Σχεδιασμός Για Όλους ΠΓΤ 320 CUT PRO.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Δ ΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Α ΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Ε ΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Υ Λ ΟΓΙΣΜΙΚΟ Υ Αναστασία Γεωργιάδου.
Advertisements

Πλατφόρμα Διαχείρισης Δεδομένων για Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας σε Κλινικό, Ερευνητικό και Οργανωτικό Επίπεδο Κ. Γερουλάνου, Γ. Σκαλκώτος, Λ. Πέππου, Φ. Δοκιανάκη,
ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΤΡΕΣ
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ Εξοικείωση με ένα wiki 1)H πλευρική μπάρα πλοήγησης (εδώ βρίσκεται αριστερά) «Τι περιέχει το wiki” 2) Και η γραμμή εντολών.
Pivot a time travel.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Crazy machines Θερμός Σπύρος Φλώρος Γιώργος Κυρίτσης Κων/νος
Η Εκπαίδευση στην εποχή των ΤΠΕ
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
H διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού. Tι θα γνωρίσουμε •Τις φάσεις ανάπτυξης του λογισμικού. •Γιατί χρειάζεται να γίνει ανάλυση του προβλήματος. •Τι θα πρέπει.
Οδηγίες Σχεδίασης Διαδραστικών Συστημάτων
Δον Κιχώτης Από την Ε΄2.
Δασκάλες: Βούλα Τζιαούρη
ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ» (Δ’ τάξη)
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού Κωνσταντίνος Ανδρέου
Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Επικ. Καθηγητής Π. Σ. Ε
17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Αξιολόγηση Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Έρευνες Ικανοποίησης Χρηστών Σκρέτα Χριστίνα Γεωργακοπούλου Ιφιγένεια.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 1 ο Λύκειο Ρόδου Δημητρης Γεωργαλίδης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 1 ο Λύκειο Ρόδου Δημητρης Γεωργαλίδης.
Τίτλος: "Μια έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληροφορίας στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση: Μελέτη περίπτωσης" Ιουλία.
Πρότυπα απόδοσης Είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση. Για την αποτελεσματικότητα της αξιολόγησης πρέπει τα πρότυπα να συσχετισθούν με τα επιθυμητά αποτελέσματα.
ΕΚΔΟΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ»
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Διδακτική της Πληροφορικής ΗΥ302 Εργασία :Παρουσίαση σχολικού βιβλίου Γ’ Λυκείου Τεχνολογικής Κατεύθυνσης «Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον»
Μελέτη για την Επίδραση των Προγραμμάτων Ψηφιοποίησης στη Διαχείριση και στη Σταθερότητα των Συλλογών με Ιστορικές Φωτογραφίες. Φοιτήτρια: Παγώνη Αποστολία.
Προσβάσεως τουρισμός στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου για τα άτομα με κινητικά (ορθοπεδικά) προβλήματα Ραφαηλία Ευθυμίου Μαλακού Αλεξάνδρου.
Survey123® System Η “φωνή” του πελάτη σας. Διευθύνετε ένα Resort, ένα City Hotel, ή ένα Κρουαζιερόπλοιο; Είστε υπεύθυνος Marketing σε ξενοδοχειακή μονάδα;
ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΘΡ. ΤΣΙΑΤΣΟΣ Θέματα Σχεδίασης Μέρος 2ο Χρηστοκεντρική & Συμμετοχική Σχεδίαση.
Διδακτική προσέγγιση βασισμένη σε δραστηριότητες αξιοποιώντας το διαδίκτυο.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Βρίσκοντας κατάλληλα αντικείμενα μάθησης:
Λειτουργικά Συστήματα Πολλών Χρηστών
Πρόγραμμα «Αγρο-οικοσυστήματα στα νησιά του Αιγαίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρωτοβουλίες Νέων ΣΠΑΤΠΕ Σύλλογος Περιβαλλοντικής Αγωγής Τμήματος Περιβάλλοντος Παρουσίαση.
ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ Τζίμας Σπύρος Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός ΕΜΠ.
ΣΥΣΤΑΣΗ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι δήμοι και οι περιφέρειες συγκροτούν τον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δεκαπενθήμερο Ενημέρωσης για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση, Οκτωβρίου 2015 « Εκπαιδευτικό υλικό και εφαρμογές για μαθητές με αναπηρία » Κ. Μπούκουρας.
Η συλλογιστική για το σχεδιασμό. Για το μάθημαΙ  « Παραδοτέα :  Ασκήσεις  Σχεδιασμός και κατασκευή ενός λογισμικού με το Αβάκιο  Ένα κείμενο
E-συνταγογράφηση: μελέτη ευχρηστίας και στρατηγική ανάπτυξης της ελληνικής εφαρμογής Νίκος Μαρμαράς & Βασίλης Τσάγκας Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή.
Κάθετες και πλάγιες. Κάθετα και πλάγια τμήματα Έστω ευθεία ε και σημείο Α εκτός αυτής. ε Κ Β Α Από το Α διέρχεται μοναδική κάθετη. Έστω ζ μια άλλη ευθεία.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
Orbitz.com Παρουσίαση της ιστοσελίδας
Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου και η ευρεία του αποδοχή από τις νεαρές ηλικίες καλλιέργησαν την ιδέα της αξιοποίησής του ως ένα εργαλείο στην.
ΤΟ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΔ 126/2016.
Ομάδα Εργασίας: Μαυροφρύδη Αφροδίτη Γκουντελίτσα Κατερίνα Ραφτογιάννη Παρασκευή-Δήμητρα Τορονίδου Μαρία Φλώρινα, Ιούνιος 2017.
Προγράμματα Η/Υ για ποιοτικές μεθόδους
ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
Παραγωγή Ηλεκτρονικού Προϊόντος – ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων
Το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας
Ενημέρωση για αλλαγές στο Γυμνάσιο
Το περιβάλλον και οι γύρω μου: Ενδιαφέρομαι-Ενεργώ-Ευαισθητοποιώ
Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ3
Ο Ιησούς και οι μαθητές του
Ωχ… Πως θα τα λύσω;.
Αντιμετώπιση Μαθησιακών Δυσκολιών στα Μαθηματικά
Σχεδιασμός και Ανάπτυξη
Οι αλλαγεΣ Στο ΓυμναΣιο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας
Ιστορία 8η Σέρλοκ Χολμς.
ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΤΡΙΑ. Λύση ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΤΡΙΑ Λύση.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Π.Φ.Σ. 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.
11ο γυμνάσιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Α΄ΤΑΞΗΣ …στη μεγαλύτερη βαθμίδα! … μεγαλύτερες απαιτήσεις! …νάτην και η εφηβεία!!
Мероприятие, посвященное восстанию студентов
“ХХІ ғасыр өскіндері” интеллектуальдық сайыс 5-6 сынып
Екі векторды векторлық көбейту
Σύντομος οδηγός υποψηφίου δημάρχου/δημοτικού συμβούλου
Σύντομος οδηγός υποψηφίου δημάρχου/δημοτικού συμβούλου
Αντρέας Ξενοφώντος Μίλτος Μιλτιάδους ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ
Σύντομος οδηγός υποψηφίου συμβούλου/προέδρου κοινότητας
Σύντομος οδηγός υποψηφίου δημάρχου/δημοτικού συμβούλου
7η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΠ - ΥΜΕΠΕΡΑΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σχεδιασμός Για Όλους ΠΓΤ 320 CUT PRO

Μικαέλλα Χρυσοστόμου Ζωή Αναστασιάδου Αλίνα Ζαρίτζκαγια Νικόλ Τοφαρίδου Χρίστος Ιωάννου

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? Σχεδιασμός μιας συσκευής / διεπαφής /πρωτοτύπου η οποία θα εξυπηρετεί τους χρήστες μας σε σχέση με την υγεία τους

ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Εργαστήκαμε ατομικά για διαφορετικά θέματα

Διαδικασία που ακολουθήσαμε Αρχικά έκανε ο καθένας τις ατομικές του εργασίες και μελετήσαμε ξεχωριστά τις πιο πάνω αναπηρίες Ερωτηματολόγια / συνεντεύξεις/ανάλυση συνέντευξη Personas

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ Αχρωματοψία: ένα σύστημα του οποίου το χρώμα να μην επηρεάζει την πλοήγηση του. Αρθρίτιδα: το σύστημα να έχει μεγάλα κουμπιά και να είναι touch screen. Τύφλωση : -Πλήρης τύφλωση: το σύστημα να λειτουργεί με voice over και αναγνώριση φωνής. -Μειωμένη Όραση: σύστημα με μεγάλα γράμματα και αντίθεση χρωμάτων. Παραπληγία: πρόβλημα στην στάθμευση σε δημόσιους χώρους. Κώφωση: η απαίτηση του ασθενή ήταν η γρήγορη επικοινωνία στα δημόσια νοσοκομεία και ο εύκολος προσανατολισμός του στο χώρο απαιτησεις που βγαίνουν μετα απο την ερευνα της ομαδας που βγαινει απο ερωτηματολογια και συνεντευξης που δοθηκαν στους σημετεχοντες κατα την διαρκια των ατομικών μελέτων.

Στην συνέχεια σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τις απαιτήσεις που βρήκε ο καθένας μας από τις ατομικές, κάναμε μια ιδεοθύελλα με την μέθοδο card shorting, ούτως ώστε να μαζέψουμε ιδέες για το δικό μας πρόγραμμα CARD SORTING Μετέπειτα ακολούθησε...και βρήκαμε κάποιες ιδέες όπως παρουσιάζονται πιο πάνω

ΤΕΛΙΚΗ ΙΔΕΑ Στόχος: Η αποφυγή της αναμονής στην ουρά στο νοσοκομείο για την εγγραφή στο γιατρό

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ(1) ΑΜΕΣΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Κώφωση: επικοινωνία μεταξύ γιατρού-ασθενή Τύφλωση : -Πλήρης τύφλωση:δυσκολία πλοήγησης στο χώρο -Μειωμένη Όραση: αποφυγή του ενοχλητικού βουητού και της κούρασης του ασθενή στο χώρο

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ(2) ΕΜΕΣΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Παραπληγία: Αποφυγή κοσμοσυρροής στα νοσοκομεία. Εύκολη εύρεση χώρου στάθμευσης για τον ασθενή Αρθρίτιδα: Μεγάλα κουμπιά χωρίς να χρειάζεται μεγάλη φυσική προσπάθεια για τον ασθενή (touch screen) Αχρωματοψία: Μετατροπή της διεπαφής σε ασπρόμαυρη

LOW FIDELITY ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ LOW FIDELITY Ποσοτικό εργαλείο - Ερωτηματολόγια (i) κωδικοποίηση (ii) αποτελέσματα Ποιοτικό εργαλείο - Παρακολούθηση

Δημιουργία High Fidelity Προβλήματα Λύσεις Απο το low προέκυψαν τα...... Δημιουργία High Fidelity

Η διεπαφή μας έχει το όνομα proQ και ειναι σε μορφη προγραμματος και ιστοσελίδας Κριτήρια επιλογής: Πορτοκαλί - Εκφράζει τον ενθουσιασμό και την ενέργεια. Εύκολα προσελκύει την προσοχή των χρηστών. Πράσινο - είναι το χρώμα της ανάπτυξης. Αυτό είναι ένα καλό και ευγενή χρώμα που είναι ξεκούραστο και για τα μάτια. Επίσης εκφράζει ασφάλεια και σιγουριά Λευκό -, της απλότητας,. Αυτό το χρώμα έχει γίνει αρκετά δημοφιλής, όταν χρησιμοποιείται ως ιστοσελίδα φόντο, διότι παρέχει καλύτερη αναγνωσιμότητα.

ΗΤΑ

ΑΞΙΟΛΟΓHΣΗ HIGH FIDELITY Η αξιολόγηση έγινε με βάση ένα σενάριο Και τώρα θα σας παρουσιασουμε το προγραμμα μας με βαση το σενάριο που δώσαμε στους χρήστες μας. Στην περίπτωση μας έχουμε τρεια προγράμματα ένα που εξυπηρετή την αναπηρία τύφλωσης, ένα της αχρωματοψίας και ένα για τις υπόλοιπες αναπηρίες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Γρήγορη πλοήγηση στο πρόγραμμα, σχεδόν από όλους τους χρήστες Δεν είχαμε πλέον ερωτήσεις του τύπου τι είναι το QR code, επειδή μετά την αξιολόγηση του LOW FIDELITY, αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να φύγει. Γενικά καλά σχόλια, Θετική ανταπόκριση

ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Τα τρία διαφορετικά προγράμματα που έχουμε στο μέλλον μπορεί να ενωθούν σε ένα ενιαίο πρόγραμμα το οποίο θα ξεκινά με ένα μενού όπως φαίνεται στην εικόνα

Ευχαριστούμε