητες Εθνικής Υπηρεσίας για το 2016 Η Εθνική Υπηρεσία, για το 2016, λαμβάνοντας υπόψη τα πιο κάτω, έχει ορίσει τις δικές τις προτεραιότητες,
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
ΚΑ1-Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης Τεχνική Ημερίδα Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης «Συμβατικές υποχρεώσεις στο πλαίσιο των σχεδίων.
Τελική Έκθεση: Πώςαποτυπώνεται η Αποτελεσματική Διαχείριση ενός Σχεδίου Κινητικότητας Τελική Έκθεση: Πώς αποτυπώνεται η Αποτελεσματική Διαχείριση ενός.
ΚΑ2-Στρατηγικές Συμπράξεις Τομέας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τεχνική Ημερίδα Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης Αθήνα, 15/10/2014 Μαρία Αδαμοπούλου, Στέλεχος.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
Διεθνής Κινητικότητα: Νέα Δράση και Οδηγίες Διαχείρισης Γιαννούλη Βάσω Συντονίστρια Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Erasmus+, EM/IKΥ Erasmus+/Τομέας Ανώτατης.
ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ERASMUS+ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ 22 Οκτωβρίου 2015, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βάσω Γιαννούλη Συντονίστρια του τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
ΚΑ2-Στρατηγικές Συμπράξεις (KA219) Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης Σύμβαση Επιχορήγησης Καϊμακούδη Ελένη Στέλεχος Ι.Κ.Υ./ Εθνική Μονάδα Συντονισμού Πρόγραμμα.
“Κύκλος ζωής και διαχείριση των σχεδίων Στρατηγικών Συμπράξεων –ΚΑ2”
Διαδικτυακή (online) Γλωσσική Προετοιμασία
τομεακό πρόγραμμα Erasmus ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS
Δημιουργία Λογαριασμού
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
RAP4LEO Εργαλείο για τις Εκθέσεις Κινητικότητας
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας 2009
Leonardo da Vinci Certificate
Α΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Κάτοχος Χάρτη Κινητικότητας
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RAP4LEO ΣΤΟ MOBILITY TOOL ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MOBILITY TOOL ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» 8-7-2011 ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ e-mail ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ MOBILITY TOOL. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MOBILITY TOOL ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ECAS ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ). Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΕΓΚΡΙΘΕΝ ΠΟΣΟ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ, ΕΤΑΙΡΟΙ κλπ) ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ) ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ e-mail ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΤΑΙΡΟ. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΟΥΝΤΑΙ. ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΓΚΡΙΘΕΝ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΕ Acrobat Reader ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕ e-mail. Ο ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΥΤΉ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Ή ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Ή ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ECAS ACCOUNT 1. ΣTON INTERNET EXPLORER ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://webgate.acceptance.ec.europa.eu/eac/mobility 2. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

3. ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ «change it» ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ DOMAIN, ΟΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

4. ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ DOMAIN: «EXTERNAL» ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ «REMEMBER MY DOMAIN» ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ «SUBMIT» ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

5. ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ECAS ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ACCOUNT) ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ «SIGN UP FOR ECAS» ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

6. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ e-mail ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

7. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΘΟΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

8. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ e-mail ΜΕ ΤΟ USER NAME. ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

9. ΣΤΟ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ e-mail ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ link ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ password ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 1:30 ΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ password ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ «Αλλαγή κωδικού πρόσβασης» ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

10. ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟ password ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ 10. ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟ password ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ user name ΚΑΙ το password ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

11. ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ MOBILITY TOOL ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ: κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΟ ΤΗΛ. 210-3726311 ΚΙΝΗΤΟ: 6936622556 e-mail: psfaki@iky.gr ή llpeforms@iky.gr ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΑΣ ΥΠΔΒΜΘ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011