Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλλυντήριο Νομός Ροδόπης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλλυντήριο Νομός Ροδόπης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλλυντήριο Νομός Ροδόπης
Καλλυντήριο Νομός Ροδόπης Αγόρια: 8 Κορίτσια: 6 Μαθητές/τριες Δημοτικού: 12 Μαθητές/τριες Νηπιαγωγείου: 2 Εκπαιδευτική ομάδα: Αλεξάνδρα-Ιωάννα Βερέττα Νουσρέτ Μεχμέτ

2 Μαθήματα με τα Κινητά ΚΕΣΠΕΜ
Χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών «Ο Σεβντάς του Σεντουκιού» Ανάγνωση Λεξιλόγιο Γραμματική Συζήτηση Παιχνίδι

3 Μαθήματα με τα Κινητά ΚΕΣΠΕΜ
Πειράματα Βιβλία Παιχνίδια

4 Μαθήματα με τα Κινητά ΚΕΣΠΕΜ
Τα μεγαλύτερα παιδιά εξασκούνται στην ανάγνωση και το λεξιλόγιο, τη γραφή, τη γραμματική και φυσικά τον προφορικό λόγο. Τα μικρότερα παιδιά εξασκούνται στη γραφή, την αναγνώριση γραμμάτων και εξοικειώνονται με το συχνόχρηστο λεξιλόγιο.

5 Μαθήματα με τα Κινητά ΚΕΣΠΕΜ
Τα παιδιά χρησιμοποιούν το word για να γράψουν τα κείμενά τους και το power point για να φτιάξουν τις δικές τους παρουσιάσεις.

6 Φέτος μάθαμε για… … το περιβάλλον… Η μικρή γοργόνα Ο ποταμός Έβρος
Είναι στην Κοπεγχάγη, όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδήλατο και άλλα οικολογικά μέσα μεταφοράς. Μάθαμε τα ονόματα των μεταφορικών μέσων και τα περιγράψαμε. Ο ποταμός Έβρος και ο ποταμός Αμαζόνιος κινδυνεύουν από τα σκουπίδια! Μάθαμε πώς να δίνουμε συμβουλές για το περιβάλλον και εξασκηθήκαμε στην υποτακτική.

7 είναι στην Αθήνα και έχει μετρό.
Η πλατεία Ομόνοιας είναι στην Αθήνα και έχει μετρό. Η Σαντορίνη είναι ένα ηφαίστειο. Μάθαμε πώς να ακολουθούμε οδηγίες και να κάνουμε πειράματα. Έτσι εξασκηθήκαμε και στην προστακτική.

8 Μάθαμε και για… … την ενέργεια… «Αζτέκοι, ο λαός του Ήλιου» Ο Δούναβης
Από τον ήλιο παίρνουμε ηλιακή ενέργεια. Μάθαμε τι είναι η ενέργεια και η σκιά. Μάθαμε ότι και οι Η/Υ χρειάζονται ενέργεια. Ο Δούναβης Από το νερό παίρνουμε υδροηλεκτρική ενέργεια. Μία ακόμη ευκαιρία να βάλουμε τις λέξεις σε αλφαβητική σειρά.

9 Μετρό: ο υπόγειος ταξιδιώτης Από τον ηλεκτρισμό παίρνουμε
Νέα Υόρκη Από τον αέρα παίρνουμε αιολική ενέργεια. Μάθαμε τι είναι ο έλικας και ακολουθήσαμε τις οδηγίες για να φτιάξουμε δικούς μας! Μετρό: ο υπόγειος ταξιδιώτης Από τον ηλεκτρισμό παίρνουμε ηλεκτρική ενέργεια.

10 Διαβάσαμε το παραμύθι με τις ιστορίες του γίγαντα.
Φτιάξαμε τον γίγαντα και το κασκόλ του. Μάθαμε τα μέρη του σώματος για να φτιάξουμε τον γίγαντα, και όλα τα χρώματα για το κασκόλ του.

11 … σε γιγάντιες κατασκευές! Το Άγαλμα της Ελευθερίας
Και μετά ταξιδέψαμε… … σε γιγάντιες κατασκευές! Το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι στην Νέα Υόρκη. Θυμηθήκαμε τα μέρη του σώματος και περιγράψαμε το άγαλμα. Το Μπιγκ Μπεν είναι στην Αγγλία. Μάθαμε πώς να λέμε τι ώρα είναι. Η πυραμίδα του Χέοπα είναι στην Αίγυπτο. Μάθαμε τα σχήματα.

12 Αποχαιρετήσαμε το 2014 με πολλές ευχές…
Αποχαιρετήσαμε το με πολλές ευχές… … και μάθαμε πώς να διατυπώνουμε την ευχή μας. Εξασκηθήκαμε στα σημεία στίξης και στα επιφωνήματα.

13 Τελικά φτιάξαμε ένα μεγάλο βαν…

14 …για να θυμόμαστε τα μαθήματά μας!

15 Καλλυντήριο + Κινητά ΚΕΣΠΕΜ


Κατέβασμα ppt "Καλλυντήριο Νομός Ροδόπης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google