Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

GLOBAL COLLEGE Security Services & VIP Protection.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "GLOBAL COLLEGE Security Services & VIP Protection."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 GLOBAL COLLEGE Security Services & VIP Protection

2 Global College Το Κολέγιο Global είναι ένα από τα πιο
αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ινστιτούτα στην Κύπρο. Προσφέρει μία ποικιλία πτυχίων και κλάδων, τα οποία ελκύουν φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο. Το Τμήμα Ασφαλείας και Προστασίας VIP είναι πλήρως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και οι φοιτητές δικαιούνται κρατική χορηγία.

3 Το κολέγιο Global προσφέρει ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ασφαλείας και
Προστασίας VIP, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας όλων των βαθμίδων. Σε αυτό το πρόγραμμα, οι επιτυχημένοι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό, δίπλωμα ή ακόμη και πτυχίο. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και μπορεί να ολοκληρωθεί σαν part time ή full time.

4 Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
Nέους Eιδικούς Aσφαλείας Στρατιωτικούς ή πρώην Στρατιωτικούς Αστυνομικούς ή πρώην Αστυνομικούς Προσωπικό Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης Διοικητικό Προσωπικό Προσωπικό λιμένα και αερολιμένα Άτομα που επιθυμούν να επιδιώξουν μία καριέρα στον κλάδο προστασίας επισήμων.

5 Τι έχει να προσφέρει το πρόγραμμα:
Εκτεταμένη γνώση σε διάφορα πεδία όπως: Διαχείριση Ασφαλείας Απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία επιχειρήσεων Ασφάλεια Εγκαταστάσεων Εκτίμηση και Διαχείριση Κινδύνου Διαχείριση κρίσεων και καταστροφών Εγκληματικότητα εντός οργανισμών / επιχειρήσεων Βιομηχανική κατασκοπεία - αντικατασκοπεία Πολιτική Ασφαλείας Πρώτες Βοήθειες Πολεμικές Τέχνες/Αυτοάμυνα Ασφάλεια Πληροφορικών Συστημάτων

6 Μαθήματα Γενικής Παιδείας:
Το περιεχόμενο του προγράμματος Ασφαλείας και Προστασίας VIP , στοχεύει στο να προσφέρει στους φοιτητές μία ισχυρή ακαδημαϊκή βάση και εξοικείωση με πεδία μελέτης τα οποία συνεισφέρουν ποικιλοτρόπως στην Ασφάλεια : Ψυχολογία Κοινωνιολογία Δημόσιες Σχέσεις Πληροφορική Διοίκηση Επιχειρήσεων Νομοθεσία

7 Μαθήματα Ασφαλείας: Τα μαθήματα Ασφαλείας είναι σχεδιασμένα για
να εισάγουν τους μαθητές στο πεδίο των σπουδών της Ασφάλειας και να επεκτείνουν τη γνώση και την κατανόησή τους σε θέματα Ασφάλειας και Προστασίας VIP. Τα μαθήματα αυτά διδάσκονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και καθηγητές με πολυετή ακαδημαϊκή και επιχειρησιακή εμπειρία. Οι φοιτητές επίσης, παρακινούνται να παρακολουθήσουν πρακτικά εργαστήρια για να αποκτήσουν εμπειρία και να έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις αρχές και μεθόδους που έχουν διδαχθεί.

8 Ενδεικτικός κατάλογος μαθημάτων
στην Ασφάλεια: Διαχείριση και Διοίκηση Ασφάλειας Πολεμικές Τέχνες/Αυτοάμυνα Λειτουργίες Ασφαλείας Διαχείριση Κινδύνου Ασφάλεια Εγκαταστάσεων Διατήρηση συνεχούς λειτουργίας Τρομοκρατία Ένοπλη Εκπαίδευση

9 Ευκαιρίες για καριέρα:
Οι απόφοιτοι του προγράμματος Ασφαλείας και Προστασίας VIP μπορεί να αναζητήσουν εργοδότηση στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, ή μία ακαδημαϊκή καριέρα μέσω ενός μεταπτυχιακού σε ένα σχετικό πεδίο. Το κολέγιο Global παρέχει υπηρεσίες καριέρας σε όλους τους μαθητές, προσφέροντας πληροφορίες και καθοδήγηση σε όλα τα θέματα που αφορούν την καριέρα.


Κατέβασμα ppt "GLOBAL COLLEGE Security Services & VIP Protection."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google