Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12/6/12 ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12/6/12 ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12/6/12 ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΧΑΒΑΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΠΑ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΑΖ & ΜΑΝΙΚΙΟΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ !!!!!!!! ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΥΔΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΤΙΚΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ!!!!!!!!ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Α3 ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΈΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ

3 ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!!!! ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΠΟΥΦΕ & ΤΟ ΠΟΤΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!!!!!!

4 ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ ΘΑ ΠΕΡΕΧΕΙ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ WINDSURFING……SKI ………NOTINGSURFIN G……….AIRSKI……. ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ ΘΑ ΠΕΡΕΧΕΙ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ WINDSURFING……SKI ………NOTINGSURFIN G……….AIRSKI…….

5 Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ OLIMPIC AIR !!!!!!!!!!!!!!! Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ OLIMPIC AIR !!!!!!!!!!!!!!!

6 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΠΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK PAMEMPAXAMES.COM ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΠΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK PAMEMPAXAMES.COM


Κατέβασμα ppt "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12/6/12 ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google