• Το Ittar είναι ένα μοναδικό μέρος στην πόλη του Ηρακλείου για τους εραστές της καλής αισθητικής. Το μέρος που αγαπήσαμε και βάλαμε στις καρδιές όλων.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε κάτι.
Advertisements

ΜΑΛΙΑΚΩΣΤΑΣ & ΥΙΟΙ 4 STARS HOTEL.
Στην Καφετέρια - In the Coffee Shop
ΕΠΟΧΕΣ.
E.M.Π. – ΣXOΛH APXITEKTONΩN AKAΔHMAΪKO ETOΣ TOMEIΣ I, II, III 9ο XEIMEPINO EΞAMHNO MAΘHMA: APXITEKTONIKOΣ ΣXEΔIAΣMOΣ 9: AΣTIKOΣ ΣXEΔIAΣMOΣ COURS.
Η συνταγή της νεότητας!.
Η Νότια Κορέα, επίσημα Δημοκρατία της Κορέας, είναι κράτος της ανατολικής Ασίας, στο νότιο μέρος της κορεατικής χερσονήσου. Προς τον Βορρά συνορεύει.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Η γειτονιά που γέμισε ήχους
Η διατροφή της Κολοτούμπα…   Στα κεράσια λέμε ναι Στα αχλάδια λέμε ναι Στα σταφύλια λέμε ναι Στα πεπόνια λέμε ναι Όχι λέμε στα λίπη Όχι στα γαριδάκια.
1o ΕΠΑ.Λ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ Όλγα Πατραμάνη Η τουριστική αγορά.
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Το ζώο που αγαπώ! Ο Τζάκ.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
ΣεβΟμαστε τη διαφορετικΟτητα…
Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό του Ζαγορίου. Έζησα στον τόπο καταγωγής μου μέχρι την ηλικία των 9 ετών και, στη συνέχεια, εγκαταστάθηκα με την οικογένειά.
Το Λαμπραντόρ είναι η ράτσα σκύλων που κατέχη την πρώτη θέση κατοικίδιων ζωων και αυτό γιατί το Λαμπραντόρ είναι το απόλυτο οικογενειακό σκυλί. Η έλλειψη.
ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". " ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". Τελλόγλειο.  Ψάχνοντας βαθιά στα σκονισμένα ράφια του μυαλού μου μπορώ να αναγνωρίσω πίσω από τις ξεχασμένες μου αναμνήσεις.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Το φετινό μου καλοκαίρι ήταν ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής μου!
Η γη περιφέρεται γύρω… …από τον ήλιο … γύρω από τον άξονά της
Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Εύκρατα φυλλοβόλα δάση
Οι μήνες Ένας χρόνος έχει 12 μήνες.
ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Δ΄ ΣΤΟΧΟΙ:
Όταν σου ζητάνε να δώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία τί κάνεις;
ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ
Βιέννη Η Βιέννη (Wien) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό περίπου κατοίκων, αποτελεί την μεγαλύτερη.
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε μια.
Μέρα νύχτα εποχές.
Τα ΠΛΗΚΤΡΑ του πιανου Όταν το πιάνο εφευρέθηκε ως ένα μουσικό όργανο, είχε εντελώς διαφορετική όψη από ότι στις μέρες μας. Έβλεπες μόνον άσπρα πλήκτρα.
Πού βρίσκεται η βόρεια και νότια πολική ζώνη;
Σέβομαι το περιβάλλον 1.φυτά 2.ζώα Στόχος: να υιοθετήσουν στάσεις και συμπεριφορές που δείχνουν σεβασμό στο περιβάλλον, στη φύση και στα πλάσματα της φύσης.
Τσεχία. Γεωγραφία Συνορεύει με: ● Πολωνία ● Γερμανία ● Αυστρία ● Σλοβακία Χώρα κεντρικής Ευρώπης με έκταση τ.χλμ.
Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ Αναστασία Σπηλιοπούλου Μαρία Κοτσίρη Νεφέλη Τσαούση ΤΑΞΗ Δ2 Εργασία 4 ΤΠΕ 2016.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ Οι παραδόσεις μας έχουν άμεση σχέση με τη χριστιανική θρησκεία, αλλά ορισμένες από αυτές έχουν καθαρά παγανιστικές.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12/6/12 ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ.
 Τα σκυλιά λένε πως είναι η καλύτερη φίλοι του ανθρώπου και ζουν πολλά χρόνια και υπάρχουν διάφορα σκυλιά όπως τα Δαλματίας.
ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Σκοπός της ερευνητικής εργασίας είναι η διερεύνηση του τρόπου που διασκεδάζουν οι μαθητές τα Σαββατοκύριακα.
Smoothie Φράουλα! Προσθέστε όλα τα υλικά στο blender με πάγο και χτυπήστε τα για 1’-2’ scoop Natural Balance Shake Φράουλα 150 ml Χυμό φράουλα 3-4.
Ο άξονας και η περιστροφή της Γης – Ημέρα και Νύχτα
Κοντίδου Θέμις (Ε΄2) ΚΑΙ Σιήττα Ιωάννα (Ε΄2)
ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΖΗΣΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ.
Η συνταγή της νεότητας!.
Έτσι έχουμε Ψυχρό κλίμα Εύκρατο κλίμα Τροπικό κλίμα Εύκρατο κλίμα
   καλοκαίρι 2012 Δημιουργός:Κατερίνα Νάννου.
Το κλίμα.
τις κεραίες του κουνάει και το σπίτι του φοράει.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΩΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
Εφηβεία: Περίοδος κρίσης και εμπειριών..
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το Καλοκαίρι είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές γιατί τελειώνουν τα σχολεία, πάμε στις παραλίες, τρώμε παγωτά και κάνουμε διακοπές.
ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ.
Το αγαπημένο μου μέρος Άννα-Νίκος Δ
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
Το μέρος που αγαπώ Γρηγορία –Μαίρη Δ΄1.
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ Δομές και υποδομές Ομάδα:1
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
Αναλυτικό Πρόγραμμα Προσχολικής Αγωής
Οι μήνες Ένας χρόνος έχει 12 μήνες.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Ποτέ μόνοι μας… Χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο για να ακούσουμε μουσική, να δούμε ταινίες, να παίξουμε παιχνίδια, αλλά ΜΑΖΙ με τα αδέρφια και τους φίλους.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
ΣΟΚΟΛΑΤΑ LACTA ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

• Το Ittar είναι ένα μοναδικό μέρος στην πόλη του Ηρακλείου για τους εραστές της καλής αισθητικής. Το μέρος που αγαπήσαμε και βάλαμε στις καρδιές όλων ακόμα πιο φιλικό και ανανεωμένο. • Η απόλυτη συντροφιά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, με την πολύ καλή μουσική και άμεμπτη υπηρεσία. •Στο Ittar θα ζήσετε θαυμάσιες στιγμές απολαμβάνοντας το ποτό σας σε ένα καυτό και φιλικό κλίμα.

DeSiRe Το καλύτερο μέρος στο Ηράκλειο. Η μουσική κινεί τους ανθρώπους στους ρυθμούς disco όπου συχνά ορισμένα ενδιαφέροντα γεγονότα πραγματοποιούνται. Η μουσική του συνδυάζει τα παλαιά και σύγχρονα είδη μουσικής. Το επισκέπτονται άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Breeze Είναι δίπλα στην ακτή και προσελκύει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Το Breeze έχει πολλά είδη μουσικής όπως: pop and rock. Αυτή η καφετέρια έχει δύο πατώματα με ωραία διακόσμηση. έμπλεον προσφέρει καφέ, τσάι, ποτά σοκολάτας και φρέσκους χυμούς. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στην αυλή δίπλα στην παραλία.