Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". " ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". Τελλόγλειο.  Ψάχνοντας βαθιά στα σκονισμένα ράφια του μυαλού μου μπορώ να αναγνωρίσω πίσω από τις ξεχασμένες μου αναμνήσεις.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". " ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". Τελλόγλειο.  Ψάχνοντας βαθιά στα σκονισμένα ράφια του μυαλού μου μπορώ να αναγνωρίσω πίσω από τις ξεχασμένες μου αναμνήσεις."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". " ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". Τελλόγλειο

2  Ψάχνοντας βαθιά στα σκονισμένα ράφια του μυαλού μου μπορώ να αναγνωρίσω πίσω από τις ξεχασμένες μου αναμνήσεις μία πολλή δυνατή. Την επίσκεψη μου στο μουσείο του Τελλογλείου.  Το μουσείο βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

3  Συνήθως πήγαινα με τους γονείς μου που έκαναν να το αγαπήσω και να το κάνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου.  Στο Τελλόγλειο πήγαινα στην παιδική μου ηλικία και ακόμα και τώρα για να θαυμάσω τα σπουδαία έργα καλλιτεχνών πού ταξίδευσαν όλο τον κόσμο.

4  Κάθε φορά που πήγαινα μαγευόμουνα από την εκπληκτική του ομορφιά και την λαμπρότητα του.  Ήταν ψηλό με άσπρες κολόνες στην είσοδό του … Έιχε μια μεγάλη αυλή που πάντα έπαιζα, ανάμεσα και δίπλα από τα έργα αφηρημένης τέχνης.

5  Μπαίνοντας μέσα στο μουσείο ένιωθα ενθουσιασμό θαυμασμό αλλά και συγκίνηση διότι αντίκριζα κάποια έργα που πίσω από αυτά κρυβόταν μια ιστορία … Μια ιστορία πέρα από τον μύθο πέρα από την πραγματικότητα.

6 ΕΕίμαι σίγουρος ότι από παιδί έχτισα τα θεμέλια όλης της ζωής μου. …!!!

7 ΤΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". " ΤΟ ΜΟΥΣΕ I Ο ". Τελλόγλειο.  Ψάχνοντας βαθιά στα σκονισμένα ράφια του μυαλού μου μπορώ να αναγνωρίσω πίσω από τις ξεχασμένες μου αναμνήσεις."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google