Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

2 ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ)
ΤΟΜΕΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΟΧΙΑΚΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΕΝΤΟΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ.

3 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΒΟΥΝΟ-ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ -ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Η ΔΑΣΟΠΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ-ΧΡΗΣΗ ΧΑΡΤΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ.

4 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2. ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΤΑΜΩΝ (RAFTING – KAYAK) KAI ΦΑΡΑΓΓΙΩΝ (CANYONING) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗΣ ,ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ. Η ΔΑΣΟΠΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑ-ΧΡΗΣΗ ΧΑΡΤΗ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ.

5 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 3. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ-ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΕΝΩ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Η ΔΑΣΟΠΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ-ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΕΝΩ Η ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ.

6 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 4.ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ –ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ. ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

7 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

8 ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ:ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. 2. ΙΣΤΟΡΙΚΟ 1998 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ Π.Σ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ Π.Σ. ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ-ΔΑΣΟΠΟΝΟΙ). ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

9 Η ΔΑΣΟΠΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΜΕΩΝ Η ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ. Η ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

10 ΠΕΖΟΠΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ
ΤΑ ΠΕΖΟΠΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ-ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΧΡΗΣΗ ΧΑΡΤΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

11 ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ
Η ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.

12 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

13 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
ΤΟ Π.Σ. ΣΑΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ-ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.* ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ.

14 ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ-ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ. Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ.

15 ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ


Κατέβασμα ppt "ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google