International Certification Για περισσότερες πληροφορίες

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει.
Advertisements

GLOBAL COLLEGE Security Services & VIP Protection.
Καλώς ήρθατε. Όραμα της AIESEC είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσα από τις εμπειρίες που τους προσφέρει και να τους παρέχει πολιτισμική και εργασιακή.
Η πλατφόρμα moodle και η χρήση ψηφ. εκπαιδευτικού υλικού
Microsoft Dynamics NAVIns for Microsoft Dynamics NAV
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Μ. Μ. Ε
Next Generation Networking
Η εταιρία «Βαριόπουλος Β. Χρήστος & ΣΙΑ ΟΕ» με διακριτικό τίτλο VariTech παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε προϊόντα βιοιατρικής τεχνολογίας από.
ACCELERATE ένα δοκιμαστικό έργο Παρήγαγε μια σειρά από πιλοτικά προϊόντα, εργαλεία, μεθόδους τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα και να χρησιμοποιηθούν.
Αξιοποίηση Kοινωνικών δικτύων στην Εκπαίδευση Η περίπτωση του Ning.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Σεμινάρια Φεβρουαρίου 2009 Μ. Τορτούρης
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Η ποιότητα της πληροφορίας στο εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται ή διανέμεται μέσω του Internet Χρήστος Σαβρανίδης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τμήμα ΦΠΨ.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ
Δίκτυα Υποδομών Ανδρέας Πολυκάρπου. Δίκτυα Ανοικτής Πρόσβασης Το πρώτο επίπεδο ενός δικτύου ανοικτής πρόσβασης είναι το καθεστώς ιδιοκτησίας, που είναι.
Β΄Γυμνασίου Κουτζαγιώτη Αγγέλα.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, γνωστό και ως (electronic mail), είναι μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες του διαδικτύου.
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Νεοελληνική γλώσσα και διαδραστικός πίνακας διαδραστικός πίνακας.
ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Συνολικού προϋπολογισμού €
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Η ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ (253) Τσίτσκαρη Έ.
Μαρία Απειρανθίτου Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων Διεύθυνση σπουδών PEAC EDUCATION Ημερίδα “Erasmus Plus”, ΙΚΥ, 18 Δεκεμβρίου 2013.
Η yoga ΩΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ Μαρία Ζευγολάτη Μεταπτ. Γνωσιακή επιστήμη Συγκίνηση και Νόηση …της διάθεσης ανθρώπων με κατάθλιψη & των ελλειμμάτων αναγνώρισης.
ELBorG Διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών Σίμος Ρετάλης & Τερζάκης Αργύρης – Κεσελόπουλος Γιώργος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ Ι ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 024 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ Διδάσκοντες.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΣΤΟ Ε. Π. ΠΑΙ. Κ. ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ DEA Εκκλησιαστικής Ιστορίας ΑΠΘ / Δρ. Θεολογίας ΑΠΘ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.
ΔΙΑΛΕΞΗ 9η Οργανωτική Δομή και Ανάλυση Γραφειοκρατία Οργανογράμματα
Κατή Αργυρώ Πρωτοψάλτου Θεόφιλος Τσαρτσαράκης Αντώνιος
Action Finance Initiative
Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου και η ευρεία του αποδοχή από τις νεαρές ηλικίες καλλιέργησαν την ιδέα της αξιοποίησής του ως ένα εργαλείο στην.
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 024 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ Τριγώνης.
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58 ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ MF
Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς
Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων
‘’Online Εργαλεία Επικοινωνίας εκπ/σης και μάθησης’’
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
Η υλοποίηση του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA) Χρήστος Βλ
Κέντρο Συμβουλευτικής
(ALPHA BANK – EUROBANK – ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Εάν τις αγαπάς ΑΛΗΘΙΝΑ ενθάρρυνε ΟΛΕΣ τις γυναίκες που γνωρίζεις να κάνουν τακτικά αυτοεξέταση και να κάνουν τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο μαστογραφία.
ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Furniture Fittings Εξαρτήματα Επίπλων
Στο Σχολείο μας, παράλληλα με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, λειτουργούν οι ακόλουθες Ομάδες: - Μουσική Ομάδα, - Θεατρική Ομάδα, - Κινηματογραφική.
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ
Μουσείο μαραθώνιου δρόμου Ολυμπιακός Μαραθώνιος του 1896
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ Γιαμπουδάκη & Νεάρχου Τηλ.& fax:
που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τέλεσης Μνημόσυνου υπέρ Του Μακεδονομάχου « ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΑ»
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βασίλης Γκιμίσης ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ
2006 / 2007.
Ευρύτερη Άποψη της Κοινωνίας των Πολιτών για την Κατάσταση στην Κύπρο - Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Σερβιτόροι, Groom, Μάγειρες
Η Ευρωπαϊκή οικονομία: ισχυρότερη μαζί
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ Ν
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Β.Σ. ΣΤΟΝ Κ.Φ.Α.Σ.
Ένα επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη
Ιωάννης Σταυρόπουλος ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Διεθνείς Επιχειρήσεις και Επενδύσεις
Εισαγωγή στο coaching Eπιχειρησιακό coaching για επαγγελματίες και στελέχη Αναπτυξιακή εκπαίδευση Συμβουλευτική και mentoring για τεχνικές επιχειρήσεις.
Ψηφιακή ευκαιρία: μια μεγάλη ευκαιρία! Πως να την διεκδικήσετε;
Μεταγράφημα παρουσίασης:

International Certification Για περισσότερες πληροφορίες Training Presents Κυριακή 19/11/2017 Johnson Fitness Store Athens Αλίμου 36-40, Άλιμος 17455 Για περισσότερες πληροφορίες Καλέστε στο 211 411 2797 Κλείστε θέση τώρα

H Matrix Fitness ήρθε σε συνεργασία με τον Johnny G, τον εφευρέτη του Spinning®, με απώτερο στόχο την δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας εκγύμνασης υπό-κλίση με την ονομασία In-Trinity®. Η επαναστατική αυτή πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί βάσει της ιδέας του negative space, βάσει του οποίου δημιουργεί την μοναδική ευκαιρία κίνησης πέρα του δαπέδου. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να επεκτείνουν το εύρος των κινήσεων σε σχέση με αυτές βάσει των παραδοσιακών ασκήσεων εδάφους.   “Το In-Trinity χρησιμοποιεί την βαρύτητα και το negative space ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να εκγυμναστούν πιο εντατικά κατά τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί" δήλωσε η Becky Jalbert, παγκόσμια product manager - personal and group training για την Johnson Health Tech. "Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της πλατφόρμας έχει γίνει βάσει παραδοσιακών πρακτικών, όπως Yoga και πολεμικές τέχνες".

“Το In-Trinity θα βοηθήσει τα γυμναστήρια να υπερβούν παραδοσιακές μορφές άσκησης μέσω της παροχής μιας μοναδικής παραλλαγής υφισταμένων προγραμμάτων Yoga και πολεμικών τεχνών.   Το In-Trinity είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της προπόνησης, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση. Επεκτείνοντας το μήκος της σανίδας, η βάση παρέχει σταθερότητα ώστε οι χρήστες να μπορούν να εμβαθύνουν και να ανακαλύψουν νέες κινήσεις. Οι ιμάντες προσφέρουν αντίσταση και σταθερότητα και επιτρέπουν στο χρήστη να δοκιμάζει πιο δύσκολο και απαιτητικό ασκησιολόγιο. Η σανίδα σε σχήμα κλεψύδρας σας παρέχει αρμονική αλλαγή μεταξύ των ασκήσεων που εκτελούνται σε διαφορετικές κλίσεις. Το In-Trinity βοηθάει στην ισορροπία και βελτιώνει τον συντονισμό και τον χρόνο αντίδρασης. Το στρώμα αφαιρείται εύκολα ώστε να καθαρίζεται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καινοτομικό Johnny G In-Trinity Board από την Matrix επισκεφτείτε την σελίδα μας matrixfitness.com.

Certification Training "Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της πλατφόρμας έχει γίνει βάσει παραδοσιακών πρακτικών, όπως Yoga και πολεμικές τέχνες". Οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες από τον ίδιο τον Johnny G. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται από Master trainers, που έχουν εκπαιδευτεί από τον Johnny G. Ο κάθε trainer θα λαμβάνει ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο και μουσική. Certification Training

Όροι Πληρωμής: Όταν πραγματοποιηθεί η πληρωμή (399 Euro), θα πρέπει να αναγράφεται το πλήρες όνομα του εκάστοτε εκπαιδευόμενου. Το αποδεικτικό απόδειξης θα πρέπει να αποστέλλεται στο: (Υπόψιν: Irene Alexopoulos) fax: 211 411 2798 ή e-mail: administration@jht.gr

Payment Terms: ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ JHT HELLAS Α.Ε. Α. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ JOHNSON HEALTH TECH HELLAS A.E. Account No: 5050-070554-785 CURRENCY : EUR IBAN : GR34 0172 0500 0050 5007 0554 785 SWIFT-BIC : PIRBGRAA B. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Account No: 139/471242-05 CURRENCY: EUR IBAN : GR63 0110 1390 0000 1394 7124 205 SWIFT-BIC: ETHNGRAA 6