 Την μεγαλύτερη ευθύνη για το επίπεδο των Ελλήνων, την έχουν οι πολιτικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εκάστοτε κυβέρνηση, την.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Φεβρουάριος 2010 ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης Ποσοτική Έρευνα με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων στο μισθωτό και άνεργο.
Advertisements

1 Έρευνα 16-19/5/05 Πανελλαδική πολιτική έρευνα κοινής γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάιος 2005.
Η ιστορία του Πέπε.
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Κάποτε ήταν μια κοπέλα τυφλή. Μισούσε τον εαυτό της που ήταν τυφλή
Η ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
Κανόνες χρήσης του Διαδικτύου για μαθητές
Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι στατιστικής και η τεχνική της εμπάς ταιριάζει πολύ Οι πρωταθλητές προσπαθούν να ακολουθούν κάθε φορά το πλάνο με τις.
Quiz για το διαδίκτυο !.
Ο Ιωάννης Καποδίστριας Κυβερνήτης της Ελλάδας
Θα μπορούσε στην φωτογραφία, αν δεν φαίνονταν ο φοίνικας, να ήταν ένας άλλος πλανήτης, χωρίς περιβάλλον για ανθρώπινη ζωή;; Λέμε: Ένας κούκος δεν φέρνει.
Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
Γιατί να μελετούμε Ιστορία;
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας
Η λεξη Οικονομια , ετυμολογικα , σημαινει ο «νομος » του «οικου» , ειναι δηλαδη το συνολο των μετρων που παιρνει μια Πολιτεια , για να βαλει ορους στην.
Η κατάσταση στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών:
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Α ΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Φ ΟΡΗΤΩΝ Η ΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Σ ΤΗΛΩΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΗΣ Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν όλοι οι εισαγωγείς μπαταριών Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν.
Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”
Έχεις δύο επιλογές! από το
Πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δραστηριότητα: Ας βοηθήσουμε τη Γεωργία και τον Παντελή.
1 Συλλογή Στοιχείων 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Κοινωνικό, πολιτικό & οικονομικό περιβάλλον 1 1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ( Δείκτες.
4 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Αξιολόγηση έργου Κυβέρνησης & Αξιωματικής Αντιπολίτευσης 1 4 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ EΡΓΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Διάσκεψη Σερρών Ιουνίου 2004 Ερίκ Γκαζόν Σύμβουλος σε θέματα Εργασιακών Σχέσεων & Απασχόλησης Ποιές είναι οι προοπτικές απασχόλησης στους νόμους.
Εγκέφαλος Τι σημαίνει εγκεφαλικός; και τι ανεγκέφαλος;
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Οι επιπτώσεις της τεχνολογίας επικοινωνιών
Αποτελέσματα Έρευνας με θέμα Η Χρήση των Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στην ΠΔΕ Μάιος 2006.
Ευκαιρία Για Τον Παράδεισο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ
Οικιακή Οικονομία ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να πάει μια βόλτα στην γκρι του πόλη. Έτσι και έγινε. Έβαλε ένα γκρι πουκάμισο, ένα γκρι παντελόνι,
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
8 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Θεσμοί/ Οργανισμοί 1 8 ΘΕΣΜΟΙ /ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ (Βαθμός επιρροής, Αναγκαιότητα επιρροής, Βαθμός.
Το τέρας της πολυνομίας και η παραβατικότητα των Ελλήνων.
Σχολικό έτος ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός
Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ στην Α Λυκείου
Το Πορτρέτο του Εαυτού μου
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ. Πανεπιστήμιο Πατρών Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής.
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ Σεπτέμβρης 2015 E2. Κ ΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Ζωρζ Σαρή.
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ: ΚΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΜΗΜΑ: ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Μ.: Δ15311.
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης. Παράγοντες επιλογής Ένα βασικός παράγοντας, για να επιλέξω να γίνω εκπαιδευτικός ήταν ότι και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές.
Το ψέμα Ζωρζ Σαρή Μπουσμαλή Ξανθή Α’ Γυμνασίου Σχ. Έτος
Εργασία στο μάθημα «Επιχειρηματικός σχεδιασμός»
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
ΜΕΡΟΣ Ι.
Ερμηνεία γελοιογραφίας
Μαθαίνω να χρησιμοποιώ με ασφάλεια το διαδίκτυο
7. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Βδομάδα 2_4/4/16 Στόχοι Revision.
At a restaurant Talking about future plans
ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 24Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Ε
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης.
Describing past events Interview At a restaurant
Βδομάδα 12_16/6/16 Θέλω να …..
Το παραμύθι της Περσεφόνης
Ο χρυσοσ αιωνασ του περικλη στο facebook
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ «ΝΤΙΝΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ» ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΑΔΟ
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Την μεγαλύτερη ευθύνη για το επίπεδο των Ελλήνων, την έχουν οι πολιτικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εκάστοτε κυβέρνηση, την ίδια ευθύνη έχει και η εκάστοτε αντιπολίτευση, η τοπική αυτοδιοίκηση….. κι άλλοι…  Όπως σε κάθε τομέα, έτσι γίνεται και στην εκπαίδευση οδηγών!! Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Γι’ αυτό…

Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Πριν είκοσι πέντε περίπου χρόνια, στη Γαλλία, άλλαξαν το σύστημα εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών. Το έκαναν αρκετά πιο αυστηρό. Σε μία πενταετία, μειώθηκαν τα τροχαία κατά 50% !!

Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Το καλοκαίρι του 2004 έκανα μετεγκατάσταση στην πόλη του Αγρινίου προερχόμενος από την Αθήνα. Τότε είχα πει σε αρκετούς, και το είχα γράψει, ότι ο νομός είχε την πρωτιά στα τροχαία. Είχα γίνει κακός, και κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Έτσι βλέπουν οι πολιτικοί τον κόσμο;

Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε  Σε τοπική εφημερίδα που διάβασα πρόσφατα, ο ίδιος ο Νομάρχης αναφέρει, κατά την διάρκεια ημερίδας της τροχαίας που έγινε στο Μεσολόγγι, ότι ο νομός μας, είναι ο πρώτος στα τροχαία!!

Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε  Κι όμως, περί εκπαίδευσης, δεν αναφέρει απολύτως τίποτα !! Σαν το μαύρο πρόβατο είναι η εκπαίδευση

Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;  Συμπερασματικά θα καταλήξουμε, ότι ο Νομάρχης της περιοχής μας, είναι σίγουρα σωστός, εργατικός, καλός προς κάθε κατεύθυνση, αλλά, δεν πιστεύει στην εκπαίδευση οδηγών, στην υπηρεσία που ο ίδιος είναι ο πολιτικός αρχηγός!!  Όταν ο πολιτικός προϊστάμενος, μέσο της διωκτικής αρχής, κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς, την υπηρεσία που είναι ο ίδιος προϊστάμενος, τότε… τι να περιμένουμε; Μας οδηγούν στις σπηλιές;;

Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;  Πριν ένα μήνα περίπου, κυκλοφόρησε το ΥΜΕ, τον νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους αγράμματους.  Δεν θα μπορούσε η κεντρική υπηρεσία, πριν προβεί σε περιττά έξοδα, να ρωτήσει τις Νομαρχίες, πώς μέχρι τώρα τους εκπαίδευαν!  Και μας κατηγορούν… ότι προσελκύουμε αγράμματους, από όλη τη χώρα!! Σχολή εκπαίδευσης αστροναυτών στο Αγρίνιο