Trap μουσική είναι ένα είδος μουσικής που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι χαρακτηρίζεται από επιθετική.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Advertisements

E M I N E M. EMINEM Το πραγματικό του όνομα είναι Marshall Bruce Mathers γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του Ασχολείται κυρίως με την rap μουσική. Μερικά.
To 1986 τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, δείχνοντας ένα γιγάντιο κύμα μέτρων !
Εισαγωγή στις βασικές έννοιες Δικτύου και Διαδικτύου
ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 80’s Πολλές μορφές από τα τέλη του 1970 παραμένουν μόδα στις αρχές του Στη δεκαετία του 1970, η σιλουέτα της μόδας τείνει.
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τα συστήματα τεχνικού σχεδιασμού ως εξής:  Βασίζονται σε γεωμετρικά σχήματα  Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν αυτά τα σχήματα.
Διερευνητική εργασία (Project) Β’Λυκείου σχολικό έτος
Μυρτώ Μιτοπούλου – Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος
Skrillex.
Καταγραφή θνησιμότητας το έτος 2008 δεν καταγράφηκαν νεκρά ζώα στην περιοχή μελέτης ένα από τα νεογέννητα,παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια 2 επισκέψεων στην.
Ιδεολογία τ ης …. Μουσικά στοιχεία της House Η House χαρακτηρίζεται από τα υψηλής συχνότητας beats. Όταν πρωτοεμφανίστηκε τα beats δεν ήταν τόσο υψηλά.Το.
Κιθάρα Μαριέττα.
Ζωρζ Σαρή.
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
ΤΟ ROCK ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
προχώρησαν στην σκοτεινή αμμουδιά
ΜΑΡΙΑ ΜΕΜΕΖΑ ΧΑΡΑ ΜΑΥΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΙΚΟΥ Γ2
Άλμπουμ φωτογραφιών για τη Σχολική Δραστηριότητα : «Το Δάσος Πηγή Ζωής» Η ΜΕΛΙΣΣΑ του χρήστη Φιλιώ.
Άλκη Ζέη. Η Άλκη Ζέη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1925, αλλά έζησε τα παιδικά της χρόνια στη Σάμο. Ασχολήθηκε με το γράψιμο από μικρή. Όταν ήταν μαθήτρια γυμνασίου,
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιώργος Νταλάρας Τμήμα: ΣΤ΄1 Βασίλης Βρ. Βασίλης Β.
Άλκη Ζέη.
 Η τέχνη και η τεχνολογία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Κι όμως πριν μερικές δεκαετίες – και συγκεκριμένα το 1960 – αυτοί οι δύο τομείς συνδυάστηκαν.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
Μουσική Ε'2 Ελευθερία-Φαίδρα Ποπ Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Ο όρος Ποπ προέρχεται από τον αγγλικό όρο popular, που σημαίνει δημοφιλής. Τα κύρια.
ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ Τζίμας Σπύρος Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός ΕΜΠ.
ΣΥΣΤΑΣΗ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι δήμοι και οι περιφέρειες συγκροτούν τον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.
Άστρα και Κβάντα σε ένα Σχετικιστικό Σύμπαν Νίκη Μαματσή-Φυσικός Msc Φυσικής Περιβάλλοντος Ζάννειο Πειραματικό Λύκειο Πειραιά.
Μαθέα Άννα Μπρουκάκη Ελισάβετ Παπαδοπούλου Ερμιόνη Παπαδόπουλος Κυριάκος Χατζηϊωάννου Παναγιώτης 25/2/ ο Γενικό Λύκειο Καβάλας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.
Η ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ
R oc k & Τέχνη Rock 4 four. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα.
Αβαείο Γουεστ Μινστερ Από την Κορίνα Αθανασιάδου.
Οργανολογία ΙΙ Μάθημα V. Νυσσόμενα έγχορδα ΙΙ. Λαούτο Ανήκει στο γένος των λαούτων και είναι αχλαδόσχημο. Ο βραχίονάς του φέρει τάστα και η κεφαλή που.
Η ζωγραφική ως εικονική αναπαράσταση πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή του ανθρώπου στο τροφοσυλλεκτικό στάδιο, στην τελευταία φάση της παγετωνικής εποχής και.
1 ο Π.Σ.Π.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Θ. ΜΠΑΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Στ’2.
Επιτραπέζια Αντισφαίριση. EΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ [Πινγκ Πονγκ]  Προέλευση: Δεκαετία 1890 στην Αγγλία  Στην δεκαετία του 1920 δημιουργήθηκαν οι πρώτοι.
Κάθετες και πλάγιες. Κάθετα και πλάγια τμήματα Έστω ευθεία ε και σημείο Α εκτός αυτής. ε Κ Β Α Από το Α διέρχεται μοναδική κάθετη. Έστω ζ μια άλλη ευθεία.
ΤΟ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΔ 126/2016.
Κανονική Κατανομή.
Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ο αΓΙΟσ ΠΑΥΛΟσ
Electronic Dance Music
ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
Ενημέρωση για αλλαγές στο Γυμνάσιο
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ
Αναστάσης Παπαϊωάννου Σταύρος Χαραλαμπόπoυλος
ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ.
Αγγελικη σταθοπουλου δεσποινα μπιτσικωκου στελλα μπουλινη β1
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TRAP MUSIC i) Ιστορία της Trap ii) All Trap Music
Η ένταξη των μαθητών με αναπηρία στη φυσική αγωγή
Αντιμετώπιση Μαθησιακών Δυσκολιών στα Μαθηματικά
H Πολυάννα μεγαλώνει!!! Λίγα λόγια για το βιβλίο!
Θεωρία Πολιτισμικού Κεφαλαίου και Εκπαίδευση
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Οι αλλαγεΣ Στο ΓυμναΣιο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας
Ιστορία 8η Σέρλοκ Χολμς.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Π.Φ.Σ. 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.
11ο γυμνάσιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Α΄ΤΑΞΗΣ …στη μεγαλύτερη βαθμίδα! … μεγαλύτερες απαιτήσεις! …νάτην και η εφηβεία!!
Мероприятие, посвященное восстанию студентов
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
“ХХІ ғасыр өскіндері” интеллектуальдық сайыс 5-6 сынып
Екі векторды векторлық көбейту
Σύντομος οδηγός υποψηφίου δημάρχου/δημοτικού συμβούλου
Σύντομος οδηγός υποψηφίου δημάρχου/δημοτικού συμβούλου
Σύντομος οδηγός υποψηφίου συμβούλου/προέδρου κοινότητας
Σύντομος οδηγός υποψηφίου δημάρχου/δημοτικού συμβούλου
7η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΠ - ΥΜΕΠΕΡΑΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Trap μουσική είναι ένα είδος μουσικής που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι χαρακτηρίζεται από επιθετική στιχουργικό περιεχόμενο και τον ήχο του, όπου τα instrumentals που προωθούνται από 808 βαρέλια λάκτισμα ή βαριά όλο το sub-bass γραμμές, διπλό χρόνο, τρίκλινα χρόνο και άλλα ταχύτερο χρόνο διαίρεσης hi-καπέλα, πολυεπίπεδη συνθεσάιζερ,και «κινηματογραφική» χορδές. ] Το 2012, ένα νέο κίνημα της ηλεκτρονικής μουσικής παραγωγούς και DJs εμφανίστηκαν οι οποίοι άρχισαν να ενσωματώνουν στοιχεία της trap μουσικής σε έργα τους

Ο όρος “trap" χρησιμοποιείται για να αναφερθεί στον τόπο όπου οι προσφορές των ναρκωτικών γίνονται και πώς είναι δύσκολο να ξεφύγουν από τον τρόπο ζωής. Ο όρος προέρχεται από την Ατλάντα, τη Γεωργία, όπου ράπερ Cool Breeze, Dungeon Family, Outkast, Goodie Mob, and Ghetto Mafia ήταν μερικοί από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν τον όρο στη μουσική τους. Οι φίλοι και οι κριτικοί άρχισαν να αναφέρονται σε βιαστές των οποίων η κύρια λυρικό θέμα αυτό ασχολείται ναρκωτικών, ως “ trap." David Drake του Συγκροτήματος έγραψε ότι «η παγίδα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 δεν ήταν ένα ύφος, ήταν ένα πραγματικό μέρος" , και ο όρος υιοθετήθηκε αργότερα για να περιγράψει τη "μουσική που έγιναν σχετικά με αυτό το μέρος." Στις αρχές του 1990, οι ράπερ UGK, 8Ball & MJG, Three 6 Mafia, Cool Breeze, Master P, and Ghetto Mafia ήταν μεταξύ των πρώτων ράπερ να εισαγάγει την “trap" τρόπο ζωής στη μουσική τους. Το 1992, UGK του "τσέπη γεμάτη πέτρες» ήταν ένα από τα πρώτα στοιχεία παγίδα που θα κυκλοφορήσει από μεγάλες σήμα το ντεμπούτο άλμπουμ τους πάρα πολύ δύσκολο να καταπιεί. Είναι επίσης εμφανίζονται στην ταινία του 1993 Menace II Society. Το 1996, κυκλοφόρησε το κύριο Π του single "Ο κ Ice Cream Man" από το πέμπτο στούντιο άλμπουμ Ice Cream Man.

https://www.youtube.com/watch?v=h3-III4AR_U https://www.youtube.com/watch?v=AUi9whO-I2Q https://www.youtube.com/watch?v=xz7nqG8YL0w https://www.youtube.com/watch?v=nWGl_xbSnnU

Μάριος Μανετας Πέτρος Πριφτης