Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης λειτουργεί από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Advertisements

ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ)
Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία Τμήμα Κρήτης 50 χρόνια προσφοράς
Win to Win Business Consultants Ανάπτυξη Επενδύσεις Επιδοτήσεις.
Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα, τηλ , H PLANETSIM είναι μια προπληρωμένη κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΊΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Δ.Α.ΣΤΑ. ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Πυρόπληκτων Περιοχών Το πρόγραμμα της Φτέρης εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό που.
Επιμορφωτικό σεμινάριο Ελκυστικό περιβάλλον μάθησης της Χειροσφαίρισης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρίτη 12 Μαρτίου, ώρα 12:00 Αθλητικό και Πολιτιστικό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ ΙΩΑΝΝΑ ΛΥΜΠΕΡΑΛΗ, MSc. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.
Ιδέες Συνεργασιών Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται κυρίως στους χρήστες που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα eTwinning αλλά δεν έχουν συνάψει ακόμα συνεργασία.
Όλυμπος Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας γνωστό παγκοσμίως κυρίως για το μυθολογικό του πλαίσιο, καθώς στην κορυφή του (Μύτικας μ.)
Ελληνικές Βιβλιοθήκες Συνολική Παρουσίαση Θέσεων Ομάδα Εργασίας Δημοσίων Βιβλιοθηκών Ιανουάριος 2011.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΜΕΤΣΟΒΟ, 7 – 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
1 Η εκπαίδευση ως στρατηγικός παράγοντας ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού Γεώργιος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Ημερίδα ΟΤΕΚ,
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΑΤΕΙΘ-ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011.
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
Γραφειο διαςυνδεςης Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
Διοργανώνουμε ένα συνέδριο. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  Στόχοι: έρευνα, δημιουργικότητα, συνεργασία, ευρηματικότητα, παραγωγή έργου, ευθύνη, γνώσεις, αυτενέργεια. 
Τηλεκπαίδευση Χαρίκλεια Τσαλαπάτα Κέντρο Δικτύου Τηλεματικής
Βουνά όλου του κόσμου Χρήστος Μ. Στ’ Τάξη
Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικών Τμημάτων
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
Ο τομέας της Πληροφορικής
«Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» Ενημερωτική Ημερίδα Ωφελουμένων Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
«. Μια πρωτοποριακή σύμπραξη... Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 30 επιχειρήσεις-μέλη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS Στόχος: αποκατάσταση.
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ
Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας: από την ιδέα στην υλοποίηση Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης 14/05/2004.
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΙ)
Βιογραφικό – Εύρεση Εργασίας Κ. Αλεξανδρής Επικ. Καθηγητής ΑΠΘ.
ΒΟΥΝΑ Ένα βουνό ή όρος είναι ένας γεωλογικός σχηματισμός που εξαπλώνεται πάνω από τη γύρω περιοχή, σε μια περιορισμένη έκταση, με μια κορυφή. Ένα βουνό.
Ασφάλεια Διαδικτύου Το Διαδίκτυο είναι σήμερα καθημερινό εργαλείο στη ζωή μας: για την αναζήτηση πληροφοριών, για επικοινωνία, για αγορές, για ψυχαγωγία.
Εθελοντικές Συμφωνίες επαγγελματικού κλάδουφορέων σχεδιασμού ενεργειακής πολιτικής Η φύση και ο πρωτότυπος χαρακτήρας του Προγράμματος υποστηρίζει την.
Μαρία Παπαδάκη. Η αντιμετώπιση του προβλήματος πριν την εκδήλωσή του Μείωση της ζήτησης – Προαγωγή της υγείας WHO: Προαγωγή της υγείας αποτελεί η ανάπτυξη.
Νίκος Ε. Σκουλάς & Συνεργάτες
Γίνε δραστήριος φοιτητής! Απόκτησε εμπειρίες- δεξιότητες! Ξεκίνησε την καριέρα σου σήμερα! Τρίτη 17/3/2015, ΚΕ.Δ.Ε.Α. Κική Ματσούκα Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,
ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ
Θέμα: Υπαίθριες δραστηριότητες στην Κρήτη Ασκοξυλάκης Βαρδής Μεταπτυχιακός φοιτητής Φυσική δραστηριότητα και αθλητική αναψυχή.
Εργασία στα πλαίσια του μαθήματος του τουρισμού στο τμήμα «τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων Φιλοξενίας» στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήμα Επιστημών της.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΜΑ : ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΤΑΣΕΙΣ.
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της Επιχείρησης και οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών Σπυρίδων Πανέτσος.
Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 4 η (2015 – 16) Εξυπηρέτηση Πελατών Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης
Project:Η ζωή κοντά στη Φύση Δραστηριότητες στη Φύση.
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Ομιλητής: Βασίλειος Βασσάλος, Αν.Καθηγητής Επιστημονικός Υπεύθυνος ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Τμήμα.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 11
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 9
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ -ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Σχολικό Έτος 2015/16 Υπεύθυνη Καθηγήτρια : κυρία Μαυρομματάκη
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Εκπαίδευση
Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητισμού
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (ΠΕ12)
Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο»
Ευρωπαϊκο προγραμμα comenius
Κινητικότητα Προσωπικού (ΚΑ1)
Μυρσίνη Μαλιόγκα Στ’ ο ππτσ
6η Μαρτίου - Παγκόσμια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Βασίλης Κ. Λευτέρης Μ . Γκόρικ Χ.
Στο Σχολείο μας, παράλληλα με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, λειτουργούν οι ακόλουθες Ομάδες: - Μουσική Ομάδα, - Θεατρική Ομάδα, - Κινηματογραφική.
Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «……Τίτλος…»
Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (ΕVS)
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ Αστραπέλλος Κων/νος Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Ασφάλεια στον Ψηφιακό Κόσμο
Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό Μάθημα: Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού Τσαρτας Πάρις Καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΘΗΝΑ.
Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η (2018 – 19) Συζήτηση πάνω στην Εργασία του Μαθήματος Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής! Διάλεξη Κινητοποίησης & Ενδυνάμωσης Ανθρώπινου Δυναμικού με θέμα την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής της γής, το όρος EVEREST ύψους 8.848m !

Ομιλητής: Κοτρωνάρος Παναγιώτης Hellas Everest 2004 Expedition Leader

Η διάλεξη έχει διάρκεια από 45 έως 90 λεπτά και περιλαμβάνει: Περιγραφή του χρονικού της ανάβασης καθώς και των στοιχείων που οδήγησαν στην επιτυχία από τον κ. Κοτρωνάρο. 50 διαφάνειες με εντυπωσιακές φωτογραφίες, χάρτες και διαγράμματα από την εξέλιξη της αποστολής. 2 video διάρκειας 4 και 2 λεπτών, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος της ομιλίας, που περιλαμβάνουν και συνέντευξη του κ. Κοτρωνάρου στην κορυφή. Μικρή έκθεση με επιλεγμένα αυθεντικά κομάτια του εξοπλισμού που έφτασαν στην κορυφή του κόσμου.

Έμπνευση για την κατάκτηση της Κορυφής ! Αφοσίωση στο Στόχο Στρατηγικός Σχεδιασμός Ηγεσία Επικοινωνία Ομαδικότητα Πειθαρχεία Ενθουσιασμός αναδεικνύονται μέσα από τον παλμό και την εμπειρία του ομιλητή με φόντο τις κορυφές των Ιμαλαΐων!

Εταιρίες που έχουν διοργανώσει διαλέξεις με θέμα την ανάβαση στο Everest και ομιλητή τον κ. Κοτρωνάρο ATEXELIXI BAYER HELLAS BIC ELECTRONET FOREVER LIVING HENKEL ING INTERNATIONAL LIFE KOTSOVOLOS MEDA PHARMACEUTICAS MINERVA PFIZER PHARMASWISS PHILIP MORRIS PROCTER & GAMBLE HELLAS SYNOLIC NLP TASTY FOOD TMS BUISNESS TRAINING

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Π.ΚΟΤΡΩΝΑΡΟΣ Διπλωματούχος Οδηγός Βουνού, Εκπαιδευτής Ορειβασίας & Αναρρίχησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης, ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος ήταν ο αρχηγός της πρώτης Ελληνικής αποστολής, που την άνοιξη του 2004 κατέκτησε την ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το EVEREST!! Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανολόγος και είναι κάτοχος διπλώματος Προπονητή Αθλημάτων, όμως το πάθος του για τα βουνά και τη ζωή στη φύση τον έκανε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ορειβασία. Σήμερα με περισσότερα από 20 χρόνια δράσης στο βουνό, έχει στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό αναρριχήσεων σε πάγο, βράχο και μεικτό πεδίο, εξερευνήσεων φαραγγιών, διασχίσεων με ορειβατικά σκι και ορειβατικών αποστολών στα Ιμαλάϊα (Everest 8.848m, Cho Oyu 8.201m, Dhaulagiri 8.167m, Shisha Pangma 8.046m κ.α). Από το 1997 μέχρι σήμερα διδάσκει ανελιπώς τις τεχικές ορειβασίας-αναρρίχησης και ορεινής διάσωσης σε ομοσπονδιακές σχολές ορειβατικών συλλόγων. Στο διάστημα αυτό έχει εκπαιδεύσει πολλά κλιμάκια εργαζομένων σε εργασίες μεγάλου ύψους, έχει εργαστεί ώς τεχνικός ασφαλείας εργοταξίων (κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ανεμογεννήτριες κλπ) και έχει διατελέσει (2007-2011) υπεύθυνος για την εκπαίδευση των ανδρών της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών. Δεινός ομιλητής - Everest Speaker, έχει πάρει μέρος με επιτυχία ως εισηγητής σε πολλά συνέδρια εταιριών, με στόχο την ενδυνάμωση των στελεχών τους σε συνθήκες πρωτόγνωρης δυσκολίας και έχει οργανώσει αντίστοιχες δραστηριότητες team building. Το 2001 ίδρυσε την Σχολή Ορεινών Αθλημάτων BASE CAMP και είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την προώθηση και την υλοποίηση προγραμμάτων αθλητικού τουρισμού, ταξιδιών περιπέτειας και ορειβατικών αποστολών σε κάθε γωνιά της γης. Η φιλοσοφία του σχετικά με τις υπαίθριες δραστηριότητες είναι απλή και αποδίδεται γλαφυρά με τη φράση "Ταυτίσου με τη ΦΥΣΗ" που συχνά χρησιμοποιεί στις συζητήσεις με τους μαθητές του. Γνωρίζει 2 ξένες γλώσσες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τρόπος πληρωμής: Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνήστε σήμερα για ραντεβού και μια εντελώς Δωρεάν demo-παρουσίαση της διάλεξης Παναγιώτης Κοτρωνάρος τηλ. 6983 63 8000 email: pkotro@basecamp.gr