Γίνε ειδικός στις ΟΒΕΑ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας
Advertisements

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στη διδακτική διαδικασία ο διδάσκων θέτει στόχους, στη συνέχεια μεριμνά για την επίτευξή τους και τέλος αξιολογεί το έργο του, το υλικό.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Τερέζας Γιακουμάτου Επιμορφώτριας νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση.
Ηλεκτρονική Δημοσίευση
Θέμα: Χωροταξική οργάνωση της τάξης στα ολιγοθέσια σχολεία – και ειδικότερα: δημιουργία «κέντρων δραστηριότητας»
Ειδικά & Υβριδικά Εργαλεία Αναζήτησης. Εισαγωγή  Υπάρχει μια πλειάδα από ειδικά και υβριδικά εργαλεία αναζήτησης που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς.  Αυτά.
Πως Γράφω Σωστά Επιστημονικές Ερμηνείες - Πως Γράφω Σωστά Επιστημονικές Ερμηνείες Βασίλης Γαργανουράκης
Μεθοδολογία αναζήτησης. Χαρακτηριστικά των ερευνητών του διαδικτύου.
Πνευματικό κέντρο Ερμουπόλεως Σύρου
Παρατηρητήριο Media Terra
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ I Φαίδων Θεοφανίδης
Πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δραστηριότητα: Ας βοηθήσουμε τη Γεωργία και τον Παντελή.
Εφαρμογές Πληροφορικής
Αξιολόγηση ΜοντελοποίησηΈργα ΜαθήματαΑξιολόγηση Αναστοχασμός.
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
Συγγραφή και παρουσίαση άρθρων Περιεχόμενο Δομή Διαδικασία Πως γίνομαι καλύτερος Μέρος Α: Περιεχόμενο + Δομή + Διαδικασία Μέρος Β: Πως γίνομαι καλύτερος.
Ενότητα 6 Γράφω το δικό μου άρθρο Δασκάλα: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου.
 Είναι τεκμηριωμένο το περιεχόμενο του βιβλίου ή του άρθρου περιοδικού με σχετική βιβλιογραφία;  Ημερομηνία έκδοσης; Ανάλογα με το θέμα που πραγματεύεται,
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας: από την ιδέα στην υλοποίηση Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης
ΡΕΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΕΠΠΑΙΚ ΑΡΓΟΥΣ
Επικοινωνία (communicating) Δεξιότητες Επιστημονικής Μεθόδου.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα της τάξης μας! Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα νέα της τάξης μας ή ακόμη και τα μαθήματα της ημέρας! Επίσης μπορείται να ανεβάζεται.
Αξιοποίηση – αξιολόγηση δικτυακών χώρων Ιστοσελίδες – ιστοχώροι - πύλες.
Ασκήσεις - Εφαρμογές Διάλεξη 4η
Εργασίες Διδακτική των κοινωνικών επιστημών Μαρία Ρεπούση.
Ποσοτική Ανάλυση Κειμένου 9η Εβδομάδα. Δειγματοληπτική Έρευνα Μαθαίνουμε από τον πληθυσμό. Πως θέτουμε ερωτήματα; Δημοσκοπήσεις Σχεδιασμός ερωτηματολογίων.
► ► Η συγγραφή μιας ερευνητικής εργασίας ► ► Επιστημονικά κείμενα ► ► Οδηγίες για την συγγραφή και δημοσίευση εργασίας σε επιστημονικά περιοδικά ► ► Οδηγίες.
Επιχειρησιακές Επικοινωνίες και Δημόσιες Σχέσεις Αθανάσιος Σ. Δερμετζόπουλος, MSc. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Κατ. Διοίκησης Τουριστικών.
1 η Ενότητα 2 η Ενότητα 3 η Ενότητα.  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος  Μαθητής που εργάστηκε: Μουχταρόπουλος Πέτρος.
Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη Ενότητα 3: Νοσηλευτική Διεργασία. Κοτρώτσιου Ευαγγελία, Καθηγητής, Τμήμα Νοσηλευτικής, T.E.I. Θεσσαλίας.
 ΠΩΣ βλέπετε τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος ή ανήκουν σε διαφορετική εθνικότητα από εσάς; Τους θεωρείτε ίσους με εσάς; Δυστυχώς,
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 14 ο μαθητικό συνέδριο με θέμα περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της αειφορίας «Αυτός ο κόσμος.
Εισηγητές: Βαλεντίνα Τουμάνιου Ζαχαρίας Ιωάννου Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014.
Έρευνα με ερωτηματολόγιο σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του 3 ου Γυμνασίου Βύρωνα Σχολική χρονιά Η φιλία στην αρχή της εφηβείας.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
Κριτήρια και Μέθοδοι αξιολόγησης ιστοσελίδων Θέμα:
Δραματική Τέχνη στην εκπαίδευση: Ερευνητικό Σχέδιο ΙΙ
Στατιστικές Υποθέσεις
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015
Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου και η ευρεία του αποδοχή από τις νεαρές ηλικίες καλλιέργησαν την ιδέα της αξιοποίησής του ως ένα εργαλείο στην.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Υγεία και Ευεξία Μαθητών/τριών
Ένα δάσκαλος δημιουργεί ιστολόγια
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Γίνε "ειδικός" στη χρήση ΟΒΕΑ
Το σώμα ως μια μηχανή.
Το σώμα ως μια μηχανή.
Γίνε ο "ειδικός" στη χρήση ΟΒΑΣΕ
There is always a way… Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
Γιατί είναι δημοφιλείς οι ΟΒΕΑ;
Ελεγκτική Δημοσίου Τομέα: Οι πυλώνες της διεθνούς μεθοδολογίας
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΕΙΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ
Γίνε ειδικός στις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Αναπαραστάσεις του Μακρόκοσμου
ΛΥΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ. Σαμαρά, Δασκάλα.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ
Ψηφιακη διαφημιση Παρουσιαση μαθηματοσ
Χρήση διαδικτύου και αξιολόγηση ιστοσελίδων
Η φιλία στην αρχή της εφηβείας
Λήψη απόφασης για Ενεργειακό Σχεδιασμό
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ αποτελεί σημαντικό μέρος της μεθοδολογικής προσέγγισης Χριστίνα Παπαζήση Σχολική Σύμβουλος ΠΕ04.
10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής
Αξιολόγηση της επίδοσης ενός οργανισμού σε θέματα ασφάλειας
Ομάδα Πρεσβευτών eSafetyLabel+
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Γίνε ειδικός στις ΟΒΕΑ

Στην τελευταία συνεδρία… … συζητήσαμε σχετικά με: Ποιες είναι οι ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση Ποιες πηγές πληροφόρησης για τις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση χρησιμοποιούν οι άνθρωποι Την αξιοπιστία των φίλων και των συναθλητών ως κύριες πηγές πληροφόρησης μεταξύ των νεαρών αθλητών και αθλούμενων

Πηγές πληροφόρησης κ.ά. Διαφημίσεις στο διαδίκτυο & 7,3% Διαφημίσεις στο διαδίκτυο & Ηλεκτρονικά καταστήματα Προπονητές & Personal Trainers 14,3% 23,3% Γιατροί & Επαγγελματίες της υγείας Κοινότητες στο διαδίκτυο 10,2% 19,4% Φίλοι & Συνομήλικοι 25,6%

Περιεχόμενο 2 Ενότητες Ενότητα1: Φίλοι και συναθλητές Παιχνίδι Ρόλων & Δημιουργία Κριτηρίων Αξιολόγησης Σύνοψη Ενότητα2: Το διαδίκτυο Σύνοψη της τελευταίας συνεδρίας Δημιουργία Κριτηρίων Αξιολόγησης Δυνατότητα προσαρμογής των «Κριτηρίων Αξιολόγησης» Συμπέρασμα και «Τελικό Μήνυμα» First/ second session instead

Είναι το ίντερνετ αξιόπιστη πηγή; Πώς αποφασίζετε αν θα πρέπει να εμπιστευτείτε μια ιστοσελίδα; Κοιτάξτε τα παραδείγματα και βρείτε τα κριτήρια για την αξιολόγηση της αξιοπιστίας των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο! Use sheets “Examples for websites”

Αξιολόγηση των ιστοσελίδων Ποια κριτήρια βρήκατε; Επιστημονικότητα (επιστημονικές μελέτες αναφέρονται ως αναφορές) Πολλαπλές οπτικές γωνίες (παρουσιάζοντας τα μειονεκτήματα καθώς και τα πλεονεκτήματα που αφορούν μια ουσία) Ουδετερότητα (όχι κρίσεις) Επικαιρότητα (πρόσφατα ενημερωμένες) Αλληλογραφία/Δυνατότητα για επικοινωνία … Τι άλλο;

Μερικά καλά παραδείγματα http://www.medicinenet.com/supplements-vitamins/alpha_a.htm http://www.ausport.gov.au/ais/nutrition/supplements/classification http://examine.com/

Περίληψη Για να αποφασίσεις αν μια ιστοσελίδα είναι αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τις ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση, πρέπει να απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα… Υπάρχουν μελέτες που αναφέρονται στην πληροφορία που αναζητώ; Νομιμότητα των προτάσεων; «Είναι ενάντια στο νόμο αν χρησιμοποιήσω ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση;» Από ποιον καταγράφηκε; Πόσο παλιά είναι η πηγή μου; 1950, 2010, ... Προσφέρονται εναλλακτικές λύσεις; Αποδεικτικά στοιχεία? Οτιδήποτε σχετικά με τις παρενέργειες? Δυνατότητα για επικοινωνία με τον συγγραφέα ή τον πωλητή;

Υπάρχουν περισσότερες πιθανές πηγές; Πηγές πληροφόρησης κ.ά. Διαφημίσεις στο διαδίκτυο & Ηλεκτρονικά καταστήματα Προπονητές & Personal Trainers 7,3% 14,3% 23,3% Γιατροί & Επαγγελματίες της υγείας Κοινότητες στο διαδίκτυο 10,2% 19,4% Φίλοι & Συνομήλικοι 25,6% Τι γίνεται με τις άλλες? Υπάρχουν περισσότερες πιθανές πηγές;

Συνολικά κριτήρια αξιολόγησης Τώρα εξαρτάται από εσάς! Συμπληρώστε το φύλλο που σας δίνεται «Είναι η πηγή μου αξιόπιστη;» με τα κριτήρια που θεωρείτε σημαντικά για την αξιολόγηση των φίλων και του διαδικτύου Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να αξιολογήσετε και άλλες πηγές; Συμπληρώστε τον πίνακα σας με περισσότερα κριτήρια που είναι σημαντικά για την εκτίμηση άλλων πηγών πληροφόρησης

Το να γίνεις ειδικός στις ΟΒΕΑ σημαίνει : Συμπέρασμα Το να γίνεις ειδικός στις ΟΒΕΑ σημαίνει : Να λαμβάνεις μια απόφαση με βάση την εκτεταμένη έρευνα και τη συγκέντρωση πληροφοριών από διαφορετικές οπτικές γωνίες Να βλέπεις εξατομικευμένα κάθε άτομο και τον τρόπο με τον οποίο θα αποφασίσει Συνεπώς: να αξιολογείς κριτικά κάθε πληροφορία λαμβάνοντας υπόψη τα προσωπικά σημαντικά κριτήρια

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας! Καμία ερώτηση; Επισκεφτείτε μας στο http://www.safeyou.eu