Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Η τέχνη και η τεχνολογία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Κι όμως πριν μερικές δεκαετίες – και συγκεκριμένα το 1960 – αυτοί οι δύο τομείς συνδυάστηκαν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Η τέχνη και η τεχνολογία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Κι όμως πριν μερικές δεκαετίες – και συγκεκριμένα το 1960 – αυτοί οι δύο τομείς συνδυάστηκαν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Η τέχνη και η τεχνολογία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Κι όμως πριν μερικές δεκαετίες – και συγκεκριμένα το 1960 – αυτοί οι δύο τομείς συνδυάστηκαν ιδανικά και μας χάρισαν ένα ολοκαίνουργιο και πολύ ξεχωριστό είδος μουσικής: την ηλεκτρονική μουσική.  Η γέννηση της ηλεκτρονικής μουσικής συμπίπτει με τη γέννηση του πρώτου ηλεκτρονικού συνθεσάιζερ! Αν θέλουμε να δώσουμε έναν ορισμό σε αυτό το είδος θα λέγαμε ότι πρόκειται για τη μουσική που χρησιμοποιεί για την παραγωγή της ηλεκτρονικά μουσικά όργανα και ηλεκτρονική τεχνολογία, όπως είναι το συνθεσάιζερ και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.

3  Ηλεκτρονική μουσική είναι ένας χαλαρός όρος για μουσική δημιουργημένη χρησιμοποίηση ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Οποιοσδήποτε ήχος που παράγεται με τα μέσα ενός ηλεκτρικού σήματος μπορεί εύλογα να κληθεί ηλεκτρονικός, και ο όρος χρησιμοποιείται μερικές φορές που τρόπος -- στη μουσική όπου η ακουστική απόδοση είναι ο κανόνας, ακόμη και η εισαγωγή ηλεκτρονικού ενισχυτές μπορέστε να αγγίξετε από τις συζητήσεις της ηλεκτρονικής μουσικής (τζαζ και λαϊκή μουσική, παραδείγματος χάριν, έχει περάσει από πολύ επιχείρημα για το θέμα). σήματα.

4  Σαν κατηγορία κριτικής και μάρκετινγκ, εντούτοις, ηλεκτρονική μουσική αναφέρεται στη μουσική που παράγεται κατά ένα μεγάλο μέρος από τα ηλεκτρονικά συστατικά, όπως συνθέτες, δειγματοληπτικές συσκευές, υπολογιστές, και μηχανές τυμπάνων. Θεωρητικά, η μουσική θα μπορούσε να περιλάβει όποιες δίπoτε από μια σειρά άλλων "οργάνων". Η ηλεκτρονική μουσική μπορεί επίσης να αναφερθεί ως μουσική υπολογιστών επειδή το λογισμικό έχει επιτρέψει στους χειρισμένους ήχους για να υποβληθεί σε επεξεργασία και να τοποθετηθεί διαδοχικά ψηφιακά και βολικά, σε αντίθεση με αναλογικοί συνθέτες εκείνο το ηλεκτρικό υλικό χρήσης για να χειριστεί τα σήματα.

5 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ:  XATZH XOΥΣΕΙΝ ΧΙΛΜΗ  ΚΙΡΛΗ ΑΛΗ ΑΤΑΚΑΝ  ΕΜΙΡ ΤΖΕΜΑΛΗ  ΤΑΜΠΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ  ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ ΜΟΥΡΤΕΖΑ


Κατέβασμα ppt " Η τέχνη και η τεχνολογία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Κι όμως πριν μερικές δεκαετίες – και συγκεκριμένα το 1960 – αυτοί οι δύο τομείς συνδυάστηκαν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google