ΑΠΟ: Μομφερράτου Άννα Πετροπούλου Νόπη Σοιλεμεζίδου Ειρήνη

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© GfK 2013 | Η Επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη – 2013 | Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου GfK Hellas | Consumer Experiences | Dr. Spyridon Tryfonas Αθήνα, 4 Φεβουαρίου.
Advertisements

Φεβρουάριος 2010 ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης Ποσοτική Έρευνα με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων στο μισθωτό και άνεργο.
1 CMR Cypronetwork Marketing Research & Consulting Ιούλιος 2009 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ για την Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών.
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ
Απόψεις, Γνώσεις και Θέσεις των Μαθητών για Θέματα Ντόπινγκ
Μάρτιος 2011 Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές. “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Ιανουάριος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
Πρωτογενής έρευνα Hi5, μία μόδα για νέους;. Μεθοδολογία - εργαλεία Η έρευνα διενεργήθηκε με την μέθοδο της συλλογής ερωτηματολογίων, τα οποία και συμπληρώνονταν.
Μάρτιος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
Μέρος Α΄ - Έρευνα •Η έρευνα έγινε βάσει ερωτηματολογίων που μοιράστηκαν σε παιδιά δημοτικών σχολείων του Ηρακλείου, στα οποία έχει γίνει χρήση υπολογιστών.
ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΘΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ.
Μαρία Βαρένα, Μαρία Σαρπότα Δρ. Βασίλειος Σάλτας Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών ΣΤΕΦ, ΤΕΙ Σερρών
Παράδειγμα 2: Φοίτηση στο πανεπιστήμιο Εκφώνηση: Ζητάμε το έτος κάθε φοιτητή κάποιου τμήματος κάποιας σχολής που έχει διαφορετικό αριθμό φοιτητών ανά έτος,
ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ <ΕΔΣΠΥ>
ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ Πανελλαδική έρευνα
Επιχειρηματικά Μοντέλα Ανάπτυξης και Προώθησης Δικτύων Οπτικών Ινών
1 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ευάγγελος Μαρίνης Επίτιμος Διευθυντής Μικροβιολογικού.
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Διαδικασία.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. Παρατηρήσεις Δείγμα 10 φοιτητών – Καταγραφή για 19 εβδομάδες 5 κύριες κατηγορίες (22 υποκατηγορίες): - Υπνος.
1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Ιούνιος 2009 CMR Cypronetwork Marketing Research & Consulting.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Περισσότερες Ασκήσεις Συνδυαστικής
Διήμερο Επιστημονικό Συμπόσιο Δημοτικές &Περιφερειακές εκλογές 2010 H πρόκληση της διοικητικής μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης, Ηρώ Μανουσογιαννάκη.
1 5 Δεκεμβρίου 2009 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 AD – HOC ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
© ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Ιανουάριος 2011 Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 © ΕΚΛΟΓΙΚΟ.
Εξάσκηση στην προπαίδεια
Διανεμητικές επιπτώσεις της λιτότητας και της ύφεσης Μάνος Ματσαγγάνης Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών.
Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 Οκτώβριος 2011 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ.
ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΕΡΕΥΝΑ 2010 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Η επιρροή του χώρου εργασίας των σχολικών τάξεων στη μάθηση
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
2006 GfK Praha CORRUPTION CLIMATE IN EUROPE % % % %0 - 10% % % % % % ΚΛΙΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Η.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
Διάσκεψη Σερρών Ιουνίου 2004 Ερίκ Γκαζόν Σύμβουλος σε θέματα Εργασιακών Σχέσεων & Απασχόλησης Ποιές είναι οι προοπτικές απασχόλησης στους νόμους.
ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014
Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσιτηλ.: τηλ.: ΧΟΡΗΓΟΣ: Μέλος του δικτύου :
1 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Αναζητώντας πρότυπα αλληλεπίδρασης χρηστών για ψηφιακές βιβλιοθήκες Εργασία στο Μάθημα: Ψηφιακές.
17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Αξιολόγηση Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Έρευνες Ικανοποίησης Χρηστών Σκρέτα Χριστίνα Γεωργακοπούλου Ιφιγένεια.
17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.
Α2 Λυκείου Αργυράδων Ρωτήθηκαν συνολικά 162 άτομα.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
1 Νέα Θεωρία Μεγέθυνσης Ενδογενής μεγέθυνση. 2 Συνάρτηση παραγωγής προϊόντος Υ t = Y(K, L, A) Y t = [(1-α k )·K t ] α · [(1-α L )·A t ·L t ] 1-α 0
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Για το SBC TV Η Palmos Analysis είναι μέλος της ESOMAR και της WAPOR και έχει Αριθμό Μητρώου 11 στο Μητρώο Επιχειρήσεων και.
ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
Βαρένα Μαρία ΑΕΜ 1640 Σαρπότα Μαρία ΑΕΜ  Μελέτη για την εξαγωγή και παρουσίαση συμπερασμάτων για τις απόψεις των φοιτητών και των καθηγητών που.
Η επίδραση της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην επίδοση των φοιτητών Βασίλης Πολυχρονόπουλος Έρευνα Μονάδα Ολικής.
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Δρ. Γεώργιος Καμπουρίδης 9/21/2016 Βιωσιμότητα Νέας Επιχείρησης 1.
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 14 ο μαθητικό συνέδριο με θέμα περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της αειφορίας «Αυτός ο κόσμος.
ΧΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Λογιστική Κόστους Ενότητα # 10: Προϋπολογισμοί Διδάσκουσα: Σάνδρα Κοέν
Φοιτητής: Τάρταρης Παναγιώτης (Α.Μ 6510)
ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
«ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Ιούλιος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο
Βιωςιμοτητα μιας Νεας Επιχειρηςης
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Λήψη απόφασης για Ενεργειακό Σχεδιασμό
Μάθημα Μεθοδολογία της Έρευνας Υπεύθυνος Καθηγητής : Μπάγκος Παντελής
Αποτελέσματα έρευνας πολιτικών απόψεων 18ο κύμα
Αξιολόγηση της επίδοσης ενός οργανισμού σε θέματα ασφάλειας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ: Μομφερράτου Άννα Πετροπούλου Νόπη Σοιλεμεζίδου Ειρήνη Τζόουνς Βάσω

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η εργασία στηρίχθηκε στη διεξαγωγή ερωτηματολογίου σε 400 φοιτητές του ΠΑΜΑΚ και περιλαμβάνει θέματα σε σχέση με την περιβαλλοντική διαχείριση του πανεπιστημίου. Στόχος μας είναι η εύρεση συμπερασμάτων σχετικά με την ανάλυση κόστους και ωφέλειας από ενέργειες με επίκεντρο το περιβάλλον.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! Κάνετε ανακύκλωση.....;

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΑ ΣΧΟΛΗ Στο ΟΕ το 41,35% των φοιτητών κάνει ανακύκλωση, ενώ το 58,64% δεν κάνει. Στην ΟΔΕ το 53,77% κάνει ανακύκλωση , ενώ το 46,23% δεν κάνει. Στο ΔΕΟΠΣ το 42,42% αντίστοιχα κάνει και το 57,58% δεν κάνει. Στην ΕΠ το 30% ανακυκλώνει , ενώ το 70% όχι. Στο ΛΧ αντίστοιχα το 54,54% κάνει και το 45,46% δεν κάνει. Οι εργαζόμενοι ανακυκλώνουν σε ποσοστό 73,33%.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΑ ΦΥΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Το ποσοστό των αντρών που ανακυκλώνει είναι 47,85% , ενώ των γυναικών είναι 44,54%. Η ποσοστιαία διαφορά στους άντρες που ανακυκλώνουν και δεν ανακυκλώνουν είναι μικρότερη από αυτή των γυναικών.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΑ ΕΤΟΣ Μετά το 2ο έτος το ποσοστό των φοιτητών που ανακυκλώνει αυξάνεται. Στο 3ο έτος το ποσοστό που ανακυκλώνει ξεπερνάει αυτό που δεν ανακυκλώνει.

ΓΙΑΤΙ Δεν ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ;

Τι ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ?

ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Στο Πα.ΜΑΚ.;

ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑ. ΜΑΚ

Πώς μετακινήστε από και προς το πανεπιστήμιο.....; ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ! Πώς μετακινήστε από και προς το πανεπιστήμιο.....;

ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ Μόλις το 4% λαμβάνει υπόψη του τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Το 50% των φοιτητών επηρεάζεται από χρονικούς περιορισμούς. Αντίστοιχα ποσοστά 22% 24% έχουν λάβει οι χρηματικοί περιορισμοί και η ποιότητα των αστικών συγκοινωνιών.

ΧΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ! Το 10% αφορά κυρίως εκείνους που είτε διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο είτε μετακινούνται με τα πόδια

Σπατάλη ενέργειας σε θέρμανση και φωτισμό..... ΕΝΕΡΓΕΙΑ! Σπατάλη ενέργειας σε θέρμανση και φωτισμό.....

Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΑΚ. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ!ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ?

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΝ.......... Το 54% των φοιτητών συμφωνεί να λυθεί το πρόβλημα της θέρμανσης με μείωση κάποιων άλλων υπηρεσιών που προσφέρει το Πα. Μακ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ??

Υπάρχει περιβαλλοντική εκπαίδευση..; ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ! Υπάρχει περιβαλλοντική εκπαίδευση..;

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.. Μεγαλύτερα ποσοστά σε μαθήματα που αναφέρονται στο περιβάλλον έχει το Ο.Ε. και η Ο.Δ.Ε.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ....! Ανά έτος αυξάνεται αναλογικά το ποσοστό αναφοράς των μαθημάτων σε θέματα περιβάλλοντος.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΣΧΟΛΗ Κ ΦΥΛΟ! Στα τμήματα Ο.Ε. , Ο.Δ.Ε. και Ε.Π. οι άντρες έδωσαν θετική απάντηση στην ερώτηση. Μεγαλύτερο ποσοστό επιλογής έχουν οι άντρες του Ο.Ε. Αντίθετα οι άντρες των Δ.Ε.Ο.Π.Σ. και Λ.Χ. απάντησαν αρνητικά για την επιλογή μαθήματος με θέμα το περιβάλλον.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΣΧΟΛΗ Κ ΦΥΛΟ! Αντίθετα από τους άντρες, οι γυναίκες από όλα τα τμήματα απαντάνε θετικά στην ερώτηση. Το μεγαλύτερο ποσοστό το έχουν οι γυναίκες του τμήματος Ο.Ε. Συγκριτικά τα ποσοστά των αρνητικών απαντήσεων στις γυναίκες κάθε σχολής είναι μικρότερα από αυτά των αντρών.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ! Στο 4ο έτος βλέπουμε μία κατακόρυφη αύξηση του ποσοστού των φοιτητών για την επιλογή περιβαλλοντικού μαθήματος. Το ποσοστό που απάντησε αρνητικά σε κάθε έτος δεν μεταβάλλεται σχεδόν καθόλου.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ...... Οι επιλογές των ερωτηθέ- ντων έγιναν με βάση τα μαθήματα που είναι σχετικά με την κάθε σχολή.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΣΧΟΛΗ!

Έχουμε οικολογικές ανησυχίες....; ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ! Έχουμε οικολογικές ανησυχίες....;

ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ??

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΑΚ! Στα τμήματα Ο.Δ.Ε. , Ε.Π. και Λ.Χ. το ποσοστό των εθελοντών σε μια οικολογική ομάδα είναι αυξημένo στους άντρες. Στα Ο.Ε. και Δ.Ε.Ο.Π.Σ. υπερισχύουν οι αρνητικές απαντήσεις.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΜΑΚ! Μόνο στις γυναίκες του Ο.Ε. και του Δ.Ε.Ο.Π.Σ. οι θετικές απαντήσεις υπερβαίνουν τις αρνητικές. Στα υπόλοιπα τμήματα η διάθεση για εθελοντική συμμετοχή σε οικολογική ομάδα είναι αρνητική. Τα ποσοστά των γυναικών ανά σχολή είναι ακριβώς αντίθετα με αυτά των αντρών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑ ΕΤΟΣ! Στο 1ο έτος η εθελοντική συμμετοχή σε μια οικολογική ομάδα είναι μεγαλύτερη από την αποχή. Στα υπόλοιπα έτη η αποχή ξεπερνάει τη συμμετοχή , αλλά σε μικρό ποσοστό.

ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

‘Η ανάλυση κόστους-ωφέλειας έχει μεγάλη σημασία στη διαδικασία λήψης ρυθμιστικών αποφάσεων.Εάν όμως αγνοήσουμε τις αδυναμίες της ,είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε μια επιφανειακή ποσοτικοποίηση ζητημάτων τα οποία δεν μπορούν να γίνουν απόλυτα κατανοητά απλά και μόνο με το να τα ντύσουμε με κάποια καθησυχαστικά ακριβή ποσοτικά στοιχεία…….’ Douglas M.Costle (1981)