P-STIM Vagusdent F.D.A. C.E.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ / ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αγοραστικές Συνήθειες Θα σας διαβάσω τώρα μια σειρά από απόψεις που έχουν εκφραστεί για τις συνήθειες κατανάλωσης.
Advertisements

Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει.
Πηνελόπη Χρίστου Γεωργία Ευαγόρου Άντρη Ευαγόρου Georgina Metcaffe.
ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Έτσι κάνουμε εμείς τα κορίτσια όταν
BOCCIA IN ACTION! Μια σύντομη παρουσίαση του Μπότσια, για να μάθετε πως παίζεται αυτό το υπέροχο παιχνίδι!
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
…πολυτέλεια που πραγματικά αξίζει…
ΑΜΑΔΕΣ Φέτος στο περιβαλλοντικό γελάσαμε, διασκεδάσαμε, παίξαμε . Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήταν οι αμάδες που άρεσαν πολύ σε όλους μας.
Εκπαίδευση Π.Φάληρο 9-10 Μαϊου 2013 Επίδειξη συστήματος και συσκευών τηλεϊατρικής Προμήθεια Εξοπλισμού ΤΠΕ, Αναλώσιμου Υλικού, Εφαρμογών και Υπηρεσιών.
NEEΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ  Γιατί οι έφηβοι πέφτουν στην κυριολεξία με τα μούτρα στη χρήση και συχνά την κατάχρηση του διαδικτύου, του κινητού (ή.
DoorSafe Eneo A/AF Κλειδαριά με αυτόματο-μηχανικό
Πώς μετράμε με το παχύμετρο;
Έτσι κάνουμε εμείς τα αγόρια όταν θέλουμε να ουρήσουμε!
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ.
Γυναικεία αυτοπεποίθηση
Καθυστέρηση σε δίκτυα μεταγωγής πακέτων
Έκπληκτος, αρχίζει να παρακολουθεί τις κότες του, και ανακαλύπτει ποιά είναι υπεύθυνη γι αυτό το κατόρθωμα.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Γνωρίζετε ότι… Το κινητό τηλέφωνο πρέπει να το χρησιμοποιούμε μακριά από το κεφάλι μας … ενδείκνυται η ανοιχτή ακρόαση ή η χρήση hands-free.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Ελληνικά Ηλεκτρονικά Βιβλιοπωλεία Επιμέλεια: Γκάμα Αριστέα Επιμέλεια: Γκάμα Αριστέα Γκουνή Άννα.
Επιμέλεια Εργασίας: Χαράλαμπος Ζέππος, Βασίλης Αλλοίμονος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1ης ΕΠΑ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ: ΜΑΛΑΞΗ
Το να γίνεις ευτυχισμένος είναι μία απόφαση… Έχει ήχο.
Ερωτήσεις Televoting 9 th HealthWorld 21/4/2010. Α – Β Γ Την περίοδο η απασχόληση στις φαρμακευτικές.
Τι είναι η εικονική πραγματικότητα;  Η Εικονική Πραγματικότητα είναι η προσομοίωση ενός περιβάλλοντος από έναν υπολογιστή.
Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ TAEKWONDO Η πρώτη μας βιωματική δραστηριότητα στα πλαίσια του project και ειδικότερα της άσκησης ως βασικό συνθετικό της ποιότητας.
7.7 Πρωτόκολλο ARP Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ.
Χαιρετισμός στον ήλιο.
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
Ορισμός – Ιστορικά στοιχεία Μάθημα 1ο
Mailing Procedures and Equipment
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
THE OUTBREAK. CASTING Σκηνοθεσία  Wolfgang Petersen Wolfgang Petersen Παραγωγή  Arnold Kopelson Arnold Kopelson  Anne Kopelson  Wolfgang Petersen.
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
Είναι σωστό να κατεβάζω ταινίες και μουσική μέσω Ίντερνετ? Όχι, καθώς κάποιος άνθρωπος έχει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή το δημιούργησε. Ναι, αφού γλυτώνω.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Ψηφιδωτό, ψηφιδωτό από τον κόσμο τον παλιό ως και τον σημερινό,ΨΑΧΝΩ,ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΩ.» Σχ. έτος Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός:
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΙΑΣ Σχολ. Έτος Γνωρίζετε ότι… Το κινητό τηλέφωνο πρέπει να το χρησιμοποιούμε μακριά από το κεφάλι μας !!! Ενδείκνυται η ανοιχτή.
- ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΦΑΡΑΔΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗ ΦΑΡΑΔΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ. Βοτανοθεραπεία Η χρήση των βοτάνων για θεραπευτικούς σκοπούς χάνεται στην αρχαιότητα. Τα βότανα χρησιμοποιούνται σαν συστατικά.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ TRAUMATIC BRAIN INJURY.
Γερμανία Μαρία Γεωργίου. Δευτέρα Πρωινό ξύπνημα στην Γερμανία. Η Miriam(το κορίτσι που φιλοξενούσε εμένα,την Γεωργία και την.
Εκπαιδευτικές τεχνικές Π.Απόστολος. Προσχολική ηλικία Της Εύας της αρέσουν οι δραστηριότητες του νηπιαγωγείου αλλά καμιά φορά κολλάει στην αγαπημένη της.
Σωματοποίηση του άγχους σε παιδί πρώτης σχολικής ηλικία. Ο ρόλος της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας στην Οικογένεια. Αβαγιανού Πηνελόπη-Αλεξία.
Αποτελέσματα Έργου Έρευνας, Ανάπτυξης και Επίδειξης στα πλαίσια του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ11 ΕΣΠΑ Dynamic Cargo Routing on-the-Go Δυναμική Δρομολόγηση.
Κλοπές σε ATM Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε έναν τύπο που προφανώς κάνει μια συναλλαγή σε αυτόματο μηχάνημα τράπεζας (ΑΤΜ).
Μητρώο Χρονίως Πασχόντων
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Εξισώσεις στις οποίες ο άγνωστος είναι μειωτέος ή αφαιρετέος
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
Ένα ταξίδι στον κόσμο των λαμπτήρων
Έτσι είναι ένα νευρικό κύτταρο
Παράδειγμα 1 Το εργοστάσιο μιας επιχείρησης έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 7000 μονάδων. Η συνήθης παραγωγική δραστηριότητα.
Firewall Antivirus Antispyware Internet security
Κεφάλαιο 7: Διαδικτύωση-Internet Μάθημα 7.9: Δρομολόγηση
ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΕΡΕΧΘΕΙΟ - ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Γ΄2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης A΄1
Άρρεν ασθενής 58 ετών Μέσου μορφωτικού επιπέδου Έγγαμος, με 2 τέκνα
Των Μαθητών: Ιωάννα Βιτουλαδίτη
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄1
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ BOTOX (ΜΠΟΤΟΞ) - DYSPORT
Συμβάλλουμε στην υγεία του πολίτη
Πώς μετράμε με το παχύμετρο;.
2. Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 2.1.
Καλώς ορίσατε, μαθητές! Το όνομα του καθηγητή.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

P-STIM Vagusdent F.D.A. C.E. www.vagusdent.com www.vagusdent.gr Ε.Ο.Φ. F.D.A. Made in Austria Relief… Vagusdent International Pain is history… Bigler-Factory Deep brain nerve stimulation Εφευρέτης - Zeles

Εκπροσωπούμε τη μέθοδο ΑΥΣΤΡΙΑ Εκπροσωπούμε τη μέθοδο από την εταιρία «Vagusdent»

1. Την καταπολέμηση του χρόνιου πόνου Με αυτή τη μέθοδο καταφέρνουμε δυο σημαντικά πράγματα: 1. Την καταπολέμηση του χρόνιου πόνου 2. Την καταπολέμηση προβλημάτων κυκλοφοριακού συστήματος (απ’ ότι γνωρίζουμε, καμία άλλη μέθοδος δεν μας δίνει αυτά τα αποτελέσματα – με τόσο απλή τεχνική.)

Όλη η θεραπεία γίνεται πάνω στο αυτί

Η τεχνική είναι τόσο απλή , ώστε μέσα σε 4-5 λεπτά θα έχετε τελείωσει (ακόμα και εγώ που δεν έχω καμία σχέση με ιατρική, άνετα μπορώ να το τοποθετήσω πάνω σε όποιονδήποτε ασθενή.)

Το μηχάνημα είναι αυτό:

Ψάχνουμε τις απολήξεις του πνευμονογαστρικού νεύρου «Vagus n.» με το ειδικό στυλό - «Multipoint».

Εδώ είναι η σημαντική διαφορά μεταξύ: Κινέζικου βελονισμού και της δικής μας μεθόδου Εν τω βάθει εγκεφαλική νευροδιέγερση (Deep brain nerve stimulation)

P-STIM Τοποθετούμε σε 3 σημεία(στην εικόνα), που εντοπίσαμε με την βοήθεια του στυλού «Multipoint», τις ειδικές βελόνες (που ουσιαστικά δεν τρυπάνε το αυτί – λόγω του ότι είναι μόλις 0,5 χιλιοστά)

Συνδέουμε τις βελόνες με το chip μέσω λεπτών καλωδίων και ακολούθως τοποθετούμε το chipάκι πίσω από αυτί - αφού πρωτα βγάλουμε τη ταινία ασφαλείας για να κολλήσει - και ταυτόχρονα ενεργοποιείται αυτόματα, στέλνοντας ωθήσεις της τάξης του 1 Hertz μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου «Vagus» στο στέλεχος του εγκεφάλου. Στην ουσία από την στιγμή της τοποθέτησης του chip «P-STIM», ο ασθενής αρχίζει να λαμβάνει την θεραπεία!

P-Stim treatment: Chronic Με αυτή τη μέθοδο Έχουμε αυτά τα αποτελέσματα: Επιδρούμε στο παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, καταπιέζοντας το συμπαθητικό με αποτελέσματα να καταφέρνουμε να μειώσουμε σε μεγάλο βαθμό τον πόνο, η και να τον εξαφανίσουμε εντελώς (ανάλογα με το περιστατικό). Αυτό αποδεικνύεται και από την μελέτη (που έχει γίνει στο κρατικό νοσοκομείο Α.Κ.Χ. - Βιέννης, Αυστρία. P-Stim treatment: Chronic Cervical Pain Chronic Low Back Pain Study

Αυξάνει τη κυκλοφορία και την οξυγόνωση του αίματος κατά 50-60% …

Πως το καταφερνουμε αυτό; Από τη στιγμή που επιδρούμε στο παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα - διαστέλει όλα τα micro αγγεία

Perfusion-effect of P-Stim

Ιστορια του προϊόντος Εφευρέτης: Zeles Εργοστάσιο παρασκευής: Bigler Χώρα παραγωγής; Αυστρία Το προϊόν έχει φτιαχτεί το 2001 και φέτος βγαίνει στη παγκόσμια αγορά (μέχρι τώρα γίνονταν κλινικές έρευνες) Στη Αυστρία έχει ήδη κυκλοφορήσει από 5-ετίας και τοποθετούνται 10.000 τζιπάκια ετησίως

Επιστημονικές μελέτες: Η τελευταία και πιο σημαντική ερευνά – είναι «BIODEVICES 2009» Μελέτες σχετιζόμενες με την ανωτέρω συσκευή εχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και μπορείτε να τις βρείτε στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.vagusdent.gr www.vagusdent.com www.p-stim.com.ua www.cerebelasia.com

Επιδειξη του προϊόντος P-STIM Επιδειξη του προϊόντος Αν σας κίνησε το ενδιαφέρον-μπορείτε να επισκεφτείτε το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Βιέννης όπου τοποθετούνται τέτοιες συσκευές κατά μέσον όρο σε 100 ασθενείς την ημέρα. Μέρες επίσκεψης: Τέταρτη - Πέμπτη CERTIFICATE F.D.A. C.E. E.O.Φ.