Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρότυπα απόδοσης Είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση. Για την αποτελεσματικότητα της αξιολόγησης πρέπει τα πρότυπα να συσχετισθούν με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρότυπα απόδοσης Είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση. Για την αποτελεσματικότητα της αξιολόγησης πρέπει τα πρότυπα να συσχετισθούν με τα επιθυμητά αποτελέσματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρότυπα απόδοσης Είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση. Για την αποτελεσματικότητα της αξιολόγησης πρέπει τα πρότυπα να συσχετισθούν με τα επιθυμητά αποτελέσματα κάθε εργασίας. Για παράδειγμα μία τηλεφωνική εταιρία μπορεί να αναπτύξει πρότυπα απόδοσης στηριζόμενη στην πολιτική της, πχ., για την εργασία των τηλεφωνητών που εξυπηρετούν το κοινό: Εφαρμογή των διαδικασιών της εταιρίας: Ηρεμία, εφαρμογή του τιμολογίου, εφαρμογή της πολιτικής της εταιρίας. Τηλεφωνική συμπεριφορά: καθαρή ομιλία και ανταπόκριση στις ανάγκες του κοινού. Ακρίβεια: αποφυγή λάθους στις τηλεφωνικές συνδέσεις. Αντικειμενικές μετρήσεις -- άμεσα ποσοτικοποιήσιμες και ίσως αυτόματα συλλεγόμενες από υπολογιστές.

2 Τύποι & ακρίβεια των μέτρων αξιολόγησης

3 Συνήθη εργαλεία και μέθοδοι αξιολόγησης I

4 Συνήθη εργαλεία και μέθοδοι αξιολόγησης II

5 Συνήθη εργαλεία και μέθοδοι αξιολόγησης III

6 Εργασία 2η: Αξιολόγηση απόδοσης εργαζομένου
Εναλλακτικές: Αξιολόγηση της υπάρχουσας θέσης μέσω προϊστάμενου Αναζήτηση ερωτηματολογίων αξιολόγησης σε οργανισμούς Κατασκευή ερωτηματολογίου απόδοσης σε υποθετική θέση εργασίας


Κατέβασμα ppt "Πρότυπα απόδοσης Είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση. Για την αποτελεσματικότητα της αξιολόγησης πρέπει τα πρότυπα να συσχετισθούν με τα επιθυμητά αποτελέσματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google