ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ TIENS.
Advertisements

ΙΕΚ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ 22/01/2015 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΕΚ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ 22/01/2015 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Εισηγήτρια: Ευαγγελοπούλου Κλειώ PhD Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θ., M.B.A.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Τρώω σωστά,μεγαλώνω σωστά» Σχολικό έτος ο Νηπιαγωγείο Πατρών.
Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Teachers 4 Europe” Εκπαιδευτικός : Τριανταφύλλου Μαρία 1 ο Πιλοτικό Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, Πέλλας Τάξη.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015/2016 ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Χ. ΠΙΤΥΡΙΓΚΑ ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Χ. ΠΙΤΥΡΙΓΚΑ ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.
1 Λοιμώδη Νοσήματα – Υγιεινή Αγροτικών Ζώων – Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ - Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Αφορά την κάθε οργανωμένη δραστηριότητα που στοχεύει στην βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων και στην αύξηση των.
Τα φύλα στη λογοτεχνία Τάξη: Α΄ Λυκείου. Α΄φάση: Πριν από την ανάγνωση (ενδεικτικός χρόνος: τρεις διδακτικές ώρες) 1 η ώρα : τα παιδιά συζήτησαν για τα.
1 Ανάλυση Κινδύνου και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου Το Σύστημα HACCP.
Ο Βόλος στο πέρασμα των χρόνων…  Εργασία στο μάθημα της τοπικής ιστορίας Μέλη ομάδας: Ασπρούδης Στέφανος Ευτυχίδης Αποστόλης Ζυλάλι Οργκές Γκέσκoυ Μαλένα.
Πληροφορική και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3826 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ POWER POINT Διδάσκων: Παλαιγεωργίου Χρόνος1 Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης.
«Διατροφή – Τρόφιμα» Ερευνητική Εργασία Α’ τάξης Επιβλέποντες καθηγητές: Μπόσμος Ιωάννης (ΠΕ06) Πολύζου Αγλαΐα (ΠΕ11) Πολύζου Αγλαΐα (ΠΕ11) 1.
Απογραφή Δικαιούχων Προνοιακών και Κοινωνικών Επιδομάτων Επιδόματα: 1. Τυφλότητας 2. Κωφαλαλίας 3. Παραπληγίας / Τετραπληγίας / Ακρωτηριασμού σε ανασφάλιστους.
Διάρκεια: 15 ογδοντάλεπτες περιόδους Παραδοσιακά παραμύθια Εικονογράφηση των παραμυθιών (Πολιτισμός) Ζωντανεύω ένα κομμάτι από παραμύθι (Θεατρικό παιχνίδι)
Ορισμοί Διδακτική είναι κλάδος της παιδαγωγικής επιστήμης που ασχολείται με τους σκοπούς τα μέσα και τις μεθόδους διδασκαλίας . Διδασκαλία για το.
Αρχές HACCP Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΠΑ
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΡΕΚΟΡ»
Εργομετρια 4 Πηγές μυικης ενέργειας
Αριθμός παιδιών: 24 Αγόρια 13 Κορίτσια 11
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΡΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Επιμορφωτικό Σεμινάριο στις Ερευνητικές Εργασίες (Project) στην Α΄ & Β΄ Λυκείου Αθήνα, Σεπτέμβριος ο ΓΕΛ Περιστερίου.
Κέντρο Συμβουλευτικής
Καλλυντήριο Νομός Ροδόπης
Εάν τις αγαπάς ΑΛΗΘΙΝΑ ενθάρρυνε ΟΛΕΣ τις γυναίκες που γνωρίζεις να κάνουν τακτικά αυτοεξέταση και να κάνουν τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο μαστογραφία.
Κάνε διπλό κλικ πάνω στην εικόνα και ανοίγει το power point
Οικολογική Κρίση Μαρουλιώ Πασχάλη, ΠΕ 15.
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
5ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ
Ελληνικά Γεύματα Greek meals
~ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Π.Α~ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ
Γραμμένου Ευαγγελία.
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ
Τα οφέλη της υγιεινής διατροφής
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
Κανοντας μαθημα με… Σχεδια εργαςιας (projects) ςε τμημα ενταξης ΠΑΡΟΥΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ Τ.Ε. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ.
Μουσείο μαραθώνιου δρόμου Ολυμπιακός Μαραθώνιος του 1896
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Παρουσίαση των δεδομένων με γραφικό τρόπο
Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΡΟΦΗΣ 1. ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ 2
Ι. Γιδαράκου (Ομότιμη Καθηγήτρια ΓΠΑ) Α. Κουτσούρης (Καθηγητής ΓΠΑ)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
«Σχεδιασμός και υλοποίηση προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης»
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βασίλης Γκιμίσης ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 22000:2005 ΣΕ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Διαχείριση Ποιότητας Λευτέρης Αντωνόπουλος
Οδηγίες σύνταξης σχεδίου μαθήματος
BEEROMANIA BEER ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ
Ευρύτερη Άποψη της Κοινωνίας των Πολιτών για την Κατάσταση στην Κύπρο - Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Αμαλία Κ. Ηλιάδη, φιλόλογος-ιστορικός, Δ/ντρια 3ου Γυμνασίου Τρικάλων
Παράδειγμα χρήσης λογισμικού παρουσίασης
Αθηνά Μαυρίδου Καθ. Μικροβιολογίας ΤΕΙ Αθήνας
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ
الشـــغل والطـــاقة الشغل
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Βασικοί ορισμοί ποιότητας
ΚΕΣΠΕΜ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Εκπαιδευτική Ομάδα: Ταξίδου Δήμητρα & Σίμογλου Αθανασία Επιστημονική Υπεύθυνη : Μαρία Ζωγραφάκη Επόπτρια: Λένα Παπαδοπούλου.
ΚΛΙΜΑΚΕΣ Είναι η σχέση του γραφικού μεγέθους ενός αντικειμένου προς το πραγματικό. Δηλώνει πόσες φορές ένα μέγεθος του σχεδίου είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο μαθητής να μπορεί να τοποθετεί ορθά τις διαστάσεις και κάμνει σωστή χρήση της κλίμακας.
ΜΑΡΙΑ ΨΥΧΑ & ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
GDPR- ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας
Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556
Μπισκοτούλης Α.Ε. ΜΠΙΣΚΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Τμήμα : Β΄4 Ομάδα : Β΄
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Cerealand ΤΜΗΜΑ:Β΄3 ΟΜΑΔΑ:Α΄ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑ:ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ:2017-2018

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πλήρης Επωνυμία Cerealand AE, Δημητριακά Διακριτικός Τίτλος Cerealand Νομική Μορφή Ανώνυμη Εταιρία Α.Φ.Μ. 072345689 Έτος Ίδρυσης 1995 Έδρα Επιχείρησης Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής 10ο χιλ.Κομοτηνής-Αλεξ-πολης Τ.Κ.69100 Αντικείμενο Δραστηριότητας Παραγωγή , συσκευασία, αποθήκευση και εμπορία νιφάδων δημητριακών & μπάρες δημητριακών. Εκδούσα Αρχή και Αριθμός Άδειας Λειτουργίας Νομαρχική Αυτοδιοίκηση Ροδόπης Ε33/Φ22 Α.Θ 234 Αριθμός μονίμως απασχολουμένων για το 2018 110

Οργανόγραμμα Επιχείρησης Δ/ντής Οικονομικών Παπαλόπουλος Στέργιος Δ/ντρια Μηχανοργάνωσης Πέτρογλου Ειρήνη Δ/ντρια Προσωπικού Ουζούνογλου Γκιουλτσίν Δ/ντής Παραγωγής Φουλίδης Γιώργος Γενικός Διευθυντής Τσαμουρτζής Σάββας Δ/ντής Προμηθειών Τσακήρ Μουσταφά Εγκέ Δ/ντρια Ποιοτικού Ελέγχου Μπαρδή Μαρία Δ/ντής Υγιεινής & Ασφάλειας Πολυμέρης Παναγιώτης Οργανόγραμμα Επιχείρησης Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων Ταϊρίδη Γεωργία Δ/ντρια Μάρκετινγκ Νίνη Νικολέτα

Cerealand … απολαυστικό πρωινό!!! Τμήμα Μηχανοργάνωσης Τα καρτελάκια των στελεχών Ονοματεπώνυμο Στελέχους Διεύθυνση Τμήματος Cerealand Α.Ε. Δημητριακά Βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής Τ.Κ. 69100- Κομοτηνή Τηλ.25311-99955-8 Φαξ 25311-99955 e-mail:cerealand@gmail.com Cerealand Cerealand … απολαυστικό πρωινό!!!

Γενικός Διευθυντής Η Υπόσχεσή μας Γενικός Διευθυντής Η Υπόσχεσή μας Εμείς, στην Cerealand, αναζητούμε πάντα τρόπους για να βελτιώσουμε το μέλλον σας. Γι' αυτό εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να σας παρέχουμε ποιοτικά τρόφιμα που θα αγαπάτε.  Αυτή η δέσμευση φέρει τη σφραγίδα της Cerealand, σε κάθε προϊόν που παράγουμε. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι σερβίρετε ποιοτικά δημητριακά Cerealand στην οικογένειά σας, είναι να μας αναζητήσετε.

που μπορείτε να εμπιστευτείτε Γενικός Διευθυντής Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε Είμαστε περήφανοι που αναζητούμε τα καλύτερα συστατικά, ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ημέρα σας. Η δέσμευσή μας για ποιότητα σημαίνει ότι είμαστε περήφανοι που σερβίρουμε τις πιο αγαπημένες τροφές σε πολλά εκατομμύρια οικογένειες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σας βοηθούμε να βρίσκεστε στην καλύτερη φόρμα σας για πάνω από 30 χρόνια. Η Cerealand ήταν μία από τις πρώτες εταιρίες που εκτύπωσε διατροφικές ετικέτες στις συσκευασίες, μια παράδοση που συνεχίζετε έως και σήμερα. Το 2007, η εταιρία μας ήταν από τις πρώτες που χρησιμοποίησαν τις Συνιστώμενες Ημερήσιες Ποσότητες προκειμένου να παρέχει λεπτομερέστερη ενημέρωση σχετικά με το περιεχόμενο των τροφών μας.

Γενικός Διευθυντής Οι άνθρωποί μας Γενικός Διευθυντής Οι άνθρωποί μας Στην Cerealand, αγαπάμε τους ανθρώπους μας. Και αυτοί αγαπούν το γεγονός ότι αποτελούν μέρος της "οικογένειας" Cerealand. Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον με στόχο την επιτυχία και θέλουμε να αποτελεί μέρος του. Οι αξίες μας προσδίδουν ξεχωριστό χαρακτήρα στους ανθρώπους και στην κουλτούρα μας και αποτελούν γνώμονα για τη μεταξύ μας συνεργασία, καθώς και τη συνεργασία με τους εταιρικούς συνεργάτες μας. Προσφέρουμε πολλές δυνατότητες για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε την καριέρα σας, εστιάζοντας στην επαγγελματική εξέλιξη. Όπως εξελισσόμαστε μαζί, κερδίζουμε μαζί. Η επιτυχία μας βασίζεται πάντα στις δεξιότητες και τις ιδέες της ταλαντούχας και ποικιλόμορφης ομάδας εργαζομένων.

Από το Σπόρο στο Κουτάλι σας!!! Γενικός Διευθυντής Η φιλοσοφία μας Από το Σπόρο στο Κουτάλι σας!!! Η φιλοσοφία της Cerealand είναι απλή: Σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα, για να βρίσκεστε στην καλύτερη φόρμα. Επομένως, ξεκινάμε με τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ξεχωριστού σπόρου - σιταριού, καλαμποκιού, βρώμης και ρυζιού - και συνεργαζόμαστε στενά με τους τοπικούς καλλιεργητές και τους προμηθευτές προκειμένου να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται. Αναζητούμε τρόπους για να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Με αυτούς τους απλούς καρπούς δημητριακών, δημιουργούμε μια ποικιλία δημητριακών της Cerealand, τα οποία αποτελούνται από ένα πλήθος συστατικών, καθώς και βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Με αυτόν τον τρόπο, από το σπόρο στο κουτάλι και από το αγρόκτημα στην οικογένεια, απολαμβάνετε τα καλύτερα προϊόντα μας με κάθε μπουκιά.

Διευθυντής Οικονομικών Απόσπασμα καταστατικού επιχείρησης ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ ΣΥΣΤΑΣΗ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ Άρθρο 1 Σύσταση – Επωνυμία Συνιστάται Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «Cerealand Α.Ε.». Άρθρο 2 Έδρα Έδρα της εταιρίας ορίζεται ο Δήμος Κομοτηνής. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η εταιρία δύναται να ιδρύει υποκαταστήματα, γραφεία, ή πρακτορεία οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Άρθρο 3 Σκοπός Α)Η παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση και εμπορία νιφάδων δημητριακών και μπάρες δημητριακών. Β) Η δημιουργία θέσεων εργασίας στην Κομοτηνή. Άρθρο 4 Διάρκεια Η διάρκεια της εταιρίας ορίζεται σε 30 χρόνια και αρχίζει από την καταχώρηση στο Μητρώο Ανώνυμων Εταιριών από την αρμόδια εποπτεύουσα αρχή, της διοικητικής απόφασης, για τη χορήγηση άδειας σύστασης της παρούσας εταιρίας και την έγκριση του παρόντος καταστατικού.

Διεύθυνση Οικονομικών Στόχοι για το 2018 Τιμολόγηση των προϊόντων με βάση την αγορά και την τιμολόγηση των ανταγωνιστών. Προσφορά χαμηλών τιμών σε σχέση με τους ανταγωνιστές , για τη δημιουργία μεγαλύτερου τζίρου πωλήσεων. Εκμετάλλευση οποιασδήποτε ευκαιρίας-δυνατότητας(opportunities), η οποία μπορεί να φέρει κέρδη και ανάπτυξη. Εύρεση πρόσθετων μελλοντικών χρηματοδοτήσεων για τη καλή λειτουργία και επέκταση της επιχείρησης. Πλήρης απασχόληση του εργατικού δυναμικού. Κλίμα οικονομικής ασφάλειας και εμπιστοσύνης μεταξύ των επενδυτών , των εργαζομένων και των πελατών της επιχείρησης. Προστασία του περιβάλλοντος και χρησιμοποίηση ανακυκλώσιμων πηγών ενέργειας. Σύνταξη ισολογισμού με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για την εταιρία και τους μετόχους. Ύπαρξη ρευστότητας (του μεγαλύτερου μέρους των κερδών σε μετρητά), για τον καλύτερο ελιγμό της εταιρίας στην αγορά. Ύπαρξη σχεδίου έκτακτης ανάγκης (Ontigency plan). Σε περίπτωση αποτυχίας της επιχείρησης, ύπαρξη μέτρων για τον περιορισμό του προβλήματος. Cerealand… απολαυστικό πρωινό!!!

Διευθυντής Οικονομικών Τιμοκατάλογος προϊόντων Cerealand Προϊόντα Συσκευασία Τιμή Δημητριακά με κομμάτια σοκολάτας Συσκευασία 350 gr 3.90€ Δημητριακά με αποξηραμένα φρούτα 3.75€ Δημητριακά με βρώμη Οικογενειακή Συσκευασία 650 gr 5.85€ Δημητριακά με βρώμη & Σοκολάτα γάλακτος 4.00€ Δημητριακά με Βρώμη, μέλι & ξηρούς καρπούς Οικογενειακή Συσκευασία 650 gr 5.95€ Μπάρες Δημητριακών Συσκευασία 6 τεμαχίων 4.35€

Διευθύντρια Προσωπικού Η πολιτική μας απέναντι στους εργαζόμενους Η «Cerealand Α.Ε.», τηρεί απαρέγκλιτα την ισχύουσα νομοθεσία περί ισότητας για το σύνολο των εργαζομένων της. Πέρα από τη νομοθεσία και έχοντας ως βασική αξία τον σεβασμό όλων προς όλους, στην «Cerealand Α.Ε.», απαγορεύεται κάθε μορφής διάκριση, ως προς τη μισθολογική μεταχείριση, την εξέλιξη στην εργασία, την εκπαίδευση και γενικά τους όρους απασχόλησης στην εταιρία, λόγω φύλου, θρησκείας, οικογενειακής κατάστασης, ή πολιτικών πεποιθήσεων. Cerealand…απολαυστικό πρωινό!!!

Διευθύντρια Προσωπικού Αγγελία πρόσληψης στελέχους της επιχείρησης Από την επιχείρηση «Cerealand AE.» Δημητριακά, ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων : Περιοχή: Κομοτηνή / Σχέση απασχόλησης: Πλήρους απασχόλησης / Κατηγορία: Τομέας Παραγωγής / Ελάχιστη Απαιτούμενη Εκπαίδευση: ΤΕΙ ή ΑΕΙ / Απαιτούμενη προϋπηρεσία: Τουλάχιστον 2 χρόνια. Περιγραφή θέσης : Ο έλεγχος και η βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων σε όλα τα στάδια(της διαδικασίας παραγωγής, συσκευασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς κλπ.) Εποπτεία και χειρισμός των μηχανημάτων βιομηχανικής επεξεργασίας και συσκευασίας των τροφίμων και επιθεώρηση στους χώρους παραγωγής και τυποποίησης. Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχιούχος Τ.Ε.Ι ή Α.Ε.Ι. Άριστη γνώση όλων των διαδικασιών ISO & HACCP που εφαρμόζουν οι βιομηχανίες τροφίμων. Εμπειρία στην οργάνωση και εφαρμογή νέων μεθόδων παραγωγής. Δύο χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη βιομηχανία ή σε βιομηχανία τροφίμων. Άριστη γνώση αγγλικών. Άριστη γνώση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Στοιχεία Επικοινωνίας : Αποστολή βιογραφικού στο cerealand@gmail.com

Φόρμα υποβολής βιογραφικού για πρόσληψη στην εταιρία Επώνυμο Επικοινωνία Όνομα Πατρώνυμο Ημερομηνία Γέννησης Διεύθυνση Τηλέφωνο Κινητό Τηλέφωνο Ε-mail Φύλλο Άνδρας Γυναίκα Στρατιωτικές Υποχρεώσεις Ναι Όχι Οικογενειακή Κατάσταση Άγαμος(η) Έγγαμος(η) Άδεια Οδήγησης Ναι Όχι Εκπαίδευση & Σπουδές Ξένες Γλώσσες Επαγγελματική Εμπειρία Ικανότητες – Προσόντα Κοινωνικές Δεξιότητες Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών μέχρι τις 15-04-2018 στο mail της εταιρίας μας: e-mail : cerealand@gmail.com Τα πεδία με* είναι υποχρεωτικά

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΙΦΑΔΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ Διευθυντής Παραγωγής ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΙΦΑΔΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΙΦΑΔΩΝ ΔΗΤΡΙΑΚΩΝ Αλεύρι καλαμποκιού Αλεύρι σίτου Αλεύρι ολικής άλεσης Πίτουρο βρώμης Σκόνη ρυζιού Βύνη Σκόνη γάλακτος Ζάχαρη Μέλι Γλυκόζη Αλάτι Ξηροί καρποί Ανάμειξη υλικών Μεταφορά Εξώθηση Ψύξη Απολέπιση Ανάδευση Επικάλυψη ζάχαρης ή μελιού Στέγνωμα Συσκευασία

Διάγραμμα ροής νιφάδων καλαμποκιού Διευθυντής Παραγωγής Διάγραμμα ροής νιφάδων καλαμποκιού Ανάμιξη υλικών Συσκευασία Ψύξη Μεταφορά Στέγνωμα Εξώθηση Επικάλυψη ζάχαρης Ψύξη Ανάδευση (Τοστιέρα) Απολέπιση

Διευθυντής Προμηθειών Το τμήμα προμηθειών στοχεύει στον εφοδιασμό της επιχείρησης με όλα τα υλικά, εργαλεία, μηχανήματα κ.τ.λ, που είναι αναγκαία για την αδιάκοπη λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας . Ο υπεύθυνος του τμήματος Καθορίζει σε συνεργασία με το Διευθυντή Παραγωγής τις ποσότητες των υλικών, ώστε να εξασφαλίζεται η ροή της παραγωγικής διαδικασίας, χωρίς όμως να δημιουργούνται υπερβολικά αποθέματα. Ζητά προσφορές από τους προμηθευτές και με κριτήρια την τιμή, την ποιότητα και το χρόνο παράδοσης, επιλέγει αυτούς που τα πληρούν. Κάνει έλεγχο κατά την παραλαβή, για την ποσότητα και την ποιότητα των προμηθειών. Φροντίζει για την ασφαλή αποθήκευση των προμηθειών και την προώθηση τους στα υπόλοιπα τμήματα. Ενημερώνει το Διευθυντή Οικονομικών για την ποσότητα και το κόστος των απαιτούμενων προμηθειών. Διατηρεί αρχείο με τις παλιές παραγγελίες .

Διευθυντής Προμηθειών Η ποιότητα των πρώτων υλών Στα πλεονεκτήματα των δημητριακών Cerealand, συμπεριλαμβάνεται η χρησιμοποίηση των αγνότερων πρώτων υλών και πρώτης ποιότητας βοηθητικών υλών (ξηροί καρποί, σοκολάτα κουβερτούρα κ.ά.) στην παρασκευή τους . Σήμερα η εταιρία, συνεχίζοντας την παράδοση, χρησιμοποιεί επιλεγμένες πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, αγνά υλικά, χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ύλες και συντηρητικά, που σε συνδυασμό με την τεχνική ανάμιξης που ακολουθείται, προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, άριστης γεύσης, καθιερωμένα πια στην ελληνική αγορά και την εκτίμηση του καταναλωτή.

Διευθύντρια Ποιοτικού Ελέγχου Ποιοτικός Έλεγχος Τα παραγόμενα από την εταιρία Cerealand προϊόντα πληρούν τις τεθείσες για κάθε προϊόν προδιαγραφές (οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές και από τον καταναλωτή) και εξασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια του καταναλωτή. Για την επίτευξη αυτών των στόχων λειτουργεί σύστημα ποιοτικού ελέγχου και σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). Ο ποιοτικός έλεγχος γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και περιλαμβάνει έλεγχο Α΄υλών, υλικών συσκευασίας, ενδιαμέσων προϊόντων, παραγωγικών διαδικασιών και τελικών προϊόντων. Γίνονται όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι καθ’ όλη την διάρκεια της παραγωγής και καθημερινός οργανοληπτικός έλεγχος όλων των παραγομένων ειδών. Γίνονται τακτικοί έλεγχοι όλων των παρτίδων Α΄υλών. Επίσης γίνονται αναλύσεις στο κατάλληλα εξοπλισμένο εργαστήριο. Οι εφαρμοζόμενες μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου είναι οι διεθνώς εφαρμοζόμενες για τα αντίστοιχα προϊόντα. Η εφαρμογή του συστήματος HACCP σύμφωνα με την οδηγία 93/43 της Ε.Ε., εξασφαλίζει τον καταναλωτή από φυσικούς, χημικούς και μικροβιολογικούς κινδύνους.

Διευθύντρια Ποιοτικού Ελέγχου Έρευνα και Ανάπτυξη Ένα από τα βασικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Cerealand είναι η καινοτομία. Σήμερα η Cerealand AE διαθέτει δύο κέντρα που εργάζονται πάνω στην έρευνα, την ανάπτυξη και την τεχνολογία των προϊόντων της. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο Έρευνας και Ανάπτυξης στο χώρο των τροφίμων. Οι εγκαταστάσεις για την Έρευνα και την Ανάπτυξη στη Cerealand διαθέτουν Κέντρα Τεχνολογίας Προϊόντων: Τα κέντρα αυτά παρέχουν εξειδικευμένη υποστήριξη για ανάπτυξη προϊόντος. Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης: Σε στενή συνεργασία με τα Κέντρα Τεχνολογίας Προϊόντων, τα κέντρα αυτά καλύπτουν τοπικά αιτήματα και υποστηρίζουν τις τοπικές ομάδες εφαρμογής. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στη Cerealand χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες επιστημονικές εξελίξεις για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας. Εδώ και μια δεκαετία μετατοπίσαμε την επιχειρηματική στρατηγική μας από τα προσιτά, εύγευστα τρόφιμα στις υγιεινές, ισορροπημένες διατροφικές λύσεις. Ωστόσο το κίνητρο και ο στόχος μας παραμένουν ίδια: η ικανοποίηση και το όφελος των καταναλωτών μας.

Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως στη Διατροφή μας Σύμφωνα με τις οδηγίες του Μεσογειακού προτύπου, τα δημητριακά πρέπει να αποτελούν τη βάση της διατροφής μας, ώστε να συμβάλουν στην πρόληψη των κυριότερων μεταβολικών νοσημάτων. Είναι σημαντικό να επιδιώκουμε την επιλογή και κατανάλωση, όταν αυτό είναι εφικτό, δημητριακών ολικής άλεσης, ώστε να επιτυγχάνουμε την υψηλότερη πρόσληψη φυτικών ινών. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως περιέχουν και τις τρεις στιβάδες του καρπού (φλοιό, πίτυρο και ενδοσπέρμιο). Έχουν υψηλότερη διατροφική αξία (βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυλλικό οξύ, ω-3 λιπαρά οξέα, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, σελήνιο, χαλκό, φυτοοιστρογόνα), αλλά και περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες. Περιέχουν συνδυασμό από διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες, που συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης, βοηθούν την ανάπτυξη της μικροβιακής χλωρίδας του εντέρου, ενώ, τέλος, τα δημητριακά ολικής άλεσης διατηρούν τη λειτουργία του εντέρου και ρυθμίζουν καλύτερα τα επίπεδα γλυκόζης αίματος.

Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Η Βρώμη Χρήση Η βρώμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανθρώπινη διατροφή με πολλούς τρόπους. Συνήθως παρασκευάζεται ως πλιγούρι, μετά από τεμαχισμό των σπόρων, ή ως αλεύρι βρώμης μετά από άλεση. Καταναλώνεται κυρίως σε μορφή χυλού για το πρωινό αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συστατικό σε πολλές συνταγές όπως για παράδειγμα για παρασκευή γλυκών, πλιγούρι βρώμης, μπισκοτάκια και ψωμί βρώμης. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί ωμή. Καρπός Τα φυσικά συστατικά της βρώμης πρέπει να διατηρούνται. Τα πιο σημαντικά μέρη του καρπού είναι το φύτρο και τα εξωτερικά στρώματα του καρπού (πίτουρο).Περιέχουν: - το 85% των συνολικών βιταμινών του καρπού, το 80% των συνολικών θρεπτικών συστατικών του καρπού, - και το 60% των συνολικών πρωτεϊνών του καρπού.  Μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του καρπού, μπορούμε να αναφερόμαστε σε αυτό ως προϊόν ολικής άλεσης μόνο εάν το φύτρο και το πίτουρο έχουν διατηρηθεί.

Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Βρώμη & Υγεία Η βρώμη θεωρείται ιδιαίτερα υγιεινή τροφή. Η ανακάλυψη μετά από κλινικές έρευνες ότι η βρώμη μειώνει τις ποσότητες της LDL χοληστερίνης («κακής») στο αίμα την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Οι β-γλυκάνες που περιέχει συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα καθώς επικαλύπτουν εσωτερικά το έντερο με ένα είδος ζελατίνης η οποία δεσμεύει τη χοληστερόλη και δεν επιτρέπει την απορρόφησή της. Ακόμη, δεσμεύουν τα χολικά οξέα στο λεπτό έντερο με αποτέλεσμα τη μείωση της χοληστερόλης στον ορό αλλά και έχουν την δυνατότητα να αναστέλλουν τη σύνθεση της χοληστερόλης που δημιουργείται μέσω της ζύμωσης από τα βακτήρια του παχέως εντέρου. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3g β-γλυκάνης από βρώμη, πίτυρο βρώμης, κριθάρι, πίτυρο κριθαριού ή από μείγματα τους. Τι είναι αυτό που κάνει τη βρώμη τόση πολύτιμη; Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών, θρεπτικών συστατικών και μεταλλικών στοιχειών καθιστούν τη βρώμη ως βασικό παράγοντα σε μια υγιεινή διατροφή.

Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Η ασφάλεια είναι θέμα όλων μας!!! Πρωταρχικός μας στόχος αναφορικά με την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων μας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, είναι μηδενικά ατυχήματα και μηδενικός αριθμός ημερολογιακών ημερών απουσίας από την εργασία λόγω ατυχήματος. Γι αυτό Λαμβάνουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να μειώσουμε τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των ατυχημάτων στις εγκαταστάσεις μας. Μεριμνούμε οι εγκαταστάσεις μας να πληρούν τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας για τη λειτουργία των μονάδων μας. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας καθώς και προσωπικής υγιεινής. Η εκπαίδευση αφορά τους εργαζομένους τόσο στις παραγωγικές μονάδες όσο και στα κτίρια της διοίκησης. Σε όλες τις μονάδες παραγωγής διατίθεται ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο Υγιεινής και Ασφάλειας. Επίσης,  στους χώρους αναμονής των εργοστασίων προβάλλεται ειδικό βίντεο με θέμα την ασφάλεια.

Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Σήμανση στους χώρους της εταιρίας

Σχήματα και Χρώματα στην Σήμανση Ασφαλείας Σχήματα και Χρώματα στην Σήμανση Ασφαλείας Τηλέφωνο για διάσωση και πρώτες βοήθειες Απαγορεύεται το κάπνισμα Μην αγγίζετε Οδός/ Έξοδος κινδύνου Απαγορεύεται η είσοδος στους μη έχοντες ειδική άδεια Φορείο Κίνδυνος Ηλεκτροπληξίας Γενική Υποχρέωση Κίνδυνος Παραπατήματος Υποχρεωτική προστασία σώματος Γενικός Κίνδυνος Υποχρεωτική χρήση μποτών ασφαλείας

Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Κοινωνικό έργο Στην «Cerealand AE»,φροντίζουμε πάντα οι πράξεις μας να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε και αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Έτσι, έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ενεργειών όπως: Στήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών και κοινωνικών παντοπωλείων. Συνεργασία με γραφεία διασύνδεσης ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης φοιτητών στην εταιρία μας. Διοργάνωση εκπαιδευτικών επισκέψεων μαθητών και φοιτητών στις εγκαταστάσεις τις εταιρίας μας.

Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Χορηγίες Οικονομική και υλική στήριξη των δύο ιδρυμάτων της πόλης μας και το χωριό S.O.S. της Αλεξανδρούπολης. Στήριξη διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας. Στήριξη του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής. Στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων.

Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Πιστοποιήσεις Η Εταιρία Cerealand AE, εφαρμόζει συστήματα ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας για την ορθή εφαρμογή τους ,από Διεθνείς Φορείς Πιστοποίησης. Συγκεκριμένα: ISO 22000:2005. Πρότυπο για την Πιστοποίηση εφαρμογής συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. ISO 9001:2008. Πρότυπο για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρίας. ISO 14001:2004. Πρότυπο για την εφαρμογή Συστήματος Περιβαντολλογικής Διαχείρισης.

Διευθύντρια Μάρκετινγκ Η πολιτική μας για το περιβάλλον Η Cerealand AE, είναι δεσμευμένη στην υλοποίηση, δραστηριοτήτων που σέβονται το περιβάλλον, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και υιοθέτηση παραγωγικών διαδικασιών περιβαλλοντικά ανεκτών . Ακολουθώντας μία πορεία βιώσιμης ανάπτυξης, επιδιώκει τη συνετή και ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις αρνητικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον. Γι’ αυτό το σκοπό η εταιρία: Kαθορίζει σχέδια και λειτουργικά προγράμματα που σέβονται το περιβάλλον σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της. Διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις της μέσω μια σωστής χρήση της ενέργειας, των υλικών και των φυσικών αποθεμάτων, διαφυλάσσοντας το περιβάλλον από τη σπατάλη και τα απόβλητα και όπου είναι δυνατόν χρησιμοποιεί πηγές ανακυκλώσιμες. Kαθορίζει περιβαλλοντικούς στόχους και ελέγχει την πρόοδό τους. Προβαίνει σε δραστηριότητες εκπαίδευσης για τους συνεργάτες έτσι ώστε οι αρχές που αναφέρονται παραπάνω να ακολουθούνται παντού και σε όλα τα επίπεδα της δομής της. Για να μπορεί να εγγυηθεί όλα τα παραπάνω, η εταιρεία έχει εφαρμόσει ένα σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνο με τον κανονισμό ISO 14001:2004 και του Κανονισμού EMAS της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Μέσω αυτού του συστήματος η επιχείρηση προωθεί μια προσέγγιση συνολικού χαρακτήρα, που υποστηρίζει την ανάπτυξη και τις εταιρικές δραστηριότητες σύμφωνα με την κοινωνική πραγματικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.  

Διευθύντρια Μάρκετινγκ Πιστοποίηση   Η ποιότητα, για τη Cerealand AE, σημαίνει εγγύηση της ικανοποίησης των προσδοκιών και των επιθυμιών του πελάτη, στη σωστή τιμή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και εξασφάλιση του κοινού οφέλους για μια σίγουρη μελλοντική ανάπτυξη. Για να εγγυηθεί αυτό η Cerealand AE, έχει προσδιορίσει μια σειρά «κανόνων» οι οποίοι αποτελούν το δικό της “Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας” και αφορούν : Την οργανωτική δομή, την διαχείριση των διαδικασιών, τις ενδείξεις για τις πρώτες ύλες και τους προμηθευτές, τον έλεγχο των εμπορευμάτων, τις συνταγές, τις οδηγίες για την παραγωγή. Όλες αυτές οι οδηγίες πρέπει να επαληθεύονται, να ακολουθούνται και να αποδεικνύονται. Στη βάση των συστημάτων διαχείρισης για την ποιότητα, η εταιρία επέλεξε εθελοντικά να υιοθετήσει τον κανονισμό ISO 9001:2000. Αυτός ο κανονισμός προβλέπει ότι το Σύστημα Ποιότητας της εταιρίας πιστοποιείται από έναν ανεξάρτητο οργανισμό, αναγνωρισμένο , μέσω μιας εις βάθος επαλήθευσης η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Το «Σύστημα διαχείρισης για την Ποιότητα» είναι πιστοποίηση που αφορά τις δραστηριότητες : βιομηχανική ανάπτυξη, κατασκευή και παράδοση δημητριακών προϊόντων (νιφάδες, μπάρες). Η Cerealand AE, από το 2005 και μετά, είναι πιστοποιημένη εκτός των άλλων και κατά το πρότυπο IFS (International Food Standard ). Αυτό το πρότυπο εστιάζεται κυρίως στον τομέα της διασφάλισης της υγιεινής του προϊόντος.

Διευθύντρια Μηχανοργάνωσης Διευθύντρια Μηχανοργάνωσης Η ιστοσελίδα μας Αρχική Εταιρία Προϊόντα Συνταγές Εξαγωγές Νέα Επικοινωνία Ιστορία Τμήμα Προσωπικού Προσωπικό Θέσεις εργασίας Τμήμα Οικονομικών Καταστατικό εταιρίας Τμήμα Ασφάλειας Τμήμα Δημ. Σχέσεων Τμήμα Μάρκετινγκ Τμήμα Παραγωγής Διαδικασία Παραγωγής Χορηγίες Συνταγές Επικοινωνία

Διευθύντρια Μηχανοργάνωσης Διευθύντρια Μηχανοργάνωσης Η ιστοσελίδα μας Αρχική Εταιρία Προϊόντα Συνταγές Εξαγωγές Νέα Επικοινωνία .

Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης Αρχική Εταιρία Προϊόντα Συνταγές Εξαγωγές Νέα Επικοινωνία Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά Όνομα:* Επώνυμο:* Εταιρία:* Τηλέφωνο:* Θέμα:* E-mail:* Μήνυμα:* Αποστολή

Οι πηγές μας!!! http://www.kelloggs.gr/el_GR/the-power-of-breakfast/best-start-to-the-day.html https://www.nestle.gr/csv https://www.nestle.gr/aboutus http://gr.mtfoodmachine.com/corn-flakes-machine/puffed-breakfast-cereal-machine/dried-sugar-coating-automatic-breakfast.html http://kolln.gr/ https://www.dimosthenopoulos.gr/kardiaggeiakata-dimitriaka-olikis-aleseos-sti-diatrofi-mas http://gr.mtfoodmachine.com/corn-flakes-machine/puffed-corn-flakes-machine/automatic-extruded-breakfast-cereal-corn.html http://gr.mtfoodmachine.com/corn-flakes-machine/puffed-corn-flakes-machine/corn-flakes-making-machine-snack-making.html http://gr.mtfoodmachine.com/corn-flakes-machine/puffed-corn-flakes-machine/breakfast-cereal-machinery.html https://www.bachari.gr/el/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-330/corn-flakes-

Η μακέτα μας!!!

ΤΕΛΟΣ Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την παρουσίασή μας!!! ΤΕΛΟΣ Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την παρουσίασή μας!!!