Ξεκλειδώνοντας τα Δικαιώματα των Παιδιών

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Στόχοι της ταξιδιωτικής ιατρικής Νέαρχος Γαλανάκης Παθολόγος- Λοιμωξιολόγος Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Διευθυντής Α' Παθολογικού Τμήματος Γενικό Νοσοκομείο.
Advertisements

Σύνδρομο Lowe. Το Σύνδρομο Lowe είναι μια σπάνια φυλοσύνδετη γενετική πάθηση, παρουσιάζεται κυρίως στους άνδρες. Πήρε το όνομα του από τον παιδίατρο Charles.
Πτυχιακή Εργασία Σεμινάριο για τελειόφοιτους φοιτητές τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Επίκ. Καθ. Γιώργος Χ. Χριστοφορίδης.
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης Ενότητα 17: Ερμηνευτικές παρατηρήσεις στίχων της Μήδειας Μενέλαος Χριστόπουλος Τμήμα Φιλολογίας.
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης Ενότητα 1: Γραμματικός και συντακτικός σχολιασμός στίχων 1-48 της Μήδειας Μενέλαος Χριστόπουλος Τμήμα Φιλολογίας.
Πληροφορική στο Γυμνάσιο Ειδικός σκοπός του μαθήματος της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο είναι να δώσει στους μαθητές όλα τα απαιτούμενα εφόδια.
Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.
6 ο ΓΕΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Το Θέατρο του Δρόμου μια Τέχνη με Ιστορία και Διάρκεια στο Χρόνο. Σχολικό Έτος: Υπεύθυνη καθηγήτρια:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ/ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ. 2 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ γενικότερα Παραδοσιακός τους στόχος: αφομοίωση γλωσσικών μειονοτήτων στην κυρίαρχη.
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης Ενότητα 16: Ερμηνευτικές παρατηρήσεις στίχων της Μήδειας Μενέλαος Χριστόπουλος Τμήμα Φιλολογίας.
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΕΠΠΑΙΚ) ΜΑΘΗΜΑ: Εκπαιδευτική Τεχνολογία-Πολυμέσα (Ε) YΠΕΥΘΥΝΟΣ.
Παρουσιάσεις με το MS PowerPoint Διαφάνεια 1 Στόχοι του Σεμιναρίου  Το περιβάλλον εργασίας του PowerPoint  Χρήση της βοήθειας  Δημιουργία, αποθήκευση,
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου
Εκπαίδευση Microsoft® Office Access 2007
Εκπαιδευτικό Σενάριο Μάθημα: Κτιριακά Έργα Τάξη: Β’ ΕΠΑΛ Εισηγητές: Μερτίκα Ευθυμία Ράζου Δέσποινα ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΚΤΙΡΙΩΝ.
Παρουσιάστε το έργο σας σε Word, PowerPoint ή Visio
Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών
Ανακαλύψτε τη δύναμη των προσαρμοσμένων διατάξεων
Παρθενώνας: ένας ναός για την Αθηνά, το σύμβολο μιας πόλης
Ξεκλειδώνοντας τα Δικαιώματα των Παιδιών
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΝΤΛΙΑΣ [ΣΥΡΙΓΓΑΣ] ΑΠΌ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ.
Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος μέσα από τη Λογοτεχνία και τον Κινηματογράφο
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
ΜΥΛΟΙ.
«Η διδασκαλΙα τηΣ ΕννοιαΣ του ιστορικοΥ χρΟνου στο ΔημοτικΟ σχολεΙο»
«Το αλφαβητάρι της Ιλιάδας»
ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑ Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού
Έρευνα Μάρκετινγκ Γ. Σιώμκος-Μ. Ψιλούτσικου Ερευνητική Ηθική.
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Συμβουλές για καλύτερες παρουσιάσεις στο Powerpoint..
Παρουσίαση θέματος – Προϋποθέσεις επιτυχίας
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Παρουσιάζουν οι : Αποστόλης Τσιριβάκος Βασίλης Χουβαρδάς από το Ε2
Προγραμματισμός - ΙΙ Ε. Χατζηκρανιώτης.
Συμβουλές για επιτυχημένες παρουσιάσεις στο PowerPoint
Συνηρημένα ρήματα σε –αω (ενεργητική & μέση φωνή)
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Υπεύθυνος Καθηγητής: Καπετανάκης
Ζωγράφου Αθηνά (ΠΕ02)-Κοπατσάρη Γεωργία (ΠΕ03)
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
This is where I live Οδηγίες για το Power Point
Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α΄ Τάξη «Μουσική και Μουσικοί»
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ.
Αρχαίο Ελληνικό Δράμα: Ευριπίδης
Ξεκλειδώνοντας τα Δικαιώματα των Παιδιών
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ GRAFFITI Μέλη ομάδας Ντενισα Ολντασι Αρχοντια Ταλαδιανου
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Σερφάροντας σοφά Πρόγραμμα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο Τάξη Α’
δουλεύετε καλύτερα με το Outlook
Παρουσιάσεις PowerPoint
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ/ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑ
Μεθοδολογία Έρευνας 3ο εξάμηνο
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Εκπαιδευτική αξιοποίηση ΤΠΕ
Ξεκλειδώνοντας τα Δικαιώματα των Παιδιών
Διδασκαλία με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και προβολέα Βασίλης Συμεωνίδης 3ο Γενικό Λύκειο Δράμας
АКТУАРСТВО др Наташа Папић-Благојевић
Η παρουσίαση αυτή ίσως προκαλέσει συζήτηση με το κοινό από την οποία θα προκύψουν ενέργειες. Χρησιμοποιήστε το PowerPoint για να καταγράψετε τις ενέργειες.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 Microsoft Office Specialist
ΟΙ ΔΙΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
МИФ ғылымына саяхат Интелектуалды шоу.
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 Microsoft Office Specialist
“Τα εργαλεία του WEB 2.0 στα Φιλολογικά Μαθήματα ”
7 Έτη Mira Hansson Για μένα Full Stack Developer Δήλωση αποστολής
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ξεκλειδώνοντας τα Δικαιώματα των Παιδιών Ξεκλειδώνοντας τα Δικαιώματα των Παιδιών Εισαγωγική Ενότητα Με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος «Θεμελιώδη Δικαιώματα και Ιθαγένεια» της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με την επιπλέον χρηματοδότηση του Allan & Nesta Ferguson Charitable Trust

Στόχοι του Σεμιναρίου Γενικός Στόχος Να ενισχυθούν οι γνώσεις και η ικανότητα των επαγγελματιών στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών που τελούν υπό καθεστώς ιδρυματικής ή άλλου τύπου φροντίδας, εγκλεισμού ή περιορισμού της ελευθερίας τους ή/και έρχονται σε επαφή, από οποιανδήποτε θέση, με το σύστημα απονομής δικαιοσύνης Ειδικοί Στόχοι Να ενισχυθεί η γνώση και η ικανότητα στις μεθόδους επικοινωνίας με τα παιδιά, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία, την καταλληλότητα του πλαισίου, αλλά και να αναδειχθεί η φιλική προς το παιδί δικαιοσύνη Να εκπαιδευτούν οι επαγγελματίες στο πώς να ενθαρρύνουν και να υλοποιούν την επικοινωνία με επίκεντρο το παιδί Να δοθούν πρακτικά εργαλεία που θα βοηθούν στο να «εκμαιεύονται» οι απόψεις και τα συναισθήματα του παιδιού και να διασφαλίζεται πως αυτά θα λαμβάνονται υπόψη

Περίληψη του Προγράμματος της Επιμόρφωσης Περίληψη του Προγράμματος της Επιμόρφωσης Εισαγωγική Ενότητα Ενότητα 1: Εισαγωγή στα Δικαιώματα του Παιδιού Ενότητα 2: Εισαγωγή στην Παιδική Ανάπτυξη και Επικοινωνία Ενότητα 3: Επικοινωνιακές δεξιότητες (γιατί, πότε, πού, τι, πώς) Ενότητα 4: Οι Κατευθυντήριες Γραμμές για μια Φιλική Προς το Παιδί Δικαιοσύνη Πέρας και διανομή πιστοποιητικών

Υλικό και πηγές Τετράδιο εργασίας συμμετέχοντος (ένα για κάθε ενότητα) Παρουσιάσεις PowerPoint Διαδικτυακές πηγές Οι συνεκπαιδευόμενοί σας!

Η άσκηση των βασικών κανόνων Ποιοί νομίζετε πως θα πρέπει να είναι οι «βασικοί μας κανόνες»; Ευπρόσδεκτες προτάσεις και συζήτηση!

Οι κύκλοι επιρροής

Φόρμα Προ-Αξιολόγησης Θυμίζει σε εσάς και ενημερώνει τους συντονιστές ποιά είναι τα επίπεδα των δεξιοτήτων και της αυτοπεποίθησής σας, πριν την έναρξη της επιμόρφωσης Θα συγκριθεί με τη φόρμα αξιολόγησης που θα σας διανεμηθεί μετά το πέρας της επιμόρφωσης, βοηθώντας εσάς να αναλογιστείτε τα αποτελέσματα της επιμορφωτικής σας εμπειρίας ΚΑΙ τους συντονιστές να αξιολογήσουν τον αντίκτυπο του σεμιναρίου

Η μαθησιακή μου βάση Συμπληρώστε τη φόρμα «Η μαθησιακή μου βάση» στο τετράδιο εργασίας της Εισαγωγικής Ενότητας Σκοπός της φόρμας: Να αναλογιστείτε τις τωρινές σας δεξιότητες και τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σας Να «ζυγίσετε» τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά και τα δυνατά σας σημεία Να βάλετε τα θεμέλια του μαθησιακού σας ταξιδιού στο πλαίσιο αυτού του σεμιναρίου