Γίνε ειδικός στις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας
Advertisements

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Τερέζας Γιακουμάτου Επιμορφώτριας νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση.
Παρουσίαση από τους μαθητές της 5Α Τάξης Anna Thomas Οι απόψεις των παιδιών και των δασκάλων για τη σχολική στολή.
Θέμα: Χωροταξική οργάνωση της τάξης στα ολιγοθέσια σχολεία – και ειδικότερα: δημιουργία «κέντρων δραστηριότητας»
Ειδικά & Υβριδικά Εργαλεία Αναζήτησης. Εισαγωγή  Υπάρχει μια πλειάδα από ειδικά και υβριδικά εργαλεία αναζήτησης που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς.  Αυτά.
Πως Γράφω Σωστά Επιστημονικές Ερμηνείες - Πως Γράφω Σωστά Επιστημονικές Ερμηνείες Βασίλης Γαργανουράκης
Μεθοδολογία αναζήτησης. Χαρακτηριστικά των ερευνητών του διαδικτύου.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ I Φαίδων Θεοφανίδης
Πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δραστηριότητα: Ας βοηθήσουμε τη Γεωργία και τον Παντελή.
Αξιολόγηση ΜοντελοποίησηΈργα ΜαθήματαΑξιολόγηση Αναστοχασμός.
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
Συγγραφή και παρουσίαση άρθρων Περιεχόμενο Δομή Διαδικασία Πως γίνομαι καλύτερος Μέρος Α: Περιεχόμενο + Δομή + Διαδικασία Μέρος Β: Πως γίνομαι καλύτερος.
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ AMUSE
 Είναι τεκμηριωμένο το περιεχόμενο του βιβλίου ή του άρθρου περιοδικού με σχετική βιβλιογραφία;  Ημερομηνία έκδοσης; Ανάλογα με το θέμα που πραγματεύεται,
ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Η συγγραφή μιας διδακτορικής διατριβής Αριστείδης Ν. Χατζής Ε.Λ.Κ.Ε.16/12/2004.
Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας: από την ιδέα στην υλοποίηση Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης
Είναι σωστό να κατεβάζω ταινίες και μουσική μέσω Ίντερνετ? Όχι, καθώς κάποιος άνθρωπος έχει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή το δημιούργησε. Ναι, αφού γλυτώνω.
Επικοινωνία (communicating) Δεξιότητες Επιστημονικής Μεθόδου.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Αξιοποίηση – αξιολόγηση δικτυακών χώρων Ιστοσελίδες – ιστοχώροι - πύλες.
Έρευνα Κοινού στο Δήμο Παύλου Μελά για την καπνιστική συνήθεια (ΕΝΑΡΞΗ – ΛΗΞΗ)
Ασκήσεις - Εφαρμογές Διάλεξη 4η
Διδακτική προσέγγιση βασισμένη σε δραστηριότητες αξιοποιώντας το διαδίκτυο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΠΕ- Τεχνολογίες Πληροφορίες Επικοινωνίας Γ’ τάξη
Σύστημα Διαxείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) ΑΠΘ Αίθουσα Συγκλήτου 13 Ιουλίου 2012.
Ποσοτική Ανάλυση Κειμένου 9η Εβδομάδα. Δειγματοληπτική Έρευνα Μαθαίνουμε από τον πληθυσμό. Πως θέτουμε ερωτήματα; Δημοσκοπήσεις Σχεδιασμός ερωτηματολογίων.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Σχολικό έτος
 Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια.
► ► Η συγγραφή μιας ερευνητικής εργασίας ► ► Επιστημονικά κείμενα ► ► Οδηγίες για την συγγραφή και δημοσίευση εργασίας σε επιστημονικά περιοδικά ► ► Οδηγίες.
Επιχειρησιακές Επικοινωνίες και Δημόσιες Σχέσεις Αθανάσιος Σ. Δερμετζόπουλος, MSc. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Κατ. Διοίκησης Τουριστικών.
1 η Ενότητα 2 η Ενότητα 3 η Ενότητα.  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος.
Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη Ενότητα 3: Νοσηλευτική Διεργασία. Κοτρώτσιου Ευαγγελία, Καθηγητής, Τμήμα Νοσηλευτικής, T.E.I. Θεσσαλίας.
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 14 ο μαθητικό συνέδριο με θέμα περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της αειφορίας «Αυτός ο κόσμος.
Εισηγητές: Βαλεντίνα Τουμάνιου Ζαχαρίας Ιωάννου Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014.
Έρευνα με ερωτηματολόγιο σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του 3 ου Γυμνασίου Βύρωνα Σχολική χρονιά Η φιλία στην αρχή της εφηβείας.
ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΠΕ. Γιατί και πώς; Γεωργία Παντίδου, Φιλόλογος, M.Ed., Επιμορφούμενη Επιμορφώτρια Β΄ Επιπέδου ΠΑΚΕ Θεσσαλίας.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ HIV ΛΟΙΜΩΞΗ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Διονύσιος.
Γίνε ειδικός στις ΟΒΕΑ.
Στατιστικές Υποθέσεις
Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου και η ευρεία του αποδοχή από τις νεαρές ηλικίες καλλιέργησαν την ιδέα της αξιοποίησής του ως ένα εργαλείο στην.
Βιολογία Γυμνασίου.
Υγεία και Ευεξία Μαθητών/τριών
Ένα δάσκαλος δημιουργεί ιστολόγια
Γίνε "ειδικός" στη χρήση ΟΒΕΑ
Το σώμα ως μια μηχανή.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
Δομή ερευνητικής εργασίας
Το σώμα ως μια μηχανή.
Γίνε ο "ειδικός" στη χρήση ΟΒΑΣΕ
Το ερωτηματολόγιο Μεθοδολογία έρευνας.
Γιατί είναι δημοφιλείς οι ΟΒΕΑ;
Α.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ –ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Ελεγκτική Δημοσίου Τομέα: Οι πυλώνες της διεθνούς μεθοδολογίας
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΕΙΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ
Αντωνιάδου Σοφία Ζυγούρης Φώτης Καπουλίτσας Θανάσης
ΕΝΟΤΗΤΑ Δ΄: επίλυση προβλημάτων
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Μαθησιακοί στόχοι κεφαλαίου
Εργασία για το μάθημα «Συγκίνηση και Νόηση»
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ
Ψηφιακη διαφημιση Παρουσιαση μαθηματοσ
Η φιλία στην αρχή της εφηβείας
Λήψη απόφασης για Ενεργειακό Σχεδιασμό
10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής
Αξιολόγηση της επίδοσης ενός οργανισμού σε θέματα ασφάλειας
Ποτέ μόνοι μας… Χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο για να ακούσουμε μουσική, να δούμε ταινίες, να παίξουμε παιχνίδια, αλλά ΜΑΖΙ με τα αδέρφια και τους φίλους.
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Γίνε ειδικός στις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση

Στην τελευταία συνεδρία… … συζητήσαμε σχετικά με: Ποιες είναι οι ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση Ποιες πηγές πληροφόρησης για τις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση χρησιμοποιούν οι άνθρωποι Την αξιοπιστία των φίλων και των συνομηλίκων ως κύριες πηγές πληροφόρησης μεταξύ των νέων αθλητών και αθλούμενων

Πηγές πληροφόρησης κ.ά. Διαφημίσεις στο διαδίκτυο & 7,3% Διαφημίσεις στο διαδίκτυο & Ηλεκτρονικά καταστήματα Προπονητές & Personal Trainers 14,3% 23,3% Γιατροί & Επαγγελματίες της υγείας Κοινότητες στο διαδίκτυο 10,2% 19,4% Φίλοι & Συνομήλικοι 25,6%

Περιεχόμενα 2 Τμήματα Συνεδρία 1: Φίλοι και Συνομήλικοι Παιχνίδι ρόλων Συζήτηση & Ανάπτυξη κριτηρίων αξιολόγησης Περίληψη Συνεδρία 2: Ίντερνετ Περίληψη της τελευταίας συνεδρίας Ανάπτυξη κριτηρίων αξιολόγησης Περίληψη Μετάδοση των «κριτηρίων μας» Συμπέρασμα & Μήνυμα που πρέπει να λάβουμε όλοι First/ second session instead

Είναι το ίντερνετ αξιόπιστη πηγή; Πώς αποφασίζετε αν θα πρέπει να εμπιστευτείτε μια ιστοσελίδα; Κοιτάξτε τα παραδείγματα και βρείτε τα κριτήρια για την αξιολόγηση της αξιοπιστίας των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο! Use sheets “Examples for websites”

Αξιολόγηση των ιστοσελίδων Ποια κριτήρια βρήκατε; Επιστημονικότητα (επιστημονικές μελέτες αναφέρονται ως αναφορές) Πολλαπλές οπτικές γωνίες (παρουσιάζοντας τα μειονεκτήματα καθώς και τα πλεονεκτήματα που αφορούν μια ουσία) Ουδετερότητα (όχι κρίσεις) Επικαιρότητα (πρόσφατα ενημερωμένες) Αλληλογραφία/ Δυνατότητα για επικοινωνία … Τι άλλο;

Μερικά καλά παραδείγματα http://www.medicinenet.com/supplements-vitamins/alpha_a.htm http://www.ausport.gov.au/ais/nutrition/supplements/classification http://examine.com/

Περίληψη Για να αποφασίσεις αν μια ιστοσελίδα είναι αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση, πρέπει να απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα… Υπάρχουν μελέτες που αναφέρονται στις δικές μου πληροφορίες; Νομιμότητα των προτάσεων; «Είναι ενάντια στο νόμο αν χρησιμοποιήσω ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση;» Από ποιον καταγράφηκε; Πόσο παλιά είναι η πηγή μου; 1950, 2010, ... Αναφέρονται εναλλακτικές λύσεις; Οτιδήποτε σχετικά με τις παρενέργειες? Αποδεικτικά στοιχεία? Δυνατότητα για επικοινωνία με τον συγγραφέα ή τον πωλητή;

Υπάρχουν περισσότερες πιθανές πηγές; Πηγές πληροφόρησης κ.ά. Διαφημίσεις στο διαδίκτυο & Ηλεκτρονικά καταστήματα Προπονητές & Personal Trainers 7,3% 14,3% 23,3% Γιατροί & Επαγγελματίες της υγείας Κοινότητες στο διαδίκτυο 10,2% 19,4% Φίλοι & Συνομήλικοι 25,6% Τι γίνεται με τις άλλες? Υπάρχουν περισσότερες πιθανές πηγές;

Συνολικά κριτήρια αξιολόγησης Τώρα εξαρτάται από εσάς! Συμπληρώστε το φύλλο που σας δίνεται «Είναι η πηγή μου αξιόπιστη;» με τα κριτήρια που θεωρείτε σημαντικά για την αξιολόγηση των φίλων και του διαδικτύου Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να αξιολογήσετε και άλλες πηγές; Συμπληρώστε τον πίνακα σας με περισσότερα κριτήρια που είναι σημαντικά για την εκτίμηση άλλων πηγών

Συμπέρασμα Το να γίνεις ειδικός στις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση σημαίνει : Να λαμβάνεις μια απόφαση με βάση την εκτεταμένη έρευνα και τη συγκέντρωση πληροφοριών από διαφορετικές οπτικές γωνίες Να βλέπεις εξατομικευμένα κάθε άτομο και τον τρόπο με τον οποίο θα αποφασίσει Συνεπώς: να αξιολογείς κριτικά κάθε πληροφορία λαμβάνοντας υπόψη τα προσωπικά σημαντικά κριτήρια

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας! Καμία ερώτηση; Επισκεφτείτε μας στο http://www.safeyou.eu