Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TRAP MUSIC i) Ιστορία της Trap ii) All Trap Music

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TRAP MUSIC i) Ιστορία της Trap ii) All Trap Music"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TRAP MUSIC i) Ιστορία της Trap ii) All Trap Music
iii) Top trap tracks iv) Καλλιτέχνες και DJ’s

3 TRAP Η Trap μουσική είναι ένα είδος μουσικής που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Χαρακτηρίζεται από επιθετικό στιχουργικό περιεχόμενο και τον ήχο του. Το ιδιαίτερο αυτό είδος μουσικής ενσωματώνει μια εκτεταμένη χρήση πολυεπίπεδης σκληρής επένδυσης και σύνθετες μελωδίες. Ο όρος ‘’trap’’ κυριολεκτικά χρησιμοποιείται για να δηλώσει τον τόπο όπου οι υποθέσεις ναρκωτικών ήταν συχνές και ήταν δύσκολο να ξεφύγουν από τον τρόπο ζωής. Ο όρος προέρχεται από την Ατλάντα της Γεωργίας , όπου ράπερ όπως Dungeon family, Outkast,Goodie Mob ήταν μερικοί από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν τον όρο στη μουσική τους. Οι φίλοι και οι κριτικοί άρχισαν να αναφέρονται σε βιαστές των οποίων το κύριο λυρικό θέμα ήταν η διακίνηση ναρκωτικών. Ο David Drake έγραψε ότι ‘’η trap στις αρχές της δεκαετίας του 2000 δεν ήταν είδος αλλά ένα πραγματικό μέρος" , και ο όρος εγκρίθηκε αργότερα για να περιγράψει την "μουσική που ήταν σχετική με αυτό το μέρος."

4 ALL TRAP MUSIC Η All Trap μουσική είναι ένα εμπορικό σήμα της μουσικής και ιδρύθηκε από Jim Kirk (γνωστός και ως JiKay ) στις 18 Ιουλίου του 2012.Ξεκίνησε ως ένα κανάλι στο YouTube με στόχο την υποστήριξη προς το νέο κύμα της ηλεκτρονικής μουσικής που προέκυψε στη Βόρεια Αμερική. Έχει τις ρίζες της στο YouTube και τώρα δημιουργεί και πουλάει συλλεκτικά άλμπουμ, φιλοξενεί διεθνείς διοργανώσεις και πουλάει τη δική της σειρά εμπορευμάτων.

5 Top Trap tracks of 2014 Tell me - RL Grime & What So Not
Clang – Baauer YALA -(Bro Safari & Valentino Khan Remix) - MIA Recess – Skrillex & Kill the Nois Wild - SNAILS x Antiserum Wylin - Paper Diamond x LOUDPVCK Get low – Dillon Francis & DJ Snake Maybe – Carmada Tony - LOUDPVCK x Gladiator Take Ü There - Jack Ü Scylla – RL Grime

6 Καλλιτέχνες και DJ’s Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της trap πολλοί.
Yellow Claw RL-Grime Flosstradamus Luminox Baauer Starkey

7 O Yellow Claw είναι ένας Ολλανδός DJ από το Άμστερνταμ,την Ολλανδία
O Yellow Claw είναι ένας Ολλανδός DJ από το Άμστερνταμ,την Ολλανδία. Η ομάδα του αποτελείται από τους Bizzey (Leo Roelandschap), Jim Aasgier (Jim Taihuttu) και Nizzle (Nils Rondhuis). Η μουσική τους είναι μία μίξη από ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και συχνά ενσωματώνει στοιχεία από την trap music, hip hop, dupstep, hardstyle και moombahton. Ο Henry Steinway, καλύτερα γνωστός από του όνομα του , RL Grime, είναι ένας Αμερικανός παραγωγός του χιπ-χοπ , και trap μουσικής , καθώς είναι μέλος του LA electro music με την συλλογή WeDidIt. O Flosstradamus είναι το όνομα μιας ομάδας στο Σικάγο που βασίζονται στους DJ’s Josh Young και Curt Camerusi.Έχουν εμφανιστεί σε εκδηλώσεις όπως το Ultra Music Festival , Coachella Valley Music and Arts Festival , το Pitchfork Music Festival , Rothbury Music Festival , Lollapalooza , TomorrowWorld και South by Southwest . Έχουν εργαστεί μαζί με καλλιτέχνες όπως Kid Sister Three 6 Mafia’s Juicy J και Α-Trak.


Κατέβασμα ppt "ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TRAP MUSIC i) Ιστορία της Trap ii) All Trap Music"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google