Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Οδηγίες εισόδου στο πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων μέσω της πρόσκλησης που θα έρθει στο σας.
Advertisements

Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Οδηγίες χρήσης του Exams Planner
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Δημιουργία εξουσιοδότησης (από τον πελάτη σας) Ιστοσελίδα της Γ. Γ. Π
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Support.ebsco.com Χρήση της Λειτουργίας ιστορικού αναζήτησης Εκπαιδευτικό μάθημα.
Το φόρουμ κάθε Τριγλιανού Απόγονου
ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
4o Μάθημα.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Εισαγωγή στο Blackboard
ΕΠ ΚτΠ – Μέτρο 1.2 «Εισαγωγή και Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση» Πράξη «Δράσεις Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Πληροφορικής» Ανάδοχος: Ερευνητικό.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Βάσεις Δεδομένων Μάθημα 4.
Google docs Google docs forms
Ο οδηγός περιγράφει πώς να: - Εγγραφείτε στο Blog του HiStory (σελίδες 2-3). - Αλλάξετε την επισκόπηση χρησιμοποιώντας το ζουμ (σελίδες 4- 5). - Δημιουργήσετε.
Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
EDUPORTAL ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ EDUPORTAL Υπεύθυνη για το τμήμα: Αναπλ.
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 2η Εργασία Μαθήματος Γιώργος Γιαγλής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας.
Οδηγίες για την συμπλήρωση των test. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Με το όνομα Begin Assessment Χρόνος εξέτασης.
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Εισαγωγή στο Blackboard
1. 1. Εισαγωγή Φωτογραφίας Τοποθετούμε με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο το σημείο που θέλουμε να εισάγουμε την εικόνα Στην καρτέλα Insert πατούμε το κουμπί.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
1 Υπηρεσία Γκρίζας Βιβλιογραφίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου Μυτιλήνη, Μάιος 2007.
1. 1.Δημιουργία Νέου Αρχείου Επιλέγουμε καρτέλα File, πατούμε στην εντολή New και μετα αφου διαλέξουμε τον τύπo αρχείου (π.χ Blank Document), πατούμε.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Πρακτικές Σχεδιασμού Μαθήματος. Πρακτικές καλού σχεδιασμού μαθήματος Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η οργάνωση στο eclass γίνεται πλέον σε.
1 Apothesis : Νέο Ακαδημαϊκό Αποθετήριο ΕΑΠ Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΣΗ ΠΑΠΥΡΟΣ MILLENNIUM III.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Οδηγίες Μεταπτυχιακών Φοιτητών Μ.Π.Σ. Περιβαλλοντική Πολιτική & Διαχείριση.
Οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα. Είσοδος στο μάθημα Ανοίγετε τον Internet Explorer στον ιστότοπο
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Εργαλεία Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Υλικού Εργαλείο «Έγγραφα»: Μεταφόρτωση/Ανέβασμα.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Case study.
Συστήματα Τηλεκπαίδευσης
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Σύνδεση στην πλατφόρμα
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
Δημιουργία Μαθήματος & Εργαλεία Διαχείρισης
Δημιουργία Ανοιχτού Ακαδημαϊκού Μαθήματος στην πλατφόρμα openeclass
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Google docs Google docs forms
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Εφαρμογή Μεθοδολογίας ICONIX
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Γ6.5 Εισαγωγή, Επεξεργασία και Διαγραφή εγγραφών σε πίνακα
Οδηγίες χρήσης του προγράμματος WavePad
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε Οκτώβριος 2016

Αρχική Οθόνη Εμφανίζονται όλα τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών κατηγοριοποιημένα ανά εξάμηνο (παρέχεται και η δυνατότητα επιλογής γλώσσας).

Περιγραφές Μαθημάτων Παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη χωρίς είσοδο στο σύστημα να δει όλες τις περιγραφές των μαθημάτων επιλέγοντας πρώτα το αντίστοιχο εξάμηνο σπουδών και κατόπιν το εικονίδιο της περίληψης του μαθήματος που επιθυμεί.

Περιγραφές Μαθημάτων Σε κάθε μάθημα είναι διαθέσιμη μια σύντομη και μία αναλυτική περιγραφή, ενώ είναι ορατοί και οι διδάσκοντες του μαθήματος.

Είσοδος στο Σύστημα Προκειμένου να εισαχθεί ο φοιτητής στο σύστημα πρέπει να χρησιμοποιήσει το όνομα χρήστη (username) και το συνθηματικό (password) του δικτύου του ΟΠΑ (της μορφής Τ8160…).

Φωτογραφία Φοιτητή Τα στοιχεία του (όνομα, επώνυμο, email), ο φοιτητής δεν μπορεί να τα τροποποιήσει. Θα του ζητηθεί όμως να εισάγει μια ψηφιακή του φωτογραφία, πράγμα που μπορεί να κάνει από το εικονίδιο πάνω δεξιά που έχει το όνομά του Προφίλ – Επεξεργασία του προφίλ. Στην καρτέλα Εικόνα χρήστη ανεβάζει την εικόνα που επιθυμεί.

Εγγραφή σε Μάθημα Για να μπορέσει ο φοιτητής να δει το εκπαιδευτικό υλικό ενός μαθήματος και να συμμετάσχει στις διαδικασίες παράδοσης εργασιών ή άλλες δραστηριότητες, πρέπει πρώτα να εγγραφεί στο μάθημα (Αυτό-εγγραφή), πατώντας το κουμπί ENROL ME.

Δομή - Υλικό Μαθήματος Αφού ο φοιτητής έχει εγγραφεί στο μάθημα μπορεί πλέον να δει τη δομή και όλο το υλικό του (απλά επιλέγοντας τα αρχεία) και να κατεβάσει ότι επιθυμεί (με δεξί κλικ και Save Link As…)

Γεγονότα και Μηνύματα Μαθήματος Έχοντας πρόσβαση στο μάθημα, θα είναι ορατά στο φοιτητή, στη δεξιά στήλη της οθόνης, συγκεκριμένα επικείμενα γεγονότα και τελευταία νέα που αφορούν το μάθημα, αλλά και τυχόν μηνύματα που πιθανόν έχουν ανεβάσει οι διδάσκοντες του μαθήματος.

Γεγονότα και Μηνύματα Μαθήματος Επιλέγοντάς ένα γεγονός, μπορεί να δει σχετικές λεπτομέρειες που έχουν ανεβάσει οι διδάσκοντες του μαθήματος.

Εργασίες Μαθήματος Ο φοιτητής, εκτός από το ότι μπορεί να δει περιγραφές εργασιών που έχουν ανεβάσει οι διδάσκοντες του μαθήματος και λεπτομέρειες που την αφορούν, όπως οδηγίες, καταληκτική ημερομηνία παράδοσης, κλπ. έχει και τη δυνατότητα να τις παραδώσει και ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος, πατώντας το κουμπί ADD SUBMISSION και ανεβάζοντας το αρχείο του. Το σύστημα μάλιστα προειδοποιεί για τυχόν επικείμενες παραδόσεις εργασιών.

Παράδοση Εργασίας Αφού ο φοιτητής παραδώσει την εργασία του, αμέσως στο πεδίο Υποβολές αρχείων (File submissions), θα εμφανισθεί το αρχείο του και πότε έγινε η τελευταία τροποποίηση. Από εκεί εάν θέλει μπορεί να τροποποιήσει την υποβολή του.

Ερωτήσεις; Έξοδος από το Σύστημα Αφού ο φοιτητής ολοκληρώσει τις ενέργειές του μέσα στο σύστημα, μπορεί να εξέλθει από αυτό πατώντας το κουμπί Έξοδος που βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης κάτω από το όνομά και την εικόνα του. Αναλυτικότερες οδηγίες υπάρχουν στον Οδηγό Χρήσης για Φοιτητές, που είναι διαθέσιμος στο σύστημα. Ερωτήσεις;