ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Π.Κ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Στέλλα-Μαρία Βασιλείου Λειτουργός Πανεπιστημίου Γραφείο Διεθνών Σχέσεων και Προβολής Τομέας Διεθνών Σχέσεων ΥΕΔΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Διαχείριση εργασιακού άγχους στην COMPUSMART Διαχείριση εργασιακού άγχους στην COMPUSMART Ινστιτούτο Εργασίας, Υγείας και Οργάνωσης (I-WHO) Πανεπιστήμιο.
Advertisements

ΗΜΕΡΙΔΑ «Λόγος και Αντίλογος για την Επιλογή και Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών : Τάσεις και Προβληματισμοί» Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 Ανάπτυξη Μηχανισμών.
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
Η δομή του μαθήματος των μαθηματικών στο σύγχρονο ΤΕΙ Σάλτας Βασίλειος, Τσιάντος Βασίλειος Γενικό Τμήμα Θετικών Επιστημών ΤΕΙ Καβάλας.
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Δουλεύοντας με Σχέδια Εργασίας – Η μέθοδος Project Γιάννης Ρουσσάκης / Μαρία Κουτάτζη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Κοστολόγηση Μάθημα 13.
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Σεμινάρια Φεβρουαρίου 2009 Μ. Τορτούρης
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Βασικές δεξιότητες μελέτης. Β. Βασιλείου.
Τούλα Πατσάλη Διεύθυνση Διαρθρωτικών Ταμείων και Ταμείου Συνοχής Γραφείο Προγραμματισμού ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δ.Ε.
Χριστίνα Φ. Βαμβούρη Σχ. Σύμβουλος ΠΕ02 Δράμας Δράμα 5/11/2013
Τα συναισθήματα των περιθαλπόντων των ασθενών με νόσο Alzheimer και η αντιμετώπισή τους.
Συγγραφή και παρουσίαση άρθρων Περιεχόμενο Δομή Διαδικασία Πως γίνομαι καλύτερος Μέρος Α: Περιεχόμενο + Δομή + Διαδικασία Μέρος Β: Πως γίνομαι καλύτερος.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της.
Διάσκεψη Σερρών Ιουνίου 2004 Ερίκ Γκαζόν Σύμβουλος σε θέματα Εργασιακών Σχέσεων & Απασχόλησης Ποιές είναι οι προοπτικές απασχόλησης στους νόμους.
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
Κοστολόγηση Μάθημα 12.
Conducting Effective Meetings ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Μετάφραση-Επιμέλεια: Ελπίδα Βάπτισμα.
Time Management Planet Interactive Consultants Copyright® 2011.
Education and Culture Name Education and Culture Χαρακτηριστικά μιας καλής Πρότασης Ρούλα Κυρίλλου-Ιωαννίδου ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης.
Παρουσίαση Δ.Σ.Μελισσοκομείου
H εφαρμογή της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας στα φιλολογικά μαθήματα Γεωργιάδης Μιχάλης ΣΣ Φιλολόγων.
Έχεις άγχος; Είναι φυσιολογικό. Λίγο άγχος είναι ωφέλιμο, γιατί βοηθάει το άτομο να συγκεντρωθεί πολύ καλά και να είναι σε εγρήγορση. Μια καλή αρχή είναι.
Συνείδηση Τι είναι συνείδηση;
ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ Λογοτεχνία – Γλώσσα Ονόματα μαθητών Ασλανίδου Νεκταρία – Χριστίνα Α1 Τουλούμη Αντιγόνη Α4 Αραούζου Βαρδαλάχου Αθηνά Α1 Νικοδημητροπούλου.
2.1.Η έννοια της οργάνωσης Καθηγήτρια: Αποστολοπούλου Μαρία Βενετία.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Διαχείριση του προσωπικού χρόνου. Έλεγχος του χρόνου Έλεγχος αναγκαιότητας Έλεγχος αναγκαιότητας Έλεγχος καταλληλότητας Έλεγχος καταλληλότητας Έλεγχος.
ΑΘΗΝΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΠΣ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
Νίκος Ε. Σκουλάς & Συνεργάτες
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 3 Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
Ως τώρα ασχοληθήκαμε με τα μεγέθη Μήκος (L) και Χρόνο (t) Με τη μέτρηση τους μπορέσαμε να απαντήσαμε σε ερωτήματα σαν τα παρακάτω: Μήκος (L) Πόσο μακριά.
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ 17 Ασίκη Ζωή / 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης.
Εισαγωγή στην Έννοια του Αλγορίθμου και στον Προγραμματισμό
Προγραμματισμός και Διαχείριση Επιχειρηματικών Πόρων - ERP Μάθημα 6: Η διαδικασία του MRP.
Το Πορτρέτο του Εαυτού μου
Αρχές κατασκευής διδακτικών-μαθησιακών σεναρίων
Μαρία Απειρανθίτου Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων Διεύθυνση σπουδών PEAC EDUCATION Ημερίδα “Erasmus Plus”, ΙΚΥ, 18 Δεκεμβρίου 2013.
Μεθοδολογίες και εργαλεία διαχείρισης έργων πληροφορικής) 2 ο Κεφάλαιο.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Γκζα Αναστασία Α. Μ
Κατάρτιση και υποβολή μιας πρότασης Erasmus+. Εξοικείωση με τον οδηγό του προγράμματος Τι θέλουμε να κάνουμε; (στόχος του έργου) Τι δράσεις θα εντάξουμε.
Ηγεσία είναι η διαδικασία με την οποία ένα άτομο επηρεάζει άλλα άτομα για την επίτευξη επιθυμητών στόχων. Επίσημος ηγέτης είναι ο προϊστάμενος ο οποίος.
Αποτελεσματικότητα της σχολικής μονάδας: ο ρόλος του διευθυντή Μαργαρίτα Χριστοφορίδου 14 Μαρτίου 2013.
OFFICE PROCEDURES, WORK SCHEDULES AND TARGETS ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ Τι είναι η προσωπική ατζέντα; Που μπορεί να χρησιμεύσει στον χώρο εργασίας;
TIME MANAGEMENT I ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. TIME MANAGEMENT Στόχος Να δώσει στους σπουδαστές τις κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο με τον οποίο να διαχειρίζονται.
MANAGING APPOINTMENTS ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Εκπαιδευτικές τεχνικές Π.Απόστολος. Προσχολική ηλικία Της Εύας της αρέσουν οι δραστηριότητες του νηπιαγωγείου αλλά καμιά φορά κολλάει στην αγαπημένη της.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
Επικοινωνιακός Προγραμματισμός Ι
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 11
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου
Επικοινωνιακός Προγραμματισμός Ι
ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Α. ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ …με προϋποθέσεις.
Ειδικό Θεματικό Πρόγραμμα
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (30%)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Πώς να κάνουμε σωστές επιλογές, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη
Μετρώντας Αντίστροφα..! Στέλλα Πέτρου Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό
Δρ. Μάλαμα Ελεονώρα Ιουλία
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Π.Κ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Στέλλα-Μαρία Βασιλείου Λειτουργός Πανεπιστημίου Γραφείο Διεθνών Σχέσεων και Προβολής Τομέας Διεθνών Σχέσεων ΥΕΔΣ

Time and Performance Management Τίτλος Σεμιναρίου: Time and Performance Management Διοργανωτής: People Achieve Γλώσσα: Αγγλική Δεκέμβρης 2010

Γιατί ενδιαφέρθηκα για το σεμινάριο αυτό • Σχετικά καινούρια στη δουλειά • Ανάγκη για καλύτερη οργάνωση του χρόνου μου • Πολλαπλά καθήκοντα και ευθύνες και καθημερινή αναθεώρηση προτεραιοτήτων • Η διαχείριση του χρόνου οδηγεί και σε αύξηση της αποτελεσματικότητας Time and Performance Management

• Θεωρητικό Πλαίσιο για κατανόηση του τρόπου αντιμετώπισης του χρόνου • Πρακτικά παραδείγματα και εργαλεία για το πώς να οργανώνουμε καλύτερα το χρόνο μας για επίτευξη σωστών αποτελεσμάτων Time and Performance Management Πως διαχωρίστηκε το σεμινάριο

Πώς να πετύχουμε τους στόχους μας • Ανάγκη διαχείρισης χρόνου για επίτευξη στόχων. 1.Θέτουμε ένα στόχο 2.Δημιουργούμε ένα πλάνο ενεργειών βάση των οποίων θα πετύχουμε το στόχο μας 3.Δράση: βάζουμε χρόνο και προσπάθεια για να φέρουμε εις πέρας το πλάνο μας Time and Performance Management

Οι στόχοι πρέπει να χαρακτηρίζονται από τα πιο κάτω: • Specific • Measurable • Agreed • Realistic • Time-based • Exciting • Rewarding Time and Performance Management Πώς να πετύχουμε τους στόχους μας M A R T E S R

Προγραμματισμός Πότε πρέπει να προγραμματίζουμε το πλάνο μας για αύριο; • Είναι σημαντικό να προγραμματιζόμαστε από την προηγούμενη μέρα-υποσυνείδητα το μυαλό μας επεξεργάζεται πληροφορίες και είναι σε θέση την επομένη να δράσει άμεσα Time and Performance Management Πώς να πετύχουμε τους στόχους μας ΧΤΕΣ!!!!!!

Στο σωστό προγραμματισμό είναι απαραίτητο το diary: • Επιλέγουμε ένα από τα 3 πιο σημαντικά θέματα της επόμενης ημέρας και σημειώνουμε στο diary μας (ώρα έναρξης-ώρα λήξης) • Αυτό το ονομάζουμε meeting with our self! Πώς να πετύχουμε τους στόχους μας Time and Performance Management

Πώς να πετύχουμε τους στόχους μας Time and Performance Management ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΕΣ • Υπάρχουν 2 ειδών εργασίες: Επείγουσες: όταν έχω ακριβώς όσο χρόνο χρειάζομαι, είτε πιο λίγο Σημαντικές: όταν μια εργασία θα με βοηθήσει να φτάσω ένα από τους στόχους μου  Με τα πιο πάνω δεδομένα πρώτα γίνονται οι εργασίες που είναι σημαντικές, και μετά αυτές που δεν είναι τόσο σημαντικές, έστω και αν θεωρούνται επείγουσες  Δε ξεκινάμε ποτέ από τα μικρά γιατί μένουν πίσω τα μεγάλα (elephant tasks)

Το γραφείο μας πρέπει να μοιάζει έτσι… Time and Performance Management Πώς να πετύχουμε τους στόχους μας

…και όχι έτσι… Time and Performance Management Πώς να πετύχουμε τους στόχους μας

Time Stealers: πράγματα που δεν είναι στο πρόγραμμα και που μας εμποδίζουν από του να τηρήσουμε το πλαίσιο το οποίο έχουμε θέσει • Δε μπορούμε να τα σταματήσουμε από το να συμβούν, αλλά μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε σωστά για να μειώσουμε τον αντίκτυπό τους στη δουλειά μας • Π.χ: Τηλεφωνήματα: παίρνουμε μήνυμα και απαντούμε όταν μπορέσουμε Ερωτήσεις συναδέλφων: ευγενικά ζητούμε να ξαναέλθουν σε μια καθορισμένη ώρα s: αφιερώνω συγκεκριμένο χρόνο σε αυτά και δεν τα ελέγχω όταν ασχολούμαι με κάτι το συγκεκριμένο Πώς να πετύχουμε τους στόχους μας Time and Performance Management

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!