στοWord 5 νέοι τρόποι εργασίας Συνεργασία με οποιονδήποτε, οπουδήποτε

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Advertisements

Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Σύμβουλος Ελληνικών: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου
Το απλούστερο πρόγραμμα διαχείρισης για οδοντιάτρους.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Δημιουργία λογαριασμού .
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Επεξεργασία κειμένου Επίπεδο.
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Διδακτικά οφέλη από τη χρήση του διαδραστικού πίνακα στην τάξη
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Google docs Google docs forms
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Δεξιότητες παρουσίασης Επίπεδο.
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες Ονομ/νυμο Επιμορφωτή Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή ΥΠΕΠΘ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ»
Διδάσκοντας με τη βοήθεια του επεξεργαστή κειμένου.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ WIKI Eίναι μία ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν, ή να επεξεργαστούν το περιεχόμενό της, πολύ γρήγορα και.
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( )
ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ: Εισαγωγή
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Δεδομένα - Πληροφορία Υλικό Λογισμικό Μονάδες Εισόδου Μονάδες Εξόδου Κεντρική Μονάδα.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Εισαγωγή στο πρόγραμμα microsoft word
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Γλωσσικά Ζητήματα: Δεξιότητες και Προγράμματα Μελέτης
Παιδαγωγικές εφαρμογές Η/Υ
Καθοδήγηση στο Twinspace
Παιδαγωγικές εφαρμογές Η/Υ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Google docs Google docs forms
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Υλικό, Λογισμικό και Εφαρμογές
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Εικόνα 10.1: Το Περιβάλλον του Επεξεργαστή Κειμένου Word του MS-Office
στο PowerPoint 7 τρόποι για να συνεργαστείτε με άλλα άτομα
δουλεύετε καλύτερα με το Outlook
Εισερχόμενα Τα οργανωμένα Εκκαθάριση φακέλου Παράβλεψη συνομιλίας
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Γ' ΤΑΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Μεταγράφημα παρουσίασης:

στοWord 5 νέοι τρόποι εργασίας Συνεργασία με οποιονδήποτε, οπουδήποτε Δεν χρειάζεται να συνωστίζεστε γύρω από τον ίδιο υπολογιστή ή να στέλνετε αρχεία ο ένας στον άλλο. Μπορείτε όλοι να επεξεργαστείτε το ίδιο αντίγραφο του εγγράφου, ακόμη και σε πραγματικό χρόνο. Αποθήκευση στο Cloud Η αποθήκευση των αρχείων σας στο cloud σάς δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά από οπουδήποτε και διευκολύνει την κοινή χρήση με την ομάδα σας. Κοινή χρήση Με ένα κλικ ενός κουμπιού, προσκαλέστε γρήγορα άλλα άτομα για να επεξεργαστούν ή να προβάλουν το έγγραφό σας. Εργασία με άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο Συντάξτε από κοινού έγγραφα σε πραγματικό χρόνο και δείτε τις αλλαγές που κάνουν οι άλλοι χρήστες τη στιγμή που γίνονται. Δώστε ή πάρτε ιδέες Παρακολουθήστε τις αλλαγές σας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας σε σχόλια. Όλοι οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στη συνομιλία και να παραμένουν ενημερωμένοι για τις αλλαγές. aka.ms/coauthorinword

60 γλώσσες. Ακρόαση περιεχομένου Μετάφραση Δεν προλαβαίνετε να καθίσετε και να διαβάσετε; Ακούστε. Η Εκφώνηση στο Word σάς επιτρέπει να ακούσετε το έγγραφό σας καθώς επισημαίνεται κάθε λέξη. Αλλάξτε την ταχύτητα ανάγνωσης και τη φωνή του αφηγητή σας. Η Εκφώνηση είναι ένα από τα εργαλεία εκμάθησης του Word που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα άτομα με δυσλεξία και δυσγραφία, αλλά μπορεί να βοηθήσει και κάθε χρήστη που προσπαθεί να βελτιώσει τις δεξιότητες ανάγνωσης. aka.ms/wordlearningtools Μετάφραση Σπάστε τους φραγμούς της γλώσσας. Διαβάστε ένα έγγραφο στη γλώσσα σας ή μεταφράστε το στη γλώσσα του αναγνώστη σας χωρίς να κλείσετε το Word. Χρησιμοποιήστε τον Μεταφραστή για να αναζητήσετε και να μάθετε τι σημαίνουν λέξεις και φράσεις σε άλλες γλώσσες. Μεταφράστε επιλεγμένο κείμενο ή ολόκληρα έγγραφα σε 60 γλώσσες. aka.ms/translateinword

Μπορώνα πληκτρολογήσω Υπαγόρευση Η πληκτρολόγηση μπορεί να είναι χρονοβόρα. Σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εγγράφων —γιατί να μην πληκτρολογείτε με τη φωνή σας και να διατηρείτε ελεύθερα τα χέρια σας; Πληκτρολογήστε, επεξεργαστείτε και μορφοποιήστε έγγραφα μέσω ομιλίας στο Word. Ό,τι λέτε μετατρέπεται σε κείμενο. Μπορώνα πληκτρολογήσω με τη φωνή μου Η Υπαγόρευση είναι ένα πρόσθετο για το Word, το Outlook και το PowerPoint. Προσθέτει μια καρτέλα "Υπαγόρευση" στην κορδέλα. aka.ms/dictate Διόρθωση κειμένου κατά την πληκτρολόγηση Νιώστε μεγαλύτερη σιγουριά όταν γράφετε στο Word – το Πρόγραμμα επεξεργασίας φροντίζει για εσάς. Το Πρόγραμμα επεξεργασίας ελέγχει την ορθογραφία και τη γραμματική και επίσης παρέχει προτάσεις στυλ για τη βελτίωση της σύνταξής σας. aka.ms/editorinword

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση aka.ms/WordHelp Δείτε περισσότερες συμβουλές, βίντεο, βοήθεια και εκπαίδευση Επισκεφθείτε τη διεύθυνση aka.ms/WordHelp Αυτές οι εμπειρίες είναι διαθέσιμες στο Word 2016 για υπολογιστή και στο Word στο Office 365.