ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Από το 1976.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
3ο εργαστήριο: Πολλαπλασιασμός της Ελιάς
Advertisements

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.
 Ο ρόλος της διατροφής στην καθημερινή ζωή και την άσκηση.  Τι ιδιαίτερες ανάγκες έχετε.  Ο ρόλος των θρεπτικών συστατικών στη διατροφή και την άσκηση.
Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (LOGISTICS) ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.
ΥΛΙΚΑ:  2 κιλά περίπου άγρια χόρτα για πίτα, όχι για βράσιμο  Άνηθο  Κρεμμυδάκια φρέσκα  5 Αυγά  2 ντομάτες ώριμες  Ελαιόλαδο.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αποβλΗτων Α. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΤΗΝΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. Τι είναι η μάζα ενός σώματος; Μάζα είναι το ποσό της ύλης που περιέχει ένα σώμα.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΥ ΧΡΥΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ανάπτυξη εφοδιαστικών αλυσίδων οστρακοειδών και ανάλυση βασικών παραμέτρων/κινδύνων Υπεύθυνος καθηγητής:
Σεπτέμβριος 2013 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ » ΚΥΠΡΟΥ Εργαστήριο Πολιτικής Οικονομίας & Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Επιβλέπων Καθηγητή: Ευστάθιος.
Δήμοι Μηδενικών Αποβλήτων Workshops Αλεξανδρούπολη 15 Ιανουαρίου 2016 ¨Η εναλλακτική οπτική στην αντιμετώπιση των αποβλήτων¨ Μαρία Τσάκωνα, Μηχανικός Περιβάλλοντος.
Ο Βόλος στο πέρασμα των χρόνων…  Εργασία στο μάθημα της τοπικής ιστορίας Μέλη ομάδας: Ασπρούδης Στέφανος Ευτυχίδης Αποστόλης Ζυλάλι Οργκές Γκέσκoυ Μαλένα.
Διατροφή-Διαιτολογία Ενότητα 14: Διατροφικά συμπληρώματα Αναστασία Κανέλλου, καθηγήτρια Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ.
 Γιάννης Παχάκης  Νικόλας Δαγαλάκης ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ Τάξη Α’, Σχ. Έτος
Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πιστοποίηση με ISO ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ISO 9001:2008 ΔΙΕΘΝΗΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ 
ΜΑΘΗΜΑ 1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ * Επιχειρηματίας:ένα άτομο που ιδρύει και/ή διοικεί μια επιχείρηση *Επιχειρηματικές ευκαιρίες:
Δημιουργια ανταγωνιστικων πλεονεκτηματων
OLYMPIAN GREEN.
THE VOICE OF GREEK PATIENTS
Εισηγητής: δρ. Χρήστος Λεμονάκης
Κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες τοπικών συλλόγων στον τόπο καταγωγής και τον τόπο εγκατάστασης.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Ημεριδα Ενημερωσησ «Ανοικτα Ακαδημαϊκα Μαθηματα στο ΤΕΙ Ηπειρου»
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας
Δυναμική Προσαρμογή στη Νέα Εποχή
Ο Οδηγούμενος από την Αγορά Οργανισμός
Τεχνική Εφαρμογή- Εμπορευματοποίηση
Συνταγεσ δρυμου ΜΥ.ΛΕ., ΜΥ.ΛΕ. που γυρίζεις…!
novoril® FRESH Ουδέτερο καθαριστικό γενικής χρήσης
ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕΤΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ 1.
vadelia® san Υγρό καθαριστικό χεριών για επαγγελματική χρήση
Πως σχεδιάζουμε δυνάμεις
vadelia® cream Υγρό καθαριστικό χεριών για επαγγελματική χρήση
Μερικές δυνάμεις στη φύση
Διαφορές μάζας - βάρους
Ινδική Κουζίνα Γιάννης Σταθούλης Βάγια Νίκο Ανδρέας Σαμαράς
Διατροφή-Διαιτολογία
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ??
Διατροφή γυναίκας, παιδιού
Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης ΕΠ «Βόρειο Αιγαίο»
lacip® 160 Υγρό πλυντηρίου πιάτων/ποτηριών/σκευών
Κατανόηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών
Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ειδικό πρόσθετο για επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων/ποτηριών
Συνέντευξη με μια ομάδα μαθητών
Γυμνάσιο Νεάπολης Κοζάνης
novoril® inox καθαριστικό ανοξείδωτων επιφανειών
Διατροφή-Διαιτολογία
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 22000:2005 ΣΕ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Έλξη Μια ιδιότητα της μάζας.
Project τμηματοσ γυναικων
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 17/9/2018
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ Επιθεώρηση
Μορφολογική μελέτη ΑΣΑ Δήμου Σύρου
Αποτελέσματα μορφολογικής μελέτης σύστασης ΑΣΑ Δήμου Σύρου
Τηλεόραση και Παιδί!!!.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕρΓΑΣΤΗΡΙΟ 2018
Βασικοί ορισμοί ποιότητας
ΚΛΙΜΑΚΕΣ Είναι η σχέση του γραφικού μεγέθους ενός αντικειμένου προς το πραγματικό. Δηλώνει πόσες φορές ένα μέγεθος του σχεδίου είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο μαθητής να μπορεί να τοποθετεί ορθά τις διαστάσεις και κάμνει σωστή χρήση της κλίμακας.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΕΝΝΟΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Εμπορικές Εταιρίες ΟΕ – ΕΕ – ΕΠΕ - ΙΚΕ
Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογικής Συμπεριφοράς Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του.
Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογικής Συμπεριφοράς Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ
Διατροφικές διαταραχές και νοσηλευτική παρέμβαση
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Από το 1976

Πρωτοπόροι στα τυροκομικά & γαλακτοκομικά προϊόντα Πρωτοπόροι στα τυροκομικά & γαλακτοκομικά προϊόντα

Η ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρίες στο χώρο των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων από το 1976. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών - Πωλήσεις - Μarketing

Η ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Με ομιλικό τζίρο άνω των 60.000.000 € ‘Με συνεχή αύξηση κερδοφορίας’ Με υπερσύγχρονο συσκευαστήριο τυροκομικών προϊόντων (ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ) Με είσοδο στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων (ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) Με ειδικότητα στις πωλήσεις Α’ υλών ( Γάλα βυτία, Κρέμα κλπ) Με Προμηθευτές – Συνεργάτες πάνω από 100 εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη. Με Προμηθευτές – Συνεργάτες πάνω από 20 παραγωγικές τυροκομικές και γαλακτοκομικές μονάδες από όλη την Ελλάδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τζίρος 60.625.100€ 57.325.829€ 50.367.816€ 46.529.917€

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κέρδη προ φόρων 1.580.300 1.250.600 853.400

ΔΙΑΤΥΠ MEDITERRANEAN FOODS LTD ARCA FOODS SRL ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ MEDITERRANEAN FOODS LTD ARCA FOODS SRL

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Ο Όμιλος ΒΙΟΤΥΡ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, διακινώντας περισσότερους από 20.000 τόνους εμπορευμάτων ετησίως. Διανέμει τα προϊόντα του εξυπηρετώντας περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης, είτε μέσω του τμήματος πωλήσεων, είτε μέσω ειδικών συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα κέντρα διανομής σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Τρίπολη ,έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη διαχείριση και διανομή πάνω από 450 κωδικούς προϊόντων, ενώ παράλληλα το κωδικολόγιο συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα, προσπαθώντας να καλύπτει διαρκώς τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, καθώς και τα κανάλια διανομής. Όλοι οι άνθρωποι του Ομίλου ΒΙΟΤΥΡ δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, στοχεύοντας στη βελτίωση της επικοινωνίας με τους συνεργάτες ,εκπαιδεύοντας τους και καθοδηγώντας τους, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες και εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΟΤΥΡ Η ΒΙΟΤΥΡ διαθέτει τρία κέντρα διανομής και αποθήκευσης. Στην Αθήνα (ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου) Στην Θεσσαλονίκη (Αγχίαλος) & Στην Τρίπολη Εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι αποθήκευσης και συντήρησης καθώς επίσης και οι σχετικές οδηγίες υγιεινής όπως καθορίζονται από το πιστοποιητικό διαχείρισης και ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000,από την TUV Austria. Στο ίδιο πλαίσιο, ανανεώθηκε και εκσυγχρονίστηκε ο στόλος των οχημάτων διανομής..

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΤΥΡ Να επιλέγει και να διαθέτει στο εμπόριο υψηλής ποιότητας προϊόντα με υψηλή αποδοχή από τον καταναλωτή. Να καθιερωθεί σαν ο προτιμητέος προμηθευτής των πελατών – συνεργατών ,προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις στην Εμπορία-Εισαγωγή και διακίνηση Τυροκομικών και Γαλακτοκομικών προϊόντων . Να εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα και μεθόδους που να συμβαδίζουν και να καλύπτουν τις σημερινές ανάγκες τόσο του καταναλωτή, όσο και της μεταβαλλόμενης δομής του εμπορίου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ BRANDS

ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ είναι μία από τις πιο σύγχρονες εταιρείες τυποποίησης και συσκευασίας τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις της ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους και είναι πιστοποιημένες με ISO 22.000 από την TUV Austria Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Κορωπί Αττικής.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ Η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει επενδυτικό πλάνο ύψους 900.000 €, αλλάζοντας εξολοκλήρου το σύνολο των συσκευαστικών μηχανών και επεκτείνοντας τις 2 υπάρχουσες γραμμές παραγωγής σε 4.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ επεξεργάζεται ετησίως περίπου 2.000 τόνους τυριών, παρασκευάζοντας τυποποιημένα προϊόντα. Διαθέτει 3 πλήρεις γραμμές συσκευασίας και τυποποίησης κοπής φετών, τριμμένων προϊόντων και σφήνες. Η εταιρεία παράγει προϊόντα για το δικό της εμπορικό δίκτυο διανομής στο νομό Αττικής με την επωνυμία ΓΕΥΣΗ, για την μητρική εταιρεία ΒΙΟΤΥΡ με την επωνυμία ALDA. Επίσης παρασκευάζει private label προϊόντα για μεγάλες εταιρείες Horeca και Super markets, όπως Goody's, EVEREST κλπ.

ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τα Γαλακτοκομεία Πελοποννήσου ΤΡΙΠΟΛΗ είναι μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας τυροκομικών προϊόντων που επεξεργάζεται ετησίως πάνω από 12.000 τόνους αγελαδινό, γίδινο και πρόβειο γάλα. Η εμπειρία και η παράδοση σε συνδυασμό με την τεχνολογία, τις τεχνικές και την παραγωγική δυνατότητα, διασφαλίζουν ότι τα παραγόμενα προϊόντα προσφέρουν στον καταναλωτή μία γευστική εμπειρία τηρώντας τις πιο απαιτητικές και ποιοτικές προδιαγραφές.

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ Η υπερσύγχρονη μονάδα κατασκευάστηκε το 2005 στην Τρίπολη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής έχουν έκταση 5.900τ.μ. Το εργοστάσιο έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται 150.000kg γάλα ημερησίως (αιγοπρόβειο και αγελαδινό). Παράγει μία σειρά προϊόντων όπως: τυριά Π.Ο.Π. μαλακά τυριά ημίσκληρα τυριά σκληρά τυριά τυριά τυρογάλακτος. Η πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και οι αυστηρότατες διαδικασίες ελέγχου της ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, αποτελούν την εγγύηση για τα τελικά παραγώμενα προϊόντα.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Επιλέγοντας τους συνεργαζόμενους παραγωγούς συλλέγουμε υψηλής ποιότητας γάλα διασφαλίζοντας από την πρώτη ύλη ότι θα παραχθούν προϊόντα με την ποιότητα που αξίζει στο brand ‘ΤΡΙΠΟΛΗ’. Υλοποιώντας συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε όλη την αλυσίδα παραγωγής εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα θα έχουν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την απαιτούμενη γεύση.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Έχοντας ταιριάξει αρμονικά την ισορροπία μεταξύ παράδοσης και σύγχρονων μεθόδων παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και κυρίως βασιζόμενοι στο ‘’μεράκι’’ και την αγάπη μας για την τυροκομεία και την παραγωγή προϊόντων, διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ Στο τελευταίο στάδιο της ωρίμανσης, δίνουμε στα προϊόντα τον απαιτούμενο χρόνο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έτσι ώστε να αποκτήσουν την επιθυμητή παραδοσιακή γεύση.

Προϊόντα ΤΡΙΠΟΛΗ

ΕΠΙΛΟΓΗ

ΟΡΕΙΝΟ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ - ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ

ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ

ALDA

ALDA

ΙΤΑΛΙΚΑ

KAISER

Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο εξωτερικό περιβάλλον Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο εξωτερικό περιβάλλον Είναι για την ΒΙΟΤΥΡ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ΕΥΚΑΡΙΑ για ανάπτυξη και απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος